- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.941
kızlar hepinize merhaba.. umarım beni hatırlamışsınızdır..yeni gelenler için belirteyim ben de önceden burdaydım bi ileri bi geri gidip geliyordum ve o dönem netimden kaynaklanan sorunlar nedeniyle topikten ayrılmıştım..
ayrıldım ama sizi hergün açıp okudum,,
neslinin iş gezilerini, duygunun ev etmizliklerinin ve oğluyla yürüyüşlerini, pomonun günlük maceralarını, çeşminin okul günelrinin hep ama hep takip ettim sık sık geldim kilonuza baktım...nesli süpersin canım..
ama bugün girdiğimde gördüm ki aranızda sıkıntılar var ne diyeyim ,nşallah düzeltirsiniz ama benim şahsi fikrim telefonla felan irtibata geçmeseydiniz daha iyi olurdu çünkü yüzyüze birbirinizi görmeden samimi olmaya çalışmak gerçekten çok zor.. inşallah sıkıntılarınızı çözersiniz, kaldığınız yerden devam edersiniz..
bana gelince şubat tatilinde gittiğimiz otelden 3-4 kilo alarak 75 olarak dönmüştüm, şimdi 70-71 arası dolanıyorum ve artık 1 aydır hayatımda düzenli spor var.. haftada 3 gün spora gidiyorum 1 saat kadar.. göbeğim yok denecek kadar azaldı ve basenlerim küçülmeye başladı.. özellikle 2 haftadır pilatese gidiyorum ve harika bişey.spor eğer diyet yapıyorsanız süreci hızlandırıyor ve vücudunuzu daha güzel yapıyor..
sizlere yazmayı özlemişim...inşallah sorunlarınızı çözer tekrar herkese burada rehberlik edersiniz...
Merhaba kızlar, dünkü olayların üstüne moralim çok bozuldu ve o yüzden girip birşeyler yazmak istemedim. Herşey paldır küldür o kadar hızlı oldu ki, Pomo gidiyorum dedi, Duygu veda etti, biz de kaldık öylece. Aylardır bir sürü iyi kötü şey paylaştık, daha hedeflerimize de ulaşmadık. Ciddi bir kavga olmadı ama neden böyle oldu anlayamadım ve açıkçası çok ta üzüldüm. Ben arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm ama fazla safmışım sanırım. Ben bugüne kadar hiçbir arkadaşıma "hadi bana müsade, ben gidiyorum" demedim, o yüzden de kolayca arkadaş ta edinmedim, az olsun öz olsun dedim hep. Ne kadar doğru düşündüğümü bir kere daha anlıyorum.
Pomo ve Duygu sadece birbirlerini arkadaş olarak görüyorsa, o da bu kadar pamuk ipliğine bağlı bir arkadaşlıksa ben diyecek birşey bulamıyorum. Şimdi ikisine de soruyorum biz neciyiz burada? Dolgu maddesi mi? Bize karşı hiç mi sorumluluk hissetmiyorsunuz? Sanal olunca ne kadar kolaymış öyle, "hadi hakkınızı helal edin, ben gidiyorum" demek. Sanırım yaşım sizden büyük olduğu için kaldıramıyorum ben böyle şeyleri, belki sizler için normaldir, sms'le, e-mail'le veya forumda bir mesajla ayrılmak ama ben eski kafalıyım ve gerçekten anlayamıyorum. Bu yüzden bu yaptığınızı hem çocukça buluyorum, hem kırıcı... Kusura bakmayın, bu durumda kolayca "varsa hakkım helal olsun, güle güle" de diyemiyorum. Zaten üzerinizde ne hakkım olacak ama Allah katında belli olmaz kimin kimin üzerinde hakkı olduğu, varsa da helal etmiyorum...
