- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
kızlaarrr az önce çektimm minik bebişim veee göbişşşbugün 9+2 yiz... hadi herkes koysun artık göbişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 568947
budaaaaa bizim miniğin ilk cicisi teyzeleriiiiiiiRabbim giydirmeyi nasip eder İnşallaaaahhh....!!
Eki Görüntüle 568948
doğruluk payı olabilir aslında bende göğüs ucunda beyaz bişeyler görüyorum bazen ama sütmüdür nedir bilmem... bu haftalarda olması normalmi ki acabaa araştırmak lazım...
olur açalım ama nasıl bir topik anlamadım yeni bir topik olarak mı diyorsunuz varmı örneği ben pek anlamadım da :44:
olur açalım ama nasıl bir topik anlamadım yeni bir topik olarak mı diyorsunuz varmı örneği ben pek anlamadım da :44:
oy oy maşallah göbeğine baya çıkmış..
beeğinde cicisini sağlıkla güle güle giysin
netten baktım 25. haftadan sonra olabilir yazıyor ama annem süt diye ısrar ediyor hatta demekki sütün çok olacak falan dedi bana inşallah öyledir.
günaydın anneler ve kuzuları,
cumartesi ve dün dahil sabah 9 gece 12 ye kadar çalıştım,ölüyorum yorgunluktan.gec yatıp gece de 1-2 kez wc ye kalkınca hiç dinlenemedim tabi.dayanamadım artı kdün haberdar ettim patronumu durumdan.gözlerim kan çanağı,yorgunluktan mı enfeksiyon mu bilmiyorum.
bir de idrarımı tazyikli yapamıyorum kızlar ,sizde de var mı böyle bir durum?
teşekkür ederizz canııımmm..... İnşallah sağlıcakla giydiririz bebişlereee....
hmmm doktora gittiğinde sorarsın olmazsa.. ama hamilelik kişiden kişiye değişen bir durum süt olabilme olasılığı yüksek bence.. çok akıyosa göğüs pedi alıp kullanabilirsin.. İnşallah annenin dediği gibi sütün dopdolu olur canım benimmm....
2013 Temmuz anneleri göbişleri burada die bir başlık olabilir cnm
ne güzel olmuş bebiş göbeği benimkide ne zaman çıkarsa artık
kızlar o süt meraklanmayın benim ilk bebeğimde olmuştu sabah bi kalktım ıslanmış önüm sarı sıvı hafif yağ gibi o çok değerli bi süt sakın sıkmayın kaç ay önceden üretmeye başlarsa o kadar birikir halk arasında ağız sütü deniyor benim doğumdan sonra 3 gün o sütten gelmişti 1 emmelik gelende oluyormuş 1 gün boyunca o sütten gelende benim 3 gün olmuştu çooook önemli bebekteki bağışıklık sistemine en büyük ilaç diyolar mucize falan diyolar aman dikkat..
bende 10 aralıkta kalp atışını duymaya gitcem inşallah herşey yolundadır günlerde geçmek bilmiyor
bende 10 aralıkta kalp atışını duymaya gitcem inşallah herşey yolundadır günlerde geçmek bilmiyor
zaten hiç süte benzetemedim ben şeffaf ve evet yağ gibi. akıp gitmez değilmi çünkü ıslaklık var dünden beri. ağız sütünün çok kıymetli olduğunu duymuştum bende
kalp atışından sonra zaman çabuk geçiyo canım... benim randevuda 27 aralıkta sadece bebişimi özledimmmm kocaman olmuştur sıpam...
canım akıp gidecekler için yapacak bişey yok ama tamammen gögüsün boşalmaz doğuma kadar meraketme gidenlerin yerini doldurur yenileri gögüs kapasitesini aştığı için fazlalık olanlar akıyor
9 ay boyunca ara ara azar azar akabilir benim öyle olmuştu meraketme şakır şakır akan bi durumla karşılaşmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?