2014 Aralık Anneleri

Selam kizlar. Persembe sabah ogluma kavustum allahin izniyle. Çok heyecanlandim sezaryen sirasinda. Belli bir yer kopuk hic hatirlamiyorum. Bebegimi cikarmislar bana gostermisler opmusum güya ama hic hatirlamiyorum. Kendime geldiğimde dikiş atiyorlardi. Sonra aglamaya basladim sürekli agladim. Odaya cikip bebegimi görünce de zaten koyverdim iyice. Tam lohusayim anlayacaginiz. Hala bakip bakip agliyorum. Emme sorunu oldu süt gelmedi mama verdik 3 gün. Dunden beri sutum geldi bu sefer de meme ucum yok. Cok zor emiyoruz. Agrilarim hafifledi ama hala var. Hem cok guzel hem de cok zor bir seymis.

Dün gece 11de basladi sancilar, hala düzensiz. 7 dkya iniyor sonra hop 25- 30 dkya cikiyor ara. Dogumu basariyla geri kacirdim. Nisanim da geldi sabah. Bu gece uzun olacak sanirim.
Nasil dayaniyorsun peki siddeti nasil bu kadar uzun surmesinden korkuyorum ben de

Hemşom doğurmadinmi sen hala? insallah bebegin fazla bekletmeden normal sekilde gelir, bu arada gecmise bakamadim _swift_ ve raziyesilyayla napti doğum yaptilarmi? @esr06 cnm sen nerelerdesin, bebisin nasil, benimki sarilik oldu simdilik sınırdayız insallah artmaz degerimiz

son haftaya girdim sayılır.... li li li li :) anam kimsecikler kalmadı sitede bu ne yahu.. gökçe felan doğurdumu raziyeden de ses yok.. huuuuu aloooo nerelerdesiniz?
Yok canim dogurmadim bekliyorum...bugun hafif sancilarim var yine gecen haftada olmustu...normal deyip yolladilar..okuyorum forumu ama bi degisiklik olmadigi icin yazmiyorum :) dogurunca haber vercem insallah...ha bugun ha yarin derken son 10 a giriyoruz yarin :)

Kızlar benimde iç camasirimda hafif islaklik vardi birşey yapmadim yarin kontrolum var hafif sancida geliyor ayağa kalkamiyorum bacaklarimin arasina acayip sanci giriyor Rabbim yardimcimiz olsun..

Yok canımya benım fıstığın gelmeye hiç niyetı yok. Hiç agrı kasılma falanda yok. Tek sorun mıde ekşimem ve bulantım var. Doktor 21 ine kadar süre verdi. Bakalım her salı kontrolümüz var ne göstericek.

Hakkımıza hayırlısı yoksa dr daha ultrasona bakmadan eğer dönmediyse sezeryana gün verecezaman demişti. Dönmediyse nasıl 1 hafta daha dr.u oyalarım diyordum.sükür dönmüş
hakkında hayırlısı olsun canım. bebeğin aşağı inmesi için yürüyüş yapabiliyo musun? hasta oldum heralde çok kötüyüm ben ya bugün temizlik yapttım, yorulmuşum

Canim aslında bugün 40+ 2 yim. Bir taraftan da riskli gebelikte olduğum için sanırım daha fazla beklemek istemiyor dr um. Hayırlısı olsun yarın inşallah güzel haberlerle dönerim.

Kızlar 2 saat yürüyüş yaptım. Yarım saatlik aralar verdim ama yoksa karnim çok gerildi. Ilk başta tempolu başladım ama 10 dk geçmeden yavaşladim. Bildiğin haciyatmaz durumunda 2 saati gecirdim. Inşallah yarına yardimci olur.
yolda çamaşırımı ıslak hissettim. Iki gündür böyle ıslak ıslak hissediyorum ama akinti da var. Acaba akinti oldu da sonradan suyum mu geldi? Dün günlük ped vardı anlamadım çok ama şimdi çamaşırım bariz islakti. Yarın gidiyorum Allahtan dr a da sorarım o heyecanla unutmazsam

Nasil dayaniyorsun peki siddeti nasil bu kadar uzun surmesinden korkuyorum ben de

Cok dayanilmaz degil, 40 70 saniye surdugu icin tolere edebiliyorsun, bunun maksimum 20 saniyesi sanci tavan yapiyor. Belden girip one ve kasiklara donuyor benimki, bu sirada bebek de kipirdiyorsa biraz o aciyor. Siddeti ... gaz sancisi ve regl sancisi gibi... kimisinde ilk 5 cmlik acilma boyle uzun suruyor kimisi anlamiyor bile... insallah sanslilardansindir.

Ins oyleyimdir doktorum gecen hafta muayene ettiginde 3 4 cm aciklik var dedi ama emin degilim gunumun dolmasini beklicen dedigim icin bekliyorum ve hic sancim yok

Hadi Güle güle büyüt bebegini. Ameliyat zor muydu neden anladın ben de spinal olucam ama sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum çünkü korkuyorum ama genel uyumak da istemiyorum ne bileyim.

Kızlar yürüyüş dışında açılma olmasını nasıl saglayabilirim. Birde açılma olup olmadıgını doktor nasıl goruyo. Catı muaynesımı yapıyo ultrasondanmı bakıyo.

Kızlar doğurdum çok şükür :) normal doğum
Allah anali babali buyutsun insallah canimm.masallah ikinizede..dogum hikayenide bekliyoruz...
Allah anali babali buyutsun canim aceleci cikti senin melek..masallah boy kilo vaktine gore cok iyi...dogum hikayenide bekleriz..swift annemiz sonunda sezeryan ile dogurdu bebek hic bi aekilde gelmek istemedi..toparlaninca yazar sanirim sizlerede..
Bi arada _swift_ raziyesilyayla ve @kgokce naptilar bende merak ettim swift şimdiye kadar doğurmuştur galiba. Biz hala beklemedeyizz
Canim ben hala dogurmadim bekliyorum :)
gecmis Olsun canim.ben hala dogurmadim buralarddayim.okuyorum ama bi degisimimiz yok ondan yazmiyorum.sabirla melek yoli gozluyoruz..sizinkiler kocaman oldu biz hala yol gozluyoruz :)

Kızlar yürüyüş dışında açılma olmasını nasıl saglayabilirim. Birde açılma olup olmadıgını doktor nasıl goruyo. Catı muaynesımı yapıyo ultrasondanmı bakıyo.
Comel kalk hareketi yapabilirsin canim..acilmayi doktor vajinal muayene ile anlar.iki parmakla olcum yapiolar..ozellikle dogum gunu gelip cattiginda her saat basi yapilir bu muayene.son saatte ise surekli yapilir...

canım benim ya. Allah kolaylık versin. doğum kolay olur mu, boşuna annelerin hakkı ödenmiyor. Allah hayırlı evlat etsin

Dün gece 11de basladi sancilar, hala düzensiz. 7 dkya iniyor sonra hop 25- 30 dkya cikiyor ara. Dogumu basariyla geri kacirdim. Nisanim da geldi sabah. Bu gece uzun olacak sanirim.
5 dakkada bir düzenli olmadıkça başlamıyor sanırım ama sen çok yaklaşmışsın maşaAllah. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…