- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #2.001
canım hosbulduk
ben sabahta baya uzun sure kaldım burda. yayınlamamaın sebebı ben degılım yanı canım.
htcmn ve ruzgar bıldırım yapmadı.
fıstık gıbı kılo verdın bu hafta. bence halay cek.:79::81:
Yok ben senden dolayı demedim canım, genel olarak bir düzensizlik var. Senin dilinde tüy bitti erken bildirim yapın diye diye. Kimse kusura bakmasın ama bir yerin kuralları varsa, oraya katılmak isteniyorsa herkesin buna uyması lazım. Biildirim yapmayan kimse üstüne alınsınlar. Çeşmi bile garibim yurt ortamında erken bildirim yapmaya çalışıyor, hepimiz şartlarımızı zorluyoruz niye her seferinde kurallara uymayan birkaç kişi bizim enerjimizi düşürüyor. Dün akşam eski foruma baktım biraz, aylık kilo kaybıma bakayım diye, çizelge günleri o kadar hareketli oluyormuş ki bir sürü sayfa içinden bulmaya çalıştım. Yaptığımız şeyin amacı bu değil miydi zaten? Tatlı bir rekabet olsun, kilo veren nasıl verdi bakalım, örnek alalım, veremeyen kişiye yorumlarımızla destek olalım. Yoksa hepimiz bireysel olarak birşeyler yapıyoruz zaten. Kurallara bir kısmı uyar, bir kısmı uymazsa kural koymanın anlamı kalmaz.
Tekrar edeyim, Pomocum sözlerim kesinlikle sana değil, düzenli bildirim yapan, girip yorum yapan ve yazan arkadaşlara da değil. Ama eğer htc ve rüzgar bu saate kadar ortalıkta yoksa niye listedeler? Ben benim menülerime yorum yaptıklarını da hatırlamıyorum.