Nasil dayaniyorsun peki siddeti nasil bu kadar uzun surmesinden korkuyorum ben deDün gece 11de basladi sancilar, hala düzensiz. 7 dkya iniyor sonra hop 25- 30 dkya cikiyor ara. Dogumu basariyla geri kacirdim. Nisanim da geldi sabah. Bu gece uzun olacak sanirim.
Hemşom doğurmadinmi sen hala? insallah bebegin fazla bekletmeden normal sekilde gelir, bu arada gecmise bakamadimyarın yatıyon galiba bacımmm.. allah kolaylık vere sağ salim kavuşasın bebişine.. ankra ünvrstesi dr ları suni sancı diyorsa vardır bir bildiği ama daha günün geçmedi dimi???
kavuşmuşundur bacımm gözün aydınnn... allah analı babalı sağlıcakla büyütmenizi nasip eylesin
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... benimde öyleee oyyy ölüyommm adetaa midemdenn
oh ohhh sibelll ne güzel... sen ne yaptınnn gelmiyormu senin bıdıkk
benimde 9 u son gün doktor en fazla 11 ine dek dururz dedii artık sunimi verecek ne edecek bilemiyoz inşallah sağlıcakla bende sizlerde doğurursunuz yavrularınıza kavuşursunuzzz inşallahh
Yok canim dogurmadim bekliyorum...bugun hafif sancilarim var yine gecen haftada olmustu...normal deyip yolladilar..okuyorum forumu ama bi degisiklik olmadigi icin yazmiyorum :) dogurunca haber vercem insallah...ha bugun ha yarin derken son 10 a giriyoruz yarin :)son haftaya girdim sayılır.... li li li li :) anam kimsecikler kalmadı sitede bu ne yahu.. gökçe felan doğurdumu raziyeden de ses yok.. huuuuu aloooo nerelerdesiniz?
Yok canımya benım fıstığın gelmeye hiç niyetı yok. Hiç agrı kasılma falanda yok. Tek sorun mıde ekşimem ve bulantım var. Doktor 21 ine kadar süre verdi. Bakalım her salı kontrolümüz var ne göstericek.yarın yatıyon galiba bacımmm.. allah kolaylık vere sağ salim kavuşasın bebişine.. ankra ünvrstesi dr ları suni sancı diyorsa vardır bir bildiği ama daha günün geçmedi dimi???
kavuşmuşundur bacımm gözün aydınnn... allah analı babalı sağlıcakla büyütmenizi nasip eylesin
benimde 9 u son gün doktor en fazla 11 ine dek dururz dedii artık sunimi verecek ne edecek bilemiyoz inşallah sağlıcakla bende sizlerde doğurursunuz yavrularınıza kavuşursunuzzz inşallahh
hakkında hayırlısı olsun canım. bebeğin aşağı inmesi için yürüyüş yapabiliyo musun? hasta oldum heralde çok kötüyüm ben yaHakkımıza hayırlısı yoksa dr daha ultrasona bakmadan eğer dönmediyse sezeryana gün verecezaman demişti. Dönmediyse nasıl 1 hafta daha dr.u oyalarım diyordum.sükür dönmüş
Canim aslında bugün 40+ 2 yim. Bir taraftan da riskli gebelikte olduğum için sanırım daha fazla beklemek istemiyor dr um. Hayırlısı olsun yarın inşallah güzel haberlerle dönerim.yarın yatıyon galiba bacımmm.. allah kolaylık vere sağ salim kavuşasın bebişine.. ankra ünvrstesi dr ları suni sancı diyorsa vardır bir bildiği ama daha günün geçmedi dimi???
40+2 yim canım bugün itibariyle. Yarın bakicaz neler olacak41. Haftada mısın? İyi hadi hayırlı olsun
Nasil dayaniyorsun peki siddeti nasil bu kadar uzun surmesinden korkuyorum ben de
Ins oyleyimdir doktorum gecen hafta muayene ettiginde 3 4 cm aciklik var dedi ama emin degilim gunumun dolmasini beklicen dedigim icin bekliyorum ve hic sancim yokCok dayanilmaz degil, 40 70 saniye surdugu icin tolere edebiliyorsun, bunun maksimum 20 saniyesi sanci tavan yapiyor. Belden girip one ve kasiklara donuyor benimki, bu sirada bebek de kipirdiyorsa biraz o aciyor. Siddeti ... gaz sancisi ve regl sancisi gibi... kimisinde ilk 5 cmlik acilma boyle uzun suruyor kimisi anlamiyor bile... insallah sanslilardansindir.
