- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Günaydın kızlarr evyme önce son sayfaya yükle sonra ilk sayfaya yüklemek için url kopyala dersin resmin üzerine gelip ardından from url ye gel orada işaretli olan kısmı kaldır ve yapıstır :44:karısık mı yazdım ne :44:
Mutellaaaaa bekliyorum ceyizcikleriniiii
Baba konusunda bende bu ara tedirginim.. gecen kardeşimle kavga ederken babamın yanında bagırdı sevgilinin yanına git sen yürü dedi ve ortalık sessiz oldu bende birden hııı sen git dedim ama toplayamadım annemde bende sustuk babamda çıt yok :26: gecende yengemler ögrenince yengem bagıra bagıra konustu..annemde sürekli Tarık Tarık diyip duruyo zaten ev minicik adam bi an uyansa duyacak :26: offf son günlerde bende babamla göz göze gelmekten korkuyorum :26:
Hiç üzülme canım ya benim babamda ilkin görüp laf vurmuştu...Sonra zaten anlattımHatta şimdi de ben ona laf vuruyorum..Fikkriii damatla görüşmeyecen mi diye adam şok oluyor Üzülme üzülme bilsin artık yani.
En azından sessiz duruyor baban. Benimki laf vuruyor bana. Sanki ben istemiyorum anlatıp rahatlamayı
Daha askerlik var okulum var. Bayılmıyorum sürekli yalan söylemeye annemi zor durumda bırakmaya. Fotoğraflarımız da gitti zaten
Sabahtan beri ağlıyorum ya
Canım benim ya aslında su fotoları en iyisi cıkartmak tabi bizim evlerde saklanmaz :44:
Mail hesabına falan göndereceğim bundan sonra
Günaydın kızlarr evyme önce son sayfaya yükle sonra ilk sayfaya yüklemek için url kopyala dersin resmin üzerine gelip ardından from url ye gel orada işaretli olan kısmı kaldır ve yapıstır :44:karısık mı yazdım ne :44:
Mutellaaaaa bekliyorum ceyizcikleriniiii
Baba konusunda bende bu ara tedirginim.. gecen kardeşimle kavga ederken babamın yanında bagırdı sevgilinin yanına git sen yürü dedi ve ortalık sessiz oldu bende birden hııı sen git dedim ama toplayamadım annemde bende sustuk babamda çıt yok :26: gecende yengemler ögrenince yengem bagıra bagıra konustu..annemde sürekli Tarık Tarık diyip duruyo zaten ev minicik adam bi an uyansa duyacak :26: offf son günlerde bende babamla göz göze gelmekten korkuyorum :26:
ben öyle yapıyorum canım ioluyor dene bi inşallah oluryok tatlım karışık değil, gayet güzel anlatmışsın.. teşekkür ederim çok :) geçen sefer öyle yapmıştım amaaa öyle yapınca da resmi direkt göstermiyor, eklenti diye link veriyor .. :/ şimdi yine deneyeyim bakalımmm..
ben öyle yapıyorum canım ioluyor dene bi inşallah olur
kuzucumm, her şeyin hayırlısı.. hiç ama hiç üzme kendini... bakarsın oluryedek sıralaman gayet iyi gibi... hiç ama hiç üzülme, moral bozmak yok tamam mı? zaten hayırlısı diye dua ettik, vardır her şeyde bir hayır...
Karamsar olmuyoruz perimmmcimmm, hiç belli olmaz biliyorsun. Hakkında hayırlısı neyse, seni mutlu edecek, huzurlu olacağın yer neresiyse o olsun tatlım. İçimizi karartmayalım...
Günaydın canlar :)) nasılsınız bakalım?
dün akşam annem sandığı açtı, bir sürü bir sürü şeyler varmış çeyizlik... gerçi bir çoğu bana göre çok gereksiz ama
en çok havluları sevdimmm
bir kısmının fotoğraflarını çektim.. ama çeyiz topiğimde ilk mesaja ekleme yapamıyorummesaj düzenlemeyi açabiliyorum ama resim ekleyemiyorum.. yetkiniz yok yazısı çıkıyor... bilen varsa yardımcı olabilir mii?
