Bende iyiym büyüyo bebişte evet aynı gün olmuş doğum linki yolla bakıym okumamıştımböyle idare edebiliyorsanız tabiki kendinin bakması en güzeli. Herkesin şartları farklı malum. Anneye güveniyor insan ama kv pek güvenemiyorsun. İstisnai durumlar hariç tabi ki bazı kv ler aşırı hassas davranabilir.
İyiyim cnm sen nasılsın. Doğumdan sonra bir ara girdim ama denk gelmemişiz hiç demekki. Sende mi 5 aralık ta doğum yaptın. Senin bebişin nasıl. Benim doğum hikayemi okumuşsundur belki. Senin nasıl oldu anlat bakalım hikayeni.
Benimkide alıştı kucağa ve sanırım bi geçiş dönemindeyiz huyları hep değişiyo benimkide öyle geceleri hiç uyumuyo ağlamayı öğrendi artