- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.501
pomogranate ...bence üzerine alınma canım....benimkine de cavap vermedi.........hani hep bekliyorsun ki başkalarına yardımcı oluyorsun ama topiği çok da önemsemiyorsun...hani dikkatini çekebilirsem.....belki de kadınlar kulübünü çok ciddiye almıyordur....o an kime yardım etmek isterse geçmişi de okumuyordur belki
bence sen ne yap biliyor musun ....öğün atla.....kendine bir beslenme aralığı seç.....örneğin yiyeceklerini öğlen 1 ile akşam 6 arası ye...diğer zamanlar şekersiz bitki çayı içebilirsin.....ara öğünler yiyerek sürekli insülin salgılatıyorsun.....insülin salgılanırken vücut yağ yakmaz...5 kilometre son sürat koşsanda yağ yakmaz.........
100 kilo olduğunu okudum daha kolay kilo verirsin.....hatta evdeyken günde bir öğün yemeye kas....merak etme sağlıksız filan değil .......doktorum.....bu geçici bir süre olacak ...sadece sen zayıflayana kadar
pepe süper bir yaklaşım ben beğendim her zaman pomonun ara öğünlerini ve normal öğünleri çok karışık ve çeşit fazlalığı buluyordum aslında bir kaç kere tamda senin demek istediğini dedim ona...ama sen güzel özetlemiştin...
canım yumurtalıgımdaki kistten dolayı d.k.h. bende kullanmıştım bbikaç sene önce, o ara 68 kiloya kadar düşmüştüm ama. beni pek etkilememiş demek ki :44::44:
bir de ne biliyor musun yanlış hatırlamıyorsam puaça ..galeta..diyet ürünleri yanlış seçim......otursun evde ekmeği azaltarak sadece yaptığı yemekleri yesin..meyveyi de kısması gerekecek ...fruktoz fruktokinaz enzimi ile direk yağa çevriliyor.........vitaminleri filan da çiği sebzelerden alsın...ya da buharda pişmiş olabilir.........aslında çok kolay kilo verir ..biraz sabredecek
cnm sağol bana sabah liste gönderdin ya ben onu kaydettim hatta bi kağıda bile yazdım aynısını buzdolabımın önüne astım
benim sorum bu diet listesine göre ne kadar zamanda kaç kilo veriliyo acaba:44:
bide bunu dr yazdı dimi çok sordum ama ne yapıyım yapmak istediğim şeyin nasıl olduğunu bilmek istedim de
bilen arkadaşlar varsa cvp verebilirler
Kızlar, ben öğle yemeğimi de yazayım;
- 2 tane küçük çanak enginar (az bezelye, havuç, patatesle)
- 1 çiçek haşlanmış brokoli
- 3-4 kaşık makarna salatası
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 1 orta Türk Kahvesi
Şimdi de şekersiz sütlü neskafemi içiyorum.
Akşama da fırında somon ve patates yapacağım.
bu lıste hem bana doktorları verdıgı lıstelerın hem de kendıme gore yaptıgım bır lıste. doktorun verdıgı lısteyı de eklerım sana. kılo verme konusunda benı referans alma cunku ben zaten zor kılo veren bırıyım. bu lıstelerı arkadasların da onay ve fıkırlerı ıle olusturdum sana fıkır vermesı acısından. ama bence bır dıyetısyene gıdıp kısıye ozel dıyet alınması daha uygun. mesela ben de kemık erımesı ve d vıtamını eksıklıgı var oyuzden doktor cok fazla yogurt ayran ve sut koydu lısteye. sabah sut var gece sut var mesela
hoşgeldin cemre,bende adanalıyım yakınmışız seninlede
pomocum bende de takılı kaldı evde baskül yok şuan tartılmıyorum ya bu benim için iyi oldu hergün tarılıncada sters oluyordum ben
bu arada hoşgeldin gezin güzel geçtimi
Pomocum başlarda ben 1-2kg vermişken senin 5 kg civarı verdiğini ve şimdi seni geçtiğimi yazmışsın. Doğru söylüyorsun, ben baştan beri yediklerimi çok azaltmadım biliyorsun, bu konuda bazen karşı görüşlerde olduk, ben dedim, hayat boyu devam edecek bir düzen oturtmak istiyorum diye, ben fazla yediğimde fazla spor yapma taraftarı oldum, baktığın zaman ayda yaklaşık 2 kg vermişim, aslında bu değer az ama önemli olan süreklilik. Ben yediklerimi azaltıp, spor yapınca haftada 800 gram civarı verebiliyorum ama o zaman çabuk modum düşüyor, sıkıntıya gelemiyorum ben. Şu an kendimi hiç diyette hissetmiyorum, canımın istediği şekilde yiyorum aslında. Ben 65 kg civarı mola veririm diyordum ama vazgeçtim, çünkü böyle bir molaya ihtiyacım yok. Arada cips te yiyorum, ekmek arası da, tatlı da, simit de. Yani mola verip ne yiyeceğim ki? Spor da canım istemezse çok zorlamıyorum ama iki gün yapmayınca eksikliğini hissediyorum zaten. Benim burada edindiğim çok güzel alışkanlıklar oldu, kahvaltı bunlardan en önemlisi, yemeklerimi dengelemeyi öğrendim, porsiyonlarımı yavaş yavaş azalttım, başlarda 2 kase pilav yiyordum, şimdi yiyemiyorum. Yani yemek istersem kendimi tutmuyorum ama şişiyorum resmen:) Ben gidişattan memnunum, yaza kadar hedefime ulaşacağımı düşünüyorum.
