bosuna kaynana denmiyo ki canim.. bak benim kayinvalidem yok ama görümcelerim var ben napiorum biliomusun hic birini aramiyorum onlar beni ariyolar ben gayet sinirimi koyarak konusuyorum hicccc takmiyorum sende öle yap bebegine bise yapmiyomu yada sen al ben yaparimmi dio o zaman gerek yok sen zahmet etme ben ona herseyin en iyisini alcam de gec bak nasil oluo.. eger sana yardim etmiyosa sende dogumdan sonra araniza mesafe koyarsin bebegi görmek istedigi zaman isim var suraya gitcem buraya gitcm dersin eger kalkip sana nie böle yapiosun dedigi zamanda bu gunleri hatirlatirsin canim:)
evet eşim ilgili ama dün bir ara bana bence sen bu çocuğu taşıyamıyorsun dedi demekki çok bunaltmışım. Annesi konusunda bana asla laf söyletmez ama benim annesiyle aynı ortamda olmam bile onun herşeyi unutmasına yetiyor hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bana yapılanı unutmasıda beni delirtiyor
yakınsın bana benim için farketmez neresi olursa
Arkadaslar dr gidipte bir iki hafta ileri cikti bebis diyosunuz o nasil oluyo neye bagli acaba
ailem uzakta olduğu için şimdiden karar vermiş o bakacakmış bebeğime. bakıcıya emanet edemem demiyorda birde onamı para vereceksiniz yazık oğluma diyor. sanki oğlu çalışıyor sadece yüzsüz kadın arayıp sormasam arıyor oğlunu size geleceğim diye gelip yiyor içiyor gidiyor bir tabağada elini sürmüyor
benimkide anasına laf söyletmez bende kendime laf ettirmiyorum artık benim annesiyle değilde eşimle sorunalrım olabiliyo zaman zaman gereksiz alınganlıklarımda oluyo gerçekten kırıldıklarımda sende kırılmışın ama görmezden gel inan sadece kendimizi yıpratıyoz
alkıııııııışşşşşşşşşşşşşşşşş
pınar aparatif var yağcılar içinin girişinde orası olabilir
evet eşim ilgili ama dün bir ara bana bence sen bu çocuğu taşıyamıyorsun dedi demekki çok bunaltmışım. annesi konusunda bana asla laf söyletmez ama benim annesiyle aynı ortamda olmam bile onun herşeyi unutmasına yetiyor hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bana yapılanı unutmasıda beni delirtiyor
tünaydın annişler
çok doğru ben kv hep seviyeli olmuşumdur. Biraz iyi davranmaya kalktım yeni evliyken tepeme çıktı herşeye müdahale etmeye başladı bende çektim kendimi. Eşimide bana karşı kışkırtamıyor çıldırıyor. Geçen gün bana çocuğa oda takımı almayın ne gerek var dedi bende o bizim bileceğimiz şey buna ancak biz karar veririz dedim zaten özel dr gidiyorsun diye laf attı bende eşimin kararı bana verdiği değerden dedim sustu. Kadın başlı başına bela(
maaşallahkıss belgin bunun yarısı gazdır:26: diğer bi kısmı senin göbiktir kalanıda bebeiktir benceeeeeeee
allahimmm :) okurken bile sinir oldum allah kolaylik versin canim ya gercekten cok sinir bozucu bise. o zaman esine söle ben hamileyim tehlikem var bana hic yardimci olmuyo ben bi can tasiyorum annen ya hic gelmesin yada yardimci olsun bana de acik acik baska turlu olmaz cunku. simdi sende bise diyemiosundur anca esin araya girerse hallolur. guzel bi dille anlat esine durumu korkuyorum bebegimiz icin ya kaybedersek de. ben sinir oldukca kasiliyorum de.. ara sira tansiyonum dustu basim dönüyo de naz yap iyi degilim de uzanmam lazim de ve özellikle agrim var de.. esin muhakkak anlayisli olcaktir tatlim. o zaman kayinvaliden ya gelmicektir yada geldiginde yardim etmek zorunda kalcaktir..
çok doğru ben kv hep seviyeli olmuşumdur. biraz iyi davranmaya kalktım yeni evliyken tepeme çıktı herşeye müdahale etmeye başladı bende çektim kendimi. eşimide bana karşı kışkırtamıyor çıldırıyor. geçen gün bana çocuğa oda takımı almayın ne gerek var dedi bende o bizim bileceğimiz şey buna ancak biz karar veririz dedim zaten özel dr gidiyorsun diye laf attı bende eşimin kararı bana verdiği değerden dedim sustu. kadın başlı başına bela(
çok doğru ben kv hep seviyeli olmuşumdur. biraz iyi davranmaya kalktım yeni evliyken tepeme çıktı herşeye müdahale etmeye başladı bende çektim kendimi. eşimide bana karşı kışkırtamıyor çıldırıyor. geçen gün bana çocuğa oda takımı almayın ne gerek var dedi bende o bizim bileceğimiz şey buna ancak biz karar veririz dedim zaten özel dr gidiyorsun diye laf attı bende eşimin kararı bana verdiği değerden dedim sustu. kadın başlı başına bela(
bunlara ne karışıyo ki oda alacağınada hangi doktora gideceğinede sen karar verirsin benim annemler yanımda olmadığında bana daha çok laf sokuyo onu farkettim onlar varken yapamıyo ben hep mesafeli oldum çok gidip gelmedim işimi araya soktum tek bi haftasonum var dedim anlatsam roman olur daha görümcen falan varmı onlara söylesen annem çok karışıyo işimize siz konuşsanız bi bu kadar müdahale etmese desen
günaydın teyzelerimiz biz geldik
köftemiz iyi maşallah 6,6 cnm baştan popoya
karnı sırtı her bir yeri kapanmış hamd olsun organları oluşmuş
ense kalınlığımızda iyi çıktı
ikili taramanın usg bölümü gayet iyi dedi hocamız
yarın kan verecem oda temiz çıkarsa deymeyin keyfimize
teyzelerim maşşah diyin bana dio kuzu bayanlar duyulurulur
cinsiyeti sölemedi bu arada
Dün doktora tek sorabildiğim çatlak için ne kullanayım oldu oda 4.ayda kullanılmalı dedi ve fitolastyl krem yazdı hiç duymadım bu kremi ben aranızda duyan kullanan var mı
aynen canım ben de yaptım o hatayı samimi olayım dedim,bizim adımıza kararlar vermeye başladı,sinirimi bozdu eşime söyledim tabi.madem öyle aynı evde oturalım adımıza karar verebiliyor,bir aile olduğumuzu kabullenemedi dedim.beni yatıştırdı.
ilk evlendiğimiz yıllarda daha ortada fol yok yumurt yok ,konusu açıldı normal yapamam ben kötü hikayeler dinledim hep dedim, aman normal yap sezeryan pahalı dedi.kaldım öyle.
kısacası koyun can derdinde kasap et derdinde.
şimdi ise hiiç oralı değilim ,duymuyorum,görmüyorum.İlgilenmiyorum.kafam rahat böyle.ne sıkmışım ilk zamanlar kendimi ,her dediğini kaale alıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?