- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.981
tamamcnm bunları not alayım ben sabahdann umarım bulursun sık kullananlara ekle kolay bulursunnöncelikle geç yazdığım için kusura bakmayın çünkü çok karmaşık geldi bana burası alışması zaman alacak gibi
tabiki nesli seninlede paylaşırım. yeterki siz bu kilo verme azminizden vazgeçmeyin. o zaman ben şöyle bir liste vereyim hem duyguya ve hem sana.
boy, kilo, göğüs(mem ucununu hemen altından), bel (en ince ve göbeğin en şiş yerinden), basen(en dolgun noktadan), bacak uzunluğu (topuktan kasığa kadar), bacak kalınlığı ( bacağın en kalın olduğu yerden), iki kol açık uzunluk
bunları teniniz üzerinden ölçün yarın ben size hesaplamaları yaparım ona göre uygun egzersiz programını çıkarırız size. bu arada benim yarın öğlen 2 ye kadar antrenmanlarım var. 2 den sonra burda olurum sanırm. umarım sizi bulabilrimher ihtimale karşı mail adresimi yazayım "emelgymcentrum@hotmail.com" ben buralarda kaybolursam bu mailden bulursunuz beni
yok yokaksine yüzümde tebessüm olduözür dilerimkomik duruma düştüm ama öğrenmiş oldum
cnm duvara dayancaz kalemle küçük nokta koycaz sonra noktacıkları ölçeceğizz:)))Çoookk teşekkürler, yarın ben de aç karnına alayım bu ölçüleri. Yalnız iki kol açık uzunluk demişsin, bunu ölçmek biraz zor olabilir ama sanırım başarırız:)
Arkadaşlar öncelikle pişmn değilim aksine keyif alıyroum çünkü öğrenmeye meyilli kişilersiniz. ayrıca ben günde 40 bayanla ilgileniyorum ve hepsi zengin paralı ukala kokoş karılarböyle kötü konuştuğuma bakkmayın asla hemcinslerim için kötü düşünmem ama biz merkezdeki antrenörleri parayla satın aldıkları köleleri sanıyorlar. keşke çalıştığım yerde böle samimi ve iyi niyetli insanlar olsa.
bende 84 doğumluyum duygu snein gibi. evliyim. antalyalıyım. ama alanyada çalışıyorum. eşim görev icabı 6 aylığına yurtdışında bende kardeşimle yaşıyorm. yani can sıkıntısı çok burda arkadaşta yok. bende internet bağlattım bari nette takılayım dedim. öle yani
szler normal hayattada tanışıyorsunuz galiba. bu arada msn den ekleyebilrisniz beni yarın ordan konuşurz olmazsa çünkü burda uzun yazışması gerçekten zor oluyor
Arkadaşlar öncelikle pişmn değilim aksine keyif alıyroum çünkü öğrenmeye meyilli kişilersiniz. ayrıca ben günde 40 bayanla ilgileniyorum ve hepsi zengin paralı ukala kokoş karılarböyle kötü konuştuğuma bakkmayın asla hemcinslerim için kötü düşünmem ama biz merkezdeki antrenörleri parayla satın aldıkları köleleri sanıyorlar. keşke çalıştığım yerde böle samimi ve iyi niyetli insanlar olsa.
