- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.481
merakla bekliyorumValla bence de hızlı geçti bu hafta, sana katılıyorum canım. Soru güzelmiş, düşünelim, cevaplayalım![]()
kahvaltıbu kadarmıGünaydın kızlar, haftanın sonuna doğru yaklaşırken benim pilim bitti bile, üstelik yarın full etkinlik var burada, iyice pestilim çıkacak sanırım. Bugün pek keyifsizim, hem kilo verememe, hem spor istediğim gibi yapamama beni olumsuz etkiledi, üstelik bir ton iş var yapılacak![]()
Filizcim zaten yoğundun, bir de ev bakmayla uğraşmışsın, Allah kolaylık versin canım. Taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor valla, hiç sevmiyorum ve defalarca taşındık, o yüzden en kısa zamanda taşınmak durumunda kalmayacağınız bir eviniz olsun inşallah canım. Allahtan sen benim kadar panik yapmıyorsun taşınma konusunda
Nurdan daha iyisindir inşallah bugün. Ayyy benim hiç kalkasım yoktu valla, bıraksalar akşama kadar yatardım sanırım
Duyguşum sende ne var ne yok? Özledik yaaa
Ben kahvaltımı da yazayım ve işlere dalayım azıcık;
- 1 bardak yarım yağlı süt
- 5 ceviz
Sağol canım arkadaşımSeni gördüm daha iyi oldum
Yaa meyve falan bulunduruyorum ben de, dün akşam ki tamamen duygusal yeme isteği, o durumlarda meyve kesmiyor, karbonhidrat istiyor canım. Dün iki toplantı oldu, sonuncusu biraz gergindi, ben de acısını bisküviden çıkardım. Bisküvi ile aram yoktur normalde, bir tek bu burçak yulaflıyı severim ama kalorisinin bu kadar olduğunu bilsem daha dengeli yerdim. Bir paket bisküvi 640 kalori olur mu arkadaş yaaaa
![]()
bende daha iyi oldum
birde aklıma ne geldi geçencemrede söyledi insandengeli beslendiğindee tatlı isteiği kayboluyor bence sen bir an önce doktor kontrolünden geç sonra iyi bir diyetisyene git ve atıştırma hissini anlat stresdende yediğini anlat sana ona göre bi program hazırlasın harfi harifyen dene bence bu kaçamakların ortadan kaybolcak..