Diğer arkadaşlar ne olur kusuruma bakmayın, gerçekten çok üzüldüm. Bu forum bana çok iyi geliyordu, birşeyler paylaşmak, benzer insanlarla benzer hedeflere yürümek motive edici oluyordu. Bu yüzden ya kendime bir günlük açıp oradan devam ederim, ya da sizlerden biri bir konu açarsa katılırım, şu an ben de bilmiyorum. Vermem gereken 10 kg ve bunun için de desteğe ve motivasyona ihtiyacım var. Beden Kitle İndeksim 25'in üzerindeyken, yani kilolu grubundayken motive olmak daha kolaydı, kilo verdikçe zorlaşıyor aslında, yani "amaaannn ben normal sınırlardayım nasıl olsa" deyip insan salıveriyor. Bunun olmaması için de buraya düzenli yazmak çok işe yarıyor.
Bu benim son mesajım falan gibi şeyler yazmıyorum, zaten görüşeceğiz, buralardayım nasılsa.
yazdıklarına gerçekten çokk katıldım neslicim, o yuzden de bi şekilde aktif tutmaya çalıştım formu. pomo da duygu da döner die düşündüm hatta sabah o hevesle açtım ama ikisi de bişey yazmamış yine. şu haklı şu haksız die bişey yazmak tabi ki haddim deil ama üzüldüm olana bitene.
senin için önemli oldugunu düşünerek diyorum ki konu da açsak günlük de açsan her şekilde seninleyim. burayı ve bizi terk etmedigin için çok teşekkürler ayrıca. konu açmak isterim ama çok yoğun zamanlarımda girememekten korkuyorum. ama bu motivasyonumuz varken hazır bahar da gelmişken devam etme taraftarıyım. sen hangisini yapalım dersen bir küçüğün olarak arkandayım, yanındayım..
Kizlar ben size hak veriyorum. dunden beri modum cok dusuk diyeti bile unuttum. Bende oyle kala kaldim. Foruma girmeye can atarken bi anda sogudum benim yolum size gore daha uzun ve destege ihtiyacim var ayni sekilde sizin icin de elimden geleni yapmaya hazirim. Sizinleyim, yaninizdayim.
ben uzaklasırım, sızlerın de ısrarı ıle duygu gelır burası senlenır dıye dusunuyordum ama duygu bana cok kızmıs oyuzden gelmeyecegım dıyor.
ben yıne aynı sebeple yanı o gerı donsun dıye hem bır daha topıge gırmıyorum hem de uyelıgımı ıptal ettırıyorum herkes ALLAHA emanet olsun.
benı ya da bızı kazanmak ıcın bırsey yapmadı dıyor ya da dusunuyorsunuz utandıgı halde msj atan, acıklama yapmak ıcın foruma gıren bendım. ama yıne de sahte bır arkadas olarak goruluyorum. tek uzuldugum bu. saglıcakla kalın hepınız.
Kizlar ben size hak veriyorum. dunden beri modum cok dusuk diyeti bile unuttum. Bende oyle kala kaldim. Foruma girmeye can atarken bi anda sogudum benim yolum size gore daha uzun ve destege ihtiyacim var ayni sekilde sizin icin de elimden geleni yapmaya hazirim. Sizinleyim, yaninizdayim.
Bende oyle suan anlasilan hic bi ise yaramiyor yaptiklarimiz herkesin kendine gore dogru kabul ettigi seyler var vazgeciremiyorz demekki.. Olayi hemen unuttugum geride biraktigim sanilmasin ama tultaninda dedigi gbi cok yolumuz var belki benm ondan daha az vermem gerekiyor ama hemen toparlanilmazsa herkesin duzeni bozulacak. Siz benden daha eskisiniz kendi fikrim olarak hemen bi pomo eger donecek olursa gecici bi baskan secsek ve kurallari belirlesek. Yanls anlamayin cunku beni destekleyen hic arkadasm yada yakinimda kimse yok. Eger burada biterse zaten umut kalmadi demektir benim icin cunku sizle destek aliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?