- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.021
kim söylüyor bunuuu
katılıyorum 99 olunca yapmıcakkk ama 2 li rakamlara geçince mutlaka bi ödül versin arada olmalı ben zaten herc.tesi full pazargünüde sabahları kaçamağımı yapıyorum çünkü eşim evde bu benim yaşam biçimim olcak normal düzenegeçtiğimdede
hem nesli telafi etmişsin gününü toparlada bakayım eee tatlı rekabet var aramızdanede olsaa
cnm pilatesi bugn yapmıcam ama ipi bırakmıcam kalbimi attırıyor emelde dediip atlama iyimiş diye bu sefer kronometreyle ip atlıcam inşallah birde pilates topuyla mekik çekeceğim arılarımdinsin birgün pilatesbirgün ip atlama yapcam ikisine birden yüklenmicemFazla zorlama kendini Duygucum, önemli olan yoğun yapmak değil düzenli yapmak, unutma:) Bugün dinlen birşeyciğin kalmaz. Ben zaten diyordum bacaklarım ve basenim kalın diye. Yavaş yavaş gidecek hepsi. Beden ölçüsü zaten muallak bir durum, yani pantolon likralıdır olur, ama %100 pamuk ya da %100 ketendir mesela olmayabilir. Benim DeFacto'da 38 beden oluyor ama elimde içine girmek istediğim Roman 38 beden pantolonum var o hala olmuyor mesela. Kalıba göre de değişebiliyor.
evet cnm yaa sağlığımı kaybetmeye niyetim yok düzene sokcam spor konusunu birden yüklnip hiç yapamıcak duruma düşmek istemiyorumbence de spor konusunda cok yuklenıyorsun ıyı dayanıyorsun valla okadarına.
olcu alma konusuna gelınce, olcumu alsam bıle buraya yazmam :)))) kılomu yazmak bıle buyuk cesarettı. daha fazlasını yapamam :))))))) zaten sınır oluıyorum o rakama. herkes cok sıkılastın dıyor, ben kendım farkındayım, ama ınsan 4-5 ayda bukadar kılo verır mı. 104,5 gelyorum ve sanırım ıkı aydan fazladır bu rakamlarda oynuyorum gıdıp gelıyorum belkı kurban bayramından berı boyle.
yokyok moral açısından dedimyoksa yemen içmen sporun bu hafta iyi gerçidün akşamı yetersiz buldumbi o varneden oyle soyledın, bır dun spor yapmadım pazar gununden berı yapıyorum.
emel okadar cok sey yazmıs kı valla hepsını okumam ıcın ıkı saatım lazım, bır selam verıp cıkayım dıye gırdım.
emel demısken ben dun denk gelemedım, hosgelmıs
cok detaylı bılgıler vermıs tesekkur ederım ben de. bızım tanısmamız gec oldu.
ben 29 yasındayım 5 yıllık evlıyım dogum yapmadım hamıle kalmadım, oldum olası sısman bırıydım ama hareketsız yasam masa bası ıse gecıs stres erken menopoza gırme derken, son 4 yıldır daha sısman ama ozellıkle etı sarkık bırı oldum hayat boyu spor yapmadım dıyebılırım ama 90 kıloydan 75 dururdum mesela.
4 yıldır erken menopozdayım hormon hapı ıle regl gorebılıyorum. 2 yıl once ıkı kez tup bebek tedavısı gordum. 1,5 yıl once ayagım kırıldı platın var. aklımda olanlar bunlar. cok nadır dıyet yapmıs bırıyımdır cok sukur bır rahatsızlıgım yoktur hormon bozuklugu vs yanı hayat boyu sısman olma sebeplerım arasında. 3 hafta once sadece ınsulın dırencım oldugu cıktı, daha oncekı tahlıllerımde de yoktu. agustos sonundan baslayarak eylul ortasında sıkıca sarılara saglıklı beslenmeye calısıyorum en fazla 7 kılo verdım bu zaman zaman 5 kıloya ındıgı oluyor yaklasık 2-3 ay sureklı ıs cıkısı 2 saat yurudum kıstan berı yapamıyorum evde spor yapmaya cok alısamadım ama zaman zaman elıptık bısıklet, leslıe yapıyorum ama her gun duzenlı yaptıgımı soylemem
boy 1,58 buarada.
