2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tamam canlarim tesekkur ederim..

Bu arada biz 5. Yilimizda nişan yapalim diyoruz yani 10 ay sonra yani şubatta :)

Agustosta da evlenmeyi dusunuyoruz subat - agustos arasi 6 ay

Demek ki ocak ayinda tanisma olabilir :)

yani bencede en hayırlısı biz tanıştırmayı ayrı yapmayacağız yani istanbul izmir olduğu için kurban bayramı gibi düşünüyoruz yani ekimde. ozamanda bayramda tanışacaklar birkaç gün içinde isteme söz olacak hayırlısıyla. veya eylülde bir hafta sonu gelirler tanışılır dedik ama gerek yok bizce ya :26:

Anladim canim haklisiniz yaaa :) bayrama da az kaldi he :)

Az dedigim de 7 ay :-D eee yillari devirince az geliyor galiba

Anladim canim haklisiniz yaaa :) bayrama da az kaldi he :)

Az dedigim de 7 ay :-D eee yillari devirince az geliyor galiba

sorma tatlım ya şimdiden annemi dürtüyorum hadi başlayın tadilata diye dur kızım bi mayıs olsun diyor. ama yetmeyecekmiş gibi geliyor sanki yaaa 7 ay dediğin nedir şurda iki günde geçer ama gel gelelim 2014 bir gelemedi

Canımm benim çook merak etmiştik seni geldiğin için teşekkür ederim asıl.
Seviliyorsun canım benim
Bende çok öptüm canım kendine dikkat et tamam mı
Canımm sen de çok seviliyorsun hem de :)) Canımsın, teşekkür ederimm..

Ebiissssim kuzumm teşekkür ediyorumm, nasılsın her şey yolunda mı canım benimm?

Hmmm, sözde nişanda yapacaksan yapmasan iyi olur o zaman. O zaman başka fikir bulmaya çalışalım bakalım. Daha önümüzde zaman var nasıl olsa...

Canımm sen de çok seviliyorsun hem de :)) Canımsın, teşekkür ederimm..

Ebiissssim kuzumm teşekkür ediyorumm, nasılsın her şey yolunda mı canım benimm?

Canım bayağı ağır bir bronşit geçirdim ama şimdi çok daha iyiyim. Senin sınavlar nasıl geçiyor Simgemm?

evet daha vaktimiz var, bulacağız artık bir şeyler

Bazen uyusam 2 yil sonra uyansam diyorum

Sonra sacmalama en guzel yillarini yasa sabret diyorum :)

bencede tadını çıkara çıkara yaşamak en doğrusu. kızlar sevdiceğimin 27 nisan doğum günü dışarda yemek yiyelim istiyorum ama birde arkadaşlarını toplayacağım e onun içinde sevdiğimin telini karıştırıp numaralarını almam gerek hiç yapmadığım şey nasıl yapacağım bilmem ki acaba görümcemden mi yardım alsam

yap yap canım al karıstır telefonu

Ebisss buralardamısınn

Burdayım tatlım, hoşgeldin ama çıkıyorum birazdan, mesai bitiyor sonunda :)

Olsun canım cıkıyorsun ya buna sevindim özgürsün artıkkk

yapamam ki işte kesin yakalanırım kesin :78:

Gerci bide onları kendi teline gecirmek var dimi ama sadece bir yakın arkadasının numarasını alabilsen ona söylersin diger arkadaslarına haber verir

İyide biri birini tanımıyor hep 4lü gruplar bir kişiye ulaşmak 4 kişi ediyor ama ohooo sevdiğimde ortada bırakmaz hiç cep telefonunu görümcecik karıştırsa dicem kavga çıkar bide tellimimi karıştırıyorsun diye amannn aklıma gelmiyor yaa

Kız kardeşi daha kötü dedigin gibi sanane özelimden der kızar kardesine ara bozulur :26: face falan varmı sizin oradan ulassan ya olmadı bas basa olun bence

Ahh ahh şimdiden benide 22 Nisan derdi sardı
Banada buluverin canlar yaa :26:
Derttaşım En kötü derdimizz bu olsun demi ama canım

Tamam canlarim tesekkur ederim..

Bu arada biz 5. Yilimizda nişan yapalim diyoruz yani 10 ay sonra yani şubatta :)

Agustosta da evlenmeyi dusunuyoruz subat - agustos arasi 6 ay

Demek ki ocak ayinda tanisma olabilir :)

Hayırlısı olsun canım herşey için.

ay ne biliyim bende şaşırdım 17 yaşında olup 2014 evlenecek ayrıyetten ygsye giriyor kafam karıştı bir an :26: aman iyi iyi ne öğretmeniydin bakalım meslekdaşız ozaman

Tarih öğretmeniyim canım sbs de de inkılap tar. derslerine giriyorum. sen?

Kız kardeşi daha kötü dedigin gibi sanane özelimden der kızar kardesine ara bozulur :26: face falan varmı sizin oradan ulassan ya olmadı bas basa olun bence

başbaşa kalacağımız vakit olacak zaten dur bakalım faceden halledeyim ayyyy çok kötüüü arkadaşları birde derse buna gidip bütün süprüzümü berbat ederler yaaa

Tarih öğretmeniyim canım sbs de de inkılap tar. derslerine giriyorum. sen?

bende matematik tatlım ay tarihide roman şeklinde severim yoksa aman aman aman benden uzak dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…