• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar biraz keyifli biraz gıcık biraz duygusal ve birazda acıtan bir cumartesiyi tamamladım şükür.Menümü yazayım hemen.

Sabah
bir haşlama yumurta
bir kk peynir
5 zeytin
dom sal
2 dilim ekmek

öğlen
bir kase sebzeli mercimek çorbası
3 çiğköfte
bir dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

ara
3 esmer kuru kayısı

akşam
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir çiğköfte
5 kaşık yoğurt

ara
bir nar

sporum bölgesel yaptım yine neyse kızlar çıkmam lazım yine konuşuruzzz

cıg kofteyı gorup dayanmıssın helal valla sana. ben gorunce oyle bır ıkı adetle duramıyorum. aksam salata da yeseydın keske. az olmus menun

menumu yazayım

aç karnına tarçınlı ballı şu zımbırtıdan

kahvaltı

1.5 dilim çavdar ekmegi

kırmızı biberli yumurta

1 k kbeyaz peynir

5 adet yeşil zeytin

şekersiz çay

ara öğün

1 yeşil elma

öğle yemegi

1 kase şehriye çorbası

1 tane el kadar fırında hindi

2 yk pirinç pilavı

1 kase cacık

ara öğün

çeyrek simit

akşam yemegi

1 kase şehriye çorbası

3 yk kuru fasulye

3 yk bulgur pilavı

avuç içi kadar fırında tavuk

2 yk yoğurt

marul saltassı

aktivite olarak 30 dk eliptik, bir de karın şekillendirme ve bacak inceltme hareketlerinden yaptım toplamda 30 dk. bi süre ağırlık çalışmayı düşünmüyorum açıkçası, kasa çevirme olayından korkuyorum. bu arada spora gidip gelirken de 30 ar dakika yürüdüm her zamnki gibi. suyum 2.5 lt yi geçti yatmadan 3 çok rahat olur. az önce de yeşil çayımı içtim. yatmadan tarçınlı ballı zımbırtıyı da içerim. ama regl den kaynaklı sanırım tartıda inanılmaz bir +++ görüyorum. inşallah pazartesiye kadar geçer :50::50:

herkese iyi akşamlar canlarrr :16::16:

guzel menu guzel aktıvıte derken guzel menu olmus ++ ya gelınce spor yaparken kaslar sısermıs dıye duymustum ben ılk uc hafta ++ cıkmıstım spora basladıgımda. duygu ve neslı daha ıyı bılır gercı. bakalım onlar ne dıyecek

ii akşamlar kızlar bi kaç gündür giremedim topiğe bakıp çıktım derslerden dolayı kızlar gelinlik fotolarınıza bende bayıldım inanın
hepinize çok yakışmış :16::16::16:
çeşmi cnm başınız sağolsun yakınınızı kaybetmişsiniz kusura bakma geç yazdım ama okuyup cvp yazamamıştım cnm taçlardan birincisini çok beğendim saç modelinden de 3.cüsüne bayıldım:34:
duygucum yazdığın bilgiler çok güzel hepsi :54:
esra cnm sende duraklamadasın bence bende spor yapmam rağmen kilom hep aynı kalıyordu ama sen isin niye stres yaptın ki sen kaç kilodan indin güzelim gör bak fit bi bayan olup çıkıcaksın sennnn:54:
kızlar unuttuğum varsa özür dilerim şimdiden kafam derslerle kalabalık bide okula gidip ders görüyorum ayrı yeten aklım hep oralarda
dietim malum listeye devam pazartesi kontrolum var herhalde listem de değişiklik olur diye düşünüyorum bakalım 15 günün ardından toplam kilom ne olacak bu gün ki menümü yazayım kaç gündür yazmamıştım

sabah: 2 dilim ekmek. 1 yumurta, 4 yeşil zeytin,domates,salatalık,maydanoz,yeşil biber söğüş 30 gr peynir,bi bardak süt

ara: 1 elma

öğle: 4 yemek kaş. makarna,4 yemek kaş. patlıcan yemeği etsiz, 60 gr. kıyma domatesle pişirdim kendi yağında,bi bardak yoğurt,

