2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ayyyy yerimm ben senii yerimm... maşallah canım pek tatlıymış yaaaaaa tontişş ne olacakkk ekledim listeye cnmm

gecmis olsun canim..ya benide dua listesine alirmisin ??

merhaba acaba rica etsem benide dua listesine alirmisiniz sua cok kritik bi dönemden geciyorum dualariniza ihtiyacim var ALLAHin izniyle bu dönemide atlatiriz insallah cok tesekkurler.

ekledim kuzumm.. Rabbim yardımcın olsun İnşallah.. kuzuyuda senide korusunnn

hayırlı sabahlar;

benim son adet tarihim 29 eylül 2012
11hafta 6 günlük

cinsiyetini henüz belli olmadı : ))

tahmini doğum tarihi 15 temmuz 2013 : )

benide eklermisiniz??

ekledim canımmm....

merhaba irmegan, benisimlistesinde varım ama kendimi dua listesinde göremedim. beni de duasız bırakmayın ne olur :)

Bende telden göbişimin resmini çektim ama ekliyemedim pc ye yada tablete atıp ekliyim diyorum ona da uğraşmak zor geldi. Ama en yakın zamanda inşallah şu cumayı da bi atlatayım Allah'ın izniyle de çok heyecanlıyım çokkkk :)

bende tele çektim ama ekleyemedim pc ye de atamadım bu konularda çok cahilim işim bilgisayar başında olmasına rağmen uğraşmam gerek nasip olursa ekleriz artık cuma dimi kontrolün hastanede o güne vermişlerdi dayanamayıp özele gitmiştin atlatırsın korkma herşey yolunda test zamanı geldimi yaptırcakmısın kayınvaliden daha orda mı

selam kızlar nasılsınız dün giremedim valla 40 dakikadr geçmişi okuyorum. canlar bugün dua sırası bende mutlaka okuyun ben çook severim duaları bi de daha önce 2 düüşük yaşadığım için ve şu an kan pıhtılaşmasndan dolayı hem iğne yapıyorum hem de progestan içiyorum o yüzden çok ihtiyacm var siz hamişlerin duasına

sağolll bitanemmmm :)sendende bekliyorum göbiş

telefondan çektim oda olmuyomuş telefondan bilgisayardan yapamıyorum flash belleğe atmam lazım onuda beceremiyorum mesela şuan bi yazı okuyorum sizinde okumanızı istiyorum o eklentiyi bile gönderemiyorum nasıl yapcam bi akıl versen

Selam kizlar.dun esimle ilk isim tartismasini yasadikben ömer yüsra diyom o yekta diyor.hayir sanki erkek olacakta cocuk bi de erkek ismi icin didisiyozsizce hangisi guzel.

kızlar ben geldimmmm...
uyumuşum yahu... hemde tam 1 saat... nursuz patronlar yoktuda uyukladım azıcık :)))

Selam kizlar.dun esimle ilk isim tartismasini yasadikben ömer yüsra diyom o yekta diyor.hayir sanki erkek olacakta cocuk bi de erkek ismi icin didisiyozsizce hangisi guzel.

ahahahah çok hoşsunuz yaaaa :))) çok erken değilmi bu kavgalar için... bence yekta daha güzel ama ömer yekta olur....

olur biterrrrrr :))))))

ahahahah çok hoşsunuz yaaaa :))) çok erken değilmi bu kavgalar için... bence yekta daha güzel ama ömer yekta olur....

olur biterrrrrr :))))))

ben de eşime sağnak nasıl isim dedim.bana antin kuntin isimler düşünme dedi :):) ben de değişik bir isim olsun istiyorum aynı zamanda modern anne baba ismi hayatta koymam,her iki taraftan da....

ben de eşime sağnak nasıl isim dedim.bana antin kuntin isimler düşünme dedi :):) ben de değişik bir isim olsun istiyorum aynı zamanda modern anne baba ismi hayatta koymam,her iki taraftan da....

sağnak çok yorucu bi isim bence... ve bi o kadar da ağır gibi...
bizim kızımız olursa ismimiz taa flört zamanımızdan belli isimler... ZeynepSu... oğlumuz olursa AliAydın... (Ali eşimin babası-Aydın benim babam) birbirine çok uyumlu olduğunu düşündüğümüzden öyle olsun istedik... mutlaka olmalı diye düşünmedik yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…