2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın ne zaman gidiyorsun ikili teste

ben daha duymadım 5+1 de gittim keseyi gördük sadece 7+1 de gidicem inşallah duyabiliriz

merhaba efsuncum benim doğum tarihimde 31 temmuz çıkıyo :)

bende dün gittim keseyi gördük 15 aralıkta bir daha randevum var telaş yaptım bende okuyunca bazı seyler

yok artik 5+4 de kim duyar o ne bicim bir doktor genelde 6.haftadan sonra duyulur ben 6+4 duydum 7.8.haftada duyan da var rahat ol duyarsin insallah....

yok artik 5+4 de kim duyar o ne bicim bir doktor genelde 6.haftadan sonra duyulur ben 6+4 duydum 7.8.haftada duyan da var rahat ol duyarsin insallah....

Amin inşallah duyarım teşekkür ediyorum kızlar içim ferahladı biraz

merhaba efsuncum benim doğum tarihimde 31 temmuz çıkıyo :)

bende dün gittim keseyi gördük 15 aralıkta bir daha randevum var telaş yaptım bende okuyunca bazı seyler

haklsıın bende okuyunca çok fena oluyorum elimden geldiğinde okumamaya çalışıyorum artık.biz telaş yapsak da yapmasak da yazılanı görücez en azından hamileliğin tadını çıkaralım .ama bu haftalarda keseyi gören sonrada kalp atışını duyan kişi çok güzel örnekleri düşünelim canım.bunları yazdımda kendim uygulasam süper olacak

iyi düşünelim iyi olsun Allah kucagımızada almayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlar dun burda hıç belırtm yok noluyo bana dıyordum vee gece bır bulantı bır bas agrısı haka mıdem bulanıyor oyy oyyy

ağrımdan dolayı.yine bebeğime bişi olucak endişesi cnm.
Allah hepimizin yardımcısı olsun şu riskli dönemleri bi atlatsak.

amiiin canım benim.. korkmaaaa bebiş gayet sağlıklı Allah'ın izniyleee... 7-8 ay sonra doğum hikayelerimizi paylaşıcaz hepimiz İnşallaaahhh....

günaydın kızlar dun burda hıç belırtm yok noluyo bana dıyordum vee gece bır bulantı bır bas agrısı haka mıdem bulanıyor oyy oyyy

yaaaaa senmisin dün mızmızlanan.. ooohhh iyi oldu sanaaaa bebiş sana ben burdayım eziyeti çektiriyooooo

kızlaarrr az önce çektimm minik bebişim veee göbişşş bugün 9+2 yiz... hadi herkes koysun artık göbişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........!!!!!!!!!!!!!!!!!

budaaaaa bizim miniğin ilk cicisi teyzeleriiiiiii Rabbim giydirmeyi nasip eder İnşallaaaahhh....!!

yaaaaa senmisin dün mızmızlanan.. ooohhh iyi oldu sanaaaa bebiş sana ben burdayım eziyeti çektiriyooooo [/QUOTE]

hehhe vallahı öyle oldu oyy oyy:18:

kızlar merhaba dün başıma tuhaf bişiy geldi işten eve gittim üstümü değiştirirken sütyenimin hafif ıslak olduğunu gördüm ve sonra göğsüme baktım ucundan şeffaf su gibi bişiy akıyordu ben önce acaba iltihap falanmı diye endişelendim anneme sordum o süt olduğunu söyledi bana erken gibi geldi ama benim gibi olan varmı içinizde

Son düzenleme:

maşallahhhhh canım benimmm Allahım nazarlardan korusun
ciciside pek bi tatlıymış güle güle giyinsin yesin onu teyzesi
temmuz anneleri göbiş topiği açalım yaaa efsunnnnnnn:) duyrulur kuzum

maşallahhhhh canım benimmm Allahım nazarlardan korusun
ciciside pek bi tatlıymış güle güle giyinsin yesin onu teyzesi
temmuz anneleri göbiş topiği açalım yaaa efsunnnnnnn:) duyrulur kuzum

saol canımmm Allah razı olsun... Rabbim sağlıcakla yavrucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallaaahhh... eveettt dün bende söyledim ama arada kaynadı vallaaa.... göbiş topiğimiz olsun valla artıkkkkk... bu haftalarda başlamak lazım koymaya... hem ilerde ordan takip ederiz nasıl gelişmiş göbişler diyeeeee

doğruluk payı olabilir aslında bende göğüs ucunda beyaz bişeyler görüyorum bazen ama sütmüdür nedir bilmem... bu haftalarda olması normalmi ki acabaa araştırmak lazım...

şimdi netten buldum kızlar....

Hamilelikte hangi dönemde memelerden süt gelebilir ?

Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında “ağız sütü” olarak da tanımlanır

olur açalım ama nasıl bir topik anlamadım yeni bir topik olarak mı diyorsunuz varmı örneği ben pek anlamadım da :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…