2014 Aralık Anneleri

ay ne kadar hoş ve ince bir davranış çok beğendim :)

eet canım olabilir ama insan yine de istio ya ben aslanım bi de her an herkesden ilgi bekliorum çok kötü bu işte pofff

kızlar ankarada etlik zübeyde hanıma giden var mı doğumu orda düşünen yana yakıla hastane arıyorum kızlar

:) alemsin Gökçe ya fırlatcakmış çocuu..
Hem niye avm de buluşuonuz çocuk parkı yok mu orda?

kızlar kayınvalide kafayı yedi.. rüyasında beni görüyor arıyor. dün arkadaştaydık eşimi aradı bende muhabbet uzun sürer kapatmaz die wc de dedirttim kendime.. hastaneye gittikde haber vermedik sanmış bugün tekrar aradı amannn haber ver kızım bana die.. doğuma gittinde benden saklıyosunuz sandım dedi. olurmu hiç öyle şey neden saklıyım ki senden dedim.. cumartesi alışveriş yaptık dedim. kadın kafayı yedi bana dioki nie aldın ben alırdım dio. yahu senin zevkin başka benim ki başka hem sen ne bileceksin benim ne alacağımı.. temizliğe kimseyi çağırma dioben gelip yaparım dio.. eşimde gelmesini istemiyor ben yaparım dio.. amann ben mi abartıyorum acaba?? bi akıl verin yahu. bu kırkımız çıkana kadar yanımızda kalacak herşeye karışırsa papaz oluruz vallahi.. iyiyken neden kötü olalım diimi??

Ben hic gezinemiyorum.cok fazla kasilmam var.annem evde obyardimci artik bana.nst de sancilarim 70 lere kadar cikiyor.ben prepar kullaniyirum yarim aliyorum ama cok carpinti yapiyo.dikkat etmesem dogurcam resmen.o yuzden hep yatiyorum.az daha sikalim disimizi:)))

Canım aranızdaki ilişkiyi bilmıyorum ama kadın kötü bişi dememiş ki . Temizliğe yardım falan ne guzel işte . Burada cogu arkadas hasta olduğu halde bi çorba yapanım yok dıye üzülüyor ilgisizlikten yakınıyor . Onlarda hevesli .. Mesela alacağın sey varsa ben sunu beğendim onu alırmışın desen sen yonlendırsen

Bu haftadan sonra hem yerini hem haftalarini bulurlar benim kocaminda kafasi buyuk ama boyle dogmamistir sanirim :) bizede kandan baska bisey vermiorlar ona ragmen degerlerim dusmus sonumuz hayrolsun insallah

Canım evet çok üstüne düşüyor olabilir ama buna şükret bence.Benim kayınvalide görümce falan ilk torunları olacakları halde hiç arayıp sormuyorlar bir eksiğin sorunun var mı diye?Açıkçası doğumdan sonra bir gün bile yanımda kalmasını istemem çünkü temizlikten anlamaz çok fazla sigara içer ve sadece akıl verir. Herşeyi çok bildiğini zannediyor. Bir çorap bile almadılar.Kaldı ki 2 yıl önce erken doğum yaptım 25 haftalık kızım 2 ay küvözde kaldı sonra kaybettik yavrumuzu. Bunda belki daha hevesli olurlar diye düşündüm ama nerde. Çok tuhaf geliyor bana. Eşime de söylüyorum şimdiden gelip kalmasın yanımda o bana değil ben ona bakarım. Öğlen uyanıyor kahvaltı falan yapmaz sigara içer ve sadece akıl verir.

Canım aranızdaki ilişkiyi bilmıyorum ama kadın kötü bişi dememiş ki . Temizliğe yardım falan ne guzel işte . Burada cogu arkadas hasta olduğu halde bi çorba yapanım yok dıye üzülüyor ilgisizlikten yakınıyor . Onlarda hevesli .. Mesela alacağın sey varsa ben sunu beğendim onu alırmışın desen sen yonlendırsen..

aramızda bir problem yok canım sadece herşeye fazla karışıyor. bende korkuyorum birgün laf söyleyip kalbini kırarım die. tamam o daha tecrübeli öğreneceğim çok şey var ama bilmedikleride var.. yün yorgan diktirmiş yastıkla beraber. ben anne şimdi daha o minnacık yorganı kaldıramaz yastıkda konulmaz diyorum. olurmu öyle şey dio... temizliğide yapmasını eşim istemiyor laf ediyor annesi die.. sonuçta kızının evini temizlemeye giderken damadımın evini temizlemeye gittim demiyor.. ama bana gelince geline temizliğe gidiyorum diyor.. aman ne biliyim işte..

