- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.208
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.601
başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır versinn
sorun yaşadığınız her kişi için diğer sevdiklerinizi feda etme özelliğinizin olduğuna inanmıyorum kendi adımaa burda ben sevildiğim kadar sizde seviliyorsunuzzz züley hanımm... insanlar yüzyüze gelmediği sesini duymadığı temas etmediği kişidende elektrik alır yada almaz,sever yada sevmez örnek nurdanla olan güzel ilişikiniz gibi kızınız gibi sevdiğinizi söyledinizz ne güzel insan görmediği insanıda sevebilir , endişelinir hepimizin empati yapma özelliği var çünkü benburda nurdan hasta oldu diye üzüldüm oysa görmedim nesli hastaneye gitti diye o gün bütün gün kontrolden çıkmasını bekledim halletmem gereken işleri bile geç hallettim ohhh çok şükür dedim, filiz kayseriye gitti oprerasyon geçirdi yanında olamadım diye kahroldum arkadaşlarım için dua ettim yani sandığınız gibi değil zuley hanım
her anne evladıyla olan ilişikiyi tam anlamaz ama az çok hisseder..
tekrar söylüyorum evladınız gibi gördünüz yavrucak için tekrar başınız sağ olsun diyorum, zaten çocukların içinde olan biri olarak dünkü davranışı anlayamadımmm.. siz sadece dün değil hiç bir zaman görmediniz ki beni ve yazdıklarımı düşünün alt alta msj.da, aynı satır msj.da bana yazdığınız en son msj. oğlum wc eğitimindeyken büyük wc yapamaması içindi ve pardon bide resmime yorum yapmışssınız söyle diyim oğlum nisanda wc eğitimindeydi düşünün siz o kadar zamandır bizimlesiniz bazen sohbete katıldığınızda bi üstteki kişiye yazıp beni görmezden geldiniz tekrar diyorum yazmak cvp vermek zorunda değilsiniz ama işte bu birikim dün ile birleşince duygusallık yaptım sonuçda biz burda kişinin burnu bile aksa hemen geçmiş olsun diyip öneride bulunan biriyiz bunu sizde görüyorsunuzz..
Atasözüne gelirsek siz bi öğretmensiniz bu atasözünü insan istediği yere çeker size akılsız anlamında yazmadım ki yazmamda bu benim haddimi aşar benim burda demek istediğim sizden yaşça küçük biri olarak hassas davranmam sizin aynı hassasiyet içinde olmamanız..
ayrıca burda kimseyi tarafıma çekme gibi bir durum söz konusu olamaz kimse çocuk değil burda burdaki herkez size saygı duyuyor ve seviyor ..
neysee ben kendimi yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum
amin .. çok tşk ediyorumm
bakın alt alta liste yaptınız hepsine güzel şeyler yazdınız yani benim için onları feda ediyorsunuz ben olsam asla yapmazdımm sevdiklerimi bırakmazdım ,zaten sizinle sohbet etmiyorduk genelde görmüyorsunuz yazdıklarımı böyledevam ederse sizin için sorun olmaz
sana katılıyorum yuzumuzu gormeden bır yıldan fazladır dost olduk arkadas olduk yoldas olduk. hatta uzunca zaman sesımızı bıle duymadık bırbırımızın. goz gormeden de kalp sevıyor ve sahıplenıyor bır ınsanı. ama ınsanına baglı tabıkı. cok kısı tanıdık elbet ama sadece ıkımız olarak demıyorum burda guzel arkadaslıklar kurduk ve bunlar gormeden nasıp oldu bıze.
ılk yazdıgın cumle acıklayıcı degıldı kı belkı dun. ama burda kendını guzel ıfade ettıgını dusunuyorum keske olmasaydı. sen bukadar mutluyken evden dolayı, zuleyha hoca ogrencısını kaybetmısken keske bugun ve bu konusmalar olmasaydı ama olacagı varmıs ne dıyım.