- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #2.021
sagol canım cok sukur ıyıyım. sızın konuya pek bakamıyorum cok yogun oluyorum hem ıs hem bızım topık.
ben dıger kızların da kabul edecegını dusunuyorum ama tabıkı onay almak gerekır. serap aramızda yenı. ama duygu neslı cesmı ve ben zaten uzun zamandır bıraradayız sızın topıktekı gıbı sıcak bır arkadaslıgımız var sadece oraya gore daha aktıf oluyoruz ve bunun senı daha dısıplıne sokacagını dusunuyorum senden tek rıcam gune baslarken ya da gun bıterken menulerını toplu bıle olsa bızımle paylasman, gunluk bırseyler yazman, yorumlar yapman, bızı tanımaya calısmak. bır de senın mısafır akraba yemek trafıgın cok oluyordu dıye hatırlıyorum oyle bır gune denk gelırse kılo bıldırımını duyguya ya da bana gerekırse tlf ıle yapman canım. her hafta beklıyorum ben yenı arkadasların bıldırım yapmasını. daral geldı artık bana.
anladım canım tamam
ben hergün muhakkak girer menümü yazarım olaki giremezsem kesin netteki bi sorundan yada evde olmayışımdan kaynaklanır ama hergün yazarım
evet doğru hatırlıyosun canım aile yemeği mevlüt gün olayları bende biraz fazla oluyo eee işte öle oluncada ikramlar falan derken dengemi sağlayamıyorum
burası iyi gelicek bana en azından gittiğim yerlerde ikramların sadece tadına bakıcam