2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yazdıgım herseyı okumadın bence. cunku sana bır sıtem ya da baskasına bır sıtem degıl. haklıydın haklısınız. bunu kac kez soyledım zaten. herseyı zorlayabılırdım ama yapmadım yapacak ıradem yok yapacak vucut dırencım yok belkı.

ben asla kımseye yalakalık yapmadım patronuma bıle. sevmedıgım bır ınsana senı sevıyorum demedım kocama bıle demedım hıssetmıyorsam, kırgınsam. ben senı cok sevıyorum. sana ve burdakı herkese sıkıntı yarattıgımı dusundugum ıcın gıttım ayrıca herkesın sana ıhtıyacı var bana kızıp ya da kırılıp gıtmenı ıstemedım.

sanal ortama gelınce ben belkı bunu haketmeyen bırıyım ama sanal ortam dıyıp haksızlık etme kımseye. ben cok guzel arkadaslıklar kurdum sen de kurdun. oyuzden bır kotuye bakıp, kesın yargıya kapılma. ve ozellıkle de benden dolayı burdan gıtme. ozaman kendımı daha kotu bırı hıssederım dedıgım gıbı sana ıhtıyacı var herkesın benden dolayı sensız kalmasın kımse.

yazdıklarımdan gaza gelırsın de degısır modun gıbı dusunmussun. ama degısmeyecek kadar dıpte dolanıyorum son haftalarda. bu benım sevgısızlıgımden ya da nankorlugumden degıl. eger boyle oldugumu da dusunuyorsan ne dıyebılırım kı. yanlıs tanıtmısım yanlıs gostermısım kendımı demekkı.

Duygucum bu yazini Okudum ama anladigimi kabullenmek zor oldu. Son yazim ne demek ya icimde bir bosluk oldu. Cok alismisim ben size kaybetmek istemem hicbirinizi neden boyle oldu. Sen de coook mutlu ol insallah allah razi olsun senin bana kattigin cok sey oldu.

kızlar ben cıkıyorum. hepınızı opuyorum. bu son msjım. benım ıcın ve topık ıcın bırsey yapmak ıstersenız eger, msnden telefondan ya da forumdan duygu ıle ıletısıme gecın. onun burda kalmasını saglayın.

inşaallah cok guzel kılolar verırısınız ben de gorur ya da duyarım kımbılır kısmet. bu benım son msjım. boyle bıtmesını ıstemezdım, ama burası bensız daha ıyı olacak ben bundan emınım. sureklı hayıflanan, kılo vermek ıcın ugrasmayan, kendını dunyanın en yorgunu ve yogunu goren, arkadas kıymetı bılmeyen, pes eden, zayıf gucsuz bırı yerıne hepınıze destek olacak moral verecek motıvasyonu herzaman yukseletecek kısıler ıle bırarada durmanız lazım kımsenın moralını bozmaya canını sıkmaya kafasını mesgul etmeye hakkım yok. ALLAHA emanet olsun saglıcakla kalın.

ogrettıgı hersey, verdıgı tum destek ıcın ozellıkle duyguya, eskı grubumuzdan neslı ve cesmıye ve sız tum guzel arkadaslarıma tesekkur ederım. hakkınızı helal edın hem guzel gunler gormenızı dılerım sızlerı tanıdıgım ıcın cok mutluyum yaklasık bır yıllık bır surecte cok guzel bır arkadaslık verdıgınız ıcın cok mutluyum. sızınle olmak cok guzeldı.

Hatırlıyomusunuz ilk yazışımda " siz ne seker grupsunuz ya ilgilendiginiz icin sagolun sirf su mutluluk insana azim veriyo:) en aktif grup sizsiniz " demiştim oysaki daha 3 hafta oldu sabah da nasıl neselydınız sımdı ne oldu. Belki bana düşmez yaşım gereği öyle düşünebilirsiniz ama kendinize gelin hadi. Zaten dostlar biririnin eksiğini söyler ve düzeltmeye çalışır yanlş anlamayın birbirinizi şimdi dağılma zamanı değilki. Lütfen yapmayın vallahi böyle burnumda bi ekşilik gözümden smdi yaşlar damladı damlicak belki 3 haftallk bı geçmş ama alışmıştım ben sizlere.. Pomo lütfen yapma. Sen bu zamana kadar bu gruba sahip çıkarak zaten azmini sabrını göstermşsin annen diyo olablr ama kimisi 1 ayda kimisi 5 yılda verriyo kilosunu. Duygu ablacım sennde kilo vermeye ihtiyacın yok belki ama bize destek oluyorsn lütfen yapmayın zaten kafanızda bitirseydiniz ilk defa son yazışım artk dediğinizden snra bir daha yazmazdınız. Lütfen..

