2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ya ben koymak için demedim..o ses türkiyede vardı sanırım orda gördüm ..değişik geldi sence nasıl dedim.antin kuntin dedi :):)çok tarışatacaz bunun için çooook :)

ahahahah çok hoşsunuz yaaaa :))) çok erken değilmi bu kavgalar için... bence yekta daha güzel ama ömer yekta olur....

olur biterrrrrr :))))))

Ayyy bak o olur:)
Bu arada gecenlerde bi arkadas bebegin karin duvari kapali olmadigi icin aldiracakti.haberiniz var mi ne yapti acaba

ya ben koymak için demedim..o ses türkiyede vardı sanırım orda gördüm ..değişik geldi sence nasıl dedim.antin kuntin dedi :):)çok tarışatacaz bunun için çooook :)

zaten ne geliyosa başımıza bu televizyondan geliyo... ablam doğurucak daha çocugun adı yok... dayısı künye yaptırıcak adama ismi belli değil... sırf sorunlu babası yüzünden... :))) herif ayın 4ünde gleiyo kısmetse...

okudum canım rabbım korusun

dünkü duayıda okumustummmm

selam kızlar.dün serum aldım sanki az daha iyi gibiyim.
12.haftayla beraber azalıyor diyorlar.doğrumudur sizce???

Bu arada göbüş topiği açmayacakmıyız daha

okudum duanı, allah kabul etsin ve sana ve tüm hamişlere sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin :))

Merhaba arkadaşlar bende temmuz anne olucam inşallah 10 haftalık hamişim.evde hafiften temizlik yapmıştım.Ertesi gün işten gelirken yürüyerek yokuştan hızlıca çıktım sanırım tuvalete gittiğimde çok az selpaga sildiğimde bi seferlik böle açık pembe bişey geldi.aradan 4 gün geçti bugünde belim ağrıyo yarım saattir tualete gttim kahverengi akıntı gelmiş normalmidir acaba ? selpaktada sonradan silince sanki çok çokk uçuk pembe bişey geldi bunları yaşayan varmı acaba nedir bilgilendirirmisiniz zaten cumartesi doktora gidicem erkene almayı düşünmüyorum siz ne dersiniz

Arkadaşlar dün gecede beri kanamam başladı ve devam ediyo yatmam gerekiyormuş doktor iğne ve progestan hap verdi dualarınıza ihtiyacımız var bebişimle benm allah rızası için bize 1er ayetel kürsi okuyabilirmisiniz bebeğimi bana bağışlasın rabbim şimdiden teşekkürler bebişlerinizi korusun size başlasın inşallah

bi doktorunu arasan... yada asistanını

Allah'ım korusun sizi...

hiç duymadım bile... öyle bişeymi vardı...
Evet canim vardi.bir hafta takip edecekler duzelmezse alacaklardi.edward sendromu mu neydi
Canim bence korkulacak bisey degil kilcal damar yirtilmasi olabilir.taze kan olmadigi surece sorun yok.ama doktora bildirmekte fayda var.uzme kendini.

Rabbim yardimcin olsun ikinizi de korusun canim.pozitif dusum vucudunu ikna et bebegi tutmak icin.hersey beyinde bitiyor.surekli onu birakmadigini dusun.

geçmiş olsun çok tez vakitte geçsin işallah bol bol dinlen kalkma yataktan ayetel kürsi fatiha ihlas okudum senin için bebeğine ve sana şifa olsun

bi acile gitsen iyi olur bence belki bişey yoktur belkide ilaç verir cumartesiye çok var daha

Selam kizlar.dun esimle ilk isim tartismasini yasadikben ömer yüsra diyom o yekta diyor.hayir sanki erkek olacakta cocuk bi de erkek ismi icin didisiyozsizce hangisi guzel.

yekta güzel ama birazkız ismi gibi geldi bana

uyuz yaaa benimki de kızlarının bebeklerine baktı evlerini temizledi ben hastayım hasta bakmaya geldi yedi içti bir bardak ıhlamur doldurmadan gitti, bana da akıl veriyor kendine dikakt et mutfapını falan elleme çağır kadın yapsın, bir bulaşık için kadın çağır diyor,çocuğumuz olunca da kadın tutacakmışım başında duracakmış oldu hem işe yarama hem para harcayayım o da gitsin kadının başında ahkam kessin işlere karışsın evin düzenini bozsun...terbiyesizler yaa

benimki de arkadaşlarımın yanında bana yardım ediyormul gibi falan davranır kendi dünürlerinin yanında beni pohpohlamaya çalışır ki dünürleri de kızlarına yapsın diye ama kafalarını çevirince acımaz hayatta bana

canım pek bilgim yok ama telefonla arayabilirsen doktorunu ara istersen ona göre randevunu öne al ya da alma, benim doktor kıpkırmızı olmadıkça sorun olmaz demişti ama sen yine de bak

okudum cnm Rabbim meleğini sana bağışlasın sakın kalkma yerinden.. bu haftandan sonra kötü bişey olacağını sanmıyorum cnm.. İçini ferah tut sen yeter....

Allahım ikinizinde yanında olsun bebeklerinizi size bağışlasın. dua okudum inşallah kabul olunur

canım allah kabul ederse okudum dualarını, allah korusun seni ve bebişini, gönlüne göre versin öptüm çok

çok çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun bebişlerinizi de size bağışlasın bebeğim şuanda iyi beni bırakmadı inşallah bundan sonra da bırakmaz

Evet canim vardi.bir hafta takip edecekler duzelmezse alacaklardi.edward sendromu mu neydi

Allah herkese bağışlasın evladını...

ben yine aldım elime malak gibi haşlanmış patatesimi... öff yaaaa işe yarasın artık nolurrr Allahııımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…