günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın ne zaman gidiyorsun ikili teste
ben daha duymadım 5+1 de gittim keseyi gördük sadece 7+1 de gidicem inşallah duyabiliriz
merhaba asoscum..teşekkür ederim canım sağol evet o topiğe gelmiştim :)
dün doktora gittim keseyi gördü 5buçuk haftalıkmışım..10 gün sonra randevu verdi kalp atışlarını görmek için herşey yolunda dedi ama başka bi topikte biri yazmış 5-4te kalp atışını duyamadık kürtaj olucak diye bende korktum çok açıkçası..
bu arada bende seni tebrik ederim canım
günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın ne zaman gidiyorsun ikili teste
ben de iyiyim sagol aksamlari haric insallah o halimde yavas yavas gecer benim randevu 25 aralikta gidicem test yaparmi bilmem bir sey demedi:18::18:
ben daha duymadım 5+1 de gittim keseyi gördük sadece 7+1 de gidicem inşallah duyabiliriz
nasılsınız canlar,
benim biraz kasıklarımda sancı var bugün ve çok keyifsizim
yok artik 5+4 de kim duyar o ne bicim bir doktor genelde 6.haftadan sonra duyulur ben 6+4 duydum 7.8.haftada duyan da var rahat ol duyarsin insallah....
merhaba efsuncum benim doğum tarihimde 31 temmuz çıkıyo :)
bende dün gittim keseyi gördük 15 aralıkta bir daha randevum var telaş yaptım bende okuyunca bazı seyler
kasık ağrısı normal cnm rahimler genişlemeye başladı artık ondandır.. keyifsizliğin nedenki...?
nasılsınız canlar,
benim biraz kasıklarımda sancı var bugün ve çok keyifsizim
ağrımdan dolayı.yine bebeğime bişi olucak endişesi cnm.
Allah hepimizin yardımcısı olsun şu riskli dönemleri bi atlatsak.
günaydın kızlar dun burda hıç belırtm yok noluyo bana dıyordum vee gece bır bulantıbır bas agrısı haka mıdem bulanıyor oyy oyyy
artik ara ara benim de oluyor canim rahim buyuyor normal yani
kızlaarrr az önce çektimm minik bebişim veee göbişşşbugün 9+2 yiz... hadi herkes koysun artık göbişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 568947
budaaaaa bizim miniğin ilk cicisi teyzeleriiiiiiiRabbim giydirmeyi nasip eder İnşallaaaahhh....!!
Eki Görüntüle 568948
maşallahhhhh canım benimmm Allahım nazarlardan korusun
ciciside pek bi tatlıymış güle güle giyinsin yesin onu teyzesi
temmuz anneleri göbiş topiği açalım yaaa efsunnnnnnn:) duyrulur kuzum
kızlar merhaba dün başıma tuhaf bişiy geldi işten eve gittim üstümü değiştirirken sütyenimin hafif ıslak olduğunu gördüm ve sonra göğsüme baktım ucundan şeffaf su gibi bişiy akıyordu ben önce acaba iltihap falanmı diye endişelendim anneme sordum o süt olduğunu söyledi bana erken gibi geldi ama benim gibi olan varmı içinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?