2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hçte olmam ben nelerini gördüm çeşmi naz dedim ya benim içinde tecrübe olacak. farklı bünyelerde farklı kilolarda kişilerden deneyim kazanacağım. bende yatıryoum bu arada kendne çok iyi bak hoşçakal

iyi gecelerrrrr, her zaman beklerizz, biz hep buralardayızzz

İyi geceler kizlar cok yorucu yolculugun ardindan yorucu bir gun gecirdim cok uykum var. Butun sayfalari okumaya calistim. Ben boga burcuyum kan grubumda B+ Aramiza yeni arkadaslar katilmis hosgeldiniz. Once dunku menumu yazayim

Sabah: midem cok kotuydu 1 haslanmis patates yumurta cok az da zeytin yag koydum. 1 tane domates sekersiz cay (9.30)

Gun boyunca hic bisey yiyemedim istahim kapandi midem de kotuydu.

Aksam saat 9 da yarim ici cikarilmis ekmek arasi tavuk doner yedim baska bisey yoktu. Vaktim de yoktu.

Gelelim bugune

Sabah: yarim simit 1 kk peynir domates salatalik roka sekersiz cay

Ogle: yemek yiyemedim midem duzelmemisti. 2 tane kuru kayisi, 2 catal sutlu tatli annem israr etti.

Aksam: 5 tane kucuk kofte, 3-4catal patates, yogurt roka tere,1 dilim cavdar ekmegi

2 lt su ictim. Alisverise gittik acil ihtiyaclarimiz vardi. 1 saat surdu. Ev temizdi ben hareket olsun diye ev supurdum,toz aldim.

İyi uykular allah rahatlik versin hayirli cumalar hayirli huzurlu gunler canlarim.

Günaydın kızlar, bugün açılışı ben yapayım:) Bir hafta daha bitti, yarın haftasonu, inanamıyorum. Güzel bir gün olsun hepimize, ben tartıldım ve ölçülerimi aldım az önce, sanırım biraz şişlik var, çünkü son aldığım ölçüye göre bazı yerlerde artma var. Şimdi kahvaltımı hazırlayacağım, birazdan görüşürüz.

kızlar gunaydın, nasılsınız bakalımmmmmmm

cok kapalı, yagdı yagacak bır hava burda. uc dort gun boyle olacakmıs ardından karla karısık yagmur olacak. subat ayının cetın bır karı daha yagar kesın yakın zamanda. gunese ve yurumeye hasret kalırız.

dun hep basım cok agrıyordu hem de cok yorgundum dokuz bucuga gelırken uyudum.

once dunku menumu paylasayım

ıkı bardak sıcak su ac karnına

ıkı dılım cavdar ekmegı
bır yumurta omlet
1 kk yarım yaglı peynır
daha onceden actıvıry de kızarttıgım kurutulmus yesıl bıberlerden bır mıktar
bır domates
acık sekersız cay

ara ogun: elma, 500 ml sıcak su

ogle yemegı: 6 kasık ıspanak, uzerınde bır kepçe su gıbı yogurt, bır kase sehrıye corbası

ara: acık sekersız cay, 500 ml sıcak su, 1 portakal, 15-20 adet leblebı

aksam yıne ıstahım yoktu ıste yemedım yemegı. eve gıdınce yıyeyım dedım ama yıne canım ıstemedı.

3-4 adet marul, 6 adet kestane yedım, uyumadan once yarım yaglı sutumu de ıctım.

aksama da dolma bıberım, yogurdum brokolım var. dunkulerı yemedım burda buzdolabında bıraktım

Once aksaray sonra konya ikisinden de gectik :)))

hadı ya, benım evımın onunden gecmıs olma ıhtmalın bıle var.

ısyerım adana nıgde karayolu uzerınde benım. evım de ankara istanbul yolu uzerınde. ankaradan konyaya gıden kısı mesela, ya da kayserıden konyaya gıden kısı, benım evımın onunden gecer sehrı cıkar ve konya antalya yoluna devam eder.

