- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.401
Merhaba kızlar, bugün iş çıkışı dışarda akşam yemeği yediğimiz için eve ancak geldik. Çamaşır atmam lazım makineye ama birazdan, azıcık oturayım bu arada bugünümü toparlayayım dedim:) Bugün spor yapmadım ama gündüz telafi ettim, acayip çok hareket ettim, işyerinde de bir ara çıkıp yarım saat tempolu yürüdüm, yemekten önce de biraz yürüdük, böylece eve geldiğimde 9400 adım olmuştu bile, rahat rahat 10000 yaparım ben onu artık
Günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 tane yumurta
- 1 kk kadar tel peynir
- 1 çk tereyağı ile omlet yaptım
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase mercimek çorbası
- 4 kaşık zeytinyağlı enginar
- 4 kaşık zeytinyağlı bamya
- 5-6 tane yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 1 küçük paçanga böreği (normal boyuta göre yarım)
- 1 porsiyon levrek ızgara
- 5-6 tane elma dilim patates
(Biraz cıss var biliyorum ama dışarda yiyince oluyor ne yazık ki, yine de minimumda tuttum, kendi standardıma göre başarılıydım yani:))
Yatmaya doğru bir büyük bardak sıcak sütümü de içerim:)
oo bugün ilkgünaydınn bendennn günaydın günaydın günaydınnn güzellerr harika bir gün hepimizin olsunnnn..
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun. Ben regl olacağım galiba bugün, felaket ağrım var, işe gitmeyeceğim, uzanıp dinleneyim diyorum. Bıktım bu regl ağrılarından, bu ne yaa ergen gibiİştahımı kontrol etmeye çalışacağım, artık bu regl dönemini değerlendirmek istiyorum.
Kahvaltıda iki dilim kepekli ekmeğe salça sürdüm ve beyaz peynirle yağsız tost yaptım, onu yedim. Kahvemi de içiyorum şimdi
günaydın ablam günaydınnnnnnnnnasılsın
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun. Ben regl olacağım galiba bugün, felaket ağrım var, işe gitmeyeceğim, uzanıp dinleneyim diyorum. Bıktım bu regl ağrılarından, bu ne yaa ergen gibiİştahımı kontrol etmeye çalışacağım, artık bu regl dönemini değerlendirmek istiyorum.
Kahvaltıda iki dilim kepekli ekmeğe salça sürdüm ve beyaz peynirle yağsız tost yaptım, onu yedim. Kahvemi de içiyorum şimdi
hoşgeldin canımmm regl için rezene ve papatyaçayı içmani öneririmm rahatlarsın ,sen üşütüyormusun neden acaba sancılı geçiyor,benimde hiç sancım olmazz aksinee kırk yılda bir oda üşütürsem.
Sağol canım denerim. Ben de bilmiyorum neden böyle oluyor. Vücut direncim de düşüyor, dün zaten hapşırma ve burun akıntısı vardı, bugün de regl ağrıları ilave oldu. Üşütüyorsam bile bu da regl öncesi direnç düştüğü içindir. Aylardır böyle oluyor, doktora da gittim sözde ama.
