canım Züleyha hocam, diyet yapmak gibi bi niyetim olmadıgı halde kilo vermişim bu hafta ki özellikle tartılmıyordum bikaç gündür bu sabah tartıldım ki şaşırdım da çünkü bişey yiyebildigim yegane zamanlarda genelde makarna pilav gibi kokusuz tatsız ama kalorili şeyler yiyebilmiştim, saglıksız bir zayıflama oldu bugun biraz daha düzenime döndüm sayılır, yarın doktora gidecem umuyorum ki bişey çıkmaz da yavaş yavaş da olsa düzelirim artk

öpücüğünüz için de çoookkk teşekkür ederiimmm

azaldı bile ağrılarım inanın bana, güzel yüreğinizden öptüm bende sizi ve çok değerli öğretmen ellerinizden

öğrencinizin durumunu da okudum dilerim iyileşir hocam, çok çokk geçmiş olsun
duygucumm kuzeye çok çookk geçmiş olsunn

korkunç bir salgın var sanırım aman sen bebişe dikkat et, bide bu grip kolay geçmeyen cinsinden sanırım, umarım kuzeyinki öle olmaz

bu arada kendine de çok dikkat et, hep anneler hasta olmaz sanıyoruz ama sizler de hasta oluyorsunuz valla duygucum çok koru kendini, kuzeyi de bu ara fazla öğme istersen, zor olur biliyorum ama

hastalık geçmesin sana da

tez zamanda şifa olur inşallah

beni de sormuşsun saolasın canımm

diğer günlere göre çok çok daha iyiymm, hatta bugun gözümü karattım dışarı çıktım yani gerçi hava soğuk die bi avm ye attım kendimi ama olsun nerdeyse 1 haftadan sonra evden çıkmak iyi oldu

gerçi yediklerimi içimde tutamama gibi bi sıkıntım var ama o da geçer artk inşallah die düşünüyorum

yarın doktora gidecem tekrar çıkar artk ne varsa die umuyorum
kıskanan insanları hiiçç takmayın kafanıza lutfen, kendi kötülükleri kişinin kendisine aitttir

o dediginiz metabolizma hızlandıran şeyleri annem de görmüş bugun tv de, az önce acıktım da ne yesem die üdşünürken söledi yoğurt yedim bende bu sölenenlere bakarak

özellkle kiviye bayılan bi insan olarak pek de sevdim ayrıca

tibetin 5 hareketine de hemen bakıyorum ve yapabilecegim şeylerse mutlaka yapıyorum bundan sonra, teşekkür ederimm

duyguşum mevzuyu sonradan okudum da diliyorum ve umuyorum ki bi yanlış anlaşılma vardır ve en yakın zamanda sorun hallolur
ikinize dee kocamaaannnnn hayırlı olsunlar diliyorum canlaarrrr

huzurlu mutlu çoookk neşeli ve bol saglıklı günler geçirirsiniz inşallah evlerinizde