Canım, senin iştahın zaten çok açık değildi, gitmiş iyice. Neden öyle oldu ki acaba. İştahın olmaması iyi bir şey gibi görünse de aynı zamanda enerjini de düşürüyor, spor yapamıyorsun, az yemek zaten metabolizmanı yavaşlatabilir. O yüzden kendini zorlayarak ta olsa yemeğe çalış, öğün atlama. Sütü ve yoğurdu ihmal etmiyorsun o çok güzel. Başın daha iyi sanırım bugün, tekrardan geçmiş olsun.

günaydınanım ,evet yaaaa bittiaman bitsin ocak sumat gelsinmartınsonu:))))

günaydıncnm başın nasıloldu iyikenmsj atmamışım sana işim bititğinde bi msj çekeyim dedim sonra belkiuyumuştır dedimneysenasılolduşuan iyimisinnn
cnm günün akşamakadar güzel ama akşam zayıf iştahınolmasada o salatanı biraz dahagüçlendirebilirdin diye düşünüyorum

günaydın kılzar 8:30geçiyordu uyandığımdaaa dayak yemiş gibiyim bana dvd2 çok ağır geldi çok zorlandımm sanırım heryerim ağrıyor hadionuyaptım ipde atlıyom diğerlerinide yapıyorum fazla yükleniyorum galiba kendime neyse açım bi kendime geleyim kahvemi içeyim umarım toparlanırım ,ha birde ikidebirpopoma bakıyorum emelin demesi üzerine popom gözüme battı,dün emele 38 beden giyiyorum dedim şaşırdı:))))))nasıl sokuyorsun pantalonu o popodan demeyegetirdi ama38gerçkden bacaklarım göğsümölçülü 2 sorun belçevresi ve popo:))))offf

bılgısayarım bugunler cok agırlastı ozellıkle bu sıteyı kullanırken. yazılanların cogunu ancak okudum hepsıne cevap yazamam zaten artık yetısemıyorum sıze.

canım ben o msjını yenı gordum mesaj at demıssın ya. ksura bakma. bugun daha ıyıyım ama halen agrım var. ıyı vurmusum ama mıde bulantısı falan olmadı yanı oyle cıddı kotu bırsey olmadı olsaydı hemen gıderdım ben merak etme sen.

ya ınan salatayı bıle ıstemedı canım. ıkı uc gundur boyleyım ıstahım yok anlamadım.

şu orantısız vucud ölçülerimi gördükçe sinir oluyorum ya çok fena hırs yaptımmm dün berivanın dediği gibi ajanda tutcam her p.tesi ölçü alcam tarihle not alcaminşallah

tamam cnm iyi bak kendine buaralar modunda dsüşmegörüyorum gözümden kaçmıyor onagöreee
emel dün metabozlima için birşeyler yazdıoku onu hatta dönüp bende okucam şimdi

neslıcıgım sana da gunaydın. duygusa, sana ve erce ye tesekkur ederım korkulacak bırsey yok ama cıddı bır agrısı oldu valla bu carpmanın. ıyıyım ama sukur.

dedıgın gıbı dogru ben zaten olcu olarak az yerdım de garıp bırsekılde fazlasıyla kapanma oldu. aksam ıcın aclıgım olmuyor ıkı uc gundur. dun sporsuz gecırdım sayılmaz, ayagımdan dolayı namaz kılmak bıle baya zor bır hareket oluyor benım ıcın ama dun hıc spor yapmadım o dogru. ama ıyı de oldu cunku ben gercekten haftalardır cok yorgunum. uykuya ıhtıyacım vardı haftasonları hıc dınlenemedım son haftalarda. oyuzden dun uyumak ıyı geldı. ama guzel bır aksam yemegı yıyebılseydım enerjım daha yuksek olurdu ve spor yapabılırdım de belkı bılemıyorum.

