2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

benceee tüm günün çokgüzel olmuş tebrikler canımmmm

oo bugün ilkgünaydınn bendennn günaydın günaydın günaydınnn güzellerr harika bir gün hepimizin olsunnnn..

günaydınnnnnnnnnnn
hafta sonu na 1 gün kaldı yuppiiiiiiii

dünkü menüm :18:
sabah :çok fena cısss yaptım 2 küçük kruvasan çikolatalıydı dayanamasım onla 1 fincen kahve içtimm :18:
öğlen :ıspanak emeği az bulgurla pişmiş ,üstüne yoğurt,4 orta boy sigara böregi yanında limonlu madensuyu :18:
arada :15 nohut,2 kuru kayısı
akşam:7,5 gb eve geldim annemle misafirliği gittik orada 1 minik çikolata,çevez falan koydular5 badem,yarım avuç kızılcık üzümü yedim kurupasta kek hiç birini yemedim
birazda taze çileği yogurtlu sos yapmışlar bir kase de onu yedim fazla cısslı bir gün oldu :18:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun. Ben regl olacağım galiba bugün, felaket ağrım var, işe gitmeyeceğim, uzanıp dinleneyim diyorum. Bıktım bu regl ağrılarından, bu ne yaa ergen gibi İştahımı kontrol etmeye çalışacağım, artık bu regl dönemini değerlendirmek istiyorum.
Kahvaltıda iki dilim kepekli ekmeğe salça sürdüm ve beyaz peynirle yağsız tost yaptım, onu yedim. Kahvemi de içiyorum şimdi

geçmiş olsun ablam bende kahve içiyorum

hoşgeldin canımmm regl için rezene ve papatyaçayı içmani öneririmm rahatlarsın ,sen üşütüyormusun neden acaba sancılı geçiyor,benimde hiç sancım olmazz aksinee kırk yılda bir oda üşütürsem.

Sağol canım denerim. Ben de bilmiyorum neden böyle oluyor. Vücut direncim de düşüyor, dün zaten hapşırma ve burun akıntısı vardı, bugün de regl ağrıları ilave oldu. Üşütüyorsam bile bu da regl öncesi direnç düştüğü içindir. Aylardır böyle oluyor, doktora da gittim sözde ama.

aman aman birde nezle eklenmez umarımm neyse sana önereceğim papaptya,rezene ve akşamları sıcak su torban varsa ayaklarınınaltınakoy gevşetir seni çok geçmiş olsun

kesinlikle abla hayretlee izliyorum yaptıklarını çok seviyorum özlemem mi yuvalıkdan yem yemek birde wc için çıkıyo şarkılar söylüyorum hadi kızım çıık göreyim seni diye yok çıkmıyo

Merhaba ben araniza yeni katildim
Uzun zamandir yemek yemenin vermis oldugu keyifle tartiyla aram iyi olmadi
Bir sabah uzerime olmayan kiyafeterimden dolayi tartiya ciktigimda tartida 93 kiloyu gordum
Uzun zaman sonra kendimle savasarak diyete basladim 3 haftada 7 kilo verdim
Bu sabah tartiya ciktigimda 85 i gordum
Ben zayiflamak icin mama kullaniyorum sabah oglen aksam hedefim insallah --70-- kilo dileyen olursa diyet listemi sizlerle paylasmak istiyorum sevgiler...

Son düzenleme:
Slmmm kizlar dun cokk fena sancilandim gecer diye bekledim ama duramadim yerimde acile gittik aksam serum, agri kesicilerle biraz rahatladim. Simdi Kayseride hastaneden ameliyat icin randevu alicaz. Buyuk ihtimal pazartesi yada sali gunu icin. Annemlerde pazar gunu burada olacaklar ins. Yani ben bir hafta kadar yazamam ama arada telden girip okurum. Firsat bulursam yazarim. İyilesir iyilesmez aranizdayim insallah dularinizdan ayirmayinnn
Allaha emanet olun.

tultan ablam bu kadar hızlı mı gelişti kıyamam ya olda kurtul yoksa bitmeyecek ağrın dualarımız seninle canım habersiz bırakma lütfen :26:

Son düzenleme:

canımm çok ama çok geçmiş olsunn RABBİM şifa versin tez vakitte hastaneden çıkıp evine gelmeyi nasip etsin inşallahh ALLAHA emanet ol.

Tultan, geçmiş olsun canım. Su gibi git gel inşallah. Dualarımız seninle.