2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

annenler varken gülüm balım onlar gidince laf sokmalar keşke annenlerde aynı şehirde olsaymış ama şartlar sanada zor geliyodur bu ama artık eskisi gibi değilim diyosun lafını söle bi zaman sonra vazgeçer belki garip görümcende annesinin farkında ve konuşmuş ama o bile fayda etmiyo demek

o zaman dedigim gibi sen hic bise demiceksin kaleyi icten fet etceksin canim.. esine diceksin cok halsizim agrim var kanamam var dinlenmem gerek bebegimiz icin die annen gelmesin kalkcak halim yok falan de. esin anlayisliymis bak ne guzel oda annesine desin haa abartiyo bilmem ne diyorsa eger doktordan daha mi iyi bilceksin de gec.. ben doktorun dediklerini yaparim kendi kafama göre hareket etmem de söz konusu bebegim de tersle at.

çok doğru söylemişsin canım. çoğumuz aslında benzer durumlar yaşıyoruz. bizimkide pek bir rol yapar. oğlunun yanında bana ilgiliymiş gibi davranır ama oğlu yoksa yokmuşum gibi. eşim aslında herşeyin farkında ama açıkça diyemiyor annesinin yüzüne. sadece tek yaptığı şey asla bana laf söyletmez ve onların yanında bile bana yardım eder yemekde falan.

oooo kayinvalide muhabbeti ben hic yanasip sinirinizi bozmayim sagolsun kv iyidir ben pek isime karistirmadigimdan olabilir gelinde kv de de haddini bilecek sonucta..su bir gercek kv ne iyi olursa olsun soyledigi laf iyide olsa geline batar kaynana kaynana dir

ayyyyyyyyyyy çook alemsinnn :)))))))) ben benimkini aramam bile... her cuma akşamı uğrarım 1 saat otururum dönerim evime... haftasonumu da evimde geçiririm ohhh miss :))) beni cadaloz gelin ilan ettiğinden pek sarmıyo... hııhhh kestanemin kenarı... :)))

telefondan eklenmiyor canım ben çok uğraştım ama nafile

hadi ya bende çok uğraştım cidden bende bulamadım buraya eklemek için flash bellek lazım sanırım oda teknoloji özürlü olduğumdan kendim yapamam işyerindekilerden yarım almam lazım onlarında görmesini istemiyorum evde bilgisyar yok telefondan giriyorum ondan sormuştum telde ekleniyo mu diye

merhaba kızlar.. bütün gece diken üstündeydim uyuyamadım korkudan. Allah'a şükür kanamam yok ama sancım var hala yatyorum dualarınızı esirgemeyin. 10 haftalık bebişime çok alıştım ben ona bişi olursa çok kötü olurum. töbe ettim bidaha ev işi yaparsam.sizde dikkat edin kendinize riske atmayın sultanlar gibi yaşamamız lazım bu dönem aslında hiçbişeye el sürmeden

kestanemin kenarı haa..kabuklu hali mi kabuksuz mu?hani dikenli oluyor ya kabuğu :):)artık ben de aramıyorum..anne demiyorum diye bana sitem etmişti..hatırlayamadım ne zaman annelik yaptığını ama içimden gelmiyor size anne demek dedim..çünkü haketmiyor...bugüne kadar bana hep ters davrandı..neden anne dicekmişim..benim annem kızıyor de gitsin diye,diyemem valla..yaptığı şyleri burda anlatmakla bitiremem..yani özetle bu kadın anne olamaz...annelik çok farklı bişe yaa..annem evimize geldi o zaman ben çalışmıyorum durumlar da biraz bozuk.buzdolabı boştu..annemde kyanana demiş gideli market yapalım da dolduralım bomboş dolapları demiş..kaynanamdan beklenen cevap "taş olsunlar da baş yarsınlar" eee ben bu kadına nasıl anne diyim şimdi..ki bu en basit örneği....

yuuuhh karaktersiz kadın

o ne ya terbiyesiz kadın deli oldum valla

ben geleceğe bakmak istiyorum ama geçmişi de unutamıyorum...kadının yaptığı her hareket bana batıyor...çok kötü zamanda doğuryormuşum yaza gelmişmiş..nesi kötü yazın doğurmanın..kışın göbeği daha mı iyi soğuklarda...

canım sen ne kadar işine karıştırmazsan karıştırma fenası fena başa cıkılmaz.
bize iyisi gelmiş demekki
bende senin gibiyim işime karıştırmam ama karşımızdaki fena biri olsaydı bizde başa cıkamazdık yada sinir krizleri geçirirdik.

Allah yardımcıları olsun valla zor

ben o kadar çok isterdim ki kaynanam iyi olsun,oturayım başbaşa sohbet edeyim ama nerde......ben de işime karıştırıyorum...ama kadın kendi başına hükümet..sana sorman plan yapar,vs vs...ay neyse sıktı bu kou valla :)

valla ben hiç iyi kaynana görmedim ne anamın ne ablalarımın hepsi cadalossssss süpürgesiz valla
ayrıca konuyla alakası yok ama canımsalata çektiiiii hımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…