benden kısaca boyle kendımı ve kılo alma surecımı anlatmıs oldum.
pomom iştahınınaçıkolması bir yerde iyi ama öyle bile olsa yemen lazım zorlucan metabolizma için yoksa benmideşuan iştahım yok ama ekmeğim tost makinasında yicem az sonraabılıyor musun dort gozle bekledıgım ara ogunlerı bıle artık zor yapıyorum sırf oglen saldırmayayım dıye. bana ne oldu uc gundur anlamadım ben yahu :)))))
yokyok yapma boşver yaparsan öğlen yap menü yapma sadece hamburgerye akşamsadece salataaman bır 99 olayım da, ya mutluluktan hıc bırsey yemeyecegım ya da kendımı kaybedecegım sanırım :)))
canımmmmm nıce yıllara ınsaalah. eylul de tebrık ederım tekrar ama sımdıden huzurlu saglıklı mutlu seneler gunler gormenızı dılerım mutlulugun daım olsun ınsaallah
bızler de beraber ınsaallah nıce uzun ylları devırırız beraber. yaslılıgımızı bıle goruruz ınsaallah
pomom iştahınınaçıkolması bir yerde iyi ama öyle bile olsa yemen lazım zorlucan metabolizma için yoksa benmideşuan iştahım yok ama ekmeğim tost makinasında yicem az sonraa
yokyok yapma boşver yaparsan öğlen yap menü yapma sadece hamburgerye akşamsadece salata
cnm pilatesi bugn yapmıcam ama ipi bırakmıcam kalbimi attırıyor emelde dediip atlama iyimiş diye bu sefer kronometreyle ip atlıcam inşallah birde pilates topuyla mekik çekeceğim arılarımdinsin birgün pilatesbirgün ip atlama yapcam ikisine birden yüklenmicem
benim çeşitli markalardan var hepside 38 nesli kız popoma taktımben zaten varya popomve göbeğim olmasa çokdaha zayıfgözükcem yoksa spor yapan biri sıkılaşır ee kg da fena değil emelinde dediğigibi bölgeselkg var bizim yoksa beden kitleendeksimiz iyi sağlıklıyızoaçıdan
evet cnm yaa sağlığımı kaybetmeye niyetim yok düzene sokcam spor konusunu birden yüklnip hiç yapamıcak duruma düşmek istemiyorum
yokyok moral açısından dedimyoksa yemen içmen sporun bu hafta iyi gerçidün akşamı yetersiz buldumbi o var
emelin bu yazıyı görürmü görmezmi bilmiyorum ama ben mutlaka bu yazını onailetcem dünde sana sormadan yazdım aklımdakaldığıkadarıyla bazı bilgilerini kusura bakmaama çok geç olmuştu görmedi herhaldeebugün bu yazıyı mutlaka kopyalarım sen olmazsan kız tecrubesiz topik dedik o beni toipik sandı:)))
cnm pilatesi bugn yapmıcam ama ipi bırakmıcam kalbimi attırıyor emelde dediip atlama iyimiş diye bu sefer kronometreyle ip atlıcam inşallah birde pilates topuyla mekik çekeceğim arılarımdinsin birgün pilatesbirgün ip atlama yapcam ikisine birden yüklenmicem
benim çeşitli markalardan var hepside 38 nesli kız popoma taktımben zaten varya popomve göbeğim olmasa çokdaha zayıfgözükcem yoksa spor yapan biri sıkılaşır ee kg da fena değil emelinde dediğigibi bölgeselkg var bizim yoksa beden kitleendeksimiz iyi sağlıklıyızoaçıdan
evet cnm yaa sağlığımı kaybetmeye niyetim yok düzene sokcam spor konusunu birden yüklnip hiç yapamıcak duruma düşmek istemiyorum
yokyok moral açısından dedimyoksa yemen içmen sporun bu hafta iyi gerçidün akşamı yetersiz buldumbi o var
emelin bu yazıyı görürmü görmezmi bilmiyorum ama ben mutlaka bu yazını onailetcem dünde sana sormadan yazdım aklımdakaldığıkadarıyla bazı bilgilerini kusura bakmaama çok geç olmuştu görmedi herhaldeebugün bu yazıyı mutlaka kopyalarım sen olmazsan kız tecrubesiz topik dedik o beni toipik sandı:)))
Duygucum çok takılma bakayım popona falan, benimki seninkinden büyük hem:)) Bugün benim ölçüler biraz fazla çıktı, anlamadım ben de, neyse önemli olan oranlar sanırım. Emel ne tarz spor yapmamız konusunda bize destek olursa daha rahat veririz fazlalıkları da.
