- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.441
Çizelgeyi değiştirdim moral olsun diye:) Bir de regl döneminde dikkat edeyim de tekrar yukarılara çıkmayayım diye:)
Ben İkea'da kahve ve tatlı menüsü alırım genelde, tatlıyı da eşimle paylaşırız
Fırın temizliğini özel temizleme malzemesi ile yaptım. Benim fırın Siemens, teknik servisin önerdiği jel bir temizleme ürünü vardı, hiç denememiştim, dün yaptım ben de ilk defa, çok ta güzel temizledi. Beğendim ben. Bir de toz bir ürün var, Viyana tuzuymuş, o da eski yağ lekelerinin çıkmasında etkili. Epey uğraştırdı ama iyi oldu, epeydir aklımdaydı, fırsat bulamıyordum.
Diyet listeleri pek bana göre değil, gerçi evde olsam yine uygularım ama malum işte olunca, öğlen ne yiyeceğim belli olmuyor. Yine de özelden paylaş, bakayım, merak ettim. Bazen vücut bazı kilolarda takılıp kalıyor, arada değişik birşeyler yapmak lazım. İnşallah güzel kilo verdirir sana.
ben çıkıyorummm gideyim hazırlanayım kuzeyin kontrolü var ordan yürüyüşe gideyim ordan yürüyerek görümceme gideyimm kendinize iyibakın kızlar
tünaydınnnnnnnnnn takımım hayırlı cumalar olsunnnnnn
filiz ablam kolay gelsin 10 a kadar çalışıp sabah kalkmak kabus gibi Allah sabır ve kuvvet versin canım
tosuncuk cum canım maşallah ne yürümüşsün vallabenim rakibem pek hızlı çıktı yaw
duygucum,neslicim nasılsınız bugün cuma yarın işe gelmeyecegim gezecem dinlencem c.tesiyi kendime ayıracağımçok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk
Günaydın kızlar, yaşasın cuma bugün, haftasonu kapıdaDün bolca dinlendim, arada fırın temizliği yaptım, epeydir aklımdaydı, aslında evde de temizlik gerekiyor ama o dursun bakalım biraz daha:) Bugün de bolca regl ağrım ve iştahım var, elimden geldiğince içimdeki ayıyı çıkarmayacağım:)) Tosuncuk kulakların çınlasın kız:))
İş çıkışı İkea'ya gideceğiz, sonra markete uğrayacağız, enerjim kalırsa spor da yaparım ama zor görünüyor.
Duygucum, ilk defa diyet listesine bağlı kaldım demişsin, ne diyeti peki bu?
Bu arada haftasonu epey renkli geçecek anlaşılan, tadını çıkar, kilo falan almazsın hiç merak etme, koşturursun da sen aynı zamanda, sen koşturmasan Kuzey koşturur:)
teşekkür ederm:) demiştm ben sana bu hafta baya iyi gidiyorm rakipciimmm :) inşallah hepimiz -- leri görürüz:)
inşallah rakibemmmm çok bunaldım bu hafta ya bitsin istiyorum çokkkkkkkkkk canım sen tekmi kalıyorsun evde yoksa yurttamı kalıyorsun
aynennn bende ya. Tek kalıyorum evde hayatm sen:) ay bizde konuşup konuşup hemen unutuyorz:d
yok canım ailemle kalıyorum ohhhhhh ne güzel evde tek rahat tek dert yemek temizliktir herhalde
aynenn öyle sıkıntı değilde bazen çok yanlız hissediyosn boyle eve geliyosn kimse yok faln..
eee alışmışsındır memleket neresi canım
ya alışıyosnda arıyosn bazen. Ankaralıyız canım senn?
yazdıklarınızı tek tek okudum ama acıl durumlar dısında ayrıntılı mesaj yazamadım kusura bakmayın
kactım ben hemen
Kızlar lazere başladım tüyler için sonunda bu hafta dolu muş haftaya ilk seansıma gideceğim çok mutluyum inşallah bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?