Canım evet çok üstüne düşüyor olabilir ama buna şükret bence.Benim kayınvalide görümce falan ilk torunları olacakları halde hiç arayıp sormuyorlar bir eksiğin sorunun var mı diye?Açıkçası doğumdan sonra bir gün bile yanımda kalmasını istemem çünkü temizlikten anlamaz çok fazla sigara içer ve sadece akıl verir. Herşeyi çok bildiğini zannediyor. Bir çorap bile almadılar.Kaldı ki 2 yıl önce erken doğum yaptım 25 haftalık kızım 2 ay küvözde kaldı sonra kaybettik yavrumuzu. Bunda belki daha hevesli olurlar diye düşündüm ama nerde. Çok tuhaf geliyor bana. Eşime de söylüyorum şimdiden gelip kalmasın yanımda o bana değil ben ona bakarım. Öğlen uyanıyor kahvaltı falan yapmaz sigara içer ve sadece akıl verir.

vuuu seninki betermiş canım.. bence de çocuğa yanaştırma bile sigara içiyorsa helede.. bizimkiler çok meraklılar odasını bile onlar aldı bize sadece halısı perdesi ıvır zıvır kaldı.. valla kendi ailemden daha çok düşüyorlar üstüme bizimkiler bir iğne bile almadılar.. zaten uzaktalar.. ama burda arkadaşım var onun ailesi kendi ailem gibi herşeyini almışlar çocuğun kayınvalidem onlarıda kıskanıyor her hafta görüşüyoruz. onlarla arkadaşımın annesine anne diyorum zaten.. hastanede yanımda kalacak kayınvalide onun için kıskançlık yapıyor :):):):):)

Canim valla ben de insanlar cevremdeyken o 40 günü nasile gecirecegim diye kara kara düsünüyorum ben anneme söylettircem ama 20 gün sonra ben hallederim herkes gidebilir.Ben evde insan olunca daha cok kasiliyom.Ben ne olsa yapar yerim.Evde indan olunca hem yemek bulasik cok oluyo,hem temizlik durmuyor.Bilemiyorum annem de kardesim okudugundan memlekete dönecek 15 gün sonra.İns 20 gün sonra herkes gider.Kara kara düsünüyorum simdiden misafirleri napcam diye

Evet canim kasilma tam da tarif ettigin gibi.. ama seninkisi kisa suruyo. Kasilma araliklari azalinca ve suresi uzayinca hicbisey yapma mumkunse. Dinlenmeye bak cunku sonrasi sanciyla seyrediyo. Ben de pozisyon degistirince iyi geliyo. Ben biraz masaj da yapiyorum ovusturma seklinde. O zamn daha cabuk geciyo.

çook güzel açıklamışsın hepsini sağol. Aklıma hiç gelmeyen şeyler vardı sayende hatırladım . Şu anda nst deyim ben de. 1 saattir denk getiremediler kalp atışını. Oturur pozisyonda bulundu allahtan.

Herhangi bi sancı falan yok sanırım. Çok şükür erken doğumluk bir şey gözükmüyor

Evet kendisi atılan maile var diye cevap vermiş.
Evet canım oda ile birlikte gelecek aksilik olmazsa :)

Rica ederim canim insallah zamaninda gelir masallah diyelim...

vuuu seninki betermiş canım.. bence de çocuğa yanaştırma bile sigara içiyorsa helede.. bizimkiler çok meraklılar odasını bile onlar aldı bize sadece halısı perdesi ıvır zıvır kaldı.. valla kendi ailemden daha çok düşüyorlar üstüme bizimkiler bir iğne bile almadılar.. zaten uzaktalar.. ama burda arkadaşım var onun ailesi kendi ailem gibi herşeyini almışlar çocuğun kayınvalidem onlarıda kıskanıyor her hafta görüşüyoruz. onlarla arkadaşımın annesine anne diyorum zaten.. hastanede yanımda kalacak kayınvalide onun için kıskançlık yapıyor :):):):):)[/QUOTE]

Sen yine şanslısın bunu kendi lehine değerlendir bence. Biz kayınvalideme bebekle gidemiyeceğiz bile köpeği var ve kurban olurum ben ona deyip duruyor. Bebek getiremeyiz deyince ölürüz de köpeğimizi vermeyiz kimseye diyorlar. torun mu köpek mi dersen kesinlikle köpeklerini tercih ederler. zaten diyorum ya bir çorap bile almadılar arayıp sormuyorlar. Ben de artık beklenti içine girmiyorum. Ailem var iyi ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…