Hmmm, sözde nişanda yapacaksan yapmasan iyi olur o zaman. O zaman başka fikir bulmaya çalışalım bakalım. Daha önümüzde zaman var nasıl olsa...
Canım bayağı ağır bir bronşit geçirdim ama şimdi çok daha iyiyim. Senin sınavlar nasıl geçiyor Simgemm?
Ah canım benim kıyamam, çok çok geçmiş olsun. Şimdi tamamen iyileştin mi kuzumm nasılsın?
İyi geçiyor canımm çok yoruluyorum, umarım sonuçlar da güzel olur.
Ahh ahh şimdiden benide 22 Nisan derdi sardı
Banada buluverin canlar yaa :26:
DerttaşımEn kötü derdimizz bu olsun demi ama canım
Hayırlısı olsun canım herşey için.
En büyük dert bu olsun tabii tatlımmm.. Hala bulamadım ama bulacağız artık bir şeyler..
Ebisscimm, bugün rüyamda seni gördüm :)güzel bir rüyayı ama tam nasıl gördüm hatırlamıyorum..
Hayırdır inşallah tatlım :) Birbirimizin rüyalarına da girmeye başladık desene :)
Biz dün mayısta evlenecek olan kuzenime yatak odası takımı bakmaya gittik. İder mobilyadan aldık. Hem hesaplı hem de kalitesi fena değil gibi duruyor. Yalnız hakkaten bir kere daha anladım. Evlenmek çok zor iş, ev döşemek bin kat daha zor...
Ne kadar düşünüyorsak artık birbirimizi :))
Hayırlı olsun tatlım, güle güle kullansın kuzenin.. İder mobilyaya biz de eve yemek odası alırken bakmıştık, çok orijinal modeller vardı, çok da hesaplıydı.. Hatta almaya karar vermiştik son anda annem, kalitesi içine çok sinmediğimden vazgeçmişti... Ama her şey, her yer o kadar pahalı ki, orası fiyat yönünden çok cazip gerçekten..
Düğün zamanı masraf o kadar çok ki gerçekten, nasıl altından kalkıca bakalım.. Allah yardımcımız olsun inşallah..
merhaba :) artık ben de aranızdayım, daha dogrusu hep vardım ama başlığı yeni farkettim.
merhaba :) artık ben de aranızdayım, daha dogrusu hep vardım ama başlığı yeni farkettim.
Hoşgeldin canım :)merhaba :) artık ben de aranızdayım, daha dogrusu hep vardım ama başlığı yeni farkettim.
Ben de yemek odalarını beğenmedim açıkçası.. Ama bir tane koltuk takımı beğendim. Çok şekerdi. Sevdicek gelince beraber gidip bakmayı düşünüyoruz. Belki koltuk takımı ordan, yemek odası başka yerden alınabilir. En kötü tarafı yemek odalarında ve yatak odalarında renk değişimi yapmıyorlarmış. Yani dolap kapaklarını değiştirmiyorlar. Genelde de hep beyaz lake. Ben de beyaz istemiyorum mobilyayı.
Bakalım nasıl olacak :)
Hooşgeldin aramıza ceylin. Senin düğün için belirlenmiş bir zaman var mı? Nişan söz durumları nedir?
Ben de yemek odalarını beğenmedim açıkçası.. Ama bir tane koltuk takımı beğendim. Çok şekerdi. Sevdicek gelince beraber gidip bakmayı düşünüyoruz. Belki koltuk takımı ordan, yemek odası başka yerden alınabilir. En kötü tarafı yemek odalarında ve yatak odalarında renk değişimi yapmıyorlarmış. Yani dolap kapaklarını değiştirmiyorlar. Genelde de hep beyaz lake. Ben de beyaz istemiyorum mobilyayı.
Bakalım nasıl olacak :)
Hooşgeldin aramıza ceylin. Senin düğün için belirlenmiş bir zaman var mı? Nişan söz durumları nedir?