Günaydın kızlar
Dün doğum günümdü. Güzeldi. Gündüz sevgilimle akşam da ailemle kutladık. Bi sürü çeyiz gelmiş bana
Fotoğraflarını topiğime ekleyeceğim.
Lakin sabahtan beri ağlıyorum
Çünkü babam görmesin diye bilgisayardan silip flash belleğe yüklediğim fotoğraflarımızın hepsi silinmiş!
Daha önce 2 kez daha olmuştu... Artık sıkıldım bundan! Her sene 1 senelik fotoğraflarımız siliniyor ya
Dün çektiğimiz fotoğrafları kaydetmek için taktım bilgisayara, bi baktım klasör boş diyor! Şok oldum
Vardır bi hayır diyorum ama içim yanıyor
Günaydın canlar :)) nasılsınız bakalım?
dün akşam annem sandığı açtı, bir sürü bir sürü şeyler varmış çeyizlik... gerçi bir çoğu bana göre çok gereksiz ama
en çok havluları sevdimmm
bir kısmının fotoğraflarını çektim.. ama çeyiz topiğimde ilk mesaja ekleme yapamıyorummesaj düzenlemeyi açabiliyorum ama resim ekleyemiyorum.. yetkiniz yok yazısı çıkıyor... bilen varsa yardımcı olabilir mii?
Günaydın kızlar
Dün doğum günümdü. Güzeldi. Gündüz sevgilimle akşam da ailemle kutladık. Bi sürü çeyiz gelmiş bana
Fotoğraflarını topiğime ekleyeceğim.
Lakin sabahtan beri ağlıyorum
Çünkü babam görmesin diye bilgisayardan silip flash belleğe yüklediğim fotoğraflarımızın hepsi silinmiş!
Daha önce 2 kez daha olmuştu... Artık sıkıldım bundan! Her sene 1 senelik fotoğraflarımız siliniyor ya
Dün çektiğimiz fotoğrafları kaydetmek için taktım bilgisayara, bi baktım klasör boş diyor! Şok oldum
Vardır bi hayır diyorum ama içim yanıyor
Ben herşeyi çok beğendim ama güle güle kullan canım
Ben hızlı resimden yüklüyorum yüklemek istediğimden canım.
Anneciğin hazırlıklara ufaktan başlıyor desene envymemm, bu güzel bir işaretBen de şimdi bakıyorum topiğine, merak ettim havlularını
Çok Teşekkür Ederim canım. Hayırlısı tabiki. Vardır diyorum bunda da bir hayır.
Canımsın çok teşekkür ederim. Hayırlısı herşeyin tabiki. Uzun zamandır karşılaşamıyorduk canım nasılsın
Ben herşeyi çok beğendim ama güle güle kullan canım
Ben hızlı resimden yüklüyorum yüklemek istediğimden canım.
Canım seninde çeyizlerini çok beğendim yazdım hatta
Ahh canım ya çok üzüldüm fotolar için.
Geri dönüşüm yapanlar var ama nsaıl yapıldığı konusunda hiçbir bilgim yok
Tekrardan da doğum günün kutlu olsun canım
Hahahah benim babamda çakıyor durumu
Bana var heralde diyor yook canmm diyorum
Sonra zaten 5-6 sene bir tanışma süresi yaparız damat nasıl diye diyorŞakalaşıyor :)
Ama şu sıra iyiden iyiye hissettiği için her pazar çıkmama nere diyorsun hayırdır diyor. Ki hiçbir şeyime karışmayan babamdan bahsediyoruz
1 sene daha bilmezden duymazdan gelirse sevinirim
Anlarlar tabi anlamamak mümkün degil
canım sıkılıyo kızlar
Var ile yok arası perim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?