Son düzenleme:
oyy oyyy okula gittim geldim hala değişen bişey olmamış buralardaa pomo duygu seni kendine getirmek için arada böyle konuşurdu sen de haklısın seni kaybetmek istemiyorum derdin ve konu böyle geçer giderdi, bugun neden bu kadar alındın? biz hepimiz şimdiye kadar rahat rahat herşeyi konuşurken şimdi neden böyle gerginlik olduu..

heeyy kimse bi yere gidemez tamam mııı.. daha benm okulum bitecekk, nişan yapacam hani ona gelecektiniz nolduu ?? beni 38 bedene düşürmeden hiç biriniz bi yere gidemezsinizz... herkes buraya toplaşsınn.. vallaaa siz benm tersimi bilmiyosunuz dahaa.. benm gelinliğim seçilene kadar kimse burdan ayrılmayaacaaakkk.................

yine öyle olcaz kuzum sen merak etmee bi yere de ayrılma düzenimiz aynen devam etsin, duygu da pomo da geri gelirler buraya kıyamazlar bize

aslında bu kadar basit kilo vermek, eminim yanına düzenli bi egzersizde koysan sadece ideal kilona kavuşmakla kalmayacaksın harika bi fiziğin olacak. zaten senin o vüct potansiyelinde var. tekrar tebrik ediyroum

bu arada yeni profil resmini çok beğendim

Son düzenleme:

o kadar güzel yazmışsınki ellerine sağlık

İyi akşamlar demeyi çok isterdim ama bugünkü nazarın kimseye iyi bir akşam getirmediği belli.

çeşminazın forumu tekrar eski neşesine getirme çabasına sonuna kadar katılıyorum. aslında biri haklı biri haksız demek istemiyorum. duyguda filizde son mesajımız diyerek çıktılar forumdan ama geri dönmemeleri için hiç bi neden yok. çünkü ortada hak yeme, hakaret etme veya yalan söyleme yok.

tamam herkes bi kaç gün foruma girmesin, biraz topikten uzak kalsın. sonra tekrar buluşup bu kilo konusunda bi takım kurallar belirleyelim. neslinin bi teklifi vardı, topiğe gireceler konusundada kriter getirelim diye, o da çok mantıklı. bir topik yasası oluşturalım. herkeisn bi kredisi olsun ve kredisini dolduran, kurallara (yani diyet ve spor programına) uymayan kim olursa olsun topikten kibarca atılsın. sonuçta herkesin niyeti kilo verip sağlıklı bir fiziğe sahip olmaksa bu yasaya uysun. benimki sadece bi teklif. eğer okey derseniz ben böle bi çalışma yapıp sizinle paylaşabilirim. zaten benim işim bu biliyorsunuz. yeterki eski dayanışmayı ve iyi niyeti geri getirelim. gerçekten kilo vermek isteyenler için burası harika bi fırsat. buraya herkesin gününü nasıl geçiridğini yazması yeterli değil, yeterli olan herkesin ihtiyacı olan kaloriyi harcamasıdır. o zaman herkes hedefine ulaşır. karabiber bunun en güzel örneği...

herkes duygunun ve filizin geri dönmesi için gönülden çağrıda bulunsun ve topiği hareketlendirmek için fikirler sunsun...

FİLİZ & DUYGU nolur geri dönün (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ben bu topiğe gelen eskilerden değilim ama az çok benimde günlerim geçti burda anlamadım ki iyi arkadaş bırbirinine küser kızar ama anlıktır bilemedin bi gündür ama duygu ile filiz abarttılar lütfen siz burda olmassanız bu topiğin anlamı yok ki
yani ben niye menümü yazayım niye spor yapıp aman bu hafata 1.ci ben olayım diye kendimi paralayayım
hadi kızlar dinlenin ve sonra buraya gelin lütfen bu topik ne filizsiz ne de duygusuz olur
bende çeşmi ve emelin dediğine katılıyorum eğer liste yaparsak kim geri kalırsa çıkarırız bencede çok mantıklı
hadi KIZLARRRRR BİZİM EN DİNAMİK,EN EĞLENCELİ VE EN MUTLU TOPİĞİNE GERİ DÖNÜNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

topikte neler olmuş kızlar çok üzüldüm valla .insan sevdiğine kızar alınır küser ama öle gitmek olur mu hiç aşkolsun size .
pomocum bu aralar sen hem çok yoruldun hemde strslisin biraz izin alabilsen keşke dinlensen rahatlasan .lütfen hiçbiyere gitmek yok .
duygucum nereye yaaaa hayır gidemezsin hiçbiyere öle hakkını helal etmek falan töbe töbe bak ablayım ben kızarım hepinize .
konu nasıl gitmeye kadar geldi noldu bu kadar

