2014-2015 yillarinda reduksiyon islemi yaptirmak zorunda kalanlar

byhn06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
340
178
Arkadaslar tedavi ile hamile kaldim ve 9. Haftamdayim 4 uz (dörduz)lere hamileyim ve reduksiyon yaptirip indirgemeye gidecegim bu islemi Ankara da yapanlardan islem ve tecrubeli drlarla ilgili bilgi almak istiyorum.

Ayrica bu durum benim icin cok zor alinmis bir karar o yuzden yorumu sadece deneyimli kisilerden almak istiyorum.Ahlak bekciligi yapip gunah vs gibi bilip bilmeden yorum yapan yargilamaya merakli kisilerin dusuncelerini kesinlikle duymak istemiyorum.

Arkadaslar tedavi ile hamile kaldim ve 9. Haftamdayim 4 uz (dörduz)lere hamileyim ve reduksiyon yaptirip indirgemeye gidecegim bu islemi Ankara da yapanlardan islem ve tecrubeli drlarla ilgili bilgi almak istiyorum.

Ayrica bu durum benim icin cok zor alinmis bir karar o yuzden yorumu sadece deneyimli kisilerden almak istiyorum.Ahlak bekciligi yapip gunah vs gibi bilip bilmeden yorum yapan yargilamaya merakli kisilerin dusuncelerini kesinlikle duymak istemiyorum.

Canim oncelikle Allah yardimcin olsun.prof.dr. Ahmet Erdemi tavsiye ederim.cogul gebelik konusunda uzman. Insanin psikolojisinden anliyor ve cok guvenilir bir doktor.

Canim oncelikle Allah yardimcin olsun.prof.dr. Ahmet Erdemi tavsiye ederim.cogul gebelik konusunda uzman. Insanin psikolojisinden anliyor ve cok guvenilir bir doktor.
Oncelikle iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Hangi sehirde hangi hastanede bu dr? Sizin de basiniza boyle bir olay gelisti mi?

Oncelikle iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Hangi sehirde hangi hastanede bu dr? Sizin de basiniza boyle bir olay gelisti mi?

Ankara Gazi de prof. Balgatta da muayenehanesi var.canim az kalsin benim basima gelecekti ama gelmedi.ücüz hamileyim bende hangi doktora gitsem reduksuyon onerdi ama benim bebeklerden ikisi tek yumurta ikiziydi yani ya ikisi sonlandirilacakti ya da tek olan.tek olaninda gelisimi cok iyiydi.12.haftaya kadar bekledim tum tetkiklerimi,ense olcumlerini yapti hoca bir problem gormeyincede ben boyle devam etmeye karar verdim.takiplerimi Ahmet hoca yapiyor cok bilgili bir doktor ins.dogumuda o yaptiracak.hamilelikte hele de cogulda doktora guven duymak cok onemli. Ins.hersey gonlunce olur

Tesekkur ederim bilgin icin.
Slm canim. Benimdde bu konuda tecrubene ihtiyacım olacak. Ucuz gebelik oldu tedavi sonucu gerçi henüz kalp atışlarını duymadık suan sadece keseleri gördük ama doktor ucuz devam ederlerse birini sonlandirmamiz gerek dedi.sen yaptirdinmi diğer bebekler sağlıklı devam ettimi lütfen bilgi veririmmisin. Çok ihtiyacım var su an olumlu şeyler duymaya

X