- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.041
günaydın şekerim hayırlı cumalar yorma fazla kenidinyaa nasıl gidiyor yeme içmecanlarımmm hepinize günaydınnn sevgi pıtırcıklarım
evvela açık olan şuan online gördüğüm duyguşummmm,nesli ve berivannn nasılsınız kızlarrr
bennn bu yoğunn akşam 11 lere kadar çalışmanın verdiği yoğunluktan sonra bugün accık rahatımm kızlarrr
benimde sağlık ocapında ölçmüşlerdihatta gitcemaz sonra orda ölçdürcem:))) kendimölçdüm düşük çıktı benimde şAŞARDIM İKİMZDEDE AYNI DURUMÇIKMASA:)))Ölçüleri almakta çok zorlandım valla, hele iki kol açık ölçü zormuş. Duvara dayanıp kollarımı iki yana açtım, bir elim belli bir noktaya gelecek şekilde durdum diğerinin bitiminden ölçtüm, yere yatarak ta denedim, yakın çıkıyor sonuç ama ben de doğru mu ölçtüm bilemedim. Bacak boyunu kasığa kadar demiş Emel, o yüzden iç bacak boyunu ölçtüm ben. Yani içerden en üst noktadan yere kadar.
Duygu sen boyunu kendin ölçtün mü hiç? Benim uzun yıllar önce hastanede çalışan bir arkadaşım ölçmüştü oradaki boy ölçme sisteminde, 168 demişti, öyle kaldı işte. Metreyle bir iki kere ölçmeyi denedim ama hem farklı hem düşük sonuçlar çıkmıştı. Aslında onu da belki yere uzanıp ölçebiliriz, pilates matına uzanarak mesela.
Kızlar ben kahvaltımı da yazayım, sonra yavaş yavaş giyinip çıkayım artık,
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 kk tulum peyniri
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara olarak ta 2. kahvemi içtim.
günaydın şekerim hayırlı cumalar yorma fazla kenidinyaa nasıl gidiyor yeme içme
benimde sağlık ocapında ölçmüşlerdihatta gitcemaz sonra orda ölçdürcem:))) kendimölçdüm düşük çıktı benimde şAŞARDIM İKİMZDEDE AYNI DURUMÇIKMASA:)))
KAHVALTIN DEĞİŞMİŞ BENİMEVDE MALZEMEKALMADI LİGHT PEYNİRLİ BOL PULBİBERLİ TOST KAHVE İÇMEDİM İÇEYİM DÜDÜKLÜDEİŞİM BİTSİN ÇIKAYIM Bİ DENİZ HAVASI ALAYIM ANASAĞLIĞINAGİDEYİMÖLÇDÜREYİM KENDİMİ
canım yaa
inan bu hafta pek yediğim içtiğim sağlıklı deil...
Sabahla öğlende sıkıntı yok
akşamları adan,burger,lahmacun tarzı şeyler söylendi
ama bu sabahtan itibaren sıkıca devam
sabah kahvaltım
1 portakal
3 adet püskevit etiform limon lifli
dahada acıktırmadı güzel duruyomm yarın ve yarından sonra bakalım ne olacak...
NABER BERİVANNNgünaydın hayırlı cumalarrrrrrrr ablalarımmmm
öncelikle tüm mesajlar sindire sindire okudum Emel hanım bilgilerine ,yardımına hayran oldum uzman olman, yardımların ,söylediklerin harika seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki geldinbenim de sorularım olacak :26:
duygu ablam şarkıyı söyleyeni sormuşsun Selim Gülgören -cennet şarkısı seslendiriyo nedendir bilmem içten içten söylüyorum
nesli inan artık 38 bedensin ben oranın pantolonlarında 42 giyebiliyorum
erce ablam :menünde hem kurabiye,hem kek hemde irmik helvası olması kötü olmuş keşke kahvaltı yapsaydn hem saglıklı hem kalorisi az olur du
erce ablam Eakişehir i anlatayım sana tabi Eskişehir çok güzelleşti yeşilllik alanı olsun yapılan park alanları olsun bir harika zaten esişehir çok küçük 1 çarşısı var doktorlar ,hamamyolu olarak en yaygın bilinenleri alışveriş merkezleri açılıyo espark,neo,özdilek hepsi güzel ve ulaşım çok kolay
2 ünv var birbirine çok yakın olmasada da sadece 1 otobüs yada tranvay uzaklıgında ,genel olarak öğrenci şehri olarak bilinir .çok rahatır problem ,kavga olmaz öğrenci çok oldugundan gece hayatı ,geç saatlere kadar oturma eglence yerlerinde bu biraz sinir bbozucu lüfen yanlış anlaşılmak istemiyorum çok örnek gördüm aileden uzak kız ünv 1 sınıf iken giyimi düzgün 2 sınıfa geçmeden cozutmuş mini etek makyaj falan aileler bi haber dikkat etmek gerek ben en yakın 7 yıllık arkadaşımı bu yüzden kaymettim kaybettim derken yaşıyo ama brbirimiz için yokuz diyebilirim öyle işte eskişehir güzel şehir ablam
cesmi canım emin misin 78 olduguna yawww 68 falan sandım valla resimde gayet fitsin
dansı izledim harika hareketler çok güzel kalori yakar baya
canım yaa
inan bu hafta pek yediğim içtiğim sağlıklı deil...