Sen de mümkün olduğunca bu konuda stres yapmamaya çalış, ne kadar stres yaparsan kilo vermen o kadar zorlaşıyor aslında. Arada kaçamak ta olabilir, bence onu da kafana takma, sadece yediğinden fazlasını yakmayı hedefle. Atıyorum, 2 dilim baklava yedin diyelim, bu ekstra olmuş oluyor, yani vücuduna fazladan 224 kalori almış oluyorsun, bunu yediğin için hiç vicdan azabı duymadan Leslie 3 mil yaparsan, hem bu baklavayı hem de üstüne 80 kaloriyi yakmış olursun. Böylece baklava yiyip zayıflayabilirsin. Ama baklava yiyip spor yapmazsan tabi ki kilo vermek mümkün olmadığı gibi alma ihtimali de var. Benim uygulamaya çalıştığım sistem bu, böylece sıkılmadan, bıkmadan az ama düzenli kilo veriyorum.
pomo tebrik ederim canım birinci olmuşsun bu hafta...benim kafam karışık kızlar o yüzden çıkmak istedim. dikkat edemedim çıkmadan bir kaç gün önce bu da huzursuzluk yarattı bende.şimdi evdeyim geldim tekrardan aranıza... hiç olmazsa şu 15 tatilde kendime çok ama çok dikkat etmem lazım...
beni tekrardan aranıza alır mısınız?
Slm kizlar bugun hastanede kosusturmaca ve uzun kuyruklarla gecti. Yarin ve persembe gunu de gidicem. Saglam insan hasta olur valla allah ne eksikligini gostersin nede muhtac etsin cok zor. Menum de cok karisik oldu. Cisss da var. Uzun sure ac kalinca sekerli seyler istiyor canim.
Sabah ve ogle karisti. 1,5 simit yedim.
Ara: 1 kucuk kase asure az sekerli
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 5 tane lahana sarmasi, yarim yufka, roka
Ara: bitki cayi, sekersiz cay, 1 kurabiye
Tum gun hastanede gecti yurudum bende koridorlarda. 1,5 lt su ictim.
Tesekkur ederim canim icimi okumussun birisi yardim etse ahhhh. Yemek konusunda iyi ki nesli ve seni dinlemisim hata yaptigimi farkettim.
Resim telefondan koyamadim ama eve dondugum zaman pc den koymaya calisirim. Senden yardim isterim cunku bilmiyorum nasil eklendigini.
günaydın cnm cvp için teşekkür ederim evet süt yoğunlıkta
bende zaten dietisyene gitmek istiyorum da olmuyo bi türlü onun bunun derdinden bana sıra kalmıyo
ama liste çoğu kişiye göre anormal bi liste değil ben kendime göre onu yapmaya çalışırım
tabii en yakın zamanda dietisyene gitmeliyim yani:44:
cemrem dırekt dıyetısyene gıtme zaten. endokrınolojı uzmanına gıt, tum tahlıllerın yapılsın kılo vermek ustedıgını soylersın tahlıl sonucların, yas, kılo, yasam tarzına gore bır dıyet verır dıyetısten.
