- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.561
amin işallahhhh..yaaaaaaaaaa deme oyle yaaaaaaaaaaaaaa
ben de senı cok sevıyorummmmmmmm ozaman ben de dıyeyım kıııııııı benım de sana tesekkur ve duam cokkkkkkkkkk ozaman.
hıhhhhhhh ben de uste cıktım ısteeeeeeeeeeee
yenı bır yıl yenı bır ev yenı bır hayat.......... ıkımıze, hepımızeeeeeeeeee cok ıyı gelsın ınsaallah canımmmmm. sıhırlı degnek mısalı hepımıze dokunsunnnnnn bu mutluluk ve heyecannnnnnnnn![]()
hıhh en çok ben her konuda bennn ben bunu ıspatladım 1-0 öndeyimmm bi keree
Ne zaman taşınıyon, ne zaman geliyorum
mercimekli köfte bahane, seni görmek şahane olacak
![]()
sen bi gel bak ben köftenin hassını nasılyapıyorumm sana, çünkü insan birtek sevdikleri için güzel şeyler yapabilir dünyanın en iyi ağçısı bile yalnızmutlu olduğu insanlara güzel yemek yapabilir..
o bızım bebegımız tabı kı yaaaa. daha duzgun konusamıyordu bıle tanıdıgımızda. ve kuzey benım hayatta sevdıgım ılk erkek cocugu olarak tarıhe gectı zatennnnnnnnkımse senı uzmesın hele kı kuzey ıle alakalı uzmesın. karsısında benı bulur valla.
sağ ol canımm benimm bu msj iyi geldi banaaa
Yaa nerde göbüşün var senin Allah aşkına, fıstık gibisin maşallahBence sen ikinciyi de yap, göbüşü sonra eritirsin toptan
![]()
canım var malesef sporu ve mekiği bıraktığımdan beri göbüşüm büyüdü sanki ,benim göbeğim asla olmamalı pko nun en büyük belirtisi göbek çevresi canım hani bi elbise giymiştim ya resim çekilmiştim orda göbeğim yok denecek kadar azdı şimdi baya şişti göbeğimm
kuzum gucluyum de benımkı delı gucuuuuuuuuuusenın gıbı sabırlı ve sakın sekılde ılerleyen sukunetı olan bır guc ısterdım valla. benım sagım solum bellı olmuyor bır bakıyorum zeynayım bır bakıyorum karıncayımmmmmm
kız pamuk sekerı gıbı anneyı hangı cocuk ısterben senden bıraz ders almalıyımmmmmmm
ben yapayım kuzum, vıdeo cekerken gor ozaman sen benıııııııııııııyı hatırlattın bak sennnnnnnnnn
![]()
haksızlık etme kendineee şartlarına fgöre eskşye göre çok güçlüsün karıncalık eskide kaldııı..
ay geçen videoda çok tatlıydın eşinle edi ile budü gibisin zaten en kısa sürede taklit videosu istiyorummm