2 dilim ekmek

ara: 1 mandalina, 4 kuru kayısı, bi bardak nescafe kahvesini az koydum

akşam: 4 yemek kaş. makarna,4 yemek kaş. taze fasulye kayınval. köyde yapmıştı ,yarım bardak yoğurt,30 gr. kıyma,2 dilim ekmek

ara: bi mandalina ,2 kuru hurma,şekersiz çayy özlediğim lezzet çayım benim:16:

activite: 1 saat ütü , 2,5 a yakın su,ev temizliği terletti oda benden bu kadar ii akşamlarrrr:54:

cemrem bız de artık senden resım ıstıyoruz senı hıc goremedık cunku

kolay gelsın canım ders calısıyormussun aman dıkkat etttttttt

menulerın de guzel olmus

buarada cay sana yasakmıydı ki

Herkese iyi aksamlar
Ben bugun kendimi cok yorgun hissediyorum grip bana gelicek galiba atesim var basim kalkmiyo yastiktan:2: menumu yazayim

Sabah: 40 gr kasar peyniri,domates, salatalik,maydanoz, yesil biber, 5 zeytin, 2 dilim ekmek,bi bardak sut

Ara; 1elma

Ogle: 2 kofte,bi bardak yogurt, 4 yemek kas.fasulye,4 yemek kas. Makarna, 2dilim ekmek

Ara: bi mandalina, bi kivi

Aksam: kucuk bi tabak karnibahar uzerine yarim su bardagi yogurt, 2 dilim ekmek, bi kofte, 4yemek kas.makarna

Ara: bi elma, sekersiz cay

Activite: 1 saatten fazla yurudum,2,5 lt su olucak birazdan benden bu kadar yarin dietisyen le randevum var aksamina yazarim ins..:26:

menulerın yıne guzel ama kendıne dıkkat et lutfen. neslı de ben de toparlanamadık goruyorsun aman haaaaaaaa canımmmm

kızlar menulerımı yazmamıstım cuma gununkunu menumu yazayım

sabah:07.. kahvaltı

ıkı dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
bır tatlı kasıgı tereyag
bır kk suzme peynır
bır bardak yarım yaglı sut

ara:15 badem, bır bardak yesıl cay

oglene kadar 1 lt ılık su

oglen: bır kase cacık, 4-5 marul, bır domates,4 kasık bulgur pılavı, etsız turlu yemegı 5 kasık

ara: ceyrek maydonoz, 7 badem, bır bardak ayran

aksama kaar 2,5 lt oldu suyum

aksam 17:30 yemek

bır bardak ayran, bır domates, 4-5 marul, ıkı dılım lımonlu haslanmıs kerevız, 3-4 mantar, 2 kucuk brokolı, 2 kasık et kavurma

ıs cıkısı spora gıttım:

1,5 saat spor salonundaydım
dpnuste yuruyerek gelmedım arabayla geldım benı bıraktılar ama sureklı olmayacak henuz o konuyu cozemedık

spor yaparken 500 ml su ve bır buyuk mandalına yedım

suyum 3 lt oldu toplam

ya benım kafam karıstı kız sen ankaraya geldın mı, yurt sorumlusu gordu demıssın de:44::44:

sen sımdı nerdesın ozetleeeeeeeeeee:1: resımler de adapazarında demıssın gecen bır yazında. kafam karıstı anlayacagın:1:

canm ben ankaradayım şuan, bayramdan sonra 1 hafta daha kaldım o zamn demişimdir adapazarınsayım die. spor okulu ankarada zaten :34: yurrt sorumlusu da arkadaşlarımı görmeye gitmiştim de yurda orda gördü de dedi :34:

aman bal konusunda dıkkat et dedıgım gıbı.

ya bızım burda brokolı bıle zor bulunuyor valla pazar da bıle dusun.

benımkı ucuk gıbı degıl nurdan. alt dudagım kocaman oldu sıstı ve ustu tamamen ıltıhaplı yara gıbı oldu artık. kremler kullanıyorum sureklı. gecmezse cıldıyeye gıtsın demıs eczacı, dudagım resmını gorunce.

