sağnak çok yorucu bi isim bence... ve bi o kadar da ağır gibi...
bizim kızımız olursa ismimiz taa flört zamanımızdan belli isimler... ZeynepSu... oğlumuz olursa AliAydın... (Ali eşimin babası-Aydın benim babam) birbirine çok uyumlu olduğunu düşündüğümüzden öyle olsun istedik... mutlaka olmalı diye düşünmedik yani :)
ahahahah çok hoşsunuz yaaaa :))) çok erken değilmi bu kavgalar için... bence yekta daha güzel ama ömer yekta olur....
olur biterrrrrr :))))))
ya ben koymak için demedim..o ses türkiyede vardı sanırım orda gördüm ..değişik geldi sence nasıl dedim.antin kuntin dedi :):)çok tarışatacaz bunun için çooook :)
Ayyy bak o olur:)
Bu arada gecenlerde bi arkadas bebegin karin duvari kapali olmadigi icin aldiracakti.haberiniz var mi ne yapti acaba
okudum canım rabbım korusunselam kızlar nasılsınız dün giremedim valla 40 dakikadr geçmişi okuyorum. canlar bugün dua sırası bende mutlaka okuyun ben çook severim duaları bi de daha önce 2 düüşük yaşadığım için ve şu an kan pıhtılaşmasndan dolayı hem iğne yapıyorum hem de progestan içiyorum o yüzden çok ihtiyacm var siz hamişlerin duasına
Merhaba arkadaşlar bende temmuz anne olucam inşallah 10 haftalık hamişim.evde hafiften temizlik yapmıştım.Ertesi gün işten gelirken yürüyerek yokuştan hızlıca çıktım sanırım tuvalete gittiğimde çok az selpaga sildiğimde bi seferlik böle açık pembe bişey geldi.aradan 4 gün geçti bugünde belim ağrıyo yarım saattir tualete gttim kahverengi akıntı gelmiş normalmidir acaba ? selpaktada sonradan silince sanki çok çokk uçuk pembe bişey geldi bunları yaşayan varmı acaba nedir bilgilendirirmisiniz zaten cumartesi doktora gidicem erkene almayı düşünmüyorum siz ne dersiniz
Arkadaşlar dün gecede beri kanamam başladı ve devam ediyo yatmam gerekiyormuş doktor iğne ve progestan hap verdi dualarınıza ihtiyacımız var bebişimle benm allah rızası için bize 1er ayetel kürsi okuyabilirmisiniz bebeğimi bana bağışlasın rabbim şimdiden teşekkürler bebişlerinizi korusun size başlasın inşallah
Evet canim vardi.bir hafta takip edecekler duzelmezse alacaklardi.edward sendromu mu neydihiç duymadım bile... öyle bişeymi vardı...