aman aman birde nezle eklenmez umarımm neyse sana önereceğim papaptya,rezene ve akşamları sıcak su torban varsa ayaklarınınaltınakoy gevşetir seni çok geçmiş olsun
iyiyim güzelim sen nasılsınnn bızdıklarr ne durumda[/Q
3 bıdıkım daha oldu ablam ya 3 minnak yumurta minik kızım nasıl bakıyo naasıl abla anlatamam babanneme gittim o gün dediki kuş yumurtalarını ısıtmak için içini tüyle doldurur die bende dedim tüy mü inanmadım kuşum yem yerken baktım gerçekten içinde birsürü tüy var erkek kuşum yeşil kızım mavi karısık tüy var içinde nasıl bir iç güdü var hayretler içindeyim abla ısıtmak için yumurtaları tüyle doldurmuşlar
birde annen bakmış yumurtalara dün 3 yumurtamz var 1 yumurta ortada diğerleri kenarda annem üzülmüş bunların üstüne niye oturmuyo yumurta boş çılk olur diye kulak pamuğu ile ittrmiş hafifçe 3-4 saat sonra bakmış kuş yine kenara itmiş yumurtaları tel de konuşurken anlattı nete baktım niye onları dışlıyo diye megersem o şekilde oluyor muş sıcaktan soğuga soguktan sıcaga şeklinde itrerek yerlerini degiştirirmiş hayret içinde kaldım yaminicik kuşum nelerde biliyo
iyiyim güzelim sen nasılsınnn bızdıklarr ne durumda[/Q
3 bıdıkım daha oldu ablam ya 3 minnak yumurta minik kızım nasıl bakıyo naasıl abla anlatamam babanneme gittim o gün dediki kuş yumurtalarını ısıtmak için içini tüyle doldurur die bende dedim tüy mü inanmadım kuşum yem yerken baktım gerçekten içinde birsürü tüy var erkek kuşum yeşil kızım mavi karısık tüy var içinde nasıl bir iç güdü var hayretler içindeyim abla ısıtmak için yumurtaları tüyle doldurmuşlar
birde annen bakmış yumurtalara dün 3 yumurtamz var 1 yumurta ortada diğerleri kenarda annem üzülmüş bunların üstüne niye oturmuyo yumurta boş çılk olur diye kulak pamuğu ile ittrmiş hafifçe 3-4 saat sonra bakmış kuş yine kenara itmiş yumurtaları tel de konuşurken anlattı nete baktım niye onları dışlıyo diye megersem o şekilde oluyor muş sıcaktan soğuga soguktan sıcaga şeklinde itrerek yerlerini degiştirirmiş hayret içinde kaldım yaminicik kuşum nelerde biliyo
anam yumurtalar 3 lendi demek ,resmen ALLAHIN mucizesi yaaa tabi ilk yumurta önce çatlıcakk dimi? kendi tüğlerini ısıtmak için koymuşlar haaa yaa varyaaa ben burdanheyecan yapıyorum senidüşünemiyorum bileeakşam olmasını dörtgözle bekliyorsundur
slmmm kizlar dun cokk fena sancilandim gecer diye bekledim ama duramadim yerimde acile gittik aksam serum, agri kesicilerle biraz rahatladim. Simdi kayseride hastaneden ameliyat icin randevu alicaz. Buyuk ihtimal pazartesi yada sali gunu icin. Annemlerde pazar gunu burada olacaklar ins. Yani ben bir hafta kadar yazamam ama arada telden girip okurum. Firsat bulursam yazarim. Iyilesir iyilesmez aranizdayim insallah dularinizdan ayirmayinnn
allaha emanet olun.
Slmmm kizlar dun cokk fena sancilandim gecer diye bekledim ama duramadim yerimde acile gittik aksam serum, agri kesicilerle biraz rahatladim. Simdi Kayseride hastaneden ameliyat icin randevu alicaz. Buyuk ihtimal pazartesi yada sali gunu icin. Annemlerde pazar gunu burada olacaklar ins. Yani ben bir hafta kadar yazamam ama arada telden girip okurum. Firsat bulursam yazarim. İyilesir iyilesmez aranizdayim insallah dularinizdan ayirmayinnn
Allaha emanet olun.
Slmmm kizlar dun cokk fena sancilandim gecer diye bekledim ama duramadim yerimde acile gittik aksam serum, agri kesicilerle biraz rahatladim. Simdi Kayseride hastaneden ameliyat icin randevu alicaz. Buyuk ihtimal pazartesi yada sali gunu icin. Annemlerde pazar gunu burada olacaklar ins. Yani ben bir hafta kadar yazamam ama arada telden girip okurum. Firsat bulursam yazarim. İyilesir iyilesmez aranizdayim insallah dularinizdan ayirmayinnn
Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?