yapamadım zaten o ballı şeyi, sabahları midemi bulandırıyıo bidaha bütün gün de tadı agzımda oluyo, o yuzden onu da yapmayıvereyim dedim, spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorm tarçınlı balım da eksik kalsın :34:

mikrop kapmışsındır o zamn filizim, ihmal etme doktor işini lütfen :44::44:

guzel menu guzel aktıvıte derken guzel menu olmus ++ ya gelınce spor yaparken kaslar sısermıs dıye duymustum ben ılk uc hafta ++ cıkmıstım spora basladıgımda. duygu ve neslı daha ıyı bılır gercı. bakalım onlar ne dıyecek

ben bu sefer hem çok ağrılı geçiriyorum canm hem de çok şiştim enteresan bi şekilde. resmen pantalonumun beli sıkıyo, ki incelmemiş olsam bile o pantalon normal oluyordu belimde, şimdi resmen kaskatı karnım falan :44: yarın o yuzden ++ olacagım gibi geliyor :50::50:

cumartesı gunu rAHATSIZ OLDUGUM ICIN DORU DURUST BIRSEY YIYEMEDIM KASIK, BARDAK BILE ACITTI CANIMI. AMA BUGUN BESLENEBILDIM DUZGUN. OYUZDEN PAZAR GUNUMU YAZIYORUM SIMDI

SAAT 11:230 KAHVALTI
UC DILIM KIZARMIS EKMEK
BIR TATLI KASIGI TEREYAG
BIR TATLI KASIGI SUT KAYMAGI
YARIM DOMATES
YARIM SALATALIK
5 ADT MARUL
YARIM KK SUZME PEYNIR
IKI CATAL KIZARMIS PATATES
IKI CATAL HASLANMIS YUMURTA

AKSAMA KADAR 1,5 LT SU ICTIM. ARA OGUN OLARAK BIR ELMA VE BIR BARDAK SÜT

AKSAM: 6,30 AKSAM YEMEGI

BIR KASE EV YAPIMI YOGURT CORBASI BULGURLU, BIR YEMEK TABAGI SALATA, BIR PORSIYON YEMEK ( NESLIN TARIFI EKMEKLI KIYMALI, EKMEK KEBABI )

ARA: YARIM NAR

SUYUMU 2,5 YAPMAYA CALISACAM

AKTIVITEM YOKTU UFAK TEFEK EV ISLERI VE HAFTALIK YEMEKLERI YAPARKEN HAREKET ETMEK AYAKTA DURMAK DISINDA:37:

kızlar menulerımı yazmamıstım cuma gununkunu menumu yazayım

sabah:07.. kahvaltı

ıkı dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
bır tatlı kasıgı tereyag
bır kk suzme peynır
bır bardak yarım yaglı sut

ara:15 badem, bır bardak yesıl cay

oglene kadar 1 lt ılık su

oglen: bır kase cacık, 4-5 marul, bır domates,4 kasık bulgur pılavı, etsız turlu yemegı 5 kasık

ara: ceyrek maydonoz, 7 badem, bır bardak ayran

aksama kaar 2,5 lt oldu suyum

aksam 17:30 yemek

bır bardak ayran, bır domates, 4-5 marul, ıkı dılım lımonlu haslanmıs kerevız, 3-4 mantar, 2 kucuk brokolı, 2 kasık et kavurma

ıs cıkısı spora gıttım:

1,5 saat spor salonundaydım
dpnuste yuruyerek gelmedım arabayla geldım benı bıraktılar ama sureklı olmayacak henuz o konuyu cozemedık

spor yaparken 500 ml su ve bır buyuk mandalına yedım

suyum 3 lt oldu toplam

menun gayet güzel olmuş canım, spor salonunda 1.5 saat ne yapıyorsun sen, yani hangi hareketleri yapıyosun, hangi aletleri çalışıyosun :44::44:

bende bugunku menumu yazayım, hiç istedigim gibi olmadı gerçi ama regl dönemim die bi kerelik oldu artk, yarın düzenime dönerim :34:

kahvaştı ( 09.00 )

