2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ohhh, çok sevindim bu habere :)
Son iki üç gün kala görürüm ben seni, bakalım iş düşünebilecek misin :))
Hayırlısı olsun tatlım, senin için hengisi hayırlı olacaksa o olsun inşallah..

:)) doğru son günlerde tutuşcam kesin .. Âmin cnm inşallah..
Sen nasılsın tatlım? Ne var ne yok ?

Çok sagol canım :)
eee sen ne yaptın iyimisin

Envymeye de söylediğim gibi, bir değişiklik yok canım, bildiğin gibi.
Şu iş ve meslek danışmanlığını araştırıyordum ben de. Sertifikası varmış, sonra kpssden 70 puan alıyorsun, sonra da 2300 lira maaş diyor internette. Sen konuyla ilgili bir şey biliyor musun?

aaa yok bilmiyorum canım şartlar neymiş

aaa yok bilmiyorum canım şartlar neymiş

Kolay gelsin Canım.. :) danışmanlık konusunda fikrim olsaydı yardımcı olmak isterdim ama hiç bir fikrim yok...

Merhaba edacım:)

Ben biraz araştırdım kızlar, lisans mezunu olmak, kpss 3 puan türünden 70 almak ve Sakarya Üniversitesi'nden İş ve Meslek Danışmanlığı sertifikası almak. Sertifika 440 lira. Sonra atamayı bekliyorsun. Atandıktan sonra maaşın 2300 ve üstü şeklinde oluyormuş.

Kolay gelsin Canım.. :) danışmanlık konusunda fikrim olsaydı yardımcı olmak isterdim ama hiç bir fikrim yok...

Merhaba edacım:)

Merhaba canımm

Lisans olayında bitti hersey benim için

benim meslek danışmanı olan arkadaşlarım var, atamaları şuan sıkıntılı çünkü meslek danışmanı olmak isteyenlerin sayısı arttı. şirketlere gidip görüşmeler yapıyorlar, görüşmeler sonunda edindikleri bilgilere göre ellerinde detayları olan adaylardan kimlerin uyduguna bakıyorlar,bazı durumlarda eğitim veriyorlar. gibi gibi....

Aslında iş zevkli görünüyor ama atama konusu sıkıntılı. Belli de olmaz bu işler. Ben sertifika işini ciddi ciddi düşüneceğim galiba ceylincim. VErdiğin bilgiler için çok telekkür ederim.

haklısın canım her konuda gayret etsem iyi olacak

Edoşum senin bugün canın sıkkın anladığım kadarıyla, olumsuz bakmamaya çalış lütfen. Her şey daha güzel olacak, unutma...

bugün yazdıgımı bile anlamıyorum ben ya sevdigimi özleedim aksam olsada görsem onu

rica ederim canımcım ne demek..

Önümüzdeki sene seçim olacagı için kadro sayılarını kesin arttırılar, bence de niyetin varsa degerlendir derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…