ii akşamlar kızlar bi kaç gündür giremedim topiğe bakıp çıktım derslerden dolayı kızlar gelinlik fotolarınıza bende bayıldım inanın
hepinize çok yakışmış

çeşmi cnm başınız sağolsun yakınınızı kaybetmişsiniz kusura bakma geç yazdım ama okuyup cvp yazamamıştım cnm taçlardan birincisini çok beğendim saç modelinden de 3.cüsüne bayıldım

duygucum yazdığın bilgiler çok güzel hepsi

esra cnm sende duraklamadasın bence bende spor yapmam rağmen kilom hep aynı kalıyordu ama sen isin niye stres yaptın ki sen kaç kilodan indin güzelim gör bak fit bi bayan olup çıkıcaksın sennnn

kızlar unuttuğum varsa özür dilerim şimdiden kafam derslerle kalabalık bide okula gidip ders görüyorum ayrı yeten aklım hep oralarda
dietim malum listeye devam pazartesi kontrolum var herhalde listem de değişiklik olur diye düşünüyorum bakalım 15 günün ardından toplam kilom ne olacak bu gün ki menümü yazayım kaç gündür yazmamıştım
sabah: 2 dilim ekmek. 1 yumurta, 4 yeşil zeytin,domates,salatalık,maydanoz,yeşil biber söğüş 30 gr peynir,bi bardak süt
ara: 1 elma
öğle: 4 yemek kaş. makarna,4 yemek kaş. patlıcan yemeği etsiz, 60 gr. kıyma domatesle pişirdim kendi yağında,bi bardak yoğurt,
2 dilim ekmek
ara: 1 mandalina, 4 kuru kayısı, bi bardak nescafe kahvesini az koydum
akşam: 4 yemek kaş. makarna,4 yemek kaş. taze fasulye kayınval. köyde yapmıştı ,yarım bardak yoğurt,30 gr. kıyma,2 dilim ekmek
ara: bi mandalina ,2 kuru hurma,şekersiz çayy özlediğim lezzet çayım benim
activite: 1 saat ütü , 2,5 a yakın su,ev temizliği terletti oda benden bu kadar ii akşamlarrrr