Hadi Güle güle büyüt bebegini. Ameliyat zor muydu neden anladın ben de spinal olucam ama sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum çünkü korkuyorum ama genel uyumak da istemiyorum ne bileyim.Selam kizlar. Persembe sabah ogluma kavustum allahin izniyle. Çok heyecanlandim sezaryen sirasinda. Belli bir yer kopuk hic hatirlamiyorum. Bebegimi cikarmislar bana gostermisler opmusum güya ama hic hatirlamiyorum. Kendime geldiğimde dikiş atiyorlardi. Sonra aglamaya basladim sürekli agladim. Odaya cikip bebegimi görünce de zaten koyverdim iyice. Tam lohusayim anlayacaginiz. Hala bakip bakip agliyorum. Emme sorunu oldu süt gelmedi mama verdik 3 gün. Dunden beri sutum geldi bu sefer de meme ucum yok. Cok zor emiyoruz. Agrilarim hafifledi ama hala var. Hem cok guzel hem de cok zor bir seymis.
Neden agladin olcak oradiHadi Güle güle büyüt bebegini. Ameliyat zor muydu neden anladın ben de spinal olucam ama sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum çünkü korkuyorum ama genel uyumak da istemiyorum ne bileyim.
Allah anali babali buyutsun insallah canimm.masallah ikinizede..dogum hikayenide bekliyoruz...Kızlar doğurdum çok şükür :) normal doğum
Allah anali babali buyutsun canim aceleci cikti senin melek..masallah boy kilo vaktine gore cok iyi...dogum hikayenide bekleriz..swift annemiz sonunda sezeryan ile dogurdu bebek hic bi aekilde gelmek istemedi..toparlaninca yazar sanirim sizlerede..Hayirli sabahlar arkadaşlar ben dofurdum bebeğim sürpriz yapti 37+2 de aksam 10 gibi birden nisanim geldi ve suyum boşaltmaya başladı hemen hastaneye gittik 4 cm aciklifim varmis hic sanci çekmeden nasil oldu anlamadim ama muayene Zoe geçti kizlar benim catim inanilmaz dar doktor bile elini sokamadi biraz da gergindim basi çoksa omzu takilir dedi geri kanala iterim sezeryqn olur ama riskli dedi bende çok korktum ve erken geleceğini tahmin etmediğim için aksam birşeyler yemistim o yüzden genel değil spinal sezeryan yaptılar bebeğim 3040 gr 49 cm doğdu ikimizde iyiyiz biraz emme problemimiz var ama halledicez insallah savasiyoruz resmen :) bugün hastaneden cikiyoruz inşallah kimler doğurdu bu arada swift falan ?
Canim ben hala dogurmadim bekliyorum :)Bi arada_swift_ raziyesilyayla ve @kgokce naptilar bende merak ettim swift şimdiye kadar doğurmuştur galiba. Biz hala beklemedeyizz
gecmis Olsun canim.ben hala dogurmadim buralarddayim.okuyorum ama bi degisimimiz yok ondan yazmiyorum.sabirla melek yoli gozluyoruz..sizinkiler kocaman oldu biz hala yol gozluyoruz :)Hemşom doğurmadinmi sen hala? insallah bebegin fazla bekletmeden normal sekilde gelir, bu arada gecmise bakamadim_swift_ ve raziyesilyayla napti doğum yaptilarmi? @esr06 cnm sen nerelerdesin, bebisin nasil, benimki sarilik oldu simdilik sınırdayız insallah artmaz degerimiz
Comel kalk hareketi yapabilirsin canim..acilmayi doktor vajinal muayene ile anlar.iki parmakla olcum yapiolar..ozellikle dogum gunu gelip cattiginda her saat basi yapilir bu muayene.son saatte ise surekli yapilir...Kızlar yürüyüş dışında açılma olmasını nasıl saglayabilirim. Birde açılma olup olmadıgını doktor nasıl goruyo. Catı muaynesımı yapıyo ultrasondanmı bakıyo.
canım benim ya. Allah kolaylık versin. doğum kolay olur mu, boşuna annelerin hakkı ödenmiyor. Allah hayırlı evlat etsinSelam kizlar. Persembe sabah ogluma kavustum allahin izniyle. Çok heyecanlandim sezaryen sirasinda. Belli bir yer kopuk hic hatirlamiyorum. Bebegimi cikarmislar bana gostermisler opmusum güya ama hic hatirlamiyorum. Kendime geldiğimde dikiş atiyorlardi. Sonra aglamaya basladim sürekli agladim. Odaya cikip bebegimi görünce de zaten koyverdim iyice. Tam lohusayim anlayacaginiz. Hala bakip bakip agliyorum. Emme sorunu oldu süt gelmedi mama verdik 3 gün. Dunden beri sutum geldi bu sefer de meme ucum yok. Cok zor emiyoruz. Agrilarim hafifledi ama hala var. Hem cok guzel hem de cok zor bir seymis.
5 dakkada bir düzenli olmadıkça başlamıyor sanırım ama sen çok yaklaşmışsın maşaAllah. Allah kolaylık versinDün gece 11de basladi sancilar, hala düzensiz. 7 dkya iniyor sonra hop 25- 30 dkya cikiyor ara. Dogumu basariyla geri kacirdim. Nisanim da geldi sabah. Bu gece uzun olacak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?