Canim bence korkulacak bisey degil kilcal damar yirtilmasi olabilir.taze kan olmadigi surece sorun yok.ama doktora bildirmekte fayda var.uzme kendini.Merhaba arkadaşlar bende temmuz anne olucam inşallah 10 haftalık hamişim.evde hafiften temizlik yapmıştım.Ertesi gün işten gelirken yürüyerek yokuştan hızlıca çıktım sanırım tuvalete gittiğimde çok az selpaga sildiğimde bi seferlik böle açık pembe bişey geldi.aradan 4 gün geçti bugünde belim ağrıyo yarım saattir tualete gttim kahverengi akıntı gelmiş normalmidir acaba ? selpaktada sonradan silince sanki çok çokk uçuk pembe bişey geldi bunları yaşayan varmı acaba nedir bilgilendirirmisiniz zaten cumartesi doktora gidicem erkene almayı düşünmüyorum siz ne dersiniz
Arkadaşlar dün gecede beri kanamam başladı ve devam ediyo yatmam gerekiyormuş doktor iğne ve progestan hap verdi dualarınıza ihtiyacımız var bebişimle benm allah rızası için bize 1er ayetel kürsi okuyabilirmisiniz bebeğimi bana bağışlasın rabbim şimdiden teşekkürler bebişlerinizi korusun size başlasın inşallah
arkadaşlar dün gecede beri kanamam başladı ve devam ediyo yatmam gerekiyormuş doktor iğne ve progestan hap verdi dualarınıza ihtiyacımız var bebişimle benm allah rızası için bize 1er ayetel kürsi okuyabilirmisiniz bebeğimi bana bağışlasın rabbim şimdiden teşekkürler bebişlerinizi korusun size başlasın inşallah
merhaba arkadaşlar bende temmuz anne olucam inşallah 10 haftalık hamişim.evde hafiften temizlik yapmıştım.ertesi gün işten gelirken yürüyerek yokuştan hızlıca çıktım sanırım tuvalete gittiğimde çok az selpaga sildiğimde bi seferlik böle açık pembe bişey geldi.aradan 4 gün geçti bugünde belim ağrıyo yarım saattir tualete gttim kahverengi akıntı gelmiş normalmidir acaba ? Selpaktada sonradan silince sanki çok çokk uçuk pembe bişey geldi bunları yaşayan varmı acaba nedir bilgilendirirmisiniz zaten cumartesi doktora gidicem erkene almayı düşünmüyorum siz ne dersiniz
Selam kizlar.dun esimle ilk isim tartismasini yasadikben ömer yüsra diyom o yekta diyor.hayir sanki erkek olacakta cocuk bi de erkek ismi icin didisiyoz sizce hangisi guzel.
kestanemin kenarı haa..kabuklu hali mi kabuksuz mu?hani dikenli oluyor ya kabuğu :):)artık ben de aramıyorum..anne demiyorum diye bana sitem etmişti..hatırlayamadım ne zaman annelik yaptığını ama içimden gelmiyor size anne demek dedim..çünkü haketmiyor...bugüne kadar bana hep ters davrandı..neden anne dicekmişim..benim annem kızıyor de gitsin diye,diyemem valla..yaptığı şyleri burda anlatmakla bitiremem..yani özetle bu kadın anne olamaz...annelik çok farklı bişe yaa..annem evimize geldi o zaman ben çalışmıyorum durumlar da biraz bozuk.buzdolabı boştu..annemde kyanana demiş gideli market yapalım da dolduralım bomboş dolapları demiş..kaynanamdan beklenen cevap "taş olsunlar da baş yarsınlar" eee ben bu kadına nasıl anne diyim şimdi..ki bu en basit örneği....
çok doğru söylemişsin canım. çoğumuz aslında benzer durumlar yaşıyoruz. bizimkide pek bir rol yapar. oğlunun yanında bana ilgiliymiş gibi davranır ama oğlu yoksa yokmuşum gibi. eşim aslında herşeyin farkında ama açıkça diyemiyor annesinin yüzüne. sadece tek yaptığı şey asla bana laf söyletmez ve onların yanında bile bana yardım eder yemekde falan.
Merhaba arkadaşlar bende temmuz anne olucam inşallah 10 haftalık hamişim.evde hafiften temizlik yapmıştım.Ertesi gün işten gelirken yürüyerek yokuştan hızlıca çıktım sanırım tuvalete gittiğimde çok az selpaga sildiğimde bi seferlik böle açık pembe bişey geldi.aradan 4 gün geçti bugünde belim ağrıyo yarım saattir tualete gttim kahverengi akıntı gelmiş normalmidir acaba ? selpaktada sonradan silince sanki çok çokk uçuk pembe bişey geldi bunları yaşayan varmı acaba nedir bilgilendirirmisiniz zaten cumartesi doktora gidicem erkene almayı düşünmüyorum siz ne dersiniz
Evet canim vardi.bir hafta takip edecekler duzelmezse alacaklardi.edward sendromu mu neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?