Allah kolaylik versin canim inşallah sağ salim doğurup kucagina alirsin. Benim de son 10 gunum kaldi hayirlisi insallah
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin size sağlıklı bi şekilde bebeğinize kavuşturusun uz inşllh
Çok teşekkür ediyorum kızlar umarım bir an önce açılma olur ve cok beklemem. Ilk dogumumda da 1 de hastaneye yatıp 5 buçuk ta dogurmustum ama yine de uzun geliyo insana. Bunda inşallah daha kısa suret ve Rabbim saglikla evladimizi bize nasip ederyerinde olsam 2-3 saat yürürümmetEla cım son gün sonuçta. yarina kadar da vakit var, dinlenirsin. umarim çok kolay olur. hurmalarin da faydasi olur :)
Yok canım benim. Bugün 40+2 yim. Benim SAT 28 Şubat. Bir de riskli gebelikteydim ben o yüzden 42 haftayı falan beklemek istemiyor sanırım doktor da. Zaten hiç bir zaman sezaryan demedi ama suni sancı olması tedirgin ediyo beni açılma olmazsa boşuna sancı cekmek istemiyorumGünüm bitti derken son adet tarihin izi mi söylüyorsunuz yoksa 9 ay 10 gün olarak mı gün bitti deniyor benim son adet tarihim 6 Mart benim günümde bitmiş mi oluyor bu durumda
Aynen öyle. Ilk dogumumdan biliyorum. Sanki boyut atliyorsun. Biraz önce küçücük bir yerden bir can dünyaya getirmemissin gibi doğrudan yavrum odaklaniyosun. Eline ayağına bakiyosun. Hatta çoğu kişinin benim de o zamana kadar korktugum kesi dikiş falan hissedilmiyo bile. Ve yürüyerek hastaneden cikiyosun. Yine de korkuyor insan çünkü kolay değil evet. Bünyeye göre de değişiyor tabi ki. Ama sonuç muhteşem.Ohhh ne güzel doğum yapmış millet darısı biz bekleyenlerin başına... valla annem dioki doğumda her acıyı çekiyosun ama onu kucağına verdiklerini rabbim unutturuyo bütün çektiklerini inşallah bizde tadariz bu güzel duyguyu hayırlısı ile :)
Bütün bilgiler için çok teşekkürler çok isime yarayacak doğumdan sonra inşallah :)Kasim annesinden tavsiyeler kizlar size :)
Humana still tea cok guzel sut yapiyor
Hergun bi bag dereotu yemek cok guzel sut yapiyor, ben salata yspip yiyorum
Bebisiniz dogdugunda mutlaka besleyin, uykuya daliyorsa uyandirin besleyin yoksa sarilik oluyorlar maksimum iki saat ac kalmasi lazim
Dogumdan hemen sonra garmastan krem kullanin goguslerinize, yara olmasini beklemeden kullanin, kesinlikle faydasini gorursunuz ben gordum hic yaram olmadi onu surmesem kesin olacakti sizliodu ilk gunler
Ben oglumu gobegi dusunce yikadim oncesinde sildim
Hergun yikiyrz hasta olmadi
Gidisi eklemleri pisik oldu bepantenol iyi geldi
Popo oisigine sudocrem kullaniyrm hala duselmedi
Yenidogan huggies kullandim begendim
Simdi prima premium care kullaniyrm onda file gibi seyler var o poposuna yapisiyor hic begenmefim tekrar huggiese donecem sanirim
Unibaby yenidogan cok sert kaliyor pamukla temizlik en guzeli
Lohusa atleti can acitiyor en guzeli normal ince askili atlet giymek, sutyene zatwn hic gerek yok, cok terliosunuz bunaltiyor
Hergun dus almak iyi geliyor heranlamda
Aklima gelenler bunlar :)
Saglukla buyusun bebislerinizzz
Çok teşekkür ederiz tavsiyelerin için, inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı da verdiğin tavsiyeleri uygularız :)Kasim annesinden tavsiyeler kizlar size :)
Bebisiniz dogdugunda mutlaka besleyin, uykuya daliyorsa uyandirin besleyin yoksa sarilik oluyorlar maksimum iki saat ac kalmasi lazim
Dogumdan hemen sonra garmastan krem kullanin goguslerinize, yara olmasini beklemeden kullanin, kesinlikle faydasini gorursunuz ben gordum hic yaram olmadi onu surmesem kesin olacakti sizliodu ilk gunler
Simdi prima premium care kullaniyrm onda file gibi seyler var o poposuna yapisiyor hic begenmefim tekrar huggiese donecem sanirim
Lohusa atleti can acitiyor en guzeli normal ince askili atlet giymek, sutyene zatwn hic gerek yok, cok terliosunuz bunaltiyor
Bu pazartesi gittiğimde dönmüş dedi dr. Geçen pazartesi tersti.dönmesi için çok uğraştık. O mu sebep yoksa döneceği vardır mı döndü bilmiyorum. Hepimizin hakkına hayırlısı...Canim senin ne zaman dondu aramizda ili gun var ben son pazartesi gittim hala tersti suyuda az oldugu icin doktor donmez artik bu dedi. 11inde sezeryan gunu icin randevu verdiler.
