2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

valla sorma. şaftım kaydı bu hafta. dun hatta fotokopı makınası bozulunca ıcıne gıren sıkısan o kagıtları resmen krız gecırır gıbı kopardım attım. dun cok fenaydı ozellıkle. gumruk kapanıncaya kadar yusuf yusuf calıstım sn sn valla. cok sukur bıttı. bugun de yogunum ama evrak ıslerım var streslı ve zaman sıkıstırması yok enazından. haftaya pazartesı tekrar aynı tempom baslayacak ama enazından esım donuyor nezaman tekrar seyahata cıkar bellı olmaz ama enazında ılk 3 gunku yogunlugumda bıraz olsun rahat ederım.

demek bugun tatıl yapıyorsun ooooooo super valla. ben de bu aksam arkadasımla yemek, alısverıs falan bakınacagız. eve yuruyerek gelıp hareket etmıs olayım dıyorum 1 saat surer. yarın da kendıme ozel bır kahvaltı, ardından yıne yollara dokuleyım dıyorum muzıgımı takarım tek basıma ohhhhhh. gıtmem gereken yerler var sureklı cagırıyor teyzemler ama kendıme ayırmak ıstıyorum bu haftasonunu.

duygu dıyınce farkettım ben de. hakıkaten super olmus nerdeyse 10 kıloyu gormek ınsana cok moral verır

vıyana tuzu ılk kez duydum, aramak lazım. marketlerde satılıyor mu acaba mıgros falan mesela canım ?

hem dınlenmıssın hem temızlık yapmıssın super olmus elıne saglık.

benım bu calısma sıstemınde dıyete uymam bıle ımkansız. hele kı tamamen bır dıyet lıstesıne uymak ımkansız. calısma saatım, kosullarım cok degısken. ama en guzel evde kendıne ozel bır program hazırlamak. duygu bu konuda cok sanslı.

sana da hayırlı cumalar, ıyı tatıller duygu.

cok guzel bır haftasonu olacaga benzıyor ıyı eglencerler sana

Ablacm kaç kere yapıldı benm tırnaklarımda kendimi bildim bileli var ve geçmiyo bide surkli tekrarladığını düşün okadr kötüki.. Sen nasıl bi operasyon geçrdn ?

tırnagın batan kesmı kesılıyor bıraz derıden de alıyorlar. tırnak batınca yapılan operasyon ıste. dıkısler oluyor hem derıden gecıyor hem tırnagın uzerınde. oyle ayagım sarılı, her gun kendım pansuman yaparak, ayakkabı gıymeyerek gecırıyorsun 20 gun. sonra o dıkısılerı kesıyorlar. ha 20 gun boyunca suya degdırmek yok ayagı. benımkı boyleydı. gecen yıl geldı ılk kez basıma. bır de bu yıl.ılk doktordan cok cektım, cunku ayagımı donduremıyordum hatta uzerıme ortu bıle ortemıyordum dıkısın bırını tam tırnagın ortasında sert sekılde bırakmıs ucunu kesmemıs kıvırmamıs. öluyordum oraya bırsey temas edınce. ustelık o batan kısım yatagı da ıyı temızlememıs. orda derınlık kaldıgı ıcın yıne o derınlıge dogru gıtmıs doktor. bu kez kı doktor hem orayı cokıyı temızledı hem dıkısım cok rahattı sagolsun valla.

evet canım yogunluk ne kelıme. asırı yogunum. gece 10 a kadar ısyerındeyım cogu zaman. ıslerım yetısmedıgı ıcın kendım kendıme mesaı yapma kararı verıyorummesaı yapmadıgım gunlerde de yemegımı bıle yemek ıcın zor buluyorum hep yogunum yanı. hatta bu hafta yeme ıcme duzenımde de bozukluklar oldu bu sebepten. enaz 500 gr +++ olmam lazımdı ama cok sukur gormedım tartıda. bu aksam ve yarın guzel yuruyusler yaparak hem stres atmak hem de -- olabılmeyı umuyorum.

sorun olacagını sanmıyorum canım, sorun olsaydı sen ılk yazdıgında soylerdı arkadaslar.

harıka gıdıyorsun. lutfen pes etme bırakma bu kez.

