- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.461
tünaydınnnnnnnnnn takımım hayırlı cumalar olsunnnnnn
filiz ablam kolay gelsin 10 a kadar çalışıp sabah kalkmak kabus gibi Allah sabır ve kuvvet versin canım
tosuncuk cum canım maşallah ne yürümüşsün vallabenim rakibem pek hızlı çıktı yaw
duygucum,neslicim nasılsınız bugün cuma yarın işe gelmeyecegim gezecem dinlencem c.tesiyi kendime ayıracağımçok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk
Çizelgeyi değiştirdim moral olsun diye:) Bir de regl döneminde dikkat edeyim de tekrar yukarılara çıkmayayım diye:)
Ben İkea'da kahve ve tatlı menüsü alırım genelde, tatlıyı da eşimle paylaşırız
Fırın temizliğini özel temizleme malzemesi ile yaptım. Benim fırın Siemens, teknik servisin önerdiği jel bir temizleme ürünü vardı, hiç denememiştim, dün yaptım ben de ilk defa, çok ta güzel temizledi. Beğendim ben. Bir de toz bir ürün var, Viyana tuzuymuş, o da eski yağ lekelerinin çıkmasında etkili. Epey uğraştırdı ama iyi oldu, epeydir aklımdaydı, fırsat bulamıyordum.
Diyet listeleri pek bana göre değil, gerçi evde olsam yine uygularım ama malum işte olunca, öğlen ne yiyeceğim belli olmuyor. Yine de özelden paylaş, bakayım, merak ettim. Bazen vücut bazı kilolarda takılıp kalıyor, arada değişik birşeyler yapmak lazım. İnşallah güzel kilo verdirir sana.
ve günaydınnn hayırlı cumalarrkızlarr günümüzz sağlıkla, mutlulukla geçsinnn dualarımız kabul olsun inşallahhh..
bugün pek buralarda olamam evin içindede dışındada çok işim var akşam yemeğine görümceme davetliyiz yandımm ben ciddibir sınavbenim için üstüne c.tesi-pazar anacuğuma gitcez, annemin menüsünden bir tanesi belli bile alinazik yapcakmış geçen gün facebook'da gözleme paylaştım birdenot yazdım annemin gözlemesi gibi gözleme olmaz diye annemde cevap yazdı gel'de yapalım diyeee kendim kaşındım yani gelde yeme şimdi neyse 3. günlük sınavı geçemezsem p.tesi+ olcağım kesinleşti canolarrr
hepinizee hayırlı cumalar tekrardan ve keyifli hafta sonları şimdiden akşam menü yazmaya girmeye çalışcam inşallah..
Ablacm kaç kere yapıldı benm tırnaklarımda kendimi bildim bileli var ve geçmiyo bide surkli tekrarladığını düşün okadr kötüki.. Sen nasıl bi operasyon geçrdn ?
pomocummm canım benim göremiyoruz işlerin yogunu. hepinize bol bol başarılar kiloları vermede. bende burda yazmak istedim umarım sorun olmaz kuzum. sen sevinsin diye yaziyorum ha. ben ayın 18inde 100,3 tüm. bugün 29u veeee 97,00 oldum. yani 10-11 günde 3,3 kilo verdim nasıl sizce umut varmı bende burda?))
tultan çok çok geçmiş olsun cnm benim yaSlmmm kizlar dun cokk fena sancilandim gecer diye bekledim ama duramadim yerimde acile gittik aksam serum, agri kesicilerle biraz rahatladim. Simdi Kayseride hastaneden ameliyat icin randevu alicaz. Buyuk ihtimal pazartesi yada sali gunu icin. Annemlerde pazar gunu burada olacaklar ins. Yani ben bir hafta kadar yazamam ama arada telden girip okurum. Firsat bulursam yazarim. İyilesir iyilesmez aranizdayim insallah dularinizdan ayirmayinnn
Allaha emanet olun.
