2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar neredesin filizcim girmedi bugün yoğun galiba
cesmi ile konuşan var mı merak ettim nasılmış

Filiz mesaj atmış ama ben anca biraz önce farkettim İşleri çok yoğunmuş, giremeyecekmiş, selam söylemiş herkese. Valla Çeşmiyi ben de merak ettim, bu kadar uzun süre girmemezlik etmezdi.

Filiz mesaj atmış ama ben anca biraz önce farkettim İşleri çok yoğunmuş, giremeyecekmiş, selam söylemiş herkese. Valla Çeşmiyi ben de merak ettim, bu kadar uzun süre girmemezlik etmezdi.

ALEYKÜM SELAM SENDE SELAM SÖYLERSİN CANIM
CESMİ ESKİ ERKEK ARKADAŞINDAN BAHSETMİŞTİ ONUN ETKİSİ VAR MI İSTANBULA GİTMİŞTİ DÖNMEDİ Mİ Kİ BİLEMEDİM :26:

iyi akşamlar ıssız topiğimm günümü toparlaya bilirim.

sabah: 4 kaşık müsli biraz süt ile
öğlen:5 kaşık ıspanak 1 kase sarımsaklı yoğurt ile
ara:1 bardak yaseminli yeşil çay
ikindi (saat4 gibi): 3 kaşık incebulgur ve bol yeşillikle yağtığım kısır bol limonlu sıfır tuz biraz zeytin yağlı yanına 4 tane acı turşu biber

geç saatte yediğimiçin birşey yemedim, sadece az önceoğluma çorba içirirken 1 kaşık tarhana çorbası içtim
şimdi biraz süt ile şekersiz nescafe içiyorum

şuan 9. bardak suyumu yudumluyorum bir bardak daha içersem2.5 lt olcak

adımlarımı saymadım ama hareketli bir gün geçirdim

Evet bugün pek ıssız topiğimiz:) Duygucum, günün güzel olmuş canım, benim standardıma göre az ama senin için normal. Benim son derece sakin bir gündü, gündüz beslenme düzenim de iyiydi ama akşam cozuttum. Regl oldum, hemen iştah patlaması yaşadım. Yarın daha kontrollü olacağım

ekle canımm zevkle okurumm
evet ya havalar güzel giderkenn şimdii çok soğudu
dün köye gittik kşam geldikk dondumm köyde
inşallah vereceğiz bende okadar versem yeter
5 kalbım var, bu kalpler nıye oluyor ve sayısı nasıl artıyor anlamadım. bır de nereye kadar artacak
mesaj sayına göre çoğalıyorlar canımm
çok iyii fikirmiş duygu bende böyle yapabilirim en azından sonra topluca almak zorunda kalmayızz
çokk geçmişşşş olsunn

kahvene bende eşlik edeyimmm

İyi akşamlar herkese:) Nasılsınz:)

Bugün hava güzeldi fırladım dışarı saat 8den 10a kadar 2saat 10 dakika yürüdüm:) tam 10 km:)
Ayrıca tırnağım çok kötü demiştm biraz zorlansamda çok güzel bi gün geçirdm:) Ama bu seferde ayağımın arkasını vurdu

Sabah müsli
Ara elma
Öğlen sandvc
Ara bi kaç bisküvi ve 10 badem
Akşam patatesli omlet:)

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun aynı seyı ben de ıkı kez yasadım bırer yıl ara ıle tırnaktan operasyon gecırdım ıhmal etme lutfen. evet bıraz zor bır operasyon ama sonrasında cok rahat edıyorsun 20 gun kadar zorlamazsın ayagını operasyondan sonra, sonra super rahatsın ben kasım da yaptırdım sanırım en son. bır daha tekrar etmeyecekmıs ınsaallah oyle dedı doktor

valla oyle bır yogunluk kı mesajı bıle zor yazdım sana canım.

cesmı ıcın de ıstersenız telefonunu vereyım sıze, ben sımdı mesaj attım eger cevap gelmezse bırımız arayabılır

canım cok cok gecmıs olsun oyyy okurken bır garıp oldum valla. hastane, amelıyat falan hıc kaldıramıyorum aılem ve ben okadar hasır nesır olduk kı yıllardır ozellıkle de son yıllarda. cok uzuluyorum bır hasta haberı alınca. rabbım sıfasını versın tez zamanda ıyılesırsın ınsaallah canım. dualarımız senınle.

saglıcakla canım, sen de ALLAHA emanet ol

kızlarrrrrrr herkese gunaydın

hayatımın en yogun gunlerını yasıyorum aksam 10a kadar calısıyorum yetısmıyor ısler. saglıgım yerınde, buyuk kacamak sayılacak seyler de yapmıyorum sukur ama ıkı gundur spor yapamadım fakat ısyerınde heryere ben kosturdugum ıcın su an, bır fabrıkanın ıcıne gıt bır patronun ust kata cık derken hareket etmıs oluyorum sadece. su ıcmeyı ıhmal ettıgım oluyor cıss olacak bu bır de, mesaılerımden ılk gunu mesaı suprız gelıstıgı ıcın o gun pogaca, domates, zeytın, yumurta falan ıle kahvaltı gıbı aksam yemegı yemek zorunda kaldım ısyerımde.