topiğe pek uygun deil makarna yiyorum falan ama olsun o kadar

bugun zatenn canım da sıkkındı biraz hava da güzeldi okuldan çıktım işlerimi hallettim sonbaharda yürüdüğüm güzergahta 1 saatlik kocaman 1 tur attım. ruhsal olarak pek iyi gelmese de fiziksel olarak geldi die umuyorum. havuzu da iyice hayatıma sokabilirsem inşalah tam süper olacak bakalım nasipp

katılıyorum sana emelcim. bu forum olmasa verdigimiz kilolar bir yana belki daha da alacaktık, saglıklı yaşamayı öğrendk burda vs. bize çok şeyler kattı ben aynen böyle devam etmesi taraftarıyım. pomo da duygu da mutlaka dayanamayıp buraya bakacaklardır ve buranın devam ettigini görünce de dayanamayıp geri döneceklerdir. kiii her ikisine de tacizlerim olacakk geri dönmeleri için o ayrıı

senin dedgin çok mantıklı aslında emelcim, biz biraz arkadaşlığı on planda tutup hata yapsak bile görmezden geldik, birinin biraz daha disilinli olması laızm, sen de bu konunun profesyoneli oldugun için öle bişey yapabilirsin bize. tabi herkese tek tek egzersiz programı hazırlayamazsın ama herkes elindeki imkanları yazar ( mesela ben haftada 2 defa havuza gidebilirim onun dışında ancak yürüyüş yapabilirim gibi ) ona göre düzenli hale getirriz, havalarda güzel zaten bnu disiplinle yürütürsek hepimiz ideale daha yakın zamanda kavuşuruz güzel olur

haydi bakamm deli kızz bi el at da şuraya adam ediver bizi

bugunku menumu de yazayım kızlar..

kahvaltı

1 top kepek ekmegi

1 kk beyaz peynir

biraz maydanoz

4 yeşil zeytin

şekersiz çay

akşam yemegine kadar olan o arada eti formun kırmızı meyveli olanından yedim 1 paket yanında sütlü neskafeyle birlikte, 1 de elma.

akşam yemegi

1 kepçe bugdaylı bi çorba

2 küçük köfte, 2 parmak genişliğinde tavuk ızgara

6 7 dilim patates kızartması

4 yk özbek pilavı

200 ml ayran

akşam yemeginden sonra da 1 tane 2si 1 arada neskafe.

spor olarakda 1 saat tempolu yürüyüş

herkese iyi geceler, inşalah yarın herkesi burada görürümm

hepinize günaydın. hayırlı sabahlar bol azimler.

kahvaltım 1 küçük kase sütlaçtı bugün vaktim olmadığı için mecbur kaldım iyimi ettim kötümü bilmiyorum.

kızlar hepinize merhaba.. umarım beni hatırlamışsınızdır..yeni gelenler için belirteyim ben de önceden burdaydım bi ileri bi geri gidip geliyordum ve o dönem netimden kaynaklanan sorunlar nedeniyle topikten ayrılmıştım..

ayrıldım ama sizi hergün açıp okudum,,

neslinin iş gezilerini, duygunun ev etmizliklerinin ve oğluyla yürüyüşlerini, pomonun günlük maceralarını, çeşminin okul günelrinin hep ama hep takip ettim sık sık geldim kilonuza baktım...nesli süpersin canım..

ama bugün girdiğimde gördüm ki aranızda sıkıntılar var ne diyeyim ,nşallah düzeltirsiniz ama benim şahsi fikrim telefonla felan irtibata geçmeseydiniz daha iyi olurdu çünkü yüzyüze birbirinizi görmeden samimi olmaya çalışmak gerçekten çok zor.. inşallah sıkıntılarınızı çözersiniz, kaldığınız yerden devam edersiniz..

bana gelince şubat tatilinde gittiğimiz otelden 3-4 kilo alarak 75 olarak dönmüştüm, şimdi 70-71 arası dolanıyorum ve artık 1 aydır hayatımda düzenli spor var.. haftada 3 gün spora gidiyorum 1 saat kadar.. göbeğim yok denecek kadar azaldı ve basenlerim küçülmeye başladı.. özellikle 2 haftadır pilatese gidiyorum ve harika bişey.spor eğer diyet yapıyorsanız süreci hızlandırıyor ve vücudunuzu daha güzel yapıyor..

sizlere yazmayı özlemişim...inşallah sorunlarınızı çözer tekrar herkese burada rehberlik edersiniz...

hatırlamaz mıyız fdm cigimmm ne de iyi oldu bize yazman arada seni sorduk haberi olan var mı ne yapıyor ne ediyor die senin iyi olmana da çok sevindim ayrıca, arada yaz böyle özletme kendini

