2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlarr evyme önce son sayfaya yükle sonra ilk sayfaya yüklemek için url kopyala dersin resmin üzerine gelip ardından from url ye gel orada işaretli olan kısmı kaldır ve yapıstır :44:karısık mı yazdım ne :44:
Mutellaaaaa bekliyorum ceyizcikleriniiii
Baba konusunda bende bu ara tedirginim.. gecen kardeşimle kavga ederken babamın yanında bagırdı sevgilinin yanına git sen yürü dedi ve ortalık sessiz oldu bende birden hııı sen git dedim ama toplayamadım annemde bende sustuk babamda çıt yok :26: gecende yengemler ögrenince yengem bagıra bagıra konustu..annemde sürekli Tarık Tarık diyip duruyo zaten ev minicik adam bi an uyansa duyacak :26: offf son günlerde bende babamla göz göze gelmekten korkuyorum :26:

En azından sessiz duruyor baban. Benimki laf vuruyor bana. Sanki ben istemiyorum anlatıp rahatlamayı
Daha askerlik var okulum var. Bayılmıyorum sürekli yalan söylemeye annemi zor durumda bırakmaya. Fotoğraflarımız da gitti zaten
Sabahtan beri ağlıyorum ya

Bilsin de kuzum bi sussun otursun ya
Sinirlerim çok bozuk çok kötüyüm

Canım benim ya aslında su fotoları en iyisi cıkartmak tabi bizim evlerde saklanmaz :44:

yok tatlım karışık değil, gayet güzel anlatmışsın.. teşekkür ederim çok :) geçen sefer öyle yapmıştım amaaa öyle yapınca da resmi direkt göstermiyor, eklenti diye link veriyor .. :/ şimdi yine deneyeyim bakalımmm..

ben öyle yapıyorum canım ioluyor dene bi inşallah olur

bu sefer oldu galibaaaaaaaaaa... önceden görünmeyen tavam da kendiliğinden düzeldi

Çok Teşekkür Ederim canım. Hayırlısı tabiki. Vardır diyorum bunda da bir hayır.

Karamsar olmuyoruz perimmmcimmm, hiç belli olmaz biliyorsun. Hakkında hayırlısı neyse, seni mutlu edecek, huzurlu olacağın yer neresiyse o olsun tatlım. İçimizi karartmayalım...

Canımsın çok teşekkür ederim. Hayırlısı herşeyin tabiki. Uzun zamandır karşılaşamıyorduk canım nasılsın

Ben herşeyi çok beğendim ama güle güle kullan canım
Ben hızlı resimden yüklüyorum yüklemek istediğimden canım.

Canım seninde çeyizlerini çok beğendim yazdım hatta
Ahh canım ya çok üzüldüm fotolar için.
Geri dönüşüm yapanlar var ama nsaıl yapıldığı konusunda hiçbir bilgim yok
Tekrardan da doğum günün kutlu olsun canım

Hahahah benim babamda çakıyor durumu
Bana var heralde diyor yook canmm diyorum
Sonra zaten 5-6 sene bir tanışma süresi yaparız damat nasıl diye diyor Şakalaşıyor :)
Ama şu sıra iyiden iyiye hissettiği için her pazar çıkmama nere diyorsun hayırdır diyor. Ki hiçbir şeyime karışmayan babamdan bahsediyoruz

Anneciğin hazırlıklara ufaktan başlıyor desene envymemm, bu güzel bir işaret Ben de şimdi bakıyorum topiğine, merak ettim havlularını

Doğum günün kutlu olsun canımcım, nice mutlu senelere..
Fotoğraf işine çok üzüldüm. CDye de yazdırabilirsin aslında. Ama en iyisi mail sanırım.
Babanı da bence çok kafana takma. O konuşuyorsa sen de konuş. Baba ben sana anlatacaktım ama daha önümüzdeki engelleri kaldıramadığımız için anlatmadım. Senin karşına tamamen evliliğe hazır olarak gelmek istedik diye anlat. Amacım senden bir şey saklamak değil dersin.

Ben herşeyi çok beğendim ama güle güle kullan canım
Ben hızlı resimden yüklüyorum yüklemek istediğimden canım.

sağol kuzuuummm....

Anneciğin hazırlıklara ufaktan başlıyor desene envymemm, bu güzel bir işaret Ben de şimdi bakıyorum topiğine, merak ettim havlularını

bunların çoğu çoook önceden olanlar aslında tatlımm.. o zamanlar ayy bunlar ne biçim şeyler derdim, şimdi dizip fotoğraflarını çekiyorum.. yaşlandım mı ne

1 sene daha bilmezden duymazdan gelirse sevinirim
Anlarlar tabi anlamamak mümkün degil
canım sıkılıyo kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…