2014 Aralık Anneleri

Selam kızlar bayadır yazamadım gezmelerdeydik ufak bi tatil çok iyi geldi. Bebişim de çok şükür sorun çıkarmadı arabadayken uyudu gezerken kanguruda etrafa baktı. Sayfaları okudum mevlid hazırlıklarınız varmış ben de kırkında sönük bi duayla geçiştirenlerdenim. Hiçbişey yaptırmadım, bebişe de çiçekli bi takım giydirmiştim ama bütün gün uyumuştu kimse görmemişti. Dişi çıkınca ya da ilk doğum gününde artık yaparız bişeyler. Bu arada kızım 5 dk ya kadar çıngırağını tutabiliyor keyfi yerindeyse tabi. Bir de cırlamayı öğrenmiş öyle bi cırlıyo ki kulaklara zarar nasıl unutturcam bu sesi bilmiyorum eski çıkardığı sesler ne tatlıydı

Bizim kız da işaret parmağını dokundurmaya başladı bişeylere. Önceden bütün eliyle dokunurdu şimdi elini kapatıp işaret parmağıyla dokunuyor çok hoşuma gidiyor

Bende oğluşu annem ile bırakıp işe geldim nasıl olsun hasret hasret hasret
o elleri ne yapçaz bilmiyorum koca yumruğunu sokuyor ağzına
Benimkide öyle valla yumruğunu sokuyor ağzına valla zor gelir ya ben ücretsiz izindeyim bilmiyorum iznim bitince gidebilir miyim ya annem yakın olsa ona bırakırımda kaynanama yakınım ona bırakırsamda daha büyümesi lazım böyle ufakken bırakamam

Bizim kız da işaret parmağını dokundurmaya başladı bişeylere. Önceden bütün eliyle dokunurdu şimdi elini kapatıp işaret parmağıyla dokunuyor çok hoşuma gidiyor
Benimkide yanındaki yastığa eli değiyor ona elini gezdirip duruyor üstünde gülüyor ona dokunuyor eline çıngırak veriyorum tutuyor ama farkında olmadan şaşırıyor oda

Büyüdükçe artık farklı farklı sesler çıkarmaya başlıyorlar benimki öyle cırlamıyor ama biz onunla konuşuyoruz bize bişeyler diyor oda konuşuyor televizyonu falan gördüğü zaman kıkır kıkır guluyor ay daha neler gorcez benim kızımda dışarı çıktığı zaman hemen uyur

Beni geçen hafta eski işyerimden aradılar bebiş büyüdüyse devam et diye aklımdan geçirdim çünkü biraz sıkıntımız var anneme çok yakın işyeri görüşmeye gideceğim gün öyle kötü ağladı ki sebepsiz yere çok korktum annem de vardı susturamadık vazgeçtim ben de hiçbişey bebeğimden önemli değil bırakıp gidemem bir yıl falan

Bende öyle diyorum bırakamam küçük daha her anını görmek istiyorum bide biraz büyüsün 2 yaşına falan gelsin o zaman düşünürüm

Bende kariyerimde önemli bi yere gelicem başlarsam gel kaçırma diyolarda bırakıp gidemiyom yapamam bencillik bi geliyo ihtyacım yok gibi yani bi masş yeter simdlk

Ay çok tatlı ne güzel gezmişsiniz benimki arabaya binince çıldırıyo hiç sevmiyo ağlıyo çok gezemiyoz

bizimki de sürekli boğulma tehlikesi geçiriyo. kanepede sırtımı geri yaslayıp emzirdiğimde daha rahat emiyo. istersen bi dene. bi de bana öyle olunca iki kaşının ortasından baş parmağınla alnına doğru masaj yap dediler o da işe yarıyo gibi.

Benimde hiç bişey aldığım yok bezlerinş kayınpederim alıyor kıyafetlerini babamlar annemler alıyor
Benim kayınpedrimde alıyo bezlerini saolsun babamd yardım eder zaten daha tek maaşa düşmedik biz ben biriktryorm kendi maaşımı iki sene bebişle rahat geziyim diye ama son bi ay kaldı sonra çulsuzum

Kızlar bebişle arabayla tek başına trafiğe çıkan var mı dururlar mı acaba pusetlerinde tek başlarına benimki durmuyo arabada ben tek çıkmak istyorum bi yere gitcek olsam taksiyle gidiyorum oda yoruyo alışan var mı merak ediyrm

böyle idare edebiliyorsanız tabiki kendinin bakması en güzeli. Herkesin şartları farklı malum. Anneye güveniyor insan ama kv pek güvenemiyorsun. İstisnai durumlar hariç tabi ki bazı kv ler aşırı hassas davranabilir.
Canım nasılsın enson doğumdan önce gördüm seni buralarda senin doğumunu takip ediyodum aynı gün olmuş
İyiyim cnm sen nasılsın. Doğumdan sonra bir ara girdim ama denk gelmemişiz hiç demekki. Sende mi 5 aralık ta doğum yaptın. Senin bebişin nasıl. Benim doğum hikayemi okumuşsundur belki. Senin nasıl oldu anlat bakalım hikayeni.

Ben üç aylık olduktan sonra üç dört kere çıktım radyoyu yüksek ses açıyorum biraz mızıldanıyo sonra ya uyuyo ya da etrafına bakınıyo çok şükür hiç ağlamadı Puseti binmeden bağlıyorum bağlarken huysuzlanıyo özellikle kemeri hiç sevmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…