Kızlar merhabalar kusura bakmayın ne olur bugün hiç katılamadım size kansızlık problemim var benim kontrole gittim tahliller yarın bakalım hayırlısı akdeniz anemisimişim taşıyıcı olarak genetik olduğu için bu halsizliğim devam edecek miş
Pomocummmmmmmmmmm demek artık takımın bir üyesiyimmmmmmm çok mutlu oldum valla çok kilo vermemi kutlayan arkadaşlara çokkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmm
Pomocum resimdeki halinden daha zaıfsınnnnnn en fazla 95 canımbirde aöf ile ilgili bir soru sormuşsun canım elimden geldiğince bilgilendiriyim seni ben mesela lisesi mezunuyum muhasebeden, staj gördüğüm şirket işe olan veririm isteğim den dolayı işte çalışmamı teklif etmişti öss puanım iyiydi ama eskişehir tutmadıgı için bizimkiler problem yaptı öyle olunca da işe başladım staj yartıgım yerde o yüzden aöf okuyorum sana tavsiyem işin gücün varsa hiç bulaşma canım sınavlar artık eskisi gibi kolay degil yaptıgın bildiğini iş için hiç belge için kendini yorma 1. Taksit,2.taksit,yok test kitabı derken 1000 tl yi buluyo yok istatisik anlamıyorum diye 8 saat ders için 500 baydım geçmek garanti degil o yüzden iyi düşün araştır derim canımmmmmmmmm
Pomocum bir haptan bahsetmişsin xenical 2 yıl evvel kullandım dr kontrolü olmadan kullandım kullanmayı düşünüyorsan açıklayım sana canım fiyatı ben aldığımda 100 tl di mavi bir kapsül gün içinde 3 tane içiliyor 90 tane var içinde kilo verdiriyo mu hayır ama yediğin yemekte yağ oluyo ya işte o yagı çıkartıyo afedersiniz taretinde görürsün lavobo yag içinde kalıyo ama kilo olarak degişmemiştim ben yağın ne zaman çıkacagı belli olmuyo o yüzden sürekli ped kullanmak zorundasın açıkcası ben ona verdiğim paraya çok acıdım yarısı duruyo kullanmamda canım dr danış mutlaka
Kilo veren arkadaşlar heinizi çokkkkkkk tebrik ediyorumvereceğiz gidecek kurtulacagız hep beraber inşallah
Yeni arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş burası çok güzel arkadaşlar arkadaşlık kilo vermek herşeyi ile motive edici tekrardan hoşgeldin canımmm inşallah kiloları veririz rabbim saglıklı bir bebek nasip etsin canım inşallah
Neslicim kafam karıştı canım leblebi kilo yapar mı ben leblebi degilde nohut tüketirdim 3-4 ay önce hem su tüketimini artırıyor du hemde tok tutuyor du aslında kalorisi de az ara ögün olarak tüketilemez mi canım
ay çenem düştü bu arada kızlar resmen takıma geldiğimden beri iştah falan kalmadı bende aman gelmesinde canım hiç birsey istemiyo kokusu bile migdemi kaldırıyo o derece
aaa hakikaten ben önce dietisyene gidecektim
tmm o zaman dr gidebilirsem endokrine giderim cnm
bari dediğin gibi yaşam tarzıma uygun olur bide bende aşırı kansızlık var o yüzdendekolay kilo veremiyorum
çünki devamli tatlı isteğim oluyo inş gidip kendime uygun liste vapar dr
endokrin kendimi veriyo listeyi yoksa dietisyenemi yolluyo:44:
yok yok. oyle olmaz. endokrınolojı uzmanı once. dıyetısyen her gun kacta uyandıgını bıle soruyor ona gore dıyet hazırlanıyor calısan bırı ıle calısmayan bırıne bıle farklı secenekler sunuyor menulerde ve saatler konusunda. ben dıyetısyenı hıc sevmedım dıyetını de begenmedm ama doktora gıtmıs olmak ıyı oldun cunku d vıtamını eksıklıgım ve ınsulın dırencımın oldugunu ogrendım buna gore dıyet hazırladı mesela dıyetısyen. doktor tahlılerın sonuclarını gırıyor dıyetısyen de ona gore bır dıyet hazırlıyor dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?