benim amcamın akıllı karısıda lif örmüşş getirmiş görsennn eşimmmmm çıldırdı yengeee ben kendimi liflemiyom minicik çocuk liflenirmi onun derisi ne dedi yengemmm bir bozuldugökçe ya okurken kopuyorum seni .. bende burdan seslenmek istiorum eşe dosta cidden gelseler de cok uzatmasınlar yemek vs zor yani beni de pohpohlayıp Yusufumu sevip ikramları alıp kaçsınlar ziyaretin kısası makbuldur .. bende sevmiyorum kalabalığı bi de gelirler hizmet beklerler o öle olacak bu böle eleştirirler yengemler lif örüp duruyor 50 cm lik bebeğe .. dedim ne lifi uzaylıymışım gibi baktılar sora bi ayıplama kınama kırılma ayyyy ben mi hamişim onlar mı belli diil valla darlandırıyorlar beni de Yusufumu da ..
çok ciciler bizim yerdeki halımız kremmmm ve bir bebek halısı beceripde alaamadık artık seneyee...KIZLAR kasım annelerini okuyorum sürekli. çok heyecanlı. doğuma gidenler, yazanlar vs vs.
bizimde 15-20 güne başlar diye düşünüyorum. ben eğer bir aksilik olmazsa 23 aralık gibi sezeryan doğum düşünüyorum. eğer oğluşum ben erken gelicem derse orası ayrı. bana çooook uzun bir zaman gibi geliyor ama benden daha yakın tarihtekiler için şimdiden inanılmaz heyecanlanıyorum.
yapacak işlerim çok enerjim yok. ama kendimi en azından öncelikle evime adapte edeceğim.
bebeğin odası hazır ama dekorasyonu eksik.
annemin ördüğü benim süslediğimiz battaniye ve odadan bir kare gönderiyorum. oda için duvar kağıdı alma düşüncesindeyim. ayrıca ucu gözüken koltuk krem düz renk. üstüne örtü mü diktirsem diye düşünmüyor değilim. bana bir fikir verin. yatağın tam karşısında yüklük tarzı kremsi dolabım mevcut.odanın hacmi halı kadar yani.
çok ciciler bizim yerdeki halımız kremmmm ve bir bebek halısı beceripde alaamadık artık seneyee...
birde ben ne zaman halı almaya çıksam beyazlı adeta oturma odasına yönelik gibilere baktım eşim yok ben saha figürlü...deniz figürlü alacam vs.. dedi bende sevmiyom öyle şeylerii ama sizin halınızın mavisi teması çok yakışmış
güle güle kullanın bacımmm.. battaniyede çok cici olmuş tebrkler
benim amcamın akıllı karısıda lif örmüşş getirmiş görsennn eşimmmmm çıldırdı yengeee ben kendimi liflemiyom minicik çocuk liflenirmi onun derisi ne dedi yengemmm bir bozuldu
bizim adam çok pimpirikli zaten o herkesin ağzının payını veririben ise çaktırmamm alırım teşekkür ederim oh oh depolarım ordan geleni başka yere hediye ederim... hertür hediye itina ile kabul edilir diyenlerdenim
yok yok çocuk odada oynayacak sürünecek koyu olması makul.. büyük olması güzel öyle kilim gibi küçücük değil sarmış odayı süper bence güle güle kullanın bacımm... benim kuzenin çocuğu 2 yaşlarındayken boyama çalışması yapıyorlardı çocukda kağıtları boyamaktan ziyade halıları duvarları boyama eğilimi vardı, ve sadece kendi odasında bu etkinliği yaptırtıyordu annesi o yüzden çok makul renkler...ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
HALIMIZ HEDİYE. BİZ BEĞENDİK TABİ AMA BENİMDE ALIRKEN ACABA ÇOK MU RENKLİ ENDİŞEM VARDI. BENDE SEN GİBİ BÖLE SOFT RENKLER DÜŞÜNÜYORDUM. AMA BU DA SERİNCE İÇİME AYRI BİR SİNDİ. ŞİMDİ UFAK RENKLER KATICAM HALININ RENKLERİNDEN. PUFF DEKORASYONDA ZOR.
zararlı mı? eşim tutturdu alalım diye bende katillı kaynat aç kapağını al sana buhar makinesi herşeyin makinesini almaya da gerek yok diyom ama bakalım
kullan atlardan aldım baya ilk zamanalrda malum bokunu falan her tarafa sıvamıyım sanırım 1 aya öğreniriz değiştirmeyi... bizim ailede hiç çocukda yok bu ilk olacak ve hatta annem bile nasıl değiştirecek bilemiyom... bizi normal bezlermiş böyle prima bez falan o da bilmez diyom bakalım ne olacak...
