- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.208
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #18.781
Yok be gülüm, normal giyiniliyor. Yani sinemaya, tiyatroya giderken nasıl giyiniyorsan öyle. Ben eve gidip sonra çıktığımız için makyaj falan da yaptım, kot etek giydim, hatta fotoğraf ta çektim evden çıkmadan, eklerim birazdan. Senin de aktiviteli bir akşam olmuşiyi gelmiş sana da sevindim canım, arada yapmak lazım böyle şeyler
Klas ve kültürlü hagüldürdün kız beni sabah sabah
yaa yogaya ara ara niyetlenip başlıyorum malum da devamı gelir inşallah, yıllar önce çok güzel düzenli yapıyordum. Çok çok iyi geliyor. Yalnız dün yaptığım biraz omzumu ve boynumu zorlamış, bugün daha hafif yaptım.
Kilo konusunda aynı şeyleri düşünüyorum canım. Sıkıldım bir yandan, bir yandan da biraz daha vermek istiyorum. Boğazımı kısamıyorum pek, sporu düzene sokup biraz artırmam lazım sanırım. Dur bakalım, bahara kadar verdim verdim, yoksa barışıcam zaten kilomla
Üşütme değil canım yaa, ağrı kendimi bildim bileli olur ama bir-iki senedir daha fazla sanki. Vücutta değişim mutlaka oluyordur yaşla birlikte, normal ama bakalım doktor ne diyecek.
Anahtarı buldum buldum, akşam evde giyinirken kot eteğimin cebinden çıktı, her işte hayır var, hiç yapmadığım bir şey cebimde unutmuşum demek ki, ceketlerin ceplerine baktım ama etek hiç aklıma gelmemiştiKaybetmemişim en azından, rahatladım valla
Filizcim sporun çok güzel, çok beğendim. Naçizane bir önerim olacak, 4 kiloluk ağırlıklar bence çok. Eskiden bunu çok yaptırırlarmış ama yeni anlayışta hafif ağırlıkla fazla sayı yapmak daha sağlıklı bulunuyor. Erkeklerde belki ağırlık iyi bir şey, kas yapmak istiyorlar çünkü ama kadınlarda hafif ağırlıklar daha manhtıklı. Bence sen 1 kg'lık ağırlıklar kullan, sayıyı artır. Yine de hocaya danış tabi.
Cemrem, maşallah çok iyi gidiyorsun canım, valla ben de gitsem mi bir diyetisyene diye düşündümGerçi verdiği listeyi uygular mıyım bilmem ama sendeki başarıyı görünce özendim
![]()
ben guldururum oyleeeeeeeeeeeeeeeeee
kızzzzzz ne bılıyım etrafımda opera gıden olmadı kendım de gıtmedım. opera dıyınce fılmlerdekı gıbı sandım ısteeeeeeeee
yoga , psıkolojık olarak da cok rahatlatıyordur emınım. senın spor konusundakı uzmanlıgın ve spor sevgın cok hosuma gıdıyor guzel bır gecmısın var bu acıdan. maalesef ben yenı yenı baslıyorum cok gec kalmısım
aman dıkkat et kendını zorlamadan yap plates yaparken sen de duygu da belınızı ıncıtmıstınız sanırım onceden degıl mı
anahtarı bulmussun ona ayrı bır sevındım anahtarını cok unutan ve kaybeden bırı olarak, bır de araba anahtarını kaybetsem esımle kesın papaz olurdukkkkk
canım spor salonu faalıyetımız son buluyor oyuzden o agırlık konusuna endıselenmene gerek yok tekrar gıtmeye baslayınca ama soz tavsoyene uyacam hocayı dınlemeyecem.