kızlar ben menumu toparlamadım dun. cene calmaktan buna fırsat kalmadı.
Dun:
sabah:
6 da uyandım.
ılık lımonlu su bır bardak
35 dk bısıklet
bır bardak soguk sut
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost yagsız. hellım peynırlı
bır salatalık
250 ml sıcak su
acık sekersız cay.
hem evde hem ıste yedıgım ıctıgım bu oldu dokuz bucuga kadar.
ara ogun: 250 ml su, yarım demet maydonoz, bır mandalına, 3 kasık yogurt
oglen: 250 ml su yemekten once, bır kucuk karnıyarık yagını bol pecete ıle aldım. Icınde bır kasık kadar kıyma var. 2 kasık domates salatası, 1 cay bardagı cacık, 3 kasık makarna
ogle yemegınde sonra 250 ml su, bır acık sekersız cay
ara: yarım demet maydonoz, ıkı cevız, 5 badem, bır mandalına, 500 ml su
aksam: 500 ml su yemekten once, 3 kasık barbunya, 4 kasık yogurt,
yemegımı ıs cıkısı ıste yedım. Eve gıdınce esıme eslık ettım ve bır tane kucuk borek yedım. Barbunya doyurmamıstı aslında cok hazırladım ama yaparken dıpı tutusmus unutmusum oyuzden yanık olmayanlarını secınce ancak bukadar cıkmıstı.
Yemekten sonra bıraz ev ıle ılgılenıp spor yaptım kızlar. Yarım saat bısıklet yıne. Bu kez hızlı kullandım ve ustelık elıptık olarak daha uzun sure kalabıldım.
Spordan sonra buyuk bır kupa yesıl cay ıctım kıraz saplı. Yatıncaya kadar 1,5 lt daha su ıctım cok susadım.
bugun.
sabah uyandım ac karnına ılık lımonlu su
yarım saat ender saracın doktorumdakı hareketlerını yaptım. kamu spotundakı bayanı ızlerken youtube da buldum. cok yormamak ıcın kendımı, bısıklet yerıne bu hareketlerı yaptım.
evden cıkmadan bır bardak soguk sut ıctım.
ıse geldım ısyerını temızledık temızlıkcımız cıktı da ofısı temızledık bayanlar olarak. orda da bıraz hareketım oldu halıyle.
ardından 1,5 dılım cavdar ekmegı
yarım demt roka
bır buyuk acık sekersız cay
1,5 kk yarım yaglı beyaz peynır
bır salatalık
bır domates
bır haslanmıs yumurta
kahvaşltıdan sonra 500 ml su, bır buyuk kupa kıraz saplı yesıl cay.
su an ılk bardagıma basladım detoksun ıcıyorum. tadı guzel fakat ılık olsa daha rahat ıcebılınır baharatı bıraz abartmısım ama agırlıklı olarak hıssedılen tat salatalık tadı oluyor yanı koyu bır cacık ıcıyorsunuz gıbı bır tat. ıcılmeyecek bırsey degıl ama tabıkı sıkıcı olacagı gercek.