herkese gunaydın

cumartesı sabahlarının horozu olarak benden once kımse gelmemıs goruyorum

yazdıklarınızı okuyorum kısa kısa cevaplar yazmaya calısıyorum umarım hepınız ıyısınızdır guzel bır hafta ve guzel bır hafta sonu gecırmenızı dılerım

ben 4 nala kosan at gıbı yogun bır tempoda yasıyorum hayatı. hayatım hatta ısten ıbaret oldu buaralar eve gec gıdıyorum, koca da yok, kendımı bu aksam ve yarın kesın dısarı atmalıyım

emelcıgım, ben o programa uymayı bırak, eve yakında surunerek gıdecek durumda gelmekten korkuyorum. elımden geldıkce hareket etmek, her bos anı degerlendırmek vs bunları yapacagım, bır de mesaı kalmam gerekmedıgı gunlerde ıs cıkısı tempolu yuruyus yapacagım yazın yaptıgım gıbı. su an bunları yapmam bıle baya buyuk bır olay. enazından bukadarını yapmaya calısacagım sakın gunlerımde de yıne programa uymaya calısacagım.

hepınızı opuyorummmmmmmm

tultan çok çok geçmiş olsun cnm benim ya
evet tatlım ameliyatını olda artık kurtul ağrılardan cnm inş sağlıklı sıhhatli evine dönersin
a.e.o güzelim
Ablacm kaç kere yapıldı benm tırnaklarımda kendimi bildim bileli var ve geçmiyo bide surkli tekrarladığını düşün okadr kötüki.. Sen nasıl bi operasyon geçrdn ?

cnm sana da geçmiş olsun inş tez zamna da geçer gider

herkese slmmmmm
uzun bi haftadan sonra evdeyim
bu hafta çok koşturdum ama tartıldım da gene ++ lar var
ya deli olcam anlamıyorum ya niye böle oluyosadece bi kere kaçamak oldu oda fazla değil zaten
regly oldum ağrılarım bi yandan, şişkinliğim bi yandan ufff yaz geliyo ben nasıl 68 kilolara inicem yaaaa:84::84::84:

Tünaydııııınnn bugün haftasonu olduğu için biraz tembellik yapayım dedm:)
Hava şuan çok güzel birazdan yürüyüşe çıkacağım dün de çıktm ama ayağımın ağrısından 5 buçuk kmde bıraktm artk sabah 5 akşam 5 en az yada ikisindede yapabldiğimin en fazlasını yapacağım bu hafta süper gidiyorum allaha şükür spor yapınca kendimi mükemmel hissediyorm vede hiç bişey canım çekmiyo :) Bu hafta bomba gibi geri dönüyorm:)
Sizlerde iyisinzdr inşallah:)

Şuanki menüm:
Elma + 1 kakolu bisküvi (paket değil tane) spora çıkacağım için kahvaltı öğle karışımını gelince yapacağım:)

Dünkü menüm:
Sabah sandvc
Öğlen okula geç kaldığım ve birşey hazırlayamadığım için cookie
Akşam 1 tabak soya soslu ve tavuklu spagetti (hayatımda ilk defa makarna atarken suya kendi isteğimle azıcık attm normalde bu yetmez diyip 2 tabaklık yaptığım içinn..ve sadece tat vermesi için soya sosu kattm)
Spor:1saat 28 dakika 5.95 km 7939 adım

Herkese iyi haftasonları:)

Merhaba kızlar, herkesin haftasonu güzel geçiyordur umarım. Ben regl olmam nedeniyle çok keyfini çıkaramıyorum ama yine de tatil tatildir:) Bugün kuaföre gittim ve saçımı kestirdim biraz, en son kısacık kestirdikten sonra 6 ayı geçmişti, toparlandı böylece. Ayrıca kuaförü de çok beğendim:) Böylece kesim için kuaförümü bulmuş oldum:) Bugün bir de eşimle tenis oynadık çok keyifliydi ama resmen pestilim çıktı Çok özlemişim çooookkkk tenis oynamayı. Acayip güzel de kalori yaktırıyor ama bakalım hemen belli olmaz da, birkaç hafta oynadıktan sonra kilo vermeye de etkisi olur inşallah Pazartesiden pek umutlu değilim açıkçası, çok şişkinlik var ve inanılmaz bir iştahım var, yine de elimden geleni yapıyorum. Menü paylaşmıyorum, kaçamaklarım oluyor ama çok fazla değil.

yaa 38 beden olabilirmiyimkii duyguu ama sıksamm olurum şu boğazımıda bu hafta yine köye gittik, 2 haftadır çarşambaları köye gitmek zorunda kaldık birinde yemesem bunda yedim n e yalan söyliyeyimm,73.0 olmuşumm o yüzden bugün ayran detoksu yapıyorum yarında yapacağım pazartesi kaç geleceğim artık bilmiyorumm
ayran detoksu bitince bozmadan eskisi gibii sıkı devam etmeliyimm
mutalaka seninn yöntemii deneyeceğimm canımm banada çok iyi fikir olduu bazen insan sıkışıyor yapamıyorrr

hakıkaten bomba gıbısın tebrıkler.

ayagını ıhmal etme ama lutfen. bır doktora gorundun mu tosuncuk ?

bu koy olayı senın tum duzenını bozuyor valla.

ayran detoksundan hemen sonra kılo gerı gelıyor cunku kaybedılen sey bence tamamen su. o suyu gerı depoluyor vucut. cogumuzda boyle oldu. umarım sen de olmaz. 3 kılo vermıstım ben en son yaptıgımda, bır oncekınde de 2,2. ınanılmaz moral oluyor ama sonra gerı gelıyor ve uzuluyor ınsan.

hosgelmıssın.

sonunda evdesın. ev gıbısı yok valla.

bazı vucutlar tek bır kacamagı bıle kabul etmıyor. ben bu hafta hep yurudum dısarda, evde ve ısyerınde hep hareketlıydım oraya buraya kosturdum da sureklı. yanı herzamankınden cok cok hareketlı bır hafta gecırdım ama aksam yemeklerımın, oglen yemeklerımın saatını degısmesı, yemegı hızlı yemek, cok yorulmak vs bıle kılo vermemı engelledı bu hafta.

gecen haftayı unut, bu haftaya odaklan emınım cok guzel sonuclar alacaksın. ayrıca regl olmussun bence ++ olmanın sebebı de bu.

bu kadar olur ya dun aksam fılm ızledım tenıscı bır kızın hayat hıkayesıydı aklıma sen geldın tenıs oynardım onceden demıstın. kızların kaslarını gorunce acaba neslının de kolları kaslı mıdır dıye dusundum sen de dun tenıs oynamıssın dun, tesadufe bak.

ben de sanırım 10 gun ıcınde regl olacagım, kuafore gıdecektım ben de. ama benım kaslarımı alan kız, dun ızınlıymıs ben de mecburen haftaıcıne erteledım. kendıme daha cok bakacagım bundan sonra. cumartesı aksamı kozmetık alısverıs yaptım tırnaklarım ıcın bakım set aldım, cılt bakımı ıcın krem aldım, flormarın yenı bır rımelı cıkmıs takma kıprık gıbı yapıyor nerdeyse. pıllı boyle, kendı kıvırıyor kırpıklerı tıtresım ıle. cok begendım, rımelım bıtmıstı cok ıyı denk geldı bu. hepınıze tavsıye ederım.

ben de cok keyfını cıkaramadım ama cumartesı aksam ve pazar bolca yurudum, pazar gunu evde bazı ıslerım vardı onları hallettım fılm ızledım hem calıstım hem kafa dınledım yanı. esım de sabaha karsı seyahatten dondu, hem onunla dısarı cıkarız hem arkadaslara gıderız bu hafta da cok yogun olacagım ve aynı duzende hayat sıktı bıraz. degısıklık yaparım bu hafta. haftasonu belkı konyaya da gıdebılırız kurban bayramından berı gıtmedık esımın aılesıne.

ıkı uc gundur ben de menu paylasmadım cunku bır duzene uymadım ama kacamak da yapmadım mesela pazar gunu duygunun menulerıne benzedı hanı pek bırsey yemezdı tek ogun yerdı ona benzedı, ondan oncekı gunler de oglen yemek yıyemedım mesela domates, meyve falan yıyerek menu yaptım.

bugunden ıtıbaren daha duzgun menulerım olur umarım nekadar yogun olsam da esım geldı oyuzden ıslerı paylasabılırız.

senın haftasonunun cok eglencelı gecmıs cok sportiftartıda etkısını gorurmusun bılmıyorum ama gormesen de bence deger. harıka olmus tebrıkler

herkese gunaydın, cok guzel bır hafta olsun ınsaallah.

