2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben kahvaltımı da yazayım, sonra yavaş yavaş giyinip çıkayım artık,

- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 kk tulum peyniri
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara olarak ta 2. kahvemi içtim.

günaydın şekerim hayırlı cumalar yorma fazla kenidinyaa nasıl gidiyor yeme içme

benimde sağlık ocapında ölçmüşlerdihatta gitcemaz sonra orda ölçdürcem:))) kendimölçdüm düşük çıktı benimde şAŞARDIM İKİMZDEDE AYNI DURUMÇIKMASA:)))

KAHVALTIN DEĞİŞMİŞ BENİMEVDE MALZEMEKALMADI LİGHT PEYNİRLİ BOL PULBİBERLİ TOST KAHVE İÇMEDİM İÇEYİM DÜDÜKLÜDEİŞİM BİTSİN ÇIKAYIM Bİ DENİZ HAVASI ALAYIM ANASAĞLIĞINAGİDEYİMÖLÇDÜREYİM KENDİMİ

canım yaa
inan bu hafta pek yediğim içtiğim sağlıklı deil...
sabahla öğlende sıkıntı yok
akşamları adan,burger,lahmacun tarzı şeyler söylendi

ama bu sabahtan itibaren sıkıca devam

sabah kahvaltım
1 portakal
3 adet püskevit etiform limon lifli

dahada acıktırmadı güzel duruyomm yarın ve yarından sonra bakalım ne olacak...

günaydın hayırlı cumalarrrrrrrr ablalarımmmm
öncelikle tüm mesajlar sindire sindire okudum Emel hanım bilgilerine ,yardımına hayran oldum uzman olman, yardımların ,söylediklerin harika seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki geldin benim de sorularım olacak :26:

duygu ablam şarkıyı söyleyeni sormuşsun Selim Gülgören -cennet şarkısı seslendiriyo nedendir bilmem içten içten söylüyorum

nesli inan artık 38 bedensin ben oranın pantolonlarında 42 giyebiliyorum
erce ablam :menünde hem kurabiye,hem kek hemde irmik helvası olması kötü olmuş keşke kahvaltı yapsaydn hem saglıklı hem kalorisi az olur du
erce ablam Eakişehir i anlatayım sana tabi Eskişehir çok güzelleşti yeşilllik alanı olsun yapılan park alanları olsun bir harika zaten esişehir çok küçük 1 çarşısı var doktorlar ,hamamyolu olarak en yaygın bilinenleri alışveriş merkezleri açılıyo espark,neo,özdilek hepsi güzel ve ulaşım çok kolay
2 ünv var birbirine çok yakın olmasada da sadece 1 otobüs yada tranvay uzaklıgında ,genel olarak öğrenci şehri olarak bilinir .çok rahatır problem ,kavga olmaz öğrenci çok oldugundan gece hayatı ,geç saatlere kadar oturma eglence yerlerinde bu biraz sinir bbozucu lüfen yanlış anlaşılmak istemiyorum çok örnek gördüm aileden uzak kız ünv 1 sınıf iken giyimi düzgün 2 sınıfa geçmeden cozutmuş mini etek makyaj falan aileler bi haber dikkat etmek gerek ben en yakın 7 yıllık arkadaşımı bu yüzden kaymettim kaybettim derken yaşıyo ama brbirimiz için yokuz diyebilirim öyle işte eskişehir güzel şehir ablam

cesmi canım emin misin 78 olduguna yawww 68 falan sandım valla resimde gayet fitsin
dansı izledim harika hareketler çok güzel kalori yakar baya

evet çok fena ama mesai nin gazabına ugradın hadi bakalım tam gaz devam

NABER BERİVANNN

KONTESİM GÜZELİM PATATESİMM KÖFTE SİP ET,TAVUK ŞİŞSIP ET IZGARA ET TAVUK VS BUNLARI ET TAVUKLI SALATA SİP ET YA EN KÖÜTÜ YARIM EKMEK AMA İÇİ ALINMIŞ EKMEK ARASI TVUK DÖNER YADAKÖFTE SİPET EMİN OL YEDİKLERİNDEN DAHA MASUM İŞİNE KARIŞMAK DEĞİLHA YANLIŞ ANLAMA SADECE KG VERMENİ İSTİYORUMMM AYRICA KAHValtın yine çok çok zayıf kahvaltı krallr gibiyapcam akşamı fakir gibi yicenn

ablam benim yeme içme mi sorarsan nedenini bilmem ama çokkk iştahsızım dün gittim eve makarna salatası,çorba falan var dı ya gram canım istemiyo 2 avuş leblebi yedim koca 2 bardak su o şekilde

Sabah çok üzgünüm ama kahvaltı yok 1 küçük nar ,2 sıkma portakal suyu içtim çok iyi oluyo
10.30 gb bir portakal daha yedim anladıgınız gibi tam bir portakal canavarıyım çok vererim çok
Ben 7-8 yaşlarındayken balkondaydı bizim meyveler portakal elma falan ben giderdim balkona çocuk aklı ya o portakalları yıkaman yıkamadan yerdim solugu doktorda aldık sonunda niye mi yıkaman yediğim için ten rengim sararmiş sarılık oldum sanmışlar ama yıkamadan yediğim için mikroptan olmuş

