- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.421
Kızlar neredesin filizcim girmedi bugün yoğun galiba
cesmi ile konuşan var mı merak ettim nasılmış
Filiz mesaj atmış ama ben anca biraz önce farkettimİşleri çok yoğunmuş, giremeyecekmiş, selam söylemiş herkese. Valla Çeşmiyi ben de merak ettim, bu kadar uzun süre girmemezlik etmezdi.
iyi akşamlar ıssız topiğimmgünümü toparlaya bilirim.
sabah: 4 kaşık müsli biraz süt ile
öğlen:5 kaşık ıspanak 1 kase sarımsaklı yoğurt ile
ara:1 bardak yaseminli yeşil çay
ikindi (saat4 gibi): 3 kaşık incebulgur ve bol yeşillikle yağtığım kısır bol limonlu sıfır tuz biraz zeytin yağlı yanına 4 tane acı turşu biber
geç saatte yediğimiçin birşey yemedim, sadece az önceoğluma çorba içirirken 1 kaşık tarhana çorbası içtim
şimdi biraz süt ile şekersiz nescafe içiyorum
şuan 9. bardak suyumu yudumluyorum bir bardak daha içersem2.5 lt olcak
adımlarımı saymadım ama hareketli bir gün geçirdim
ekle canımm zevkle okurummo yazıyı ben de cok begendım. ıyı kı tavsıye etmıs arkadasım. cok faydası oldu baska yazılar da okuyorum. sahıp oldugum seyler ıle gurur duymayı, sımdı hayıflandıgım ama sahıp olmak ıcın cok emek verdıgım ısımı nekadar sevdıgımı hatırlamak, esımın artılarını eksılerını, kendıme olan ınancımı vs daha bırcok seyı hatırlamama dusunmeme yardımcı oluyor. bu tur yazılar fırsat oldukca eklerım sızlerın ıcın de canım.
evet ya havalar güzel giderkenn şimdii çok soğudugünaydınn günaydınnn hepimize aydınlık birgünnn olsunnn herkez iyidir inşallahhh,burda harika bir hava varrrr bana gelgel diyorr ama son 2gündür çok yorgunumm kararsızımmm diyorum.
uzun süredir dünkü kadar eğlenmemiştimm çok sevdiğim biriylee tüm vaktimi evde bol bol sohbet ederek geçirdimm tabi benim oğlann engel olmak için elinden geleni yaptı sonunda fırçayıyedi bendenkısacası çok iyi geldiiimm.biraz geçmişe dalayımmm
inşallah vereceğiz bende okadar versem yetergünaydın kızlarrrrrrrrr gününüzzzzzzzzz aydın olsun
tosuncujkcum haklısın canım beyaz ekmek değil de tahıllı yemek gerek evde yoktu mexbur kaldım bugün alayım giderken
karabirerim canım nasılsın evet düğün tarihleri bile yakın 23 bizimki ama vereceğim elbise ile resimlerimi de koyacağım kesinlikle max8 min 5 kilo vermem lazım
ayyyyyyyy nasıl bir yoğunluk var ara ara girerim kendinize iyi bakınnnnnnnnn
mesaj sayına göre çoğalıyorlar canımm5 kalbım var, bu kalpler nıye oluyor ve sayısı nasıl artıyor anlamadım. bır de nereye kadar artacak
çok iyii fikirmiş duygu bende böyle yapabilirim en azından sonra topluca almak zorunda kalmayızzben geçen yaz hangi sebzeden aldıysam 1kg alırdım yarımkg sunu o hafta yerdim,yarımkg'da buzluğa atardım ama hertürlü şöyle yapardımm 1kg sebzeyi doğrar domateslekavurur yarımkg yarım kg ayırırdım o hafta yiyeceğim sebzede hazır olurdu yanıdoğranmış domatesle kavrulmuş olurdu diğer hazırladığımdaa kışa kalırdı ,yani yazın hep fazla alarak kışlıkyapmıştımm böylece zorlanmadım ama bu sefer daha fazla ve çeşit şeyler koycam inşallahh.
çokk geçmişşşş olsunnSlmmm kizlar dun cokk fena sancilandim gecer diye bekledim ama duramadim yerimde acile gittik aksam serum, agri kesicilerle biraz rahatladim. Simdi Kayseride hastaneden ameliyat icin randevu alicaz. Buyuk ihtimal pazartesi yada sali gunu icin. Annemlerde pazar gunu burada olacaklar ins. Yani ben bir hafta kadar yazamam ama arada telden girip okurum. Firsat bulursam yazarim. İyilesir iyilesmez aranizdayim insallah dularinizdan ayirmayinnn
Allaha emanet olun.
iyi akşamlar ıssız topiğimmgünümü toparlaya bilirim.