yarım beyaz peynirli gözleme

şekersiz çay

dün akşam yatarken ki planım bugun kahvaştıdan sonra önce spora sonra da anıtkabir e gitmekti ama inanılmaz bi karın agrısıyla uyandım, ilaç içebilmek için bişeyler yedim, anıtkabirdeki töreni tv den izledm ve tekrar yattım 13..30 da uyyandım, ve çok halsizdim o yuzden dışarı çıkma işim tümden kaldı yani :50:

saat 13.30 da

1 kase sütlü nesfit yedim

16.00 da

1 elma

1 portakal

akşam yemegi ( 18.00 )

1 kase mercimek çorbası

2 küçük kıymalı dolma biber

1 küçük kase yoğrt

ara öğün ( 20.30 )

1 orta boy kase patlamış mısır

şimdi çay içiyorum ama yatmadan yeşil çayımı içerim. aktiivite olarak da genelde yatış modundayım ama akşam üzeri 20 dk tempolu yürüdüm dışarıda, bölgeselleri de yapacam yatmadan. artk bugun böle olsun, yarın düzenime dönerim :34:

Kızlar güzel geçen bir haftasonundan herkse selamlar

Ben bugün sabahtan annemle alışverişe çıktım çok keyifli oldu kendime yeni ciciler aldım hayatımda ilk defa elbisem oldu :16: kendimi mutlu hissettim uzun süre sonra bişeylerin içine girebilmek çok motive etti beni.Size tabiki gösteririm elbisemi çok güzel değil ama elbisem oldu yaaa olsun.Birde bot aldım siyah dolgu topuk.Daha dğrusu netten aldığım botumu mağazadan değiştim.Yani kısacası çok keyifli br gün geçirdim.

Bu arada dudağında uçuğu çıkan filizime çok geçmş olsun.Neslican doktora kontrole gidiyormuşsun.Çok iyi yapmışsın.Güzel haberlerini bekliyorum.Nurdanım senin artıların kesinlikle reglden dolayı rhat ol bak regl bittikten sonra çabalarının karşılığını tartıda alacaksın.Duyguşumm seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Cemrem derslerine konstanresin şu aralar çok da iyi ediyorsun valla aöf sınavda gözümüzün yaşına bakmıyor.Züleyha hocamı haftasonu göremedim umarım iyidir.
Son olarak ben menümü yazayım

sabah
bir haşlama yumurta
yarım kk peynir
3 dilim ekmek ( birine reçel sürdüm)
bir bardak çay

ara
4 adet susamlı çubuk kraker

öğlen
burger kıngde lıght chıken salata yedim
ayran

ara
bir bardak yeşil çay
bir şekersiz latte ( filizim kulaklarını çınlattım)

eve gelince toktum
2 bardak yeşil çay
2 fıstık sarma ( olmayaydı iyiydi )

bölgeselimide yaptım atrık uyuyayım kızlar güzel b ir sabaha uyanmak dileğiyle görüşürüzzz

hayreeeetttttttttt topiğin horozları yok :1: bari ben açayım :27:

Herkese mutlu bir hafta diliyorum ve bol ---------- ler görebilmek ümidiyle :51:

Malum bir pazartesi var bugün kolaylıkla atşlatabilmemizi diliyorum şimdilik gidiyrum öpüyorummmmmmmm:34::54::54:

Anamin evinden gunaydin hayirli saglikli mutlu gunler ve haftalar :16: tekrar ev bakmaya basladik malum mimari hatadan dolayi eksper onay vermiyor iki ev begendim biri satildi diger fiyattan dusmuyor,neyse ogleden sonra doncem insallah bu arada hafta sonunu sifir kacamakla gecirdim sporumu yaptim hersey yolunda yani kizlar ekran kucuk alinti yapamadim esracim cicilerin harika bayildim gule gule kullan bitanem.

Filizim niye girmemis acaba bi msj atayim hhadi duygu kacar.

