2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamamcnm bunları not alayım ben sabahdann umarım bulursun sık kullananlara ekle kolay bulursunn

Arkadaşlar öncelikle pişmn değilim aksine keyif alıyroum çünkü öğrenmeye meyilli kişilersiniz. ayrıca ben günde 40 bayanla ilgileniyorum ve hepsi zengin paralı ukala kokoş karılar böyle kötü konuştuğuma bakkmayın asla hemcinslerim için kötü düşünmem ama biz merkezdeki antrenörleri parayla satın aldıkları köleleri sanıyorlar. keşke çalıştığım yerde böle samimi ve iyi niyetli insanlar olsa.
bende 84 doğumluyum duygu snein gibi. evliyim. antalyalıyım. ama alanyada çalışıyorum. eşim görev icabı 6 aylığına yurtdışında bende kardeşimle yaşıyorm. yani can sıkıntısı çok burda arkadaşta yok. bende internet bağlattım bari nette takılayım dedim. öle yani
szler normal hayattada tanışıyorsunuz galiba. bu arada msn den ekleyebilrisniz beni yarın ordan konuşurz olmazsa çünkü burda uzun yazışması gerçekten zor oluyor

özür dilerim komik duruma düştüm ama öğrenmiş oldum
yok yokaksine yüzümde tebessüm oldu
Çoookk teşekkürler, yarın ben de aç karnına alayım bu ölçüleri. Yalnız iki kol açık uzunluk demişsin, bunu ölçmek biraz zor olabilir ama sanırım başarırız:)
cnm duvara dayancaz kalemle küçük nokta koycaz sonra noktacıkları ölçeceğizz:)))

bu arada çeşmi bilg açtım minicik ekrandan seni biraz kg gördüm şimdibaktım gerçekden üstündekilererahmen iyi gözüküyorsunn

ohoo burda hiç canın sıkılmaz o zaman, bütün gün kaynıyor burası ayrıca biliyo musun hiç birimiz normal hayatta tanışmıyoruz, hatta hepimiz başka başka yerlerde sayılırız.. ama aylardır burda artık arkadaş olduk, çok da güzel olduu

ıı şeyy bende msn den eklesem olur muuuu benimle işin biraz çok olabilir ama, her ne kadar göstermiyo olsam da boy 172 kilo 78

bende aslen antalyalıyım ama izmirde doğdum
bu arada ALLAH kavuştursun eşini ,iyi yapmışsın internet bağlatarak evde internet artıkşartt olduu

şaka yapıyorsun çeşmi naz dimi 78 kg hayatta inanmam gerçi boyda var sende. sende al az önceki yazdığım ölçüleri istersen. ayrıca tabiki ekleyebilrsin sorun yok

o üstümdeki gömlek normalde çok bol bi gömlek modeli oyle, çok aşık olarak almıştım onu üstüne hırka falan da var ama normal gözüktügüm bi resim yani, zayıf çıktıgım bi resim deil, ondan koymadım yani gerçekleri göstereyim die koydum

bu arada neslicim ideal ölçü demişsin ya merak etme sizin verecğiniz ölçüler ile ben hem ideal ölçülerinizi, hem yağ oranınız, hem almanız gerekn kalori ve proteinleri, hangi bölgeden ne kadar vermeniz gerektiğini yazacağım bunları cevaplamak için o ölçüler lazım. tabi biz merkezde 24 tane ölçü alıyoruz kişinin tüm hayatını inceliyrouz ona göre hazırlıyoruz ama sizi görmeden ve ben ölçmeden bunları yapmak zor ama en azından çabanıza bi nebzede olsa yardım edebilrim

şaka yapıyorsun çeşmi naz dimi 78 kg hayatta inanmam gerçi boyda var sende. sende al az önceki yazdığım ölçüleri istersen. ayrıca tabiki ekleyebilrsin sorun yok

malesef şaka yapmıyorummm

şimdi yarın da oruç tutacam dolayısıyla sabah aç karnına olmuş olmayacam ölçü almak için ama haftasonu ölçüleri alıp yollayabilirim sanaa gerçekler çok yakında bu sayfadaaa

Bu bizim için çok motive edici oldu gerçekten. Ben msn kullanmıyorum ama burada karşılaşamazsak bile e-maille yollarım bilgilerimi yarın, yaşam şekli konusunda da aklıma gelen şeyleri yazarım, ne kadar çok veri olursa o kadar sağlıklı hesaplama yapabilirsin anladığım kadarıyla.

valla harikaaa bize vakit ayırdığın için çok tşk ederizz aslında burda bi arkadaş var topiğin kurucusu arkadaş 29 yaşında 105 kg insulün direnci var erken menapoz teşhisi ve bir kaç rahatsızlığı daha kız naparsayapsın kg vermekde zorlanıyorçalışma ortamı katıtüm günoturarak çalışıor c.tesi dahil yemesi büyük ölçüde az ara öğün yapıyor spor şartlarıuyduğukadar yapıyor ama zorlanıyor bazen sabitleniyor yarın bu yazıları okuyunca çok şaşırcak

allah kabul etsin canım. sen ne zaman istersen gönderebirlisn mailde atabilrsin msn e ekleyebilirsin ama ben senin kilona inanasım gelmiyor çünkü çok iyi göünüyrosun

allah kabul etsin canım. sen ne zaman istersen gönderebirlisn mailde atabilrsin msn e ekleyebilirsin ama ben senin kilona inanasım gelmiyor çünkü çok iyi göünüyrosun

çok teşekkür ederim ama ölçülerimi görünce inanırsın bencee.. gerçi hiç de ölçmedim ama ne bileyim :44:

bel 85 ten fazla çıkarsa tehlikeli mi :44:

aynen neslicim. beslenme şeklinden hareketlilik düzenine kadar. yaşını unutma. kötü alışkanlıklar varsada yaz. aklına ne gelirse ok.

çok teşekkür ederim ama ölçülerimi görünce inanırsın bencee.. gerçi hiç de ölçmedim ama ne bileyim :44:

bel 85 ten fazla çıkarsa tehlikeli mi :44:

tabi kadınlarda bel en fazla 88 sonrası risk grubuna girer. bu arada ölçüleri aldıktan sonra bazı günlük yaşam bilgilerinide alırım ona göre belli olur durumun zatn

tabi kadınlarda bel en fazla 88 sonrası risk grubuna girer. bu arada ölçüleri aldıktan sonra bazı günlük yaşam bilgilerinide alırım ona göre belli olur durumun zatn

tamamdır canım, hafta sonu ölçüleri ve bilgileri yollarım ben sana.. bakalım ne çıkacak ortayaa :18::18::18:

Kızlar bana müsade, uyku bastırdı, sabah iş var malum, hepimize iyi geceler, tatlı rüyalar...

iyi geceler neslicimmm, ben de biraz dizi izleyim, sonra da sahurumu yapar yatarım. sabah 8 de bir canavar uyandıracak beni, yarın zorlu birgun olacakk

iyi uykular herkeseeee