Merhaba kızlar, dünkü olayların üstüne moralim çok bozuldu ve o yüzden girip birşeyler yazmak istemedim. Herşey paldır küldür o kadar hızlı oldu ki, Pomo gidiyorum dedi, Duygu veda etti, biz de kaldık öylece. Aylardır bir sürü iyi kötü şey paylaştık, daha hedeflerimize de ulaşmadık. Ciddi bir kavga olmadı ama neden böyle oldu anlayamadım ve açıkçası çok ta üzüldüm. Ben arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm ama fazla safmışım sanırım. Ben bugüne kadar hiçbir arkadaşıma "hadi bana müsade, ben gidiyorum" demedim, o yüzden de kolayca arkadaş ta edinmedim, az olsun öz olsun dedim hep. Ne kadar doğru düşündüğümü bir kere daha anlıyorum.
Pomo ve Duygu sadece birbirlerini arkadaş olarak görüyorsa, o da bu kadar pamuk ipliğine bağlı bir arkadaşlıksa ben diyecek birşey bulamıyorum. Şimdi ikisine de soruyorum biz neciyiz burada? Dolgu maddesi mi? Bize karşı hiç mi sorumluluk hissetmiyorsunuz? Sanal olunca ne kadar kolaymış öyle, "hadi hakkınızı helal edin, ben gidiyorum" demek. Sanırım yaşım sizden büyük olduğu için kaldıramıyorum ben böyle şeyleri, belki sizler için normaldir, sms'le, e-mail'le veya forumda bir mesajla ayrılmak ama ben eski kafalıyım ve gerçekten anlayamıyorum. Bu yüzden bu yaptığınızı hem çocukça buluyorum, hem kırıcı... Kusura bakmayın, bu durumda kolayca "varsa hakkım helal olsun, güle güle" de diyemiyorum. Zaten üzerinizde ne hakkım olacak ama Allah katında belli olmaz kimin kimin üzerinde hakkı olduğu, varsa da helal etmiyorum...
Diğer arkadaşlar ne olur kusuruma bakmayın, gerçekten çok üzüldüm. Bu forum bana çok iyi geliyordu, birşeyler paylaşmak, benzer insanlarla benzer hedeflere yürümek motive edici oluyordu. Bu yüzden ya kendime bir günlük açıp oradan devam ederim, ya da sizlerden biri bir konu açarsa katılırım, şu an ben de bilmiyorum. Vermem gereken 10 kg ve bunun için de desteğe ve motivasyona ihtiyacım var. Beden Kitle İndeksim 25'in üzerindeyken, yani kilolu grubundayken motive olmak daha kolaydı, kilo verdikçe zorlaşıyor aslında, yani "amaaannn ben normal sınırlardayım nasıl olsa" deyip insan salıveriyor. Bunun olmaması için de buraya düzenli yazmak çok işe yarıyor.
Bu benim son mesajım falan gibi şeyler yazmıyorum, zaten görüşeceğiz, buralardayım nasılsa.

yazdıklarına gerçekten çokk katıldım neslicim, o yuzden de bi şekilde aktif tutmaya çalıştım formu. pomo da duygu da döner die düşündüm hatta sabah o hevesle açtım ama ikisi de bişey yazmamış yine. şu haklı şu haksız die bişey yazmak tabi ki haddim deil ama üzüldüm olana bitene.

senin için önemli oldugunu düşünerek diyorum ki konu da açsak günlük de açsan her şekilde seninleyim. burayı ve bizi terk etmedigin için çok teşekkürler ayrıca. konu açmak isterim ama çok yoğun zamanlarımda girememekten korkuyorum. ama bu motivasyonumuz varken hazır bahar da gelmişken devam etme taraftarıyım. sen hangisini yapalım dersen bir küçüğün olarak arkandayım, yanındayım..

Sağol canım, farkındayım zaten çabanın. Emel de sen de güzel şeyler yazdınız. Dediğim gibi şu an kırgın hissediyorum, en kısa zamanda ne yapacağımıza karar verip devam ederiz. Bu arada fdm de gelmiş:) Hoşgelmiş:) Fdm, yazdığın güzel şeyler için teşekkür ederim, başlangıca göre epey kilo verdim ama daha verecek 10 kg var.

aslında tam hepimiz motive olmuş durumdayız bu motivasyonu kaybetmek istemiyorum. bunu yaşam tarzı yapmaya çalışıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz. o yuzden kopup gitmek istemiyorum. belli yaşın üstünde insanlarız istedikten sonra bu forum olmadan da kilo veririz evet ama burda kopmaya yakın oldugumuz zamanlarda bile bi şekilde engelledik. o yuzden sen iyice düşün neslicim, verdigin karar her şekilde kabulum