tamam hemşommm böyle tecrübeli anneler alma diyince kaydediyommm.. almıyommm ok sağol bacım... bu arada durumun iyidir inşallah az kaldı kasımda sezeryanın di mi??? öyle anımsıyom senle @esr06
evet.. 12.12.14 güzel tarih
aslında 14.12.14 de başka bir deli tarih olur
erkek geç gelir diyolar ama baksana bu doğan 3 bebişde erkekk hemde gayet erkenden doğdular 2 si 33. haftasında 1 i (trilaylomunki yine 35+5) di dur bakak ne olacakkk...dediğin gibi hayırlı zamanlarda gelsin
vay be 10 takım fincana şaşırdım valla...ahahah bak yine çok güldüm yaa haklı ama adam ben de o gün çıkıştım ne lifi die kıpkırmızı oldum sinirimden ne o dün diğer yengem örüp göndermiş saklarım dediğin gibi .. hediyeyi baskasına hediye etmeyi de sevmiyorum ama geçen bi arkadaş kullanılmayan eşyalar evin enerjisini düşürüyor dedi bende gereksiz gördüklerimi vermeye hediye etmeye başladım .. arkadaşım 1.5 yıl olacak evleneli 10 takım 6 lı kahve fincanı geldi şaka mı bu ya..
vay be 10 takım fincana şaşırdım valla...
bizim evin enerjisi demek birde eleme yapsam nasıl artacak.... ben de de sürekli uygun olunca da bişeyler alıp birilerine yaza gidince evine gidince evime gelince hediye etme eğilimi vardır... valla çaktırmadan hediyeyide hediye ederim....
boşver gelenlere de liflere kızarma bozulma sallama derim....
geçen eşimin annesi hırka patik ve pantolon örmüş... ilk torunu tek oğlunun... zaten becerememişte pek hele pantolonu kendide dedi unutmuşummm diye eşimi görecennn annesine oğlumun poposu pişik olur bunu giydirsek bakıyom yüzünee hala kadına laf atıyo... dönüp bana gökçe annem bana ilk okulda bi gömlek almıştı lisede ancak tam oldu hep büyük alır.. bizim oğlana da büyük örmüşşş demez mi... evet büyük örmüş ama seneye kışa olur canım diyom kadının yanında eşim yok yok içine baya bişey giydirsek bunu mont niyetine astronot kıyafet gibi giydiririz yine de büyük olur diye tutturdu... karşı tarafı çok çok sevmesem de (eşimin anasını) emeğe saygı duyanalrdanım... ha kullanacam mı kullanırım dedim amaaa palavra palavra palavra
sizde eğlenceli anne bbalarsınız.. süslenmeler falannn sen doğumadaa ilk buluşma diye saçlar yapılı, porselen makyajlı falan girer mişin hey maşallahaman kuzu korkuyorum ben de erken doğumdan daa hazır da diilim .. naparım bilmiorum .. doktor da bi nst ye sokmadı Yusuf ztn yukarda maşallah bugün yine yiyip durdum ayaklarını kaburgama hatta yanlardan sırtıma doğru ittiriyorrdelibaşş die seviyorum bazen gece 4 te lavaboya kalkıorum bakıorum yine ittirio hiç inmedi aşağı dönmedi de pofff .. buaradaa bence çok sevcek annesini ya böle anneye aşık erkek cocuklar olur ya öle olsun istiorumm Yusuf da anakuzusu diil ama anne hayranı .. abartıp bu durumu geçen gün süslenip püslendim muayene günü sanki o da beni görecekmiş gibi ultrasondan eşime diorum bi de sende süslen die
burcum akrepayyy çok eğlendimm ya kuzum senin burcun ne ? ya ben duygularımı saklayamıorum kız kardeşim sırt cantası almıs bebek bakım cantası die hem minik hem çirkin yüzüm düştü hemen bebek bakım cantası böle olmaz ki die .. 21 yaşında pek özenmemiş almış nese ya bozuldum mu birine yüzüm düşüo valla begenmezsem de yalandan gülümserim ama karşı taraf anlar gibi .. valla şaşırıyorum ben ya insanların bu özensizliklerine senin eşin de komik ama astronot kıyafet gibi fln demiş bi dehanım teyze bozulmadı mı yaa sen alttan alıosun bi de ..
bu arada bende korkuyommm bakma hiç bişeyim hazır değil....aman kuzu korkuyorum ben de erken doğumdan daa hazır da diilim .. naparım bilmiorum .. doktor da bi nst ye sokmadı Yusuf ztn yukarda maşallah bugün yine yiyip durdum ayaklarını kaburgama hatta yanlardan sırtıma doğru ittiriyorrdelibaşş die seviyorum bazen gece 4 te lavaboya kalkıorum bakıorum yine ittirio hiç inmedi aşağı dönmedi de pofff .. buaradaa bence çok sevcek annesini ya böle anneye aşık erkek cocuklar olur ya öle olsun istiorumm Yusuf da anakuzusu diil ama anne hayranı .. abartıp bu durumu geçen gün süslenip püslendim muayene günü sanki o da beni görecekmiş gibi ultrasondan eşime diorum bi de sende süslen die
sizde eğlenceli anne bbalarsınız.. süslenmeler falannn sen doğumadaa ilk buluşma diye saçlar yapılı, porselen makyajlı falan girer mişin hey maşallah
nst ye sokar 1 haftaya 36da alırlar nst ye... aman bir eyrde okudum nst bebekleri strese sokabiliyormuş... bende merağımdan bebekde 1 gün tam hareketlerni hissedemeynce gitmiştik nst ye almışdı doktor... sıkıcı bişey
bu arada bir bebeğimi hissedemiyom neyi neresi neremde hiç keşfedemedimmm.. ammaa saf çıktımmm bu konuda....doktorada en az 10 kez sormuşumdur kafası dönmüş mü diye hiç üstüne ultrasonda başka şeyler konuşup laf getiriyor ve onu söylemiyor görsen ne gıcık oldum doktoruma....