sabah: 4 kaşık müsli biraz süt ile
öğlen:5 kaşık ıspanak 1 kase sarımsaklı yoğurt ile
ara:1 bardak yaseminli yeşil çay
ikindi (saat4 gibi): 3 kaşık incebulgur ve bol yeşillikle yağtığım kısır bol limonlu sıfır tuz biraz zeytin yağlı yanına 4 tane acı turşu biber
geç saatte yediğimiçin birşey yemedim, sadece az önceoğluma çorba içirirken 1 kaşık tarhana çorbası içtim
şimdi biraz süt ile şekersiz nescafe içiyorum
şuan 9. bardak suyumu yudumluyorum bir bardak daha içersem2.5 lt olcak
adımlarımı saymadım ama hareketli bir gün geçirdim
Günayyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) Maşallah erkencisiniz:)
Bende kahvaltımı yaptım omlet biraz peynir ve 2 dilim kepek ekmek yedm.Ay eskiye döndüm ya nasıl rahatım bu arada yürüyüşe başlayamıyorm hem yağmur yağıyor hmde ayak tırnağım çok kötü batıyor okadr şiştiki parmağım yürürken çok canım acıyo ve norml haliylede çook kötü batıyo ağlıcam smdi. Ama evde 1 saat spor yapıyorm hemde eğleniyorm bayada ve biliyosnz göbek kısmım fazla olduğu için oraya daha ağrlıklı çalışıyorm o yandaki fazlalklar bir acıyor gülerken falan çok komik oluyorm
Filiz mesaj atmış ama ben anca biraz önce farkettimİşleri çok yoğunmuş, giremeyecekmiş, selam söylemiş herkese. Valla Çeşmiyi ben de merak ettim, bu kadar uzun süre girmemezlik etmezdi.
Slmmm kizlar dun cokk fena sancilandim gecer diye bekledim ama duramadim yerimde acile gittik aksam serum, agri kesicilerle biraz rahatladim. Simdi Kayseride hastaneden ameliyat icin randevu alicaz. Buyuk ihtimal pazartesi yada sali gunu icin. Annemlerde pazar gunu burada olacaklar ins. Yani ben bir hafta kadar yazamam ama arada telden girip okurum. Firsat bulursam yazarim. İyilesir iyilesmez aranizdayim insallah dularinizdan ayirmayinnn
Allaha emanet olun.
Evet bugün pek ıssız topiğimiz:) Duygucum, günün güzel olmuş canım, benim standardıma göre azama senin için normal. Benim son derece sakin bir gündü, gündüz beslenme düzenim de iyiydi ama akşam cozuttum. Regl oldum, hemen iştah patlaması yaşadım. Yarın daha kontrollü olacağım
ekle canımm zevkle okurumm
evet ya havalar güzel giderkenn şimdii çok soğudu
dün köye gittik kşam geldikk dondumm köyde
inşallah vereceğiz bende okadar versem yeter
mesaj sayına göre çoğalıyorlar canımm
çok iyii fikirmiş duygu bende böyle yapabilirim en azından sonra topluca almak zorunda kalmayızz
çokk geçmişşşş olsunn
kahvene bende eşlik edeyimmm
cok gecmıs olsun aynı seyı ben de ıkı kez yasadım bırer yıl ara ıle tırnaktan operasyon gecırdım ıhmal etme lutfen. evet bıraz zor bır operasyon ama sonrasında cok rahat edıyorsun 20 gun kadar zorlamazsın ayagını operasyondan sonra, sonra super rahatsın ben kasım da yaptırdım sanırım en son. bır daha tekrar etmeyecekmıs ınsaallah oyle dedı doktor
Günaydın kızlar, yaşasın cuma bugün, haftasonu kapıdaDün bolca dinlendim, arada fırın temizliği yaptım, epeydir aklımdaydı, aslında evde de temizlik gerekiyor ama o dursun bakalım biraz daha:) Bugün de bolca regl ağrım ve iştahım var, elimden geldiğince içimdeki ayıyı çıkarmayacağım:)) Tosuncuk kulakların çınlasın kız:))
İş çıkışı İkea'ya gideceğiz, sonra markete uğrayacağız, enerjim kalırsa spor da yaparım ama zor görünüyor.
Duygucum, ilk defa diyet listesine bağlı kaldım demişsin, ne diyeti peki bu?
Bu arada haftasonu epey renkli geçecek anlaşılan, tadını çıkar, kilo falan almazsın hiç merak etme, koşturursun da sen aynı zamanda, sen koşturmasan Kuzey koşturur:)
aşadaki kilo çizelgen gözümden kaçmadııı harika olmuşş
amanikea git ama birşey yeme malumm hepimiz at eti yemişizz ikea sayesinde
fırın temizliğini bende yapmam lazım yaa sen nasıl temizliyorsun özel birşey varmı yaptığınn???
evet dünden beri ne zamandırr takip ettiğim ve bana uygun bir diyet listesi var detoks filan değil baya 3 öğün ve ara öğünlügüzel bir liste, aslında 3 diyet listem var 3 listede aynı diyetisyene ait 3'ü bir birinden farklı 1 gün birini bir gün diğerini yapcam inşallah aslında tam olarak p.tesi başlıcam inşallahh.eğer istersen özelden paylaşabilirim özel diyorum çünkü kimsenin aklını bulandırmak istemiyorum birde ters etki yaparr sorumlu olmak istememm.yaptığım liste sanki bana yazılmış gibi nesli dalop kapaklarıma yapıştırdımm atlamayım diye yani ilkkezzz liste takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?