2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Neslim hepsi ayni zaman degil ki hem bends leslie 3kadar var, sen 5mil yapiyon dusun benim 4 mil oldu sabahada 1mil sikistirayim olmazsa:)))neyse ip atlama bence fazla oldu gerisi yorucu degil bolgesel kuzum bence sende hic olmadi 4mil yap

Bana da hem Leslie hem ip atlama fazla geldi zaten. Benim yapmam lazım, yediklerim de fazla oldu ama hiç halim yok, şimdi zorlarsam hasta olurum falan neme lazım, bugünlük böyle olsun, yarın telafi ederim ben. Benim de Leslie ablayla buluşmayalı 1 hafta oldu neredeyse. Bu arada öyle 3+1'le falan 4 olmaz:)) Ben Leslie 4 mil yapınca helak oluyorum resmen:)) Çok koşu var içinde, aslında tam senlik ha:))

Indirsem yapcamda indiremiyorum indireseye kadar elimdekilerle idare etcem yapcak bir seyyok:)))))

yok degil ama yaptıgı davranışı su sıralar tekrarlıyo özelliklede de ben oldugumda yanında

bi pet shop a sor istersen canım onlar en doğrusunu bilirler

Bu arada cesmicim sag ol program icin denicem umarim olur suan telefondan giriyorum

rica ederim canım, umarım işe yarar :44:

kızlar bende bugunkü menumu toparlayım :

kahvaltı ( 8.30 )

1 yumurtadan domatesli yumurta

1 dilim tam bugday unundan ekmek

1 bardak şekersiz ıhlamur

öğle yemegi ( 13.30 )

4 yk bezelye yemegi

4 yk pilav

akşam yemegi ( 19.00 )

1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası

2 küçük patlıcandan karnıyarık

yarım dilim tam bugday unu ekmegi

gün içerisinde 2 tane sütlü neskafe içtim, 3 4 tane de çubuk kraker yedim. su 1.5 lt şuan, yatana kadar 1 lt daha içerim heralde. birazdan yeşil çayımı da içerim bugunluk bu kadar der kapanışı yaparım

bir de iş çıkışı bizim eve uzak olan durakta indim yarım saat yürüdüm, ama hava fena ayazzmış dondum resmen, eve geldigimde kıpkırmızıydımm soğuktan bir de arada durdugum yerde sağa sola eğilerek hareketler yapıyorum bel için, günlük 100 ü buluyodur sanırım, belimin kenarları acımaya başladı resmen. işte kendi kendime iş yapıyorum yani maksat eğlence olsun

Kizlar kan tahlilimin sonuçlari gelmi$, $a$kinimm : $unlar eksik

d vitamini yok denecek kadar az!
kalsiyum eksikligim var
demir eksikligim var
beyaz kan hücreleri eksikligim var !

d vitamini mutlaka almam lazim doktora gidemeyecegime göre eczaneden alacagim, hergün bir tane yogurt yiyorum ama yetmiyor demekki.. demir eksikligine ise ilaç kullanmicam i$tah açiyor diye, doktor verse bile almayacagim, yine buz gibi eller ayaklar ve halsizlikle ya$amaya devam edecegim

kizlar bu arada yabanci siteelrden baktim kalsiyum eksikligi etkileri ne diye, megersem ISTAHI ACIYORMUS !! beyin kalsiyum ariyormu$ vücutta, ve bulamayinca açlik sinyali veriyormu$ yemek yiyelimde kalsiyuma kavu$alim diye!! belki benim i$tahim bu yüzden bu kadar açik!

Kızlarr beni de aranıza alabilir misiniiz :) Bende artık kesin olarak zayıflamaya karar verdimmm! :) tabi benimki biraz trajikomik bi karar olduu :) tartıda 81 kiloyu gördüm şok oldum diyete başladım anındaa :) ertesi gün farkettim ki tartının ayarı 6 kg ileriymişş 1 günde 6 kilo verdim yani her neyse bu gazla bende diyetimi bozmayayım bari dedim, spora başlayacağım 1 haftaya kesinlikle başlamadan önce diyete girersem midem küçülür spor için daha iyi olur dedimm :) sabahları 1-2 dilim kepek ekmek yiyorum yanında hellim peyniri biraz zeytinn öğlenleri dışarda olduğum için yiyemiyorum yemek ama yeşil elma alıyorum onu yiyorumm mecburenn akşam yemeği için ise tavuk ızgara, pırasa, yoğurtt.. tavuğun üstüne de yoğurdun içine de kekik ve pul biber katıyorum tabii iştah kapatıyormuş ve sanırım metabolizmayı hızlandırıyormuş.. ara öğünlerde de meyve salatalık domates gibi ne bulursam yiyorum yanii. dün karnımdan gurul gurul sesler geliyordu, bugün ise alıştım akşam yemeği çok yemememe rağmen şişkinlik oldu bende :) günde yaklaşık 4 5 bardak yeşil çay içiyorum.. ben çok çay içerdim artık onun yerine yeşil çay içmeye başladım.. tatlıyla oldum olası aram yoktur zaten ama yağlı,tuzlu, hamurişlerine bayılırdım onu da bıraktım 2 günde hatta :) kafada bitirince herşey çok kolaymış kızlarr, kesinlikle ilaç vs. bunlara kanmayın, biz kadınlar öyle iradeliyiz ki bir kere karar verirsek nefsimize hakim olabilirizz !! herkese başarılarr ! :)

Tesekkur ederim canim icimi okumussun birisi yardim etse ahhhh. Yemek konusunda iyi ki nesli ve seni dinlemisim hata yaptigimi farkettim.
Resim telefondan koyamadim ama eve dondugum zaman pc den koymaya calisirim. Senden yardim isterim cunku bilmiyorum nasil eklendigini.

maalesef ben geç giriyroum o zamanda kimse olmuyor
aslında günüm sakin geçecekti normalde ama torpili bi kaç müşteri olunca boş olan zamanımda doldu ama yorgun değilim en azından

ahh ben yarın işe gitmeyeck olsam seninle sabaha kadar dururm da işte yarın iş var

sen işe kaçta gidiyosun ki hep gececisinn yoksa sen uyumuyo musun hiç vampir misin sen

ahh ben yarın işe gitmeyeck olsam seninle sabaha kadar dururm da işte yarın iş var

sen işe kaçta gidiyosun ki hep gececisinn yoksa sen uyumuyo musun hiç vampir misin sen

ya ne demezsin bendende tam vampir olur ya
benim iş 10 da başlıyor. akşama kadar 4 antrenmanım oluyor onları yaptırıyroum işte ölçü alıyorm program hazırla sisteme gir dosyay işle... benim günüm böyle haftasonları biraz daha geç gidiyorum ama geçte geliyorum tabiki. neyse sana iyi geceler o zaman görüşürz inşallah canım öptüm hoşçakal

bende bütün gün sepeti yayıp oturuyorum işte iyi geceler canım artık ben bi uyuyayımmm

Slm kizlar bugun hastanede kosusturmaca ve uzun kuyruklarla gecti. Yarin ve persembe gunu de gidicem. Saglam insan hasta olur valla allah ne eksikligini gostersin nede muhtac etsin cok zor. Menum de cok karisik oldu. Cisss da var. Uzun sure ac kalinca sekerli seyler istiyor canim.

Sabah ve ogle karisti. 1,5 simit yedim.

Ara: 1 kucuk kase asure az sekerli

Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 5 tane lahana sarmasi, yarim yufka, roka

Ara: bitki cayi, sekersiz cay, 1 kurabiye

Tum gun hastanede gecti yurudum bende koridorlarda. 1,5 lt su ictim.