Kızlar selammm
Bizde dün gittik dr a. bana Decavit verdi vitamin folik asitide kullan dedi. Bebiş iyiymiş ama oynamıyodu hareketli değildi sanki. Önceki gittiğimizde nasıl kıpır kıpırdı. Hala aklımda o takıldıKalp atışını duyduk ama.
İşte buda bizim 11+5 halimiz teyzelerii..
Eki Görüntüle 587885
Bidee benide eklermisiniz dua listesine yazarmısınız. Bende dua almak ve etmek istiyorum.
gecmis olsun canim..ya benide dua listesine alirmisin ??
merhaba acaba rica etsem benide dua listesine alirmisiniz sua cok kritik bi dönemden geciyorum dualariniza ihtiyacim var ALLAHin izniyle bu dönemide atlatiriz insallahcok tesekkurler.
hayırlı sabahlar;
benim son adet tarihim 29 eylül 2012
11hafta 6 günlük
cinsiyetini henüz belli olmadı : ))
tahmini doğum tarihi 15 temmuz 2013 : )
benide eklermisiniz??
ayyyy yerimm ben senii yerimm... maşallah canım pek tatlıymış yaaaaaa tontişş ne olacakkkekledim listeye cnmm
ekledim kuzumm.. Rabbim yardımcın olsun İnşallah.. kuzuyuda senide korusunnn
ekledim canımmm....
hadi ya bende çok uğraştım cidden bende bulamadım buraya eklemek için flash bellek lazım sanırım oda teknoloji özürlü olduğumdan kendim yapamam işyerindekilerden yarım almam lazım onlarında görmesini istemiyorum evde bilgisyar yok telefondan giriyorum ondan sormuştum telde ekleniyo mu diye
ekledim cnmm....merhaba irmegan, benisimlistesinde varım ama kendimi dua listesinde göremedim. beni de duasız bırakmayın ne olur :)
bende telden göbişimin resmini çektim ama ekliyemedim pc ye yada tablete atıp ekliyim diyorum ona da uğraşmak zor geldi. Ama en yakın zamanda inşallah şu cumayı da bi atlatayım allah'ın izniyle de çok heyecanlıyım çokkkk :)
oy kuzum maşallah sana çok güzel çıkmış
sağolll bitanemmmm :)sendende bekliyorum göbiş
Selam kizlar.dun esimle ilk isim tartismasini yasadikben ömer yüsra diyom o yekta diyor.hayir sanki erkek olacakta cocuk bi de erkek ismi icin didisiyoz sizce hangisi guzel.
ahahahah çok hoşsunuz yaaaa :))) çok erken değilmi bu kavgalar için... bence yekta daha güzel ama ömer yekta olur....
olur biterrrrrr :))))))
kızlar ben geldimmmm...
Uyumuşum yahu... Hemde tam 1 saat... Nursuz patronlar yoktuda uyukladım azıcık :)))
ben de eşime sağnak nasıl isim dedim.bana antin kuntin isimler düşünme dedi :):) ben de değişik bir isim olsun istiyorum aynı zamanda modern anne baba ismi hayatta koymam,her iki taraftan da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?