Fazla zorlama kendini Duygucum, önemli olan yoğun yapmak değil düzenli yapmak, unutma:) Bugün dinlen birşeyciğin kalmaz. Ben zaten diyordum bacaklarım ve basenim kalın diye. Yavaş yavaş gidecek hepsi. Beden ölçüsü zaten muallak bir durum, yani pantolon likralıdır olur, ama %100 pamuk ya da %100 ketendir mesela olmayabilir. Benim DeFacto'da 38 beden oluyor ama elimde içine girmek istediğim Roman 38 beden pantolonum var o hala olmuyor mesela. Kalıba göre de değişebiliyor.

bence de spor konusunda cok yuklenıyorsun ıyı dayanıyorsun valla okadarına.

olcu alma konusuna gelınce, olcumu alsam bıle buraya yazmam :)))) kılomu yazmak bıle buyuk cesarettı. daha fazlasını yapamam :))))))) zaten sınır oluıyorum o rakama. herkes cok sıkılastın dıyor, ben kendım farkındayım, ama ınsan 4-5 ayda bukadar kılo verır mı. 104,5 gelyorum ve sanırım ıkı aydan fazladır bu rakamlarda oynuyorum gıdıp gelıyorum belkı kurban bayramından berı boyle.

tamam cnm iyi bak kendine buaralar modunda dsüşmegörüyorum gözümden kaçmıyor onagöreee
emel dün metabozlima için birşeyler yazdıoku onu hatta dönüp bende okucam şimdi

neden oyle soyledın, bır dun spor yapmadım pazar gununden berı yapıyorum.

emel okadar cok sey yazmıs kı valla hepsını okumam ıcın ıkı saatım lazım, bır selam verıp cıkayım dıye gırdım.

emel demısken ben dun denk gelemedım, hosgelmıs

cok detaylı bılgıler vermıs tesekkur ederım ben de. bızım tanısmamız gec oldu.

ben 29 yasındayım 5 yıllık evlıyım dogum yapmadım hamıle kalmadım, oldum olası sısman bırıydım ama hareketsız yasam masa bası ıse gecıs stres erken menopoza gırme derken, son 4 yıldır daha sısman ama ozellıkle etı sarkık bırı oldum hayat boyu spor yapmadım dıyebılırım ama 90 kıloydan 75 dururdum mesela.

4 yıldır erken menopozdayım hormon hapı ıle regl gorebılıyorum. 2 yıl once ıkı kez tup bebek tedavısı gordum. 1,5 yıl once ayagım kırıldı platın var. aklımda olanlar bunlar. cok nadır dıyet yapmıs bırıyımdır cok sukur bır rahatsızlıgım yoktur hormon bozuklugu vs yanı hayat boyu sısman olma sebeplerım arasında. 3 hafta once sadece ınsulın dırencım oldugu cıktı, daha oncekı tahlıllerımde de yoktu. agustos sonundan baslayarak eylul ortasında sıkıca sarılara saglıklı beslenmeye calısıyorum en fazla 7 kılo verdım bu zaman zaman 5 kıloya ındıgı oluyor yaklasık 2-3 ay sureklı ıs cıkısı 2 saat yurudum kıstan berı yapamıyorum evde spor yapmaya cok alısamadım ama zaman zaman elıptık bısıklet, leslıe yapıyorum ama her gun duzenlı yaptıgımı soylemem

boy 1,58 buarada.

benden kısaca boyle kendımı ve kılo alma surecımı anlatmıs oldum.

canımmmmm nıce yıllara ınsaalah. eylul de tebrık ederım tekrar ama sımdıden huzurlu saglıklı mutlu seneler gunler gormenızı dılerım mutlulugun daım olsun ınsaallah

bızler de beraber ınsaallah nıce uzun ylları devırırız beraber. yaslılıgımızı bıle goruruz ınsaallah

canım sen menuler konusunda son zamanlarda buyuk bır gelısme gosterdın oyuzden sana takıldık bırazcık yoksa super gıdıyorsun arada sırada cozutmalar olur kaldı kı sen spor ıle cok guzel telafı edebılırsın.

benım 99 olayına gelecek olursak, aman bır goreyım de baska bır sey dusunmuyor durumundayım. ınanılmaz sıkıldım bu rakamlardan sureklı aynı rakamlar oynuyor detoks ıle 3 kılo gıttı nerdeyse odem + su derken ama o da gerı geldı detoks dısındada uzun zamandır 105,5 ıle 104,5 arasında gıdıyorum kurban bayramından berı nerdeyse evet.