tamma cnmm sanakeyifli çalışmalarr haftasonu eğlen birazz kafanı dağıtt lütfennpatron geldı kızlar benım cıkmam lazım. aslında konusmaya cok ıhtıyacım vardı benım modum dustu yıne. burcum dengesız ben degesız. ıkı gun enerjım vardı moralım dusuktu yıne cunku bu olay gercekten canımı cok sıkıyor ama daha ıyıydım bugun dusugum mesela. haftasonu teyzemlere ılceye gıderım belkı. degısıklık olur ıyı gelır belkı.
evet cnm dün bahsettim kısaca ama arada kaynadı zaten bir süre sonra kapattık benbugünkü tanıtım yazını mutlka ona iletirim tabi girerse neteeebenden mı bahsettın ona canım ??* valla dıkkatımı cekmedı gozumden mı kactı acaba okadar uzun konusulmus kı dun, arada sırada pc kıtlenıyor gıbı oluyor benım zaten sabahları. gozumden kacmıs. sormussan tam tersı sevınırım canım ya. bana sorman ızın alman mı lazım ask olsun ya. benı dusunmussun tatlım ya.
tecrubesız topık benım ya. yenı baslayan. senle benı karıstırmasın :)))))
nesli çok sıkıldım kendimi ne hale sokmuşum böyle benimkisi şımarıklık herkezbenim igib hamilelikde kg almıyor ben resömençıldırmışım yazık etmişim kendimi bak benmi göbek çevrem eminim reglimde etgen ama şuan97 cm yadüşün yaaaböyle birşey varmıayrıca sabakölçdümaydınlıkda göğsüm 90çıktı dün nasılölçtdüm bilmiyorum ama bu seferki sağlam aynakarşısındadüzgün ölçdüm
Canım göğüs ölçüsü 90 normal, göbek biraz fazla ama reglin de etkisi vardır. Önemli olan oranlar, Emel yorumlar zaten. Sen çok bilinçli bir şekilde pilates yapıyorsun, bölgesel sıkılaşma hareketleri yapıyorsun. Olan olmuş, sebep ne olursa olsun kilo almışız ama veriyoruz da işte. Kızma bakayım kendine, ohhh sefan olsun yemişsin işte hamilelikte ne yapalım, bir dahaki hamileliğinde gayet bilinçli olacaksın, bunu hepimiz biliyoruz. İnan bana düzenli sıkılaşma hareketleri ile 3 ay sürmez senin fazlalıklardan kurtulman.
evet ama inat ettim nesli berivan gibi herhafta not alcam buzdolabınun üstünde yapıştırcam özellikle 2 gündür yaptığım pilates topuyla mekikkarnımı çok yakıyor ip atlamadagüzel bir kardio az sonra çıkıp sahilde yürücem bugün pilates yok heryerim ağrıyor hafta 2-3 gün yapcam bundan sonra bu arada iki kol uzunlunluğunu ve baak boyunu nasıl ölçdün ben daha ölçmedim bacağınölçüsünü içdenmidışdanmı aldınnnasıl anlatsana ayrıntılı
canlarımmm hepinize günaydınnn sevgi pıtırcıklarım
evvela açık olan şuan online gördüğüm duyguşummmm,nesli ve berivannn nasılsınız kızlarrr
bennn bu yoğunn akşam 11 lere kadar çalışmanın verdiği yoğunluktan sonra bugün accık rahatımm kızlarrr
Hoşgeldin kontesim, dün benim de yoğundu ama bugün rahatım, hatta hala evdeyim, çıkamadım bir türlü:)) Birazdan çıkacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?