- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
kız balayından sora imam nikahı olurmu imam nikahını niye kıyacaksın birbirinize helal olmak ve haram işlememek için balayı sorasında olursa yaptığınız zina olur
niye zina olsun ki zaten resmi nikah kıyıyoruz önemli ve geçerli olan da bu değilmi zaten :44::44:
Eğer ben müslümanım dinim islam diyorsa dini nikahında kıyılması gerek
ben dini nikah kıymayacağım demiyorum zaten sadece zamanı hakkında konuşmadık şu an aklıma geleni söyledim sadece
Ben bişey demedim tatlım bu sizin bileceğiniz bişey ben sadece belirtmek istedim eğer kıyılcaksa balayıncan önce olması uygundur die.Kesinkez net birşey yok zaten nikahla ilgili ama sünnete uygun davranmak her zaman iyidir
KıslaaarrrBende gelebilir miyim aranısa 2015 gelini arasındayım. Sanırım topiğe uygunum
Mekan isi tamamen sanscanim dogru soyluyorsun insanlar bir yil oncesinden beri tutabiliyorlar biz iki bucuk ay once tuttk dugun tarihimizden benim erkek arkadasim cok sanslidir bu konularda hersey onun istedigi gibi gelisti yani kismet iste
Canim senin davetiye baya ozel birsey sanirim biraz pahali geldi bana da ben 1000 tane bastiricam siradan bisey istiyorum ozel yaptirirsam hayatta karsilayamam
Gonlune gore olsun insallahc anim
kız balayından sora imam nikahı olurmu imam nikahını niye kıyacaksın birbirinize helal olmak ve haram işlememek için balayı sorasında olursa yaptığınız zina olur
niye zina olsun ki zaten resmi nikah kıyıyoruz önemli ve geçerli olan da bu değilmi zaten :44::44:
KıslaaarrrBende gelebilir miyim aranısa 2015 gelini arasındayım. Sanırım topiğe uygunum
Günaydın gelinleeeer
naasıl bir masa düşünüyorsun canım ? benim mutfak geniş ama kiracı olacagımız için yarını bilemiyoruz tabiher ihtimale karsı kırılan bir masa alayım diyorum ama çok içime sinmiyor :44: kare şeklinde bulabilirsem 4 kişilik öyle bir masa alayım diyorum ondada ya ilerde yer sorunu olursa diye korkuyorum
Hoşgeldin tatlımmmm hadi hayırlısı inşaAllahh 2015 gelinleride çoğalsınnn
Günaydın canımmm
Hoşgeldin tatlımmmm hadi hayırlısı inşaAllahh 2015 gelinleride çoğalsınnn
Günaydın canımmm
Sende 2015 misin, yoksa
Sağol kuzummHepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Hımm şey dicem. Biz seninle instagramda takipleşiyos mu? Çok fazla kullanıcı var bende burdan. Ama burdaki rumuzları olmadığından tanıyamıyorum basılarını :26:
Rabbim izin ederse öyle olucak tatlımmmm
Amin canımmm.Neyazıkki instagram tvitter felan kullanmıyorum canım sadece bi facebook var
Rabbim izin ederse öyle olucak tatlımmmm
Amin canımmm.Neyazıkki instagram tvitter felan kullanmıyorum canım sadece bi facebook var
Günaydın dünya güzeli hanımlar,
Ben gece nöbetçiydim, yeni geldim eve. Tüm gece sadece 10 dk uyudum. Hastaların ardı arkası kesilmedi. Bir de kızılay meydanında direniş varmış, kapsülü gazı yiyenler geldi.
Tüm gün de uyuyamayacağım. Yıllar sonra kuzenimle buluşup kahvaltıya gideceğim, akşama doğru da kız kardeşime söz vermiştim. Sinemaya gideceğiz beraber.
Akşama da muhteşem Yüzyıl var :)
Sizler nasılsınız?
Benim de en büyük sorunum kına elbisesi :)
Belki bugün sinemadan sonra ya da önce bakınırım alışveriş merkezinde :)
Amin canım inşallah canını sıkma hayırlı zamanda hayırlısıyla olacaktır inşallahİnşaAllahh tatlımmm Rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip eylesin cnmm
nişanımı burda yemekli yapmayı istiyorum 100 kişilk deniz manzaralı ister bahçesinde ister içeride yapılabilr öyle konuşmuştum ve dışardanda ilahi grubu getirtcektim kendi estrümanları ve ses sistemiyle yine kendi programları var Kurani-kerim okunuyor hikayeler anlatıyor ney çalıyorlar
Mekanın ve grubun resimleri bunlar
Eki Görüntüle 1018918 Eki Görüntüle 1018919 Eki Görüntüle 1018920
Canım dinimizce ve şuan gelen kanunla resmi nikahtan sonra ama tanıdık bir hoca bulursanız çeyiz serildiğinde 1-2 hafta önceden kıydırabilirsiniz yakın arkadaşımın öyle olmuştu çok duygusal bir an arkadaşım resmi nikahında ağlamadı imam nikahında ağladı insanın içine bir huzur doğuyorgünaydın kızlarr
canım net bişey konuşmadık henüz ne zaman olur diye ama vakit bulursak düğün gecesi olmazsa balayından sonra sanırım bilemiyorum
Hoşgeldin canım aramıza tabiki uygunsun benimde yalnız kalmamam lazımKıslaaarrrBende gelebilir miyim aranısa 2015 gelini arasındayım. Sanırım topiğe uygunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?