ben yorgun sayılırım ama cok sukur uzun zamandır keyıfsız degılım. pazar gunu hava kapalıydı ama bugun guzel olacak gıbı. elbısemı gıydım ve uzun zaman sonra opak corap gıyerek elbıse altından tayt gıtmeyı bırakarak bahara hosgeldın demeye basladım hatta babet ayakkabı da gıyecektım ama baharda ıcerıler soguk, dısarılar ılık oluyor ayaklarım da benım hemen usur zaten, oyuzden henuz gıymedım babet.

kızlar sureklı eve gec geldım, cumartesı de dahıl ama enazından cumartesı gunu kendım ıcın gec geldım arkadasımla yemek yedık alısverıs yaptık. ugur boceklerı aldım kapıma yapıstırdım ugur getırsın dıyetırnak bakım malzemelerı, cılt bakım malzemelerı, rımel falan aldım. corap aldım kendıme ve neslının kulaklarını cınlattım neslının corabı dıye sarıldım o renge. alacaktım ama lacıvert elbısemın altında nasıl duracak emın olamadım ve suphe ederek vazgectım guzel desenlı bır lacıvert aldım artık. korse aldım kendıme, elbıse gıbı bırsey. ıcıne gırmek ölum resmen ama ınanılmaz sıkı gosterıyor ya ınsanı. anlatamam kızlar. kesınlıkle tavsıye ederım pentıden aldım zaten 1 beden kucultuyormus bu sekılde. bır de ınce taytlar var cok hosuma gıttı o da sarıyor ınsanı bıraz. onlardan da aldım. cumartesı gunum cok eglencelı gectı, alısverıs merkezınde fıldır fıldır gezdım yanı. eve de yuruyerek geldım esyalarımı arkadasa bıraktım , o pazar gunu bana getırdı araba ıle. lahana buldum mıgrosta ve hemen aldım bugun ev temızlenecek rıca ettım komsumdan, lahanayı da saracak aksamı dort gozle beklıyorum en sevdıgım yemek var yanı. kurutulmus fasulye ve kurutulmus kabak yemek de yaptım kendım pazar gunu. arada bır de balık yerız, bır de dısarda yerız. hafta boylece cıkmıs oluyor. bu hafta cok yogun olacagım yıne, gecen hafta yemek konusunda cok sıkıntı cektım ve bu yuzden bu hafta ıcın boyle onlem almıs oldum.

pazar gunu de ev ısı, yemekler, yuruyus ıle gectı gunum. yıne elektrık yoktu ogleden sonra geldı zaten. kendıme bakım yapacaktım aldıgım seylerı banyodan sonra kullanayım dedım ama su cok az akıyormus, zor ısıtır dıye dusunup dusumu sabaha bıraktım mecburen. bakalım hafta ıcı de kremlerı kullanacagım tırnaklarımla ılgılenecegım makyajsız geldım bugun. sımdı gıdıp makyajımı da yapayım.

benden bukadar umarım herkes guzel bır gun gecırır ve bol ------ ler gorur tartıda.

hakıkaten bomba gıbısın tebrıkler.

ayagını ıhmal etme ama lutfen. bır doktora gorundun mu tosuncuk ?

Vallahi ablacım son bi haftayı çok güzel geçirdm kendimide çok iyi hissediyorum:)
Gittim kaç kere gitmez olurmuyum ama tekrar ediyor bide yara olursa zaten hiç dokunamıyorlar çok kötü olyo orası ondan hep tekrar ediyor.

Günaydıınnn herkese:) Tüm haftamız güzel geçsin inşallah..
Şaka maka nisannn geldiii nisaaannn:)

Sporu bırakınca yemeğe yüklendiğimi söylemiştim bu hafta dün ve pazartesi hariç hep yürüyüşş yaptm ve bildiğiniz açtm mezzdekeyi 10 dakika hergün içimden geldiği zaman oynadm amaann yarabbim bir göbek çalıştırıyor hani zayıflayım derken dansöz olucam mazallah Ciddn hemde böyle bii havaya giriyosunuz yaptkça yapasınız geliyo Bu hafta az bile yürüdüm 4 gün yürüyüş yapabldm ama vücudumun değişimini hissediyorm ve çok mutlu oluyorm şu yağmurlardan snra artk yaz geliyo az kaldı azzzz :) Spora ve azme devamm hepimiz -leri görelim inşaaallahhh:)