Merhabalar:)
Benim Kasım ayında sözüm kesildi. Mayısın sonunda da nişanım olacak Allah kısmet ederse. Düğünümüz de 2014 Haziran diye planlyıoruz ama henüz düğün salonu vs. bulamadık
sizler sözlü müsünüz, nişanlı mı?
Merhabalar:)
Benim Kasım ayında sözüm kesildi. Mayısın sonunda da nişanım olacak Allah kısmet ederse. Düğünümüz de 2014 Haziran diye planlyıoruz ama henüz düğün salonu vs. bulamadık
sizler sözlü müsünüz, nişanlı mı?
Benim de Ocakta sözüm oldu, bu ağustosta nişan, 2014 ağustosta da düğün olacak kısmetse. Düğün mekanı için 2014 ocakta falan başlamak gerekiyor. Nerde yaşıyorsun bu arada?
Tatlım Ocak bile geç olabilir.. Bu ağustos ta düğünü olacak bir arkadaşım Ocak'ta ayarladı düğün mekanını ama onu bile istediği tarihe bulamadı.. :/ kına için hatta haftasonu bulamadı, ancak çarşamba akşamına ayarladılar..nişandan hemen sonra bakmaya başlamak lazım sanırım...
Hadi canıııımmm
O zaman nişandan sonra dediğin gibi işleri hızlandırmak lazım.. Oyyy envymem seneye bu zamanları düşünsene, ne çok telaş olur herhalde...
Ayyyy evettt... Düşününce bile heyecanlanıyor, telaşlanıyor insan..
Bu arada düğün konusunda erkek arkadaşımla yeni bir karara vardık, daha doğrusu karar değil de fikir şimdilik.. Bizim hani 2 yerde düğün olacak ya, diyoruz ki acaba 2 yerde ortalama birer düğün yerine, tek yerde çok daha lüx bi düğün mü yapsak acaba? Bu sefer tabi Ankara'da kınayı daha kapsamlı bişey yapmak gerekecek.. Bir yandan cazip geliyor bu fikir, düğün içime alındığı gibi çok güzel olacak diye, diğer taraftan çok uzak mesafeler, onca misafiri götürmek imkansız...ama iki düğünde de her masraf çifter çifter, kuaförü, gelin arabası, fotoğrafçısı ,... Her şey çifter çifter olacak ... Oyy ne çok derdim varmış :/ en büyük tartışma konumuz bu zaten..
Tatlım lüksten kastın nedir? Senin için o gün olmazsa olmazların neler, onları bir sırala bence. Ankara'da ya da sevgilinin memleketinde yapılacak düğünlerde nelerden vazgeçemezsin? Bu liste sana kılavuzluk edecektir diye düşünüyorum.
İstediklerimi sıralayınca iki düğünden vazgeçmek zorunda kalıyorum.. Ankara'daki min 300-350 kişi olacak( o da seçerek davet edersem) , sevgilimin memeleketindeki için 800-1000 kişi arası olur diyor.. Bu durumda hem iki düğün hem de herşeyiyle dört dörtlük yapmak çok çok zorlayacak bizi...
Yemekli olsun istiyorum, kesinlikle ve kesinlikle açık alan olsun istiyorum (açık alan olmayacaksa hiç yapmayalım daha iyi bana göre, salon düğünlerinde genelde fenalık basar bana :/) hiç olmaması daha mutlu eder yani beni.. Bir de dekorasyonu filan mekanın standart dekorasyonu olmasın istiyorum .. Kendi tasarladığım, bize özel, bizi yansıtan farklı bişeyler olmalı... Çok şey istiyorum biliyorum ama sanırım mesleğim gereği tasarım konusundaki takıntılarımdan kaynaklanıyor bunlar :/
Ama diğer bir sorun da Ankara'da olsa 300 kişilik bir düğün için bu dediklerimi yapmak mümkün olabilir ama 1000 kişilik düğünde böyle bir organizasyonu yapmak ne kadar mümkün olur bilemiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?