2014 Aralık Anneleri

Iyi gecelerr.
Benim yusuf ernimde bir iki gune cikar hastanedennn.
Cumartesi emzirme talimleri icin hasta n edeydim.
Meme ucum olmadifi icin tutamiyor yavrum goğsumu.tam tutuyor bir iki cekiyorr hooopp birakiyor cunku ucc yokk.
Biberonada alisti kuvezde tabiii.
Silikon goguas ucu aldim yarinda oyle denerizz herhalde.

Cok farkli bi duyguymuş buu telefonda resmine bakip bakip agliyorum.kucagima aldigimda daha iyi anladim.cok ufakkk nasil buyuyecegizz bilemiyorumm.
Ate olcer olarak makattan olculenler guzwl dwdi doktor ama ben yapamam siz ne aldinizz.
Derece nem olcer alaniniz varmii.

Rabbim bu mutlulugu, duyguyu herkese yasatsin Insallah.
Dogum yapicak arkadaslar tez zamanda kavusun bebişlerinize insallah.

Gözünaydin allah anali babali buyutsun cnm, sana birsey sorcam. 4. Sezeryanim demissin hepsini ayni yerdenmi kestiler, benim ikinci sezeryanim ve farkli yerden kesmis simdi altli üstlü iki kesigim var dogumum güzel gecti spinal aneztesi oldu ama nerdeyse 15 gun olcak hala aciyor dikis yerlerim ve bir hissizlik var dr normal ilk zamanlar olmasi zamanla gecicek dedi ama ilkinde hic boyle olmamisti..

eltim de dort sezeryan gecirdi. bi tane dikis izi var

oyyyy oyyy gözün aydın bacımmm..ALLAH ANALI BABALI büyütmenizi nasip eylesin... MAŞALLAH
Dün gece 11de basladi sancilar, hala düzensiz. 7 dkya iniyor sonra hop 25- 30 dkya cikiyor ara. Dogumu basariyla geri kacirdim. Nisanim da geldi sabah. Bu gece uzun olacak sanirim.
OOO zealecim sen bugün yarın doğarsın benim günüm geldi geçiyor ter mide ağrısı gaz dan başka bişeyy yok

hemşom yok doğmadımm daha bakalım ne olacak yarın dr randevomuz bakalım ne olucak

haydi hayırlısı sibell birde kız erken gelir derler bu aralık bebekleri herkesde farklı farklı hale bürüdü.... bende de mide sıkıntısı mevcutt özellikle bu son haftaalrda mahvetti beni
Canim aslında bugün 40+ 2 yim. Bir taraftan da riskli gebelikte olduğum için sanırım daha fazla beklemek istemiyor dr um. Hayırlısı olsun yarın inşallah güzel haberlerle dönerim.
galiba şimdi gitmişindir hastaneye bacımm.. allahım kolaylık vere bacım.. iyi haberlerle gel

Kizlaarr günü dolan var mı
varrrrrrrrrrrrrrrrrr

oooo bacımmm maşallahhh tombiş oğlunaaa.. gözün aydın bizde durumlar vahim bekliyoz hala tık yokkk... terlemekten hasta olucammm.. aşırı ter mide ağrısı yanması mevcut... allah yardımcın ola sende bize dua et bacım

aminnnnnnnnnn bacımmm... seninde gözün aydın ola kavuşcan inşallah bebişine... kaç kg m oldu bacımmm bebişin... silikon uç işine yarayacaktır eminimmmm.. daha güzel haberler vermen ümidiyle iyi sabrettin bacımm ALLAH sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin evinde rahat rahat bakasın inşallah

hemşom bu arada raziye yazmış daha doğmadı swift doğum yaptı esra ise ardayla uğraşıyor iyiydi...