bende 84 doğumluyum duygu snein gibi. evliyim. antalyalıyım. ama alanyada çalışıyorum. eşim görev icabı 6 aylığına yurtdışında bende kardeşimle yaşıyorm. yani can sıkıntısı çok burda arkadaşta yok. bende internet bağlattım bari nette takılayım dedim. öle yani
szler normal hayattada tanışıyorsunuz galiba. bu arada msn den ekleyebilrisniz beni yarın ordan konuşurz olmazsa çünkü burda uzun yazışması gerçekten zor oluyor
ohoo burda hiç canın sıkılmaz o zaman, bütün gün kaynıyor burasıayrıca biliyo musun hiç birimiz normal hayatta tanışmıyoruz, hatta hepimiz başka başka yerlerde sayılırız.. ama aylardır burda artık arkadaş olduk, çok da güzel olduu
ıı şeyy bende msn den eklesem olur muuuubenimle işin biraz çok olabilir ama, her ne kadar göstermiyo olsam da boy 172 kilo 78
yok yokaksine yüzümde tebessüm oldu
cnm duvara dayancaz kalemle küçük nokta koycaz sonra noktacıkları ölçeceğizz:)))
bu arada çeşmi bilg açtım minicik ekrandan seni biraz kg gördüm şimdibaktım gerçekden üstündekilererahmen iyi gözüküyorsunn
şaka yapıyorsun çeşmi naz dimi78 kg hayatta inanmam gerçi boyda var sende. sende al az önceki yazdığım ölçüleri istersen. ayrıca tabiki ekleyebilrsin sorun yok
bu arada neslicim ideal ölçü demişsin ya merak etmesizin verecğiniz ölçüler ile ben hem ideal ölçülerinizi, hem yağ oranınız, hem almanız gerekn kalori ve proteinleri, hangi bölgeden ne kadar vermeniz gerektiğini yazacağım bunları cevaplamak için o ölçüler lazım. tabi biz merkezde 24 tane ölçü alıyoruz kişinin tüm hayatını inceliyrouz ona göre hazırlıyoruz ama sizi görmeden ve ben ölçmeden bunları yapmak zor ama en azından çabanıza bi nebzede olsa yardım edebilrim
bu arada neslicim ideal ölçü demişsin ya merak etmesizin verecğiniz ölçüler ile ben hem ideal ölçülerinizi, hem yağ oranınız, hem almanız gerekn kalori ve proteinleri, hangi bölgeden ne kadar vermeniz gerektiğini yazacağım bunları cevaplamak için o ölçüler lazım. tabi biz merkezde 24 tane ölçü alıyoruz kişinin tüm hayatını inceliyrouz ona göre hazırlıyoruz ama sizi görmeden ve ben ölçmeden bunları yapmak zor ama en azından çabanıza bi nebzede olsa yardım edebilrim
bende aslen antalyalıyım ama izmirde doğdum
bu arada ALLAH kavuştursun eşini ,iyi yapmışsın internet bağlatarak evde internet artıkşartt olduu
malesef şaka yapmıyorummm
şimdi yarın da oruç tutacam dolayısıyla sabah aç karnına olmuş olmayacam ölçü almak için ama haftasonu ölçüleri alıp yollayabilirim sanaagerçekler çok yakında bu sayfadaaa
allah kabul etsin canım. sen ne zaman istersen gönderebirlisn mailde atabilrsin msn e ekleyebilirsin ama ben senin kilona inanasım gelmiyorçünkü çok iyi göünüyrosun
Bu bizim için çok motive edici oldu gerçekten. Ben msn kullanmıyorum ama burada karşılaşamazsak bile e-maille yollarım bilgilerimi yarın, yaşam şekli konusunda da aklıma gelen şeyleri yazarım, ne kadar çok veri olursa o kadar sağlıklı hesaplama yapabilirsin anladığım kadarıyla.
çok teşekkür ederim ama ölçülerimi görünce inanırsın bencee.. gerçi hiç de ölçmedim ama ne bileyim :44:
bel 85 ten fazla çıkarsa tehlikeli mi :44:
tabi kadınlarda bel en fazla 88 sonrası risk grubuna girer. bu arada ölçüleri aldıktan sonra bazı günlük yaşam bilgilerinide alırım ona göre belli olur durumun zatn
Kızlar bana müsade, uyku bastırdı, sabah iş var malum, hepimize iyi geceler, tatlı rüyalar...
tamamdır canım, hafta sonu ölçüleri ve bilgileri yollarım ben sana.. bakalım ne çıkacak ortayaa :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?