hepınızı opuyorum kocaman. bugun aksamdan ıtıbaren mesaıye gerek kalmayabılır daha rahat gırebılırım sanırım. gunduz zor gıbı, patron burada olacak ama enazından aksam gırebılırım

yazdıklarınızı tek tek okudum ama acıl durumlar dısında ayrıntılı mesaj yazamadım kusura bakmayın

kactım ben hemen

Günaydınn herkezeee
Bende sabah sporumu yaptımm 7 de çıktımm 8de eve geldimm şimdii yatakları düzzlüyorumm sonra eşime ve çocuklara kahvaltı hazırlarımm ondan sonra yatak odasını temizleyeceğimmm

Son düzenleme:

canım sporumu bu aralar hakkıyla yapamadığım için yediklerimi bir parça azalttım ve ilkkez bir diyet listesine göree gün geçirdimm bakalımbirde böyle denicemm

regl gelmiş hoşgelmiş iştahla berebergelmiş aman ha dikkatli ye,abartmazsan eğer ve spor yaparsın kg almazsınnn canımm

evet edecım koca yaz fazladan aldığın herşey banakar kaldıhemde yaz sonunda yorulmadan kışlıkhazırlamış oluyorum..

gel içelimkuzum senle kahvee daha keyifli olurr
bu arada sporlar yapılıyorr valla dğne az kaldı 38 beden harika bir abiyeyle çokgzel bir hatun olcannn

Ablacm kaç kere yapıldı benm tırnaklarımda kendimi bildim bileli var ve geçmiyo bide surkli tekrarladığını düşün okadr kötüki.. Sen nasıl bi operasyon geçrdn ?

Son düzenleme:
ve günaydınnn hayırlı cumalarrkızlarr günümüzz sağlıkla, mutlulukla geçsinnn dualarımız kabul olsun inşallahhh..

bugün pek buralarda olamam evin içindede dışındada çok işim var akşam yemeğine görümceme davetliyiz yandımm ben ciddibir sınavbenim için üstüne c.tesi-pazar anacuğuma gitcez, annemin menüsünden bir tanesi belli bile alinazik yapcakmış geçen gün facebook'da gözleme paylaştım birdenot yazdım annemin gözlemesi gibi gözleme olmaz diye annemde cevap yazdı gel'de yapalım diyeee kendim kaşındım yani gelde yeme şimdi neyse 3. günlük sınavı geçemezsem p.tesi+ olcağım kesinleşti canolarrr

hepinizee hayırlı cumalar tekrardan ve keyifli hafta sonları şimdiden akşam menü yazmaya girmeye çalışcam inşallah..

Günaydın kızlar, yaşasın cuma bugün, haftasonu kapıda Dün bolca dinlendim, arada fırın temizliği yaptım, epeydir aklımdaydı, aslında evde de temizlik gerekiyor ama o dursun bakalım biraz daha:) Bugün de bolca regl ağrım ve iştahım var, elimden geldiğince içimdeki ayıyı çıkarmayacağım:)) Tosuncuk kulakların çınlasın kız:))
İş çıkışı İkea'ya gideceğiz, sonra markete uğrayacağız, enerjim kalırsa spor da yaparım ama zor görünüyor.

Duygucum, ilk defa diyet listesine bağlı kaldım demişsin, ne diyeti peki bu?
Bu arada haftasonu epey renkli geçecek anlaşılan, tadını çıkar, kilo falan almazsın hiç merak etme, koşturursun da sen aynı zamanda, sen koşturmasan Kuzey koşturur:)

aşadaki kilo çizelgen gözümden kaçmadııı harika olmuşş
amanikea git ama birşey yeme malumm hepimiz at eti yemişizz ikea sayesinde
fırın temizliğini bende yapmam lazım yaa sen nasıl temizliyorsun özel birşey varmı yaptığınn???

evet dünden beri ne zamandırr takip ettiğim ve bana uygun bir diyet listesi var detoks filan değil baya 3 öğün ve ara öğünlügüzel bir liste, aslında 3 diyet listem var 3 listede aynı diyetisyene ait 3'ü bir birinden farklı 1 gün birini bir gün diğerini yapcam inşallah aslında tam olarak p.tesi başlıcam inşallahh.eğer istersen özelden paylaşabilirim özel diyorum çünkü kimsenin aklını bulandırmak istemiyorum birde ters etki yaparr sorumlu olmak istememm.yaptığım liste sanki bana yazılmış gibi nesli dalop kapaklarıma yapıştırdımm atlamayım diye yani ilkkezzz liste takip ediyorum

Çizelgeyi değiştirdim moral olsun diye:) Bir de regl döneminde dikkat edeyim de tekrar yukarılara çıkmayayım diye:)
Ben İkea'da kahve ve tatlı menüsü alırım genelde, tatlıyı da eşimle paylaşırız
Fırın temizliğini özel temizleme malzemesi ile yaptım. Benim fırın Siemens, teknik servisin önerdiği jel bir temizleme ürünü vardı, hiç denememiştim, dün yaptım ben de ilk defa, çok ta güzel temizledi. Beğendim ben. Bir de toz bir ürün var, Viyana tuzuymuş, o da eski yağ lekelerinin çıkmasında etkili. Epey uğraştırdı ama iyi oldu, epeydir aklımdaydı, fırsat bulamıyordum.
Diyet listeleri pek bana göre değil, gerçi evde olsam yine uygularım ama malum işte olunca, öğlen ne yiyeceğim belli olmuyor. Yine de özelden paylaş, bakayım, merak ettim. Bazen vücut bazı kilolarda takılıp kalıyor, arada değişik birşeyler yapmak lazım. İnşallah güzel kilo verdirir sana.