2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
hareketlerini hissettiğin zamanlar var ya,o ultrasondaki görüntüsünde elleri ayakları net görünüyor bir de kıpırdanıyor ellerini,ayaklarını kıpırdatıyor falan ya o zaman daha çok görmek istiyceksin.gerçi ilk bebeğin mi bilmiyorum da o anlar çok güzel[/QUOTE]

evet ilk bebeğim ve daha küçüğüm yani tecrübesizim 21 yaşındayım 8 haftam doldu çok heyecalıyım 28 aralıkta randevum var ama günler geçmiyor

şakası bi yana bulantısı biten var mı ben ilk hamileliğimde 4. ayın sonuna kadar çekmiştim inşallah bu 3 ay sürer yaa
Hayata küstüm resmen normal bi insan gibi değilim ayaklarım yere basmıyo dünyadan kopuğum çok kötüyüm çooook

aynen bende öyleyim herşey kokuyor hiç bişeyi doğru düzgün yiyemiyorum eski iştahlı ben gittim yerine başka biri geldi sanki inşallah çabuk geçer bu bulantılar yoruldum artık

gece bi kalktım çamaşırım ıslak kanamam var sandım ama çok şükür değilmiş yalnız su gibi yapış yapış şeffaf akıntı başına gelen varmı bebeğin suyu olabilirmi allah korusunnn

gece bi kalktım çamaşırım ıslak kanamam var sandım ama çok şükür değilmiş yalnız su gibi yapış yapış şeffaf akıntı başına gelen varmı bebeğin suyu olabilirmi allah korusunnn

benım sureklı akıntım oluyo normalmıs sanırım. bazen beyaz bazen seffaf hele gecen gun bır akıntı gelmıstı onu hıc anlamadım sarı turuncu arası bırseydı

benım sureklı akıntım oluyo normalmıs sanırım. bazen beyaz bazen seffaf hele gecen gun bır akıntı gelmıstı onu hıc anlamadım sarı turuncu arası bırseydı

oluyodu ama hiç bukadar yoğun olmazdı ne biliyim bide yapış yapış su gibi olunca korktum :18:

oluyodu ama hiç bukadar yoğun olmazdı ne biliyim bide yapış yapış su gibi olunca korktum :18:

asoscum hiiiç korkmaaa bana hergün en az 3 kere oluyo aynısı.. çok fazla ve rengi bazen beyaz bazen şeffaf bazende yeşilimsi gibi.. doktora sordum mantar olabilir dedi.. suya 4-5 damla sirke damlatıp vajinal bölgeni hatta içini yıka demişti.. bide travazol önerdi kullanıyorum onları biraz hafifledi gibi... hiç korkma doktorların söylediği kırmızı kanaman olmadıkça korkulacak hiçbir şey yok diyolar.. bende senin gibi düşünüyodum acaba bebeğin suyumu diye ama değilmiş işte...

normal canim merak etme benim normal de cok akintim yok ama bazen bir anda geliyor geciyor telas yapma

hadi kuzumm gelde gelişmeleri anlat bizeeeeee... çoook merak ediyorum bebiş ne kadar olmuş hareket ediyomuyduu..???

Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende temmuz annesi olucam inşallah..

sizlere birşey sormak istiyorum bebeğinizin kalp atışlarınız duydunuzmu ve kaçıncı haftada duydunuz ?

sizlere birşey sormak istiyorum bebeğinizin kalp atışlarınız duydunuzmu ve kaçıncı haftada duydunuz ?

a roma romaa tebrik ederim bi kaç kez peri ve pidilganın topiğinede gelmiştin 6+4 de duydum canım ben ama 9. haftaya kadar sürenide var kaç haftalıksın sen

a roma romaa tebrik ederim bi kaç kez peri ve pidilganın topiğinede gelmiştin 6+4 de duydum canım ben ama 9. haftaya kadar sürenide var kaç haftalıksın sen

merhaba asoscum..teşekkür ederim canım sağol evet o topiğe gelmiştim :)

dün doktora gittim keseyi gördü 5buçuk haftalıkmışım..10 gün sonra randevu verdi kalp atışlarını görmek için herşey yolunda dedi ama başka bi topikte biri yazmış 5-4te kalp atışını duyamadık kürtaj olucak diye bende korktum çok açıkçası..

bu arada bende seni tebrik ederim canım

gunaydiin canim nasil gidiyor

günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın ne zaman gidiyorsun ikili teste

ben daha duymadım 5+1 de gittim keseyi gördük sadece 7+1 de gidicem inşallah duyabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…