Günaydın kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorum:16: Bugün topiğimizi Esra ve Duygu açmış:16: Esracım haftasonunun güzel geçmesine çok sevindim canım. Duyguşum ev bakma işinde kolay gelsin diyorum, en kısa zamanda bulursun inşallah istediğin gibi bir ev:16:
Benim Duygu'nun aksine haftasonu bol kaçamaklı geçti. Eşimle birbirimizi gaza getirdik, bugün sabah ta karar aldık dikkat edelim diye:1: Ben dün spor yaptım, kendimi iyi hissettim, değerlendireyim bunu diye düşündüm, yarım saat koşu bandı, 15 dakika da bisiklet kullandım. Bu sabah ta erken kalkıp yoga yaptım 45 dakika, çok iyi geldi:10: Sabah bir de problem yaşadım, arabanın anahtarını bulamadım, kaybetme olasılığım da çok düşük aslında ama 1 saat aradım, yok. Eşimi aradım artık, o erken çıkmıştı, gelip aldı beni:17: İnşallah çıkar biryerlerden anahtar, sabah sabah stres oldum yani.

Bu arada kadın hastalıkları doktoruna bugün gitmeyeceğim, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar:16: Benim Smear testi 6-7 ay önce yaptırmıştım, bir problem çıkmamıştı. O doktoru hiç sevmemiştim ve sormak istediğim bir sürü şey kalmıştı. O yüzden ya bu hafta ya önümüzdeki hafta uygun bir günümde gideceğim. Biraz adetlerim uzun sürüyor, sancılı oluyor, adet bittikten sonra akıntı şeklinde 3-4 gün daha devam ediyor. Aslında çok anormal bir durum değil ama dkh kullanırken olması bana garip geliyor. Eşim de kabul et yaşlanıyorsun artık, vücudun düzeni de değişiyordur diyor:1: belki de haklıdır, sonuçta 35'in bitmesine az kaldı, hormonlar falan 30 öncesi gibi değildir belki de.

Arkadaşlar hafta başı çocuklar öğrettiğim herşeyi unutmuş olarak geliyor şimdiden pilim bitti.Kilomu yazıp çıkıcam sonra uğrarım öpüyorum hepinizi.
Kilom 62.300

herkese mutlu haftalaarrr :16::16:

herkesin keyfi yerindeymiş gördüğüm kadarıyla, bitek filiz girmemiş, doktora mı gidecekti ki acaba bugun, uçuk geçmediyse ona gitmiştir belki, başka kötü bişey yoktur umarım :44::44:

ben bir garip hallerdeyim, grip olsam olamıyorum, ama sürekli bi halsizlik üşüme :18::18: sabah okula gittim hocayla görüşmeye ordan spora gidecektim guya ama ne mumkun, bi titreme bi halsizlik, gece de üşümekten uyuyamadım :18: ev soğuk deil aslında, annem pikeyle yatıyo, ben yorgan üstü polar battaniyeyle üşmekten uyuyamadım, töbeeee :47::47: neyse spora gidemedm tabi böle olunca. yürüyerek geldim eve hem ısınırım hem de bugun bari sporsuz geçmesin die. eve gelir gelmez de yattım uyudum tekrardan.

kalkınca da yemegimi yedim, şimdi de yeşil çay demledm kendime içine tarçın kabugu da koydum, sevdim bunu :34:

neyse öptüm hepinizi canlar, yarın sunumum var sanırım ben bayaaa bi yoğunlaşayım ona :16::16:

Kızlar ben akşam dışarda olucam, bugün eşimle operaya gideceğiz:16: O yüzden şimdilik menümü yazayım unutmadan, akşam da döndükten sonra tamamını yazarım. Zaten akşam işin et sote yapıp yemeyi planlıyoruz, pratik olduğu için.
Bu arada bir market alışverişimizden sonra kitap kazanmışız, cumartesi günü eve geldi. Buraya kadar normal, komik tarafı kitap "kek tarifleri" kitabı:1: Tabi ben de pazar günü hemen bir deneme yaptım kitaptan ama değişik bir kek, tuzlu, peynirli kek. İçinde yumurta, peynir, kabak çekirdeği, domates, tam buğday unu, zeytinyağı ve süt var:56: ek olarak ben zeytin de koydum. Biz beğendik, kahvaltı için süper bir kek:16: Kalori hesabını da yaptım, 1 dilimi 108 Kalori. Şimdi bunları yazmamın sebebi, bu sabah kahvaltıda bu kekten yedim. Peynirli kek diyeceğim ama cheesecake gibi algılanmasın diye, ayrıca isteyen olursa ölçülerle detaylı tarifini veririm.