bu seefr 10 kasımda muayenemiz eşime diyom bu sefer kafası dönmüşmü soruma kesin cevap vermenizi istiyorum evet veya hayır diye bir cvb veremesse cidden kavga edecemmm...
burcum akrep
kimse sevmez burcumu ama ben severim... yahu kardeşinde nerden bilsinnn 21 yaşındaa.... bak bu noktada annem gelip çantanı falan ben alacam diyoo bende amannn sen alma anne gider uyduruk bişey alırsınnn dediğimde yok puma nike alırım demezmi 50 lerini devirmiş kadınnn bana puma diyoo ne güldükkkk
eşimde yok annne sen para getir kızın 1 dakikada halleder demez mi... çanta konusu hassasiyetim benimde... geçen yıl ykm den 329 tl verip bir piercardin aldım diye tüm okul laf etmişti... ama çanta da sınırım yok....
evet evet bizimde 10 undan itibaren artık her hafta buluşmamız varporselen makyajı düşünmedim ama saçlar maşalı hadi olmadı kırık fön neden olmasın en cici haliyle görsün annesini .. instagramda bayılıorum bakımlı annelere ya tabi iş biraz paraya da bakıo ama insanın içinde de olacak bakalım nasıl olcaz doğumdan sora .. buarada kuzu ultrasonda göstermio mu kafasını bacagını bizimki gösterirken ekrandan göbeğimden de eşime bana tarif edio kaburgası burda bilmem ne die anlatıo ztn muayaneneler kısa sürüyor.. onları da sölemese ne anladım ben o işten sor sen mutlaka ayın 10 una da bişey kalmamış güzel bizim bi soraki buluşma 15 kasım .. hadi bakalım sora randevular haftada 1 olacakk mis gibiiiii .. ay ben baya agırlastım yalnız son hafta işe nasıl gelcem onu kestiremiorum
aslanla anlaşırım aslındaay kuzu bilir ya azcık okusun interneti bi açsın şaşırdım akrep olmana da ayrıca ben aslanım normalde samimi diilimdir akreplerle yükselenin etkilio olabilir seni çanta aldın mı sen buarada.. ben hala ve halaaa bulamadım haftasonu ütüden zaman bulursam cıkarız bi avm ye bulamazsak kaldı haftaiçine..
evet evet bizimde 10 undan itibaren artık her hafta buluşmamız varbakımlı anneler çok hoş evet ama ben şimdiden saldım çayıra mevlam kayıra hesabındayım... hatta ne zaman kaşlarımı aldırsam hesap yapıyom şimdi doğuracak olsam pehhhh çocuk doğunca anneyle babayı karıştırır dermişim
15 kasıma da az var haydi bakalımmm
e
aslanla anlaşırım aslındaki yükselenimde akrep annem sadece ilk çocuğu olduğum için benim doğum saatimi biliyor o bakıam yükselende akrepp yani gıcık bulabilyolar ilk etapda ama tanımak gerek diyom ki burçlarıda pek bilmemm.. konu konuyu açıyo bacım.. geçen ankara ünvrstesinde astronomide öğretim görevlisi bir bekar arkdş var o faceden yazmışşş 2 yıldır burçların açısı değişti vel hasıl yeni burç çıktı yay la oğlak arasına yani tam bizim veledlerin doğduğu zamana denk geliyor yeni burcun adı da yılan burcuymuşşş... tüm burçlar değişmiş dalga geçiyor benle doğura doğura yılan burcunumu denk buldun valla araştırınca üzüldümmm amannnn bak linkine bir araa
http://www.sabah.com.tr/dunya/2014/07/11/burclar-degisti-yeni-burcunuzu-ogrenin
istermisin çift gelsin yusuf beyayyy hayır bunu kabul edememmmmm benim burcum da yengece kayıyor o zamansaaa ..
oğluşum da yılan olmasın amaann babası da akrebe kaymışş pofff .. kaş dedin benimde gitmem lazım kuaföre bak her akşam bi program sanki hamiş diilim .. korkuyorum bi gün iş yerinde yıgılcamm yere cok şükür ki mesai bitti kaçıyoruz biz güzellikler buarada rüyamda cok güzel bi cami gördüm dün gece hayra cıksın insallah ve bir sürü ikiz bebek arabası ne alaka anlamadım bildiğimiz kadarıyla Yusuf tek geliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?