2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmm anladımm benimde temizlemem lazım, o dediğin malzemeleri bulayım bende.

bende o kadar kg verme serüvenimde hiç liste uygulamadım çünkü birşeye bağlı kalma duygusu bende ters etki yapıyor, ama içimdenbir his bunu denememi söyledi, dediğim gibi 3 günlük aile ziyaretinde biraz uyması zor hatta imkansız p.tesiden itibaren tam uygulamak istiyorum saatlerde alıncak dışarda koşmayada başlıcam inşallahh..

Son düzenleme:
ben çıkıyorummm gideyim hazırlanayım kuzeyin kontrolü var ordan yürüyüşe gideyim ordan yürüyerek görümceme gideyimm kendinize iyibakın kızlar

tünaydınnnnnnnnnn takımım hayırlı cumalar olsunnnnnn
filiz ablam kolay gelsin 10 a kadar çalışıp sabah kalkmak kabus gibi Allah sabır ve kuvvet versin canım
tosuncuk cum canım maşallah ne yürümüşsün valla benim rakibem pek hızlı çıktı yaw
duygucum,neslicim nasılsınız bugün cuma yarın işe gelmeyecegim gezecem dinlencem c.tesiyi kendime ayıracağım çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk

dünki menüm
sabah:tam buğday ekmeğinden 2 dilim,peynir,ev yapımı 1 talı kaşıgı reçel,çay
öğlen :1 taş çorba ,1 dilim kepek ekmegi
arada :4 kuru üzüm,1 avuç nohut,nescafe
akşam :börüce miydi neydi ismi yemeğini yedim yogurlu ,yarım kase meyveli yogurt

Teşekkür ederm:) Demiştm ben sana bu hafta baya iyi gidiyorm rakipciimmm :) inşallah hepimiz -- leri görürüz:)

Ay hahahahahah aman çıkarmayın ya Çınladı çınladı şu bi ay rahatm şükür ben darısı başınıza

birazdan toplantıya giriyorum hafta sonu yokum mutlu,sağlıklı,kalorisiz ,dilediğiniz gibi bir hafta sonu olmasını diliyorum kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
yazdıklarınızı tek tek okudum ama acıl durumlar dısında ayrıntılı mesaj yazamadım kusura bakmayın

kactım ben hemen

pomocummm canım benim göremiyoruz işlerin yogunu. hepinize bol bol başarılar kiloları vermede. bende burda yazmak istedim umarım sorun olmaz kuzum. sen sevinsin diye yaziyorum ha. ben ayın 18inde 100,3 tüm. bugün 29u veeee 97,00 oldum. yani 10-11 günde 3,3 kilo verdim nasıl sizce umut varmı bende burda? ))

Kızlar lazere başladım tüyler için sonunda bu hafta dolu muş haftaya ilk seansıma gideceğim çok mutluyum inşallah bitecek

ooooooooooooo ak pak olacaksın desene ben de dusundum de burası kucuk bıryer. guvenlı bıryer bulmam cok zor. kalıtelı yanı.

ben de yarın kas-bıyık ıcın kuafore gıdecegım, belkı saclarımla da oynayabılırım renk olarak. ya da nısan sonuna ertelerım.