- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Tamam canlarim tesekkur ederim..
Bu arada biz 5. Yilimizda nişan yapalim diyoruz yani 10 ay sonra yani şubatta :)
Agustosta da evlenmeyi dusunuyoruz subat - agustos arasi 6 ay
Demek ki ocak ayinda tanisma olabilir :)
yani bencede en hayırlısıbiz tanıştırmayı ayrı yapmayacağız yani istanbul izmir olduğu için kurban bayramı gibi düşünüyoruz yani ekimde. ozamanda bayramda tanışacaklar birkaç gün içinde isteme söz olacak hayırlısıyla. veya eylülde bir hafta sonu gelirler tanışılır dedik ama gerek yok bizce ya :26:
Anladim canim haklisiniz yaaa :) bayrama da az kaldi he :)
Az dedigim de 7 ay :-D eee yillari devirince az geliyor galiba
sorma tatlım ya şimdiden annemi dürtüyorum hadi başlayın tadilata diyedur kızım bi mayıs olsun diyor. ama yetmeyecekmiş gibi geliyor sanki yaaa 7 ay dediğin nedir şurda iki günde geçer ama gel gelelim 2014 bir gelemedi
Dur kiz 2013 e daha yeni girdik :)
Canımm sen de çok seviliyorsun hem de :)) Canımsın, teşekkür ederimm..Canımm benim çook merak etmiştik seni geldiğin için teşekkür ederim asıl.
Seviliyorsun canım benim
Bende çok öptüm canım kendine dikkat et tamam mı
Ebiissssim kuzumm teşekkür ediyorumm, nasılsın her şey yolunda mı canım benimm?Simgecim çok mutlu oldum seni gördüğüme. Çok merak etmiştik, Allahtan kötü bir durum yokmuş. Sana başarılar dilerim tatlım
Envymeeemmm sevgilinin bu durumdan haberi var mı peki? Dün de konuşulduğu gibi bence samimiyetin ölçüsünü kaçırmamak gerekiyor, en iyisi gidip akrabalarında kalmaları. Sen konuştun mu damat beyle?
ohoooo yeni girmiştik ama bak nisan oldu işte geçiyor zaman koşa koşa.
Tabi canım el emeğinin yerini başka şey tutmaz, ucuz da olsa pahalı da olsa el emeği ayrı.. Ama işte çok daha pahalıya gelince ve de yapacağının aynısı varsa o zaman insan uğraştığına değecek mi diyor.. Farklı bir şeyler yapmak için tabi ki olabilir.. Baya bakındım ama ucuz olanlar da içime sinmedi.. Ama bulcam gönlüme göre bir şey :)
Bana böyle kesme, biçme, süsleme işleri vereceksin, ben de hiç uğraşmamam oyayla filan... Zaten evde o kadaaaaar çok var ki, ne olacaksa onlar :)
Maşallah kuzum, aman hep iyi olun..
Kurabiyelerden mi yapsam ki acaba? Ama onu sözde, nişanda filan yaparım diye düşünmüştüm, şimdi yaparsam o zamana bir özelliği kalmaz o zaman..
Canımm sen de çok seviliyorsun hem de :)) Canımsın, teşekkür ederimm..
Ebiissssim kuzumm teşekkür ediyorumm, nasılsın her şey yolunda mı canım benimm?
Hmmm, sözde nişanda yapacaksan yapmasan iyi olur o zaman. O zaman başka fikir bulmaya çalışalım bakalım. Daha önümüzde zaman var nasıl olsa...
Canım bayağı ağır bir bronşit geçirdim ama şimdi çok daha iyiyim. Senin sınavlar nasıl geçiyor Simgemm?
Bazen uyusam 2 yil sonra uyansam diyorum
Sonra sacmalama en guzel yillarini yasa sabret diyorum :)
bencede tadını çıkara çıkara yaşamak en doğrusu. kızlar sevdiceğimin 27 nisan doğum günü dışarda yemek yiyelim istiyorum ama birde arkadaşlarını toplayacağım e onun içinde sevdiğimin telini karıştırıp numaralarını almam gerek hiç yapmadığım şey nasıl yapacağım bilmem kiacaba görümcemden mi yardım alsam
yap yap canım al karıstır telefonu
Ebisss buralardamısınn
yap yap canım al karıstır telefonu
Ebisss buralardamısınn
Burdayım tatlım, hoşgeldin ama çıkıyorum birazdan, mesai bitiyor sonunda :)
yapamam ki işte kesin yakalanırım kesin :78:
Olsun canım cıkıyorsun ya buna sevindim özgürsün artıkkk
Gerci bide onları kendi teline gecirmek var dimi ama sadece bir yakın arkadasının numarasını alabilsen ona söylersin diger arkadaslarına haber verir
İyide biri birini tanımıyor hep 4lü gruplar bir kişiye ulaşmak 4 kişi ediyor ama ohooo sevdiğimde ortada bırakmaz hiç cep telefonunu görümcecik karıştırsa dicem kavga çıkar bide tellimimi karıştırıyorsun diyeamannn aklıma gelmiyor yaa
21 nisan için de özel bir şey yapmak istiyorum ama ne yapabilirim ki ? :/ ikimizin de ailesi yanımızda olacak ne yapabiliriz ki :/
Güzel bir pasta yapayım diye düşündüm ama ailelerin yanında hoş olmaz pekhele ki babamın yanında... baba bak tam iki yıldır sevgiliyiz biz der gibi :)
Tamam canlarim tesekkur ederim..
Bu arada biz 5. Yilimizda nişan yapalim diyoruz yani 10 ay sonra yani şubatta :)
Agustosta da evlenmeyi dusunuyoruz subat - agustos arasi 6 ay
Demek ki ocak ayinda tanisma olabilir :)
ay ne biliyim bende şaşırdım 17 yaşında olup 2014 evlenecek ayrıyetten ygsye giriyor kafam karıştı bir an :26: aman iyi iyi ne öğretmeniydin bakalım meslekdaşız ozaman
Kız kardeşi daha kötü dedigin gibi sanane özelimden der kızar kardesine ara bozulur :26: face falan varmı sizin oradan ulassan ya olmadı bas basa olun bence
Tarih öğretmeniyim canım sbs de de inkılap tar. derslerine giriyorum. sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?