Sabah:
- 2 dilim peynirli kek
- 1 kk beyaz peynir
- 1 yumurta (sahanda 1 çk kaymakla)
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- 1 kase süzme mercimek çorbası
- 2 kaşık menemen
- 2 kaşık pilav (pilavın üstünde 1 kaşık kurufasulye)
- 2 kaşık yoğurtlu karnabahar
- 3 kaşık radika (haşlanmış bir çeşit ot, limon ve az zeytinyağlı)
- 5-6 tane yaprak sarma

Yemekten sonra markete gittim yürüyerek, ofis için kağıt mendil, diyet bisküvi falan aldım, gidiş dönüş 30 dakika yürümüş oldum böylece. Sabah ta 45 dakika yoga yapmıştım, bugünlük sporum bu kadar olur. Adımsayarımı taktım, gece menümü toplarken adım sayımı da yazarım.
Çok motive hissediyorum kendimi, inşallah bozulmaz, hasta da olmam da biraz kilo veririm. Çok sıkıldım ben, artık zayıflamak istiyorum. Sözde metabolizmam hızlı diye düşünüyorduk ama pek öyle görünmüyor, biraz veriyorum sonra hooop geri alıyorum, sürekli 68-69 civarında geziniyorum. Bu döngüyü kırıp, en kısa zamanda 65 görmek istiyorum tartıda:8:

Aaaaa herkes nerelerde bakem? Kızlar sasırdım valla, niye böyle oldu bugün acaba. Neyse, biz operaya gittik geldik, çok güzeldi, karşı tarafa geçmek te ayrı güzel zaten, Göztepe tarafındaydık, Duygucum da buralara yakındır diye düşündüm:1: Menülerimi yazmıştım zaten, ilave olarak öğleden sonra 1 mandalina yedim. Akşam yemeğinde de,
- 5 kaşık et sote
- 2 haşlanmış patates
- 1 dilim çok tahıllı ekmek yedim.
üstüne de 1 tane armut yedim.
şimdi de canım kakaolu süt istedi, aslında sıcak çikolata istedim ama bununla idare edeceğim:30: bir büyük bardak süt kaynattım, içine 1 çubuk tarçın attım, 2 kaşık kakao koydum, nasıl oldu bilmiyorum ama idare edicem artık:27:
Bu arada Cemremin kilosunu ve diyetisyen görüşmesinin nasıl gittiğini çok merak ediyorum. Filizcim nasıl oldu acaba? Ve diğer kızlar nerelerde acaba:24:

ben geldiimmmmmm :16:

sahi bugun topik ne kadar sessizmişş :44::44: ben murat boz a bakıyordum daa şimdi açtım ancak laptopu :1::1:

hemen menumu yazayım

kahvaltı (07.30 )

1 haşlanmış yumurta

yarım domates

5 yeşil zeytin

1 kk köy peyniri

1 dilim çavdar ekmegi

şekersiz çay

ara öğün ( 09.30 )

1 kupa mercimek çorbası ( okula gidip geldim çok üşümüştüm de içim ısınsın die içip uyudum zaten )

öğle yemegi ( 13.30 )

1 kase mercimek çorbası

2 dolma biber

1 küçük kase yoğurt

ara öğün ( 16.00 )

1 porsiyon kazandibi

akşam yemegi ( 19.00 )

1 kase domates çorbası

4 yk tavuk ciğeri, 2 dilim patates ( yemegin içinden )

marul salatası

1 küçük kase yoğurt

ara öğün ( 21.00 )

1 adet nar

toplamda 3 bardak yeşil çay içtim bugun, kendim demledim, içine de çubuk tarçın koydum. duyum 2.5 lt şuan. aktivite olarak da 50 dk tempolu yürüyüş var :34: