2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aman bır 99 olayım da, ya mutluluktan hıc bırsey yemeyecegım ya da kendımı kaybedecegım sanırım :)))

bılıyor musun dort gozle bekledıgım ara ogunlerı bıle artık zor yapıyorum sırf oglen saldırmayayım dıye. bana ne oldu uc gundur anlamadım ben yahu :)))))

kızlar artık aranızdayım dün yine kaçırdım bişeyler ama bugün olmıyacak kaçamak felan :)

2 tane galete kepekli
1 adet elma bu sabahki kahvaltım öglenide bildiricem :)

cnm pilatesi bugn yapmıcam ama ipi bırakmıcam kalbimi attırıyor emelde dediip atlama iyimiş diye bu sefer kronometreyle ip atlıcam inşallah birde pilates topuyla mekik çekeceğim arılarımdinsin birgün pilatesbirgün ip atlama yapcam ikisine birden yüklenmicem
benim çeşitli markalardan var hepside 38 nesli kız popoma taktımben zaten varya popomve göbeğim olmasa çokdaha zayıfgözükcem yoksa spor yapan biri sıkılaşır ee kg da fena değil emelinde dediğigibi bölgeselkg var bizim yoksa beden kitleendeksimiz iyi sağlıklıyızoaçıdan
evet cnm yaa sağlığımı kaybetmeye niyetim yok düzene sokcam spor konusunu birden yüklnip hiç yapamıcak duruma düşmek istemiyorum
yokyok moral açısından dedimyoksa yemen içmen sporun bu hafta iyi gerçidün akşamı yetersiz buldumbi o var

emelin bu yazıyı görürmü görmezmi bilmiyorum ama ben mutlaka bu yazını onailetcem dünde sana sormadan yazdım aklımdakaldığıkadarıyla bazı bilgilerini kusura bakmaama çok geç olmuştu görmedi herhaldeebugün bu yazıyı mutlaka kopyalarım sen olmazsan kız tecrubesiz topik dedik o beni toipik sandı:)))

bılıyor musun dort gozle bekledıgım ara ogunlerı bıle artık zor yapıyorum sırf oglen saldırmayayım dıye. bana ne oldu uc gundur anlamadım ben yahu :)))))
pomom iştahınınaçıkolması bir yerde iyi ama öyle bile olsa yemen lazım zorlucan metabolizma için yoksa benmideşuan iştahım yok ama ekmeğim tost makinasında yicem az sonraa

aman bır 99 olayım da, ya mutluluktan hıc bırsey yemeyecegım ya da kendımı kaybedecegım sanırım :)))
yokyok yapma boşver yaparsan öğlen yap menü yapma sadece hamburgerye akşamsadece salata

aminnnnnn inşallah hepbirlikde

yok yok yapmam o ısın sakası ya. aylardır yemekler konusunda en cok kısan ben ınsan oldum, ama enaz kılo veren de ben oldum son zamanlar harıc sporum da cok ıyıydı, kaldı kı son zamanlarda da okadar bos durmadım gunluk olmasa bıle spor yaptım. dıyetısyen ve doktor bıle haftada 4gun yarım saat yuruyus dıyor ama ben daha aktıf oldum bukadar sıkıntı ve emegı bosa harcamam oyle.

canım bılmıyorum nıye boyle oldu ama ıstahım gercekten kapalı. ısler yogun belkı de onun stresıdır bılmıyorum

Duygucum çok takılma bakayım popona falan, benimki seninkinden büyük hem:)) Bugün benim ölçüler biraz fazla çıktı, anlamadım ben de, neyse önemli olan oranlar sanırım. Emel ne tarz spor yapmamız konusunda bize destek olursa daha rahat veririz fazlalıkları da.

kesınlılkle dıkkat et lutfen. cok mantıklı bırsey soylemıssın saglıgı bozmaktansa az spor yapmak daha mantıklı olur. asırı hırs da ıyı degıldır hıcbır konuda.

moralım mı bozuk gelıyor oyle mı hıssedıyorsun aslında oyle degılım de tadım yok ben 100den asagı dusmedıkce boyle mutsuz olacagım. cok sıkıldım, sınır oluyorum hatta cunku hatalarım eksıklerım olsa bıle bu kıloyu haketmıyorum neye kızsam bılmıyorum kı vucuduma mı sansıma mı. sanırım bu yansıyor ama bellı etmedım de. sen nasıl anladın oyle

benden mı bahsettın ona canım ??* valla dıkkatımı cekmedı gozumden mı kactı acaba okadar uzun konusulmus kı dun, arada sırada pc kıtlenıyor gıbı oluyor benım zaten sabahları. gozumden kacmıs. sormussan tam tersı sevınırım canım ya. bana sorman ızın alman mı lazım ask olsun ya. benı dusunmussun tatlım ya.

tecrubesız topık benım ya. yenı baslayan. senle benı karıstırmasın :)))))

patron geldı kızlar benım cıkmam lazım. aslında konusmaya cok ıhtıyacım vardı benım modum dustu yıne. burcum dengesız ben degesız. ıkı gun enerjım vardı moralım dusuktu yıne cunku bu olay gercekten canımı cok sıkıyor ama daha ıyıydım bugun dusugum mesela. haftasonu teyzemlere ılceye gıderım belkı. degısıklık olur ıyı gelır belkı.

nesli çok sıkıldım kendimi ne hale sokmuşum böyle benimkisi şımarıklık herkezbenim igib hamilelikde kg almıyor ben resömençıldırmışım yazık etmişim kendimi bak benmi göbek çevrem eminim reglimde etgen ama şuan97 cm yadüşün yaaaböyle birşey varmıayrıca sabakölçdümaydınlıkda göğsüm 90çıktı dün nasılölçtdüm bilmiyorum ama bu seferki sağlam aynakarşısındadüzgün ölçdüm

tamma cnmm sanakeyifli çalışmalarr haftasonu eğlen birazz kafanı dağıtt lütfenn

evet cnm dün bahsettim kısaca ama arada kaynadı zaten bir süre sonra kapattık benbugünkü tanıtım yazını mutlka ona iletirim tabi girerse neteee

Canım göğüs ölçüsü 90 normal, göbek biraz fazla ama reglin de etkisi vardır. Önemli olan oranlar, Emel yorumlar zaten. Sen çok bilinçli bir şekilde pilates yapıyorsun, bölgesel sıkılaşma hareketleri yapıyorsun. Olan olmuş, sebep ne olursa olsun kilo almışız ama veriyoruz da işte. Kızma bakayım kendine, ohhh sefan olsun yemişsin işte hamilelikte ne yapalım, bir dahaki hamileliğinde gayet bilinçli olacaksın, bunu hepimiz biliyoruz. İnan bana düzenli sıkılaşma hareketleri ile 3 ay sürmez senin fazlalıklardan kurtulman.

evet ama inat ettim nesli berivan gibi herhafta not alcam buzdolabınun üstünde yapıştırcam özellikle 2 gündür yaptığım pilates topuyla mekikkarnımı çok yakıyor ip atlamadagüzel bir kardio az sonra çıkıp sahilde yürücem bugün pilates yok heryerim ağrıyor hafta 2-3 gün yapcam bundan sonra bu arada iki kol uzunlunluğunu ve baak boyunu nasıl ölçdün ben daha ölçmedim bacağınölçüsünü içdenmidışdanmı aldınnnasıl anlatsana ayrıntılı

canlarımmm hepinize günaydınnn sevgi pıtırcıklarım

evvela açık olan şuan online gördüğüm duyguşummmm,nesli ve berivannn nasılsınız kızlarrr

bennn bu yoğunn akşam 11 lere kadar çalışmanın verdiği yoğunluktan sonra bugün accık rahatımm kızlarrr

Ölçüleri almakta çok zorlandım valla, hele iki kol açık ölçü zormuş. Duvara dayanıp kollarımı iki yana açtım, bir elim belli bir noktaya gelecek şekilde durdum diğerinin bitiminden ölçtüm, yere yatarak ta denedim, yakın çıkıyor sonuç ama ben de doğru mu ölçtüm bilemedim. Bacak boyunu kasığa kadar demiş Emel, o yüzden iç bacak boyunu ölçtüm ben. Yani içerden en üst noktadan yere kadar.
Duygu sen boyunu kendin ölçtün mü hiç? Benim uzun yıllar önce hastanede çalışan bir arkadaşım ölçmüştü oradaki boy ölçme sisteminde, 168 demişti, öyle kaldı işte. Metreyle bir iki kere ölçmeyi denedim ama hem farklı hem düşük sonuçlar çıkmıştı. Aslında onu da belki yere uzanıp ölçebiliriz, pilates matına uzanarak mesela.

Hoşgeldin kontesim, dün benim de yoğundu ama bugün rahatım, hatta hala evdeyim, çıkamadım bir türlü:)) Birazdan çıkacağım.

Hoşgeldin kontesim, dün benim de yoğundu ama bugün rahatım, hatta hala evdeyim, çıkamadım bir türlü:)) Birazdan çıkacağım.

yaa inanılmaz sıkıştım bu ay malum yıl sonu yıl başı
inan 3 gündür duş bile almadım sabah yüzümü yıkayıp işe geldim akşam yüzümü yıkadım yatağa girdim...arada sadece iş