zaten benimkinin yapma sebebide ailemin başka şehirde olmaları. Onlar beni ziyarete geldiğinde pek bir iyidir kızım benim yavrum benim diye peşimde dolanır. Yemekler yapar getirir annemlere onlar gidince bana düşman. Ben gerekeni söylüyorum zaten artık eskiden incitmek istemiyordum ama artık olay değişti. Görümcem olayın farkında ve annesine hep kızar ama kadın dediğim gibi tam bela
canım benim söylemezmiyim tabii söyledim eşim bu konuda çok hassas bana çok yardımcıdır ev işlerinde. ama kv benim naz yaptığımı ve abarttığımı düşünüyor bu ağrılar çok normalmiş güyaa kanamalarda normalya
ben ilk kez duyuyorum canım iyiyse kullan doktorun önermiş sonuçta .
sana bişe diyim mi bütün erkekler aynı,beni kaynanam çok yalancı bir insan..kaç kere yakaladım ama bunların hepsi eşe söylenmiyor malesef..nasıl diceksin ki annesi illa savunacak bir şey bulur...kaynanam eskiden her gün arardı eşimi son zamanlarda bakıyorum telefonuna hiç aramamış..sebebi de bana haber vermeden sadece eşimi arayara bize gelmek istediğini söylüyor en son ben duyuyoru ve yatılı 3 kşi geliyorlar.aradığında bana neden haber vermiyorsunuz,bu evin hanımı benim üstelik ben çalışıyorum da...eşim mi hizmet ediyor.bana ne farkeder ha oğlumu aramışım ha seni diyor..seni takmam dedi resmen bana...ama eşek başı değilim ben ,bu durumlarda evin hanımı aranır.hem çalşıyorum hem hamileyim insan azcık düşünür...geldiği zaman da elini kolunu sallaya sallaya gelir ..ot toplamıştır ot getirir..alsın otu....... :)
neyse bu konu uzar da gider...gelemedi işte o gün..o gün bana bundan sonra benimle mesafeli olacağını söyledi benim de canıma minnet...erkekler bir kere bizim yanımızda annelerini tersleseler iş bitcek..ama yapmıyorlar...ve haklı olduğumuzu da gayet iyi biliyorlar...ama ne desek boş...erkekler analarını kırmak istemiyor,biz kafaya taktıkca olan bize oluyor ben artık takmıyorum..ne hali varsa görsün..şeytan kılıklının :):) şu an en önemli şey bebeğimiz...
sana bişe diyim mi bütün erkekler aynı,beni kaynanam çok yalancı bir insan..kaç kere yakaladım ama bunların hepsi eşe söylenmiyor malesef..nasıl diceksin ki annesi illa savunacak bir şey bulur...kaynanam eskiden her gün arardı eşimi son zamanlarda bakıyorum telefonuna hiç aramamış..sebebi de bana haber vermeden sadece eşimi arayara bize gelmek istediğini söylüyor en son ben duyuyoru ve yatılı 3 kşi geliyorlar.aradığında bana neden haber vermiyorsunuz,bu evin hanımı benim üstelik ben çalışıyorum da...eşim mi hizmet ediyor.bana ne farkeder ha oğlumu aramışım ha seni diyor..seni takmam dedi resmen bana...ama eşek başı değilim ben ,bu durumlarda evin hanımı aranır.hem çalşıyorum hem hamileyim insan azcık düşünür...geldiği zaman da elini kolunu sallaya sallaya gelir ..ot toplamıştır ot getirir..alsın otu....... :)
neyse bu konu uzar da gider...gelemedi işte o gün..o gün bana bundan sonra benimle mesafeli olacağını söyledi benim de canıma minnet...erkekler bir kere bizim yanımızda annelerini tersleseler iş bitcek..ama yapmıyorlar...ve haklı olduğumuzu da gayet iyi biliyorlar...ama ne desek boş...erkekler analarını kırmak istemiyor,biz kafaya taktıkca olan bize oluyor ben artık takmıyorum..ne hali varsa görsün..şeytan kılıklının :):) şu an en önemli şey bebeğimiz...
Kızlar telefondan foto nası ekleniyo bilen var mı
telefondan eklenmiyor canım ben çok uğraştım ama nafile
Maşallah canım 41 kere büyümüş meleğin Rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah .
ayyyyyyyyyyy çook alemsinnn :)))))))) ben benimkini aramam bile... her cuma akşamı uğrarım 1 saat otururum dönerim evime... haftasonumu da evimde geçiririm ohhh miss :))) beni cadaloz gelin ilan ettiğinden pek sarmıyo... hııhhh kestanemin kenarı... :)))
kestanemin kenarı haa..kabuklu hali mi kabuksuz mu?hani dikenli oluyor ya kabuğu :):)artık ben de aramıyorum..anne demiyorum diye bana sitem etmişti..hatırlayamadım ne zaman annelik yaptığını ama içimden gelmiyor size anne demek dedim..çünkü haketmiyor...bugüne kadar bana hep ters davrandı..neden anne dicekmişim..benim annem kızıyor de gitsin diye,diyemem valla..yaptığı şyleri burda anlatmakla bitiremem..yani özetle bu kadın anne olamaz...annelik çok farklı bişe yaa..annem evimize geldi o zaman ben çalışmıyorum durumlar da biraz bozuk.buzdolabı boştu..annemde kyanana demiş gideli market yapalım da dolduralım bomboş dolapları demiş..kaynanamdan beklenen cevap "taş olsunlar da baş yarsınlar" eee ben bu kadına nasıl anne diyim şimdi..ki bu en basit örneği....
kestanemin kenarı haa..kabuklu hali mi kabuksuz mu?hani dikenli oluyor ya kabuğu :):)artık ben de aramıyorum..anne demiyorum diye bana sitem etmişti..hatırlayamadım ne zaman annelik yaptığını ama içimden gelmiyor size anne demek dedim..çünkü haketmiyor...bugüne kadar bana hep ters davrandı..neden anne dicekmişim..benim annem kızıyor de gitsin diye,diyemem valla..yaptığı şyleri burda anlatmakla bitiremem..yani özetle bu kadın anne olamaz...annelik çok farklı bişe yaa..annem evimize geldi o zaman ben çalışmıyorum durumlar da biraz bozuk.buzdolabı boştu..annemde kyanana demiş gideli market yapalım da dolduralım bomboş dolapları demiş..kaynanamdan beklenen cevap "taş olsunlar da baş yarsınlar" eee ben bu kadına nasıl anne diyim şimdi..ki bu en basit örneği....
oooo kayinvalide muhabbeti ben hic yanasip sinirinizi bozmayim sagolsun kv iyidir ben pek isime karistirmadigimdan olabilir gelinde kv de de haddini bilecek sonucta..su bir gercek kv ne iyi olursa olsun soyledigi laf iyide olsa geline batar kaynana kaynana dir
canım sen ne kadar işine karıştırmazsan karıştırma fenası fena başa cıkılmaz.
bize iyisi gelmiş demekki
bende senin gibiyim işime karıştırmam ama karşımızdaki fena biri olsaydı bizde başa cıkamazdık yada sinir krizleri geçirirdik.
Allah yardımcıları olsun valla zor
ben o kadar çok isterdim ki kaynanam iyi olsun,oturayım başbaşa sohbet edeyim ama nerde......ben de işime karıştırıyorum...ama kadın kendi başına hükümet..sana sorman plan yapar,vs vs...ay neyse sıktı bu kou valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?