- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.481
Neslim hepsi ayni zaman degil ki hem bends leslie 3kadar var, sen 5mil yapiyon dusun benim 4 mil oldu sabahada 1mil sikistirayim olmazsa:)))neyse ip atlama bence fazla oldu gerisi yorucu degil bolgesel kuzum bence sende hic olmadi 4mil yap
Bana da hem Leslie hem ip atlama fazla geldi zaten. Benim yapmam lazım, yediklerim de fazla oldu ama hiç halim yok, şimdi zorlarsam hasta olurum falan neme lazım, bugünlük böyle olsun, yarın telafi ederim ben. Benim de Leslie ablayla buluşmayalı 1 hafta oldu neredeyse. Bu arada öyle 3+1'le falan 4 olmaz:)) Ben Leslie 4 mil yapınca helak oluyorum resmen:)) Çok koşu var içinde, aslında tam senlik ha:))
inşallah canım ...Sen toparlan gerisi kolayy serap
Cemre pilates ebru sallininmi yapiyorsun hangisini yapiyorsun
yok degil ama yaptıgı davranışı su sıralar tekrarlıyo özelliklede de ben oldugumda yanında
Bu arada cesmicim sag ol program icin denicem umarim olur suan telefondan giriyorum
dün yazılan mesajlarıma baktığımda benimkilerde gözükmüyordu ,demek sizdede oldu
bende göremedim dünkü mesajlarımı
Çeşmi Naz merhabanasılsın?
canım zıyarete gıtmıs olsan da aramızda daha aktıf oluyorsun hatta eskıye gore daha aktıfsın :)))) oncelıkle buna sevındıgımı bılmelısın. menulerı artırdın cok az yıyordun sporun da fazlalıstı oyuzden cok mutluyum senın adına. sana ve duyguya cocuk ıcın yardımcı bırı olsa, ben de calısmıyor olsam bız spor konusunda yıkılacagız valla.
maalesef ben geç giriyroum o zamanda kimse olmuyormerhaba canımmmyatmadan önce bir bakayım dedim sen varmışsınn sen nasılsın, nasıl geçti gününn
maalesef ben geç giriyroum o zamanda kimse olmuyor
aslında günüm sakin geçecekti normalde ama torpili bi kaç müşteri olunca boş olan zamanımda dolduama yorgun değilim en azından
ahh ben yarın işe gitmeyeck olsam seninle sabaha kadar dururm da işte yarın iş var
sen işe kaçta gidiyosun ki hep gececisinnyoksa sen uyumuyo musun hiç vampir misin sen
ya ne demezsin bendende tam vampir olur ya
benim iş 10 da başlıyor. akşama kadar 4 antrenmanım oluyor onları yaptırıyroum işte ölçü alıyorm program hazırla sisteme gir dosyay işle... benim günüm böyle haftasonları biraz daha geç gidiyorum ama geçte geliyorum tabiki. neyse sana iyi geceler o zaman görüşürz inşallah canım öptüm hoşçakal
duyguyla tultan da burdaymışşsize iyi sohbetler kızlar ve iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?