2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

alkıııııııışşşşşşşşşşşşşşşşş

benimkide anasına laf söyletmez bende kendime laf ettirmiyorum artık benim annesiyle değilde eşimle sorunalrım olabiliyo zaman zaman gereksiz alınganlıklarımda oluyo gerçekten kırıldıklarımda sende kırılmışın ama görmezden gel inan sadece kendimizi yıpratıyoz

Arkadaslar dr gidipte bir iki hafta ileri cikti bebis diyosunuz o nasil oluyo neye bagli acaba

son adet tarihinize göre içinde bulunduğunuz haftanın, bebeğiniz için minimum ve maksimum baş-popo uzunluk ve ağırlık gibi bazı değerleri var. Bu değerlerin dışında kalıyorsa bebeğiniz ileri ya da geri gidiyor. açıklayıcı olmuştur umarım

allahimmm :) okurken bile sinir oldum allah kolaylik versin canim ya gercekten cok sinir bozucu bise. o zaman esine söle ben hamileyim tehlikem var bana hic yardimci olmuyo ben bi can tasiyorum annen ya hic gelmesin yada yardimci olsun bana de acik acik baska turlu olmaz cunku. simdi sende bise diyemiosundur anca esin araya girerse hallolur. guzel bi dille anlat esine durumu korkuyorum bebegimiz icin ya kaybedersek de. ben sinir oldukca kasiliyorum de.. ara sira tansiyonum dustu basim dönüyo de naz yap iyi degilim de uzanmam lazim de ve özellikle agrim var de.. esin muhakkak anlayisli olcaktir tatlim. o zaman kayinvaliden ya gelmicektir yada geldiginde yardim etmek zorunda kalcaktir..

çok doğru ben kv hep seviyeli olmuşumdur. biraz iyi davranmaya kalktım yeni evliyken tepeme çıktı herşeye müdahale etmeye başladı bende çektim kendimi. eşimide bana karşı kışkırtamıyor çıldırıyor. geçen gün bana çocuğa oda takımı almayın ne gerek var dedi bende o bizim bileceğimiz şey buna ancak biz karar veririz dedim zaten özel dr gidiyorsun diye laf attı bende eşimin kararı bana verdiği değerden dedim sustu. kadın başlı başına bela(

sana bişe diyim mi bütün erkekler aynı,beni kaynanam çok yalancı bir insan..kaç kere yakaladım ama bunların hepsi eşe söylenmiyor malesef..nasıl diceksin ki annesi illa savunacak bir şey bulur...kaynanam eskiden her gün arardı eşimi son zamanlarda bakıyorum telefonuna hiç aramamış..sebebi de bana haber vermeden sadece eşimi arayara bize gelmek istediğini söylüyor en son ben duyuyoru ve yatılı 3 kşi geliyorlar.aradığında bana neden haber vermiyorsunuz,bu evin hanımı benim üstelik ben çalışıyorum da...eşim mi hizmet ediyor.bana ne farkeder ha oğlumu aramışım ha seni diyor..seni takmam dedi resmen bana...ama eşek başı değilim ben ,bu durumlarda evin hanımı aranır.hem çalşıyorum hem hamileyim insan azcık düşünür...geldiği zaman da elini kolunu sallaya sallaya gelir ..ot toplamıştır ot getirir..alsın otu....... :)
neyse bu konu uzar da gider...gelemedi işte o gün..o gün bana bundan sonra benimle mesafeli olacağını söyledi benim de canıma minnet...erkekler bir kere bizim yanımızda annelerini tersleseler iş bitcek..ama yapmıyorlar...ve haklı olduğumuzu da gayet iyi biliyorlar...ama ne desek boş...erkekler analarını kırmak istemiyor,biz kafaya taktıkca olan bize oluyor ben artık takmıyorum..ne hali varsa görsün..şeytan kılıklının :):) şu an en önemli şey bebeğimiz...

bunlara ne karışıyo ki oda alacağınada hangi doktora gideceğinede sen karar verirsin benim annemler yanımda olmadığında bana daha çok laf sokuyo onu farkettim onlar varken yapamıyo ben hep mesafeli oldum çok gidip gelmedim işimi araya soktum tek bi haftasonum var dedim anlatsam roman olur daha görümcen falan varmı onlara söylesen annem çok karışıyo işimize siz konuşsanız bi bu kadar müdahale etmese desen

canım benim söylemezmiyim tabii söyledim eşim bu konuda çok hassas bana çok yardımcıdır ev işlerinde. ama kv benim naz yaptığımı ve abarttığımı düşünüyor bu ağrılar çok normalmiş güyaa kanamalarda normalya

aynen canım ben de yaptım o hatayı samimi olayım dedim,bizim adımıza kararlar vermeye başladı,sinirimi bozdu eşime söyledim tabi.madem öyle aynı evde oturalım adımıza karar verebiliyor,bir aile olduğumuzu kabullenemedi dedim.beni yatıştırdı.

ilk evlendiğimiz yıllarda daha ortada fol yok yumurt yok ,konusu açıldı normal yapamam ben kötü hikayeler dinledim hep dedim, aman normal yap sezeryan pahalı dedi.kaldım öyle.

kısacası koyun can derdinde kasap et derdinde.

şimdi ise hiiç oralı değilim ,duymuyorum,görmüyorum.İlgilenmiyorum.kafam rahat böyle.ne sıkmışım ilk zamanlar kendimi ,her dediğini kaale alıp.

Son düzenleme:

sanırım ben şanslıyım budurumda :) hiç karışmaz kv öyle zırt bırtda gelip gitmez ama keşke gelseler ben çok seviyorum kendisini çünkü en basidi bu gün akşam bana gelecekler kızım yemek hazırlama ben yapar gelirim sonra annenlere geçeriz beraber dedi kendi annemler yan aptr da oturuyolar babam hastaneden çıktı geçmiş olsuna gelecekler oraya ha burda merkezdede oturmuyolar belki onunda faktörü var belki ama yok genede öyle karışayım edeyim demez sağ olsun masraf konusundada şimdiden destekçi gönlünün istediği bişey varsa al ama öyle büyük şeyler için bekle son aylarında alırız ne istersen diyo tek gelini filanda değilim 3 eltiyiz ama en yakınında ben varım diyerleri şehir dışında hep

zaten benimkinin yapma sebebide ailemin başka şehirde olmaları. onlar beni ziyarete geldiğinde pek bir iyidir kızım benim yavrum benim diye peşimde dolanır. yemekler yapar getirir annemlere onlar gidince bana düşman. ben gerekeni söylüyorum zaten artık eskiden incitmek istemiyordum ama artık olay değişti. görümcem olayın farkında ve annesine hep kızar ama kadın dediğim gibi tam bela

Maşallah canım 41 kere büyümüş meleğin Rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah .

hamilelikden önce takmıyordum gerektiğinde lafımı söyleyip kenara çekiliyordum ama şimdi kadını görünce dedikleri aklıma geliyor çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…