aynı durumdayım benimde 13 aralık günler geçmek bilmiyor gerçektn inşallah herşey yolundadır
aynen canım günler geçmiyor rabbimin izniyle güzel haberide alırsak canım çok mutlu oluruz sende bende
ne demek canım benim yardımcı olduysam ne alaaateşekkür ederim iyiki bu topikde sizin gibi deneyimli hamişlerimiz var :)
bende 20 aralığı bekliyorum 13 haftalık falan oluyo cinsiyet söyliycekmi bakalım dktorum söyliycem dedi ama söz vermiyorum da dedi
hatta 1 gün önce çekebilirim randevuyu 1 gün 1 gündür
canım sende rabbimin izniyle cinsiyetini öğrenirsin oda başka bir heyecan benim 2.bebiş ilk hamileliğimde cinsiyet öğrenirken çok heyecanlanmıştım yanlış hatırlamıyorsam 3 aylıktı öğrenmiştim ben benim ilk çocuk erkek bu kız olsun istiyorum rabbim nasip ederse
iyi olur aslında bendemi öyle yapsam acaba çok heyecanlıyım ilk hamileliğimdeki heyecanın aynısını yaşıyorum kızlar
kızlaarrr az önce çektimm minik bebişim veee göbişşşbugün 9+2 yiz... hadi herkes koysun artık göbişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 568947
budaaaaa bizim miniğin ilk cicisi teyzeleriiiiiiiRabbim giydirmeyi nasip eder İnşallaaaahhh....!!
Eki Görüntüle 568948
kızlar merhaba dün başıma tuhaf bişiy geldi işten eve gittim üstümü değiştirirken sütyenimin hafif ıslak olduğunu gördüm ve sonra göğsüme baktım ucundan şeffaf su gibi bişiy akıyordu ben önce acaba iltihap falanmı diye endişelendim anneme sordum o süt olduğunu söyledi bana erken gibi geldi ama benim gibi olan varmı içinizde
ya evet bunda çok olmaz diye düşünüyordum hatta endişe daha da arttı ilk hamililiğimde yok boş gebelik yok kalp atışının olmaması gibi durumlar ne duymuştum ne okumuştum şimdi her türlü ihtimal geliyor insanın aklına .bu yüzden okumamaya çalışıyorum çok olumsuz şeyleri
benimde kızım var ama ben bunuda kız istiyorum kız kardeşim yok çok özenirdim kız kardeşlere hep hayal etmişimdir 2 kızım olmasını ama oğlum olcakmış gibi geliyor hayırslısı tabi
kız çocukları için kıyafetleri gördükçe içim gidiyor kızım olsada cici cici giydirsem diyorum
allah gönlüne göre versin inşallah gerçekten dünyanın en zevkli işi kız çocuğu süslemek allah herkese nasip etsin ben doyamadım gidirmeye süslemeye baksana 2. yide kız istiyorum
mesela çarşıya çıktığımızda oğluma alacak fazla birşey bulamıyorum çok çeşit yok yani ama kız çocuğuna göre ne güzel şeyler var pembe pembe elbise giydirsem saçına güzel tokalar taksam ne güzel olur
kızlaarrr az önce çektimm minik bebişim veee göbişşşbugün 9+2 yiz... hadi herkes koysun artık göbişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 568947
budaaaaa bizim miniğin ilk cicisi teyzeleriiiiiiiRabbim giydirmeyi nasip eder İnşallaaaahhh....!!
Eki Görüntüle 568948
dimi dimi pembiş pembiş ayy canım yaa bence senin kızın olcak demişti dersin hadi bakalım ben iyi sallarım bu güne kadar hiç yanılmadım bana sorarlar hep sen iyi sallıyon bilmem kimin bilmem nesi hamileymiş neyi olcak hep tutar bakalım sendede tutturcammı benimde oğlum olcak demişti dersin
bende 10 aralıkta kalp atışını duymaya gitcem inşallah herşey yolundadır günlerde geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?