şakası bi yana bulantısı biten var mı ben ilk hamileliğimde 4. ayın sonuna kadar çekmiştim inşallah bu 3 ay sürer yaa
Hayata küstüm resmen normal bi insan gibi değilim ayaklarım yere basmıyo dünyadan kopuğum çok kötüyüm çooook
gece bi kalktım çamaşırım ıslak kanamam var sandım ama çok şükür değilmiş yalnız su gibi yapış yapış şeffaf akıntı başına gelen varmı bebeğin suyu olabilirmi allah korusunnn
benım sureklı akıntım oluyo normalmıs sanırım. bazen beyaz bazen seffaf hele gecen gun bır akıntı gelmıstı onu hıc anlamadım sarı turuncu arası bırseydı
inşallah güzel haberlerle gelirsincan yoldaşı annelerim akşam dokrtora gideceğim dua edin sağlıkla ayrılalım doktor amcamızın yanından
herşey yolunda olsun ne olur
Merhaba Efsun,
sat:09 Ekim, ilk bebegimiz, 17 Temmuz dogum tarihim. Sevgiler.
gece bi kalktım çamaşırım ıslak kanamam var sandım ama çok şükür değilmiş yalnız su gibi yapış yapış şeffaf akıntı başına gelen varmı bebeğin suyu olabilirmi allah korusunnn
oluyodu ama hiç bukadar yoğun olmazdı ne biliyim bide yapış yapış su gibi olunca korktum :18:
oluyodu ama hiç bukadar yoğun olmazdı ne biliyim bide yapış yapış su gibi olunca korktum :18:
hadi kuzumm gelde gelişmeleri anlat bizeeeeee... çoook merak ediyorum bebiş ne kadar olmuş hareket ediyomuyduu..???
direk daldım konuşmalara
günaydınlar güzell anneler
Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende temmuz annesi olucam inşallah..
sizlere birşey sormak istiyorum bebeğinizin kalp atışlarınız duydunuzmu ve kaçıncı haftada duydunuz ?
a roma romaa tebrik ederim bi kaç kez peri ve pidilganın topiğinede gelmiştin 6+4 de duydum canım ben ama 9. haftaya kadar sürenide var kaç haftalıksın sen
gunaydiin canim nasil gidiyor
Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende temmuz annesi olucam inşallah..
sizlere birşey sormak istiyorum bebeğinizin kalp atışlarınız duydunuzmu ve kaçıncı haftada duydunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?