Hakkımıza hayırlısı yoksa dr daha ultrasona bakmadan eğer dönmediyse sezeryana gün verecezaman demişti. Dönmediyse nasıl 1 hafta daha dr.u oyalarım diyordum.sükür dönmüşhı hım dönmüştü şükür canım
Doğumun ne zaman? Bnm de bebek inmemiş.inse sancı olayı bir şekilde halledilir. Haftaya benm bebek idiyse dr a soracağım sancı olsun diye ada çayı içebilir miyiz diye.Çok teşekkür ediyorum kızlar umarım bir an önce açılma olur ve cok beklemem. Ilk dogumumda da 1 de hastaneye yatıp 5 buçuk ta dogurmustum ama yine de uzun geliyo insana. Bunda inşallah daha kısa suret ve Rabbim saglikla evladimizi bize nasip eder
Kasim annesinden tavsiyeler kizlar size :)
Bn de senin gibi yapıyorum sonra 2,5 aya kadar özele ihtiyaç duymadım. Doğum yaptırma olayı senin dediğin gibi devlette kendi dr,un yapamadığı için özelde dr buldum. Ama bir sıkıntı oldumu hemen devlete de gidiyorum ben de.burda devlette doğumu ebeler yaptırıyor. acil bi durum olursa nöbetçi doktor geliyormuş. özelde doktor olacak doğumda. doğuma kadar olan süreçte hem devlet, hem özele gidiyorum,güvenemiyorum özeldeki doktora. son anda karar vermek zor ama öyle yapıcam mecbur
Soda iç ya da iki Yudum soğuk süt ya da bir Çaşık gerçek zeytin Yağı. Hepsi iyi gelir. Ben dayanamadığım için kullanıyorumÇok sağol bilgilenmek ve araştırmak çok güzel. Hamilelik süresince ilaç kullanmak istemiyorum. Dayanmaya çalışıcam artık.en fazla 2 haftadır kaldı. Sağ salim atlatırsak ne mutlu hepimiz için
Allah nasip ederse yarın öğlen yatıyorum ama sancı olmadığı için suni sancı verecek doktorumDoğumun ne zaman? Bnm de bebek inmemiş.inse sancı olayı bir şekilde halledilir. Haftaya benm bebek idiyse dr a soracağım sancı olsun diye ada çayı içebilir miyiz diye.
Soda iç ya da iki Yudum soğuk süt ya da bir Çaşık gerçek zeytin Yağı. Hepsi iyi gelir. Ben dayanamadığım için kullanıyorum
yarın yatıyon galiba bacımmm.. allah kolaylık vere sağ salim kavuşasın bebişine.. ankra ünvrstesi dr ları suni sancı diyorsa vardır bir bildiği ama daha günün geçmedi dimi???Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor "e dogur artik" dedi inşallah hocam dedim. Tamam o zaman Pazartesi ye kadar bekleyelim dogmazsa Pazartesi öğlen gel dogurtalim dedi. Sezaryen mi olacak dedim. Hayır suni sancı vercem dedi. Epidural sordum yok dedi dogurtucaz biz işte merak etme dedi. Bakalım bekliyorum. Biraz biraz kasılmalar da oluyo gibi ama eşim de Pazar akşam geliyo şehir disindan insallah bekler o günü ve kendi sancisiyla dogar
kavuşmuşundur bacımm gözün aydınnn... allah analı babalı sağlıcakla büyütmenizi nasip eylesinKızlar yarın 8.30 ameliyata gircem. Oğluma kavuşcam inşallah. Dua edin bana sağlıkla kucağıma alırım inşallah.
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... benimde öyleee oyyy ölüyommm adetaa midemdennKizlar asi derece mide eksimem var midem bulaniyor
boyle bisi yasayan var mi???
oh ohhh sibelll ne güzel... sen ne yaptınnn gelmiyormu senin bıdıkkDün ablam gelmişti. Dip köşe temzlik yaptırıyorum. Sırf buyüzden hep hamile olasım var valla.
Amin canim hayirlisi. Hala basi yukarda zaten hissediorum. Persembe gunude amelyat gunumuz. Saglikli olsunlarda hayirlisi olsun.Bu pazartesi gittiğimde dönmüş dedi dr. Geçen pazartesi tersti.dönmesi için çok uğraştık. O mu sebep yoksa döneceği vardır mı döndü bilmiyorum. Hepimizin hakkına hayırlısı...
41. Haftada mısın? İyi hadi hayırlı olsunAllah nasip ederse yarın öğlen yatıyorum ama sancı olmadığı için suni sancı verecek doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?