Duygucum, amma benziyoruz yaa hakikaten:)) Hadi ölçtür bakalım kendini:)) Hava çok güzel ama dikkat et ara ara yağmur başlayıp diniyor, bilgin olsun, yanına şemsiye almanı öneririm. Ben de öğleden sonra bir aksilik çıkmazsa arkadaşımla buluşacağım, şehir dışından geldi, onunla forum bornovada takılmayı düşünüyoruz. Dün yapamadım ama bugün forumdayım inşallah:)

Berivan defactoyu diyorsun sanırım. Sen de en kısa zamanda önce 40, sonra 38, istiyorsan 36 beden olasın inşallah. Beden markaya göre değişebiliyor yine de:) Bir de vücut yapısı da önemli, benim omuzlarım ve göğüs kafesim geniştir, kemiklerim kalındır, o yüzden 54 kg olduğumda bile öyle narin incecik görünmüyordum, atletik görünüyordum. Sanırım Duygu daha narin bir yapıda.

benim beden ölçüm kıyafete göre
gömlek olsun hırka kazak m genelde bazen l üstüm zayıf ama altım basen yok mu o basen pantolonlarım 42 çogu ama 44 de var 44 pantolonlarım hep terziye Gider bel ince daraltırım basen tıkım tıkım valla

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi de yazayım, inanın feci ısrar oldu, herkes birbirini gaz getirdi, o yüzden hem karışık, hem çok yemiş oldum. Tesellim öğlen yemiş olmam, dengeleme şansım var böylece.

- 3 kaşık kadar hamsili pilav (zaten bunun yüzünden gittik oraya yemeğe:))
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 1 kase salata (çorba kasesi)
- 2 kaşık yoğurt
- 1 tane isveç köfte kadar köfte (çok küçük yani)
- 1 kaşık kızarmış patates (küp doğranmıştı)
- 1 kaşık irmik helvası

oyyyyy unutmadan yazayım dedim ama unutsam daha iyiydi:)

canım güzel fazla çeşitli ama

bende yedim öğlen yemeğim:

1 kase tavuk çorbası,1 dilim kepek ekmeği

fırında ızgara tavuk +2 kaşık bulgur pilavı

Heyecanla bekliyoruz Duygucum:)) Ben de yemeğimi yedim geldim, yemeğe kalabalık gittik, çok yedim bu sefer, akşama dengeleyeceğim artık.
gittim ama bizim bölge doktoru izinli başka bölümdekikadını tanımıyorum o yüzden ölçdüremedim offff nesli bacak boyun kaç çıktı senin

nesli yine abartıyorsun çeşit çok olduğu için fazla gözüküyor 1 tabağa topla bakalım ancadolar salata zaten sınırsız bile olur ekmekbile yok ahh nesli ahhh kendine haksıuzlıketmeyi bırak

Sizin Böyle Dostunuz Oldumu ?...
•Çok konuşmazdı♥
•Daima düşünceliydi♥
•Kötü söz söylemezdi♥
•Boş şeylerle uğraşmazdı♥
•Dünya işleri için kızmazdı♥
•Lüzumsuz yere konuşmazdı♥
•Umanı umutsuzluğa düşürmezdi♥
•Kimsenin kusurunu araştırmazdı♥
•Vakar ve sükunetle rahatça yürürdü♥
•Susması konuşmasından uzun sürerdi♥
•Gerçeğe aykırı övgüyü kabul etmezdi♥
•Hoşlanmadığı bir şey hakkında susardı♥
•Konuşurken çevresindekileri adeta kuşatırdı♥
•Sıkıntılı halinde kabalaşmaz,bağırmazdı♥
•Konuşurken yüzünü başka tarafa çevirmezdi♥
•Sade kıyafetler giyer,gösterişten hoşlanmazdı♥
•Kendi şahsı için asla öfkelenmez ve öç almazdı♥
•Yürürken beraberindekilerin gerisinde yürürdü♥
•Bulunduğu mecliste ayrıcalıklı bir yere oturmazdı♥
•Sıradan değildi,ama sıradan insanlar gibi yaşardı♥
•Kapısına yardım için gelen kimseyi geri çevirmezdi♥
•Kimse hakkında hayırlı olmayan sözü söylemezdi♥
•Her zaman hüzünlü ve mütebessim bir baletle dururdu♥
•Adet üzere sarf edilen hiçbir kötü sözü ağzına almamıştı♥
•Kelimeleri parıldayan inci dizileri gibi tatlı ve berraktı♥
•Fakirlerle birlikte yerdi,Öyle ki onlardan ayırt edilmezdi
•Yanında en son konuşanı ilk önce konuşan gibi dikkatle dinlerdi♥
•Düşmanlarını affetmekle kalmaz,onlara şeref ve değerde verirdi♥
•Hiç kimseyi ne yüzüne karşı, ne de arkasından kınar ve ayıplardı♥
•Yürürken ayaklarını yerden canlıca kaldırır, iki yanına salınmazdı♥
•Adımlarını geniş atar,yüksek bir yerden iner gibi öne doğru eğilirdi♥
•Dostlarına şöyle derdi, Dünyada garip bir kimse yahut bir yolcu gibi♥ ol,
•Sabahları evinden çıkarken şöyle derdi,’’İlahi, doğru yoldan sapmaktan ve saptırmaktan,kanmaktan ve kandırmaktan, haksızlık etmekten ve haksızlığa uğramaktan, saygısız etmekten ve saygısızlık edilmekten sana sığınırım’’

O, ░♥░♥░♥░ (sav) PEYGAMBERİMİZDİR ░♥░♥░♥░

bunlar az bile onu anlatmaya bunları okudukça nekadar günah işleriyorum diyorummm