Ablacm kaç kere yapıldı benm tırnaklarımda kendimi bildim bileli var ve geçmiyo bide surkli tekrarladığını düşün okadr kötüki.. Sen nasıl bi operasyon geçrdn ?
evet edecım koca yaz fazladan aldığın herşey banakar kaldıhemde yaz sonunda yorulmadan kışlıkhazırlamış oluyorum..
gel içelimkuzum senle kahvee daha keyifli olurr
bu arada sporlar yapılıyorr valla dğne az kaldı 38 beden harika bir abiyeyle çokgzel bir hatun olcannn
Tünaydııııınnn bugün haftasonu olduğu için biraz tembellik yapayım dedm:)
Hava şuan çok güzel birazdan yürüyüşe çıkacağım dün de çıktm ama ayağımın ağrısından 5 buçuk kmde bıraktm artk sabah 5 akşam 5 en az yada ikisindede yapabldiğimin en fazlasını yapacağım bu hafta süper gidiyorum allaha şükür spor yapınca kendimi mükemmel hissediyorm vede hiç bişey canım çekmiyo :) Bu hafta bomba gibi geri dönüyorm:)
Sizlerde iyisinzdr inşallah:)
Şuanki menüm:
Elma + 1 kakolu bisküvi (paket değil tane) spora çıkacağım için kahvaltı öğle karışımını gelince yapacağım:)
Dünkü menüm:
Sabah sandvc
Öğlen okula geç kaldığım ve birşey hazırlayamadığım için cookie
Akşam 1 tabak soya soslu ve tavuklu spagetti (hayatımda ilk defa makarna atarken suya kendi isteğimle azıcık attm normalde bu yetmez diyip 2 tabaklık yaptığım içinn..ve sadece tat vermesi için soya sosu kattm)
Spor:1saat 28 dakika 5.95 km 7939 adım
Herkese iyi haftasonları:)
yaa 38 beden olabilirmiyimkii duyguu ama sıksamm olurum şu boğazımıda bu hafta yine köye gittik, 2 haftadır çarşambaları köye gitmek zorunda kaldık birinde yemesem bunda yedim n e yalan söyliyeyimm,73.0 olmuşumm o yüzden bugün ayran detoksu yapıyorum yarında yapacağım pazartesi kaç geleceğim artık bilmiyorumm
ayran detoksu bitince bozmadan eskisi gibii sıkı devam etmeliyimm
mutalaka seninn yöntemii deneyeceğimm canımm banada çok iyi fikir olduu bazen insan sıkışıyor yapamıyorrr
herkese slmmmmm
uzun bi haftadan sonra evdeyim
bu hafta çok koşturdum ama tartıldım da gene ++ lar var
ya deli olcam anlamıyorum ya niye böle oluyosadece bi kere kaçamak oldu oda fazla değil zaten
regly oldum ağrılarım bi yandan, şişkinliğim bi yandan ufff yaz geliyo ben nasıl 68 kilolara inicem yaaaa:84::84::84:
Merhaba kızlar, herkesin haftasonu güzel geçiyordur umarım. Ben regl olmam nedeniyle çok keyfini çıkaramıyorum ama yine de tatil tatildir:) Bugün kuaföre gittim ve saçımı kestirdim biraz, en son kısacık kestirdikten sonra 6 ayı geçmişti, toparlandı böylece. Ayrıca kuaförü de çok beğendim:) Böylece kesim için kuaförümü bulmuş oldum:) Bugün bir de eşimle tenis oynadıkçok keyifliydi ama resmen pestilim çıktı Çok özlemişim çooookkkk tenis oynamayı. Acayip güzel de kalori yaktırıyor ama bakalım hemen belli olmaz da, birkaç hafta oynadıktan sonra kilo vermeye de etkisi olur inşallah Pazartesiden pek umutlu değilim açıkçası, çok şişkinlik var ve inanılmaz bir iştahım var, yine de elimden geleni yapıyorum. Menü paylaşmıyorum, kaçamaklarım oluyor ama çok fazla değil.
hakıkaten bomba gıbısın tebrıkler.
ayagını ıhmal etme ama lutfen. bır doktora gorundun mu tosuncuk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?