enn geç ben gelmişim sanırım bugun

gerçi nesli yi göremedim iyidir inşallah bi sıkıntı yoktur :44: teyzemin eşinini bi akrabası kalp krizindewn vefat etmiş bu sabah da öle bi haber aldık, bu kalp krizi geçen haftadan beri benm duydugum 2. oldu, ve hep genç insanlardı, bide Züleyha hocam ın görümcesi de var tabi, ihmal etmeyip hepimiz sıradan bi kalbimize baktıralım bence hatunlar, sonradna ah vah etmeyelim

hatta herkes eşlerini de tutsun kolundan götürsün doktora. bu sbaha emraha rest çektim resmen, sigara içiyo kalp atışları da bazen çok hızlanıyor ama bi türlü doktora gitmiyor

bende ya bana doktor raporunu gönderirsin yada sana bundan sonra güler yüz, fotograf falan yok dedim, işe yarar inşallah..
neyse can sıkıcı konuları bi yana bırakayım şimdi, bu saate kadar uyumadım tabi ki

12 gibi uyandım, biraz evde oturdum sonra yürüyüşe çıktım, hızlı tempoda 45 dk yürüdüm, sonra 1 saate yakın da annemle market market gezdik

ayy oruçluyken asla gitmemek lazım markete bi kere daha anladım, gerçi kendimi tuttum bişey almadım ama resmen savaş verdim kendimle markette

hee itek icetea nni en son çıkan çilekli olanları var onu görünce çok merak ettim ice tea hayranı oldugum için

akşam yemeginde yada sahurda içerim artk, bi daha da uzun bi süre almam bende toteme başlayacam şu oruçlar bitsin

1 saat 15 dk kaldı iftara ben biraz facebook oyunlarına bakayım madem bu aarada

öptüm hepiniziii