Kizlar temizlik mevzusu acilmis. persembe dogum iznine ciktim. c.tesi temizliklere basladim. kv 1aydir bnde ama bana.bi faydasi yok. lavabo banyo ovmadan fis.fis supurge tutuyor anca ondada yer silmek yok baktim evi bok goturuo evde temizlik harbi ilan ettim. bamyoydu camasirdi nevresimdi buzdolabi kiler.dolabi hepsine giristim kv de calistirdim ama kendimde bittim. dinlene dinlene yapiom. bugun koltuklarim yikanio. halilarimi vericem kapi dolap derken yarinkontrolum var en azindan icim rahat gidicem. temizlik hgibisi yok. allah temiz titiz gorgulu insanlarla karsilastirsin.

eltim de dort sezeryan gecirdi. bi tane dikis izi var
Ben hic farketmedim bile baska yerden kestigini, esim gecen dikis yerine bakarken dedi ayni yerden kesmemis altindan kesmis dedi, dr kontrolumde birdaha bir ay sonra ozaman gidince sorucam neden oyle yapmis diye..

Ayni gun dogurmusuz canim :) allah anali babali buyutmek nasip etsin. Sen ustasin 4. Bebekmis maşallah. Emme sorunu var bizde beceremiyoruz ikimizde. Kavga dövüş acı ugrasip duruyoruz. Yarin bizim de kontrolumuz var. 24 saat sonra topuk kani alindi yarin yine alinacakmis. Sartmis galiba. Size de soylediler mi bi sey? Cok agliyo cok üzülüyorum

Canim Allah anali babali büyütsün inşallah sariliginizda cikmaz :) 4. Sezeryanim demissin 4 kez sezryn oluyor mu 3le kisitli saniyordum ben

Benim temizlik işinide üç hafta önce dip köşe halı perde falan annm ablam kv toplanıp yaptılar. Dunde ablam geldi bir dip köşede o yaptı. Artık ben toz ufak tefek tefek şeylerle ugraşırım. Mis gbi şuanda evim. Gelen gidende olmaynca toz dışında pek kirlenmîyo zaten.

Canim ben daha dogurmadim ama şimdiden lansinoh göğüs ucu cikarici var onu aldim bebegin zaten küçük yorulmasin yavrum 15 20 TL civari

Kızlar bişey sorcam. Doktorum akıntm var dıye fitil vermişti. Gece kullanıyorum. Hep gunluk ped takıyodum dün takmadm. Sabah uyandıgımdada genelde o ilaç azcık akardı beyaz beyaz. Bu sabahta eşofmanımın agı bile ıslandı ayaga kalknca. Ama cok ufakta buyukte degıl Öyle sürekli akan bişeyde olmadı.çamaşırımda ilaç akıntısıda vardı. Kafam karıştı şuanda su olabilirmi diye. İlacın kokusundan kokuda farketmedim. Şuanda bişey yok mesela. Anlatabildim umarım.

Merhabalar. Birazdan 13.30 da randevum var. 39+1deyiz bugün bebişimle. Acayip bir korku sardı beni bu sefer. Ne oluyor anlamıyorum. Kalbim küt küt atıyor, ateş bastı . Korkudan doğurabilirim o derece :) . Böylesi daha zormuş. İlk bebeğim 36. Haftada erkenden gelmişti, bir anda olup bitmişti herşey. Bu sefer bekledikçe korku artıyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, inşallah kolaylıkla kavuşuruz bebişlerimize.

Aha buraya yazmayi unutmusum..

Kizlar cuma aksami 6.25 te oglumu 37+3 te normal dogumla kucagima aldim. Allahim sizleride bi avazda kurtarsin. Doguran annelerimizide evlatlariyla sağlikli musssmutlu omur gecirsin. Hep beraber destekle,endiseyle,korkularla yolun sonuna geldik...

Ama aslinda hersey simdi basliyor.)

Tarif ettiğin tarzda kendine has kokusu olan birden gelen beyaz akıntı bana da oluyor canım çamaşırımı ıslatacak kadar hem de. Doktoruma söylemiştim normal bişey yok demişti. Endişelenme sen de.

Kızlar benim de Perşembe kontrolüm var. Cuma günü sezaryen olacağım büyük ihtimalle. Doktor Pazartesi alalım diyor ama ben Cuma'da ısrarcıyım, hem kızım okuldan kalmasın istiyorum haftasonuna denk gelsin, hem de 12.12.14 güzel bir tarih. Bakalım Perşembe duruma göre karar vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…