canım Allah sabır versin daha yeni tutunmuştular ya neden böyle oldu. İnan çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda tekrar anneliği yaşatır inşKızlar merhaba,
Öncelikle desteginizden dolayı hepinize tesekkur etmek istiyorum.
Umudiharin dediği gibi maalesef ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı, şuan psikolojik olarak o kadar kotuyumki sanki hic iyi olmayakmisim gibime geliyorve hicbir söz beni teselli etmiyor ne yazıkki, zamana ihtiyacım var sadece, umarım en kısa zamanda atlatirim.
Sizler içinde tedavisi devam edenlere güzel sonuçlar almalarını, gebe olanlar içinde sağlıkla kucağınıza almanızı ve hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum arkadaşlar.
Herşey için tekrar tesekkur ederim her birinize ayrı ayri
Canım benim değer de yükselmiş şükür 429. Ama hala çok tedirginimcanım hadi bakalım sen de bize güzel haber Allahın izniyle oldu ... çok şükür en zor olan süreci atlattık düşünüyorum da o heyecan
kizlar iyi aksamlar ya benim oglenden beri sol karnimda batma gibi bi agri var bide ilk tedavim dis gebelik oldugu icin rahmimin sol tarafinda agri hic gecmedi nefes aldikca agrim artiyo ve nefesimi kesiyo korkuyorum yine bi sorun olmasindan ne bileyim kanamam yok ama agri biraz basimi donduruyo daha transferimin 7.gunu bugun bitti dualarinizi eksik etmeyin benden...
Canım benim değer de yükselmiş şükür 429. Ama hala çok tedirginim
hareketlerime dikkat ediyorum.
kizlar iyi aksamlar ya benim oglenden beri sol karnimda batma gibi bi agri var bide ilk tedavim dis gebelik oldugu icin rahmimin sol tarafinda agri hic gecmedi nefes aldikca agrim artiyo ve nefesimi kesiyo korkuyorum yine bi sorun olmasindan ne bileyim kanamam yok ama agri biraz basimi donduruyo daha transferimin 7.gunu bugun bitti dualarinizi eksik etmeyin benden...
Kızlar merhaba,
Umudiharin dediği gibi maalesef ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı, şuan psikolojik olarak o kadar kotuyumki sanki hic iyi olmayakmisim gibime geliyorve hicbir söz beni teselli etmiyor ne yazıkki, zamana ihtiyacım var sadece, umarım en kısa zamanda atlatirim.
Sizler içinde tedavisi devam edenlere güzel sonuçlar almalarını, gebe olanlar içinde sağlıkla kucağınıza almanızı ve hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum arkadaşlar.
Hayitlu olsun canim degerlerin artigini gordukce dikkat artiyo her gun test yapasim var acaba oradalar mi diye cok merak ediyorummCanım benim değer de yükselmiş şükür 429. Ama hala çok tedirginim
hareketlerime dikkat ediyorum.
Selam umudihar bu ara hiç giremedim annemin rahatsızlığı ve birde sitenin enteresan degisimi nedeni ileKIZLARRRRRRRRR NERDESNIZZZZZ NELER YAPIYRSUNUZZZZ HIC HABER YOKKK ... BIZLERI HBERSIZ BIRAKTINIZ..
merhaba arkadaşlar. 3 gündür sabahlara kadar buralarda dolanıp sizleri okuyorum.gündüzleri uyuyorum :) transferimin 3. günüydü bugün.5. gün embriyosuydu. daha önce klomen sonrası gebelik ve 8 haftalıkken düşüğüm var.6 haftalıkken tesadüfen öğrenmiştim zaten.yani sadece 2 hafta tadabildim o muhteşem duyguyu. enfeksiyon, kanalların tıkanması, polikistik overli olmam üst üste gelince 2 kezde tüp denedim rabbim yine nasip etmedi.her tedaviye büyük umutlarla başlayıp sonrasında negatifi görmek psikolojimde dengesizliklere neden oldu.negatif sonrası ben çocuk falan istemiyorum artık.vardır allahın bi bildiği, işinede bu kadar karışılmazki deyip çektim kendimi kenara.eşimi, çevremi en çokta kendimi idare edebilmek adına söylenen sözler ve bastırılan duygular... ta ki arkadaş çocugunu, sokaktaki bi bebeği, öğrencilerimi (sınıf öğretmeniyim) görene kadar.dediğim gibi bugün 3. transferimin 3. günü ve 3 gündür başım sürekli ağrıyor.ilaçta alamıyorum.ara ara tutunması için yalvarıyorum yumurcağa.sanırım sinirlerime fazla yükleniyorum ama yine güçlü görünmesi gereken ben, bastırıyorum herşeyi. teste kadar nasıl geçecek bu günler...
hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin allah. bu çaresizlikte yanlız olmadığımı bilmek güzel en azından.inşallah hepimiz alalım bebişlerimizi kucağımıza...
canım gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin umarım en kısa sürede toparlanırsınKızlar merhaba,
tebrik ediyorum seni çok çok sevindim allah tamamına erdirsin inşaallahkızlar kocaman günaydın hepinize Allah bugüne dualarımızı kabul etmesi umuduyla başlayalım inşallah... 2 gebelik sonucum çıktı sabah yaptırmıştım değer 549inşallah kalp atışlarını da duymayı da nasip eder Rabbim ... güne mutlu başladım bebişlerim benimle GYILMAZ1982 arkadaşımıza dua edelim duaya ihtiyacı var kıyamam ben ona ya herşey güzel güzel seninleyiz görüceksin bak bebişlerin sana sımsıkı sarılacaklar
canım transferden kaç gün sonra gördüün keseyi ve kalp atışınıben de salı günü gördüm hem keseyi hem kalp atışını ama doktorum bana hiç bıraktırmadı azaltmadık bile hepsini aynı dozda alıyorum yine seninki neden bıraktırdı acaba... ama nolur hemen kötü düşünme canım bak sen de diyosun kırılma kanaması oluyomuş diye belki öyledir lütfen önce sen iyi olmalısın ki bebeğin de senden güç alsın demi hemen salıp koyverme kendini o bebek nasıl yollardan geliyo ne çabalarla tutundu annesine öyle hemen terketmez annesini
Hadi hayirli olsun canim ilk 3 gun onemli yat dinlen
Canım benim sakın ümitsizliğe kapılma dicem ama bende ne hissettiğimi bilmiyorum inan korku,kaygı,umut hepsi birbirine karıştı,benimde dün transferim oldu rabbim bizim kucağımızıda boş bırakmasın inşallahh , peşpeşe hayırlı haberler veririz umarım,Allahım bizlere sen yardım etmerhaba arkadaşlar. 3 gündür sabahlara kadar buralarda dolanıp sizleri okuyorum.gündüzleri uyuyorum :) transferimin 3. günüydü bugün.5. gün embriyosuydu. daha önce klomen sonrası gebelik ve 8 haftalıkken düşüğüm var.6 haftalıkken tesadüfen öğrenmiştim zaten.yani sadece 2 hafta tadabildim o muhteşem duyguyu. enfeksiyon, kanalların tıkanması, polikistik overli olmam üst üste gelince 2 kezde tüp denedim rabbim yine nasip etmedi.her tedaviye büyük umutlarla başlayıp sonrasında negatifi görmek psikolojimde dengesizliklere neden oldu.negatif sonrası ben çocuk falan istemiyorum artık.vardır allahın bi bildiği, işinede bu kadar karışılmazki deyip çektim kendimi kenara.eşimi, çevremi en çokta kendimi idare edebilmek adına söylenen sözler ve bastırılan duygular... ta ki arkadaş çocugunu, sokaktaki bi bebeği, öğrencilerimi (sınıf öğretmeniyim) görene kadar.dediğim gibi bugün 3. transferimin 3. günü ve 3 gündür başım sürekli ağrıyor.ilaçta alamıyorum.ara ara tutunması için yalvarıyorum yumurcağa.sanırım sinirlerime fazla yükleniyorum ama yine güçlü görünmesi gereken ben, bastırıyorum herşeyi. teste kadar nasıl geçecek bu günler...
hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin allah. bu çaresizlikte yanlız olmadığımı bilmek güzel en azından.inşallah hepimiz alalım bebişlerimizi kucağımıza...
İnşallahhh canlarım inşallahhh o kadar korkuyorumki Allahım sen bize yardım et,sürekli konuşuyorum karnımla bişi olmasın diyeİnşaallah bebeklerin sımsıkı tutunur canım hayırlısı olsun
Canım öncelikle hayırlı olsun benim de tek embriyoydu Rabbim ol deyince oluyor.Kızlar transferim oldu bugün tek embryo kondu , hakkımızda hayırlısı inşallah , dua edin canlarım öpüyorum sizi
Çokkkkkk sevindim tebrik ediyorum ,Allah hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah kendine iyi bak :)))tebrik ediyorum seni çok çok sevindim allah tamamına erdirsin inşaallah
Canim senin kacinci gun embriyosuyduCanım öncelikle hayırlı olsun benim de tek embriyoydu Rabbim ol deyince oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?