sabahla öğlende sıkıntı yok
akşamları adan,burger,lahmacun tarzı şeyler söylendi
ama bu sabahtan itibaren sıkıca devam
sabah kahvaltım
1 portakal
3 adet püskevit etiform limon lifli
dahada acıktırmadı güzel duruyomm yarın ve yarından sonra bakalım ne olacak...
günaydın şekerim hayırlı cumalar yorma fazla kenidinyaa nasıl gidiyor yeme içme
benimde sağlık ocapında ölçmüşlerdihatta gitcemaz sonra orda ölçdürcem:))) kendimölçdüm düşük çıktı benimde şaşardım ikimzdede aynı durumçıkmasa:)))
kahvaltın değişmiş benimevde malzemekalmadı light peynirli bol pulbiberli tost kahve içmedim içeyim düdüklüdeişim bitsin çıkayım bi deniz havası alayım anasağlığınagideyimölçdüreyim kendimi
günaydın hayırlı cumalarrrrrrrr ablalarımmmm
öncelikle tüm mesajlar sindire sindire okudum Emel hanım bilgilerine ,yardımına hayran oldum uzman olman, yardımların ,söylediklerin harika seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki geldinbenim de sorularım olacak :26:
duygu ablam şarkıyı söyleyeni sormuşsun Selim Gülgören -cennet şarkısı seslendiriyo nedendir bilmem içten içten söylüyorum
nesli inan artık 38 bedensin ben oranın pantolonlarında 42 giyebiliyorum
erce ablam :menünde hem kurabiye,hem kek hemde irmik helvası olması kötü olmuş keşke kahvaltı yapsaydn hem saglıklı hem kalorisi az olur du
erce ablam Eakişehir i anlatayım sana tabi Eskişehir çok güzelleşti yeşilllik alanı olsun yapılan park alanları olsun bir harika zaten esişehir çok küçük 1 çarşısı var doktorlar ,hamamyolu olarak en yaygın bilinenleri alışveriş merkezleri açılıyo espark,neo,özdilek hepsi güzel ve ulaşım çok kolay
2 ünv var birbirine çok yakın olmasada da sadece 1 otobüs yada tranvay uzaklıgında ,genel olarak öğrenci şehri olarak bilinir .çok rahatır problem ,kavga olmaz öğrenci çok oldugundan gece hayatı ,geç saatlere kadar oturma eglence yerlerinde bu biraz sinir bbozucu lüfen yanlış anlaşılmak istemiyorum çok örnek gördüm aileden uzak kız ünv 1 sınıf iken giyimi düzgün 2 sınıfa geçmeden cozutmuş mini etek makyaj falan aileler bi haber dikkat etmek gerek ben en yakın 7 yıllık arkadaşımı bu yüzden kaymettim kaybettim derken yaşıyo ama brbirimiz için yokuz diyebilirim öyle işte eskişehir güzel şehir ablam
cesmi canım emin misin 78 olduguna yawww 68 falan sandım valla resimde gayet fitsin
dansı izledim harika hareketler çok güzel kalori yakar baya
berivan defactoyu diyorsun sanırım. Sen de en kısa zamanda önce 40, sonra 38, istiyorsan 36 beden olasın inşallah. Beden markaya göre değişebiliyor yine de:) bir de vücut yapısı da önemli, benim omuzlarım ve göğüs kafesim geniştir, kemiklerim kalındır, o yüzden 54 kg olduğumda bile öyle narin incecik görünmüyordum, atletik görünüyordum. Sanırım duygu daha narin bir yapıda.
Ana sagligindan canli yayin 10 dk acilcak bakalim yaslNdikca cekiyormuyum
Öğle yemeğimi de yazayım, inanın feci ısrar oldu, herkes birbirini gaz getirdi, o yüzden hem karışık, hem çok yemiş oldum. Tesellim öğlen yemiş olmam, dengeleme şansım var böylece.
- 3 kaşık kadar hamsili pilav (zaten bunun yüzünden gittik oraya yemeğe:))
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 1 kase salata (çorba kasesi)
- 2 kaşık yoğurt
- 1 tane isveç köfte kadar köfte (çok küçük yani)
- 1 kaşık kızarmış patates (küp doğranmıştı)
- 1 kaşık irmik helvası
oyyyyy unutmadan yazayım dedim ama unutsam daha iyiydi:)
gittim ama bizim bölge doktoru izinli başka bölümdekikadını tanımıyorum o yüzden ölçdüremedim offff nesli bacak boyun kaç çıktı seninHeyecanla bekliyoruz Duygucum:)) Ben de yemeğimi yedim geldim, yemeğe kalabalık gittik, çok yedim bu sefer, akşama dengeleyeceğim artık.
Öğle yemeğimi de yazayım, inanın feci ısrar oldu, herkes birbirini gaz getirdi, o yüzden hem karışık, hem çok yemiş oldum. Tesellim öğlen yemiş olmam, dengeleme şansım var böylece.
- 3 kaşık kadar hamsili pilav (zaten bunun yüzünden gittik oraya yemeğe:))
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 1 kase salata (çorba kasesi)
- 2 kaşık yoğurt
- 1 tane isveç köfte kadar köfte (çok küçük yani)
- 1 kaşık kızarmış patates (küp doğranmıştı)
- 1 kaşık irmik helvası
oyyyyy unutmadan yazayım dedim ama unutsam daha iyiydi:)
bunlar az bile onu anlatmaya bunları okudukça nekadar günah işleriyorum diyorummmSizin Böyle Dostunuz Oldumu ?...
•Çok konuşmazdı♥
•Daima düşünceliydi♥
•Kötü söz söylemezdi♥
•Boş şeylerle uğraşmazdı♥
•Dünya işleri için kızmazdı♥
•Lüzumsuz yere konuşmazdı♥
•Umanı umutsuzluğa düşürmezdi♥
•Kimsenin kusurunu araştırmazdı♥
•Vakar ve sükunetle rahatça yürürdü♥
•Susması konuşmasından uzun sürerdi♥
•Gerçeğe aykırı övgüyü kabul etmezdi♥
•Hoşlanmadığı bir şey hakkında susardı♥
•Konuşurken çevresindekileri adeta kuşatırdı♥
•Sıkıntılı halinde kabalaşmaz,bağırmazdı♥
•Konuşurken yüzünü başka tarafa çevirmezdi♥
•Sade kıyafetler giyer,gösterişten hoşlanmazdı♥
•Kendi şahsı için asla öfkelenmez ve öç almazdı♥
•Yürürken beraberindekilerin gerisinde yürürdü♥
•Bulunduğu mecliste ayrıcalıklı bir yere oturmazdı♥
•Sıradan değildi,ama sıradan insanlar gibi yaşardı♥
•Kapısına yardım için gelen kimseyi geri çevirmezdi♥
•Kimse hakkında hayırlı olmayan sözü söylemezdi♥
•Her zaman hüzünlü ve mütebessim bir baletle dururdu♥
•Adet üzere sarf edilen hiçbir kötü sözü ağzına almamıştı♥
•Kelimeleri parıldayan inci dizileri gibi tatlı ve berraktı♥
•Fakirlerle birlikte yerdi,Öyle ki onlardan ayırt edilmezdi
•Yanında en son konuşanı ilk önce konuşan gibi dikkatle dinlerdi♥
•Düşmanlarını affetmekle kalmaz,onlara şeref ve değerde verirdi♥
•Hiç kimseyi ne yüzüne karşı, ne de arkasından kınar ve ayıplardı♥
•Yürürken ayaklarını yerden canlıca kaldırır, iki yanına salınmazdı♥
•Adımlarını geniş atar,yüksek bir yerden iner gibi öne doğru eğilirdi♥
•Dostlarına şöyle derdi, Dünyada garip bir kimse yahut bir yolcu gibi♥ ol,
•Sabahları evinden çıkarken şöyle derdi,’’İlahi, doğru yoldan sapmaktan ve saptırmaktan,kanmaktan ve kandırmaktan, haksızlık etmekten ve haksızlığa uğramaktan, saygısız etmekten ve saygısızlık edilmekten sana sığınırım’’
O, ░♥░♥░♥░ (sav) PEYGAMBERİMİZDİR ░♥░♥░♥░
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?