2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kız balayından sora imam nikahı olurmu imam nikahını niye kıyacaksın birbirinize helal olmak ve haram işlememek için balayı sorasında olursa yaptığınız zina olur

niye zina olsun ki zaten resmi nikah kıyıyoruz önemli ve geçerli olan da bu değilmi zaten :44::44:

Kıslaaarrr Bende gelebilir miyim aranısa 2015 gelini arasındayım. Sanırım topiğe uygunum

ben dini nikah kıymayacağım demiyorum zaten sadece zamanı hakkında konuşmadık şu an aklıma geleni söyledim sadece

Ben bişey demedim tatlım bu sizin bileceğiniz bişey ben sadece belirtmek istedim eğer kıyılcaksa balayıncan önce olması uygundur die.Kesinkez net birşey yok zaten nikahla ilgili ama sünnete uygun davranmak her zaman iyidir

Mekan isi tamamen sanscanim dogru soyluyorsun insanlar bir yil oncesinden beri tutabiliyorlar biz iki bucuk ay once tuttk dugun tarihimizden benim erkek arkadasim cok sanslidir bu konularda hersey onun istedigi gibi gelisti yani kismet iste

aynen canım şans işi evet istediğin tarihi bulmak zor da olabiliyor mekanı beğeniyorsun tarih tutmuyor tarih tutuyor mekan bişeye yaramıyor en iyisi işini garantiye alıp erkenden belirlemek benle nişanlım bu tarih olcak dedik aileler olur dedi

Canim senin davetiye baya ozel birsey sanirim biraz pahali geldi bana da ben 1000 tane bastiricam siradan bisey istiyorum ozel yaptirirsam hayatta karsilayamam
Gonlune gore olsun insallahc anim

nişanlıyken yaptırdığım özeldi eve canım 150tl verdim 300 davetiyeye ama şimdi 500 tane yapcam 250yi geçmemesi lazım işte bakalım beğendiğimizm 100 tanesi de 59tl indirim yaparsa adam onu alcam

kız balayından sora imam nikahı olurmu imam nikahını niye kıyacaksın birbirinize helal olmak ve haram işlememek için balayı sorasında olursa yaptığınız zina olur

niye zina olsun ki zaten resmi nikah kıyıyoruz önemli ve geçerli olan da bu değilmi zaten :44::44:

kızlarrr çok imam nikahına şahit olduğum için sizle paylaşmak istedim nikah kıyan hoca demiştiki dinimizce nikah yapmak duyurmak bildirmek demektir yani bu kız bu erkek ile evlendi demek bu yüzden dinen imam veya resmi nikah diye ayrımı yoktur sadece nikahın kıyılması vardır demişlerdi ama benim fikrimi sorarsanız resmi nikahın ardından eve gidip imamı çağırıp onu da kıydırabilirsiniz ruhen rahatlarsınız diye düşünüyorum ki ben öyle yapcam bilmediğimiz o kadar şey varki ve nasihatları insanın ruhunu okşuyor gerçekten ve hep imam nikahına şahit olduğumda ağlamışımdır

ben de yuvarlak bir masa alıcam kısmetse canım.
kare şeklinde de olur yuvarlakta olur canım. tabi mutfağının şekline de bağlı.

Hoşgeldin tatlımmmm hadi hayırlısı inşaAllahh 2015 gelinleride çoğalsınnn

Günaydın canımmm

Sağol kuzumm Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah

Hımm şey dicem. Biz seninle instagramda takipleşiyos mu? Çok fazla kullanıcı var bende burdan. Ama burdaki rumuzları olmadığından tanıyamıyorum basılarını :26:

Sende 2015 misin, yoksa

Rabbim izin ederse öyle olucak tatlımmmm

Amin canımmm.Neyazıkki instagram tvitter felan kullanmıyorum canım sadece bi facebook var

Yoğun birgün seni bekliyor yani canım hadi bakalım inşallah kına elbisenide bulursun aradan çıkar

Amin canım inşallah canını sıkma hayırlı zamanda hayırlısıyla olacaktır inşallahÇok güzel yermiş güzel olacaktır
günaydın kızlarr

canım net bişey konuşmadık henüz ne zaman olur diye ama vakit bulursak düğün gecesi olmazsa balayından sonra sanırım bilemiyorum
Canım dinimizce ve şuan gelen kanunla resmi nikahtan sonra ama tanıdık bir hoca bulursanız çeyiz serildiğinde 1-2 hafta önceden kıydırabilirsiniz yakın arkadaşımın öyle olmuştu çok duygusal bir an arkadaşım resmi nikahında ağlamadı imam nikahında ağladı insanın içine bir huzur doğuyor
Kıslaaarrr Bende gelebilir miyim aranısa 2015 gelini arasındayım. Sanırım topiğe uygunum
Hoşgeldin canım aramıza tabiki uygunsun benimde yalnız kalmamam lazım

[

Canım dinimizce ve şuan gelen kanunla resmi nikahtan sonra ama tanıdık bir hoca bulursanız çeyiz serildiğinde 1-2 hafta önceden kıydırabilirsiniz yakın arkadaşımın öyle olmuştu çok duygusal bir an arkadaşım resmi nikahında ağlamadı imam nikahında ağladı insanın içine bir huzur doğuyor

bilemiyorum açıkçası henüz konuşulmadı hiç belki düğün gecesi olur belkide düğünden 1 gün önce olur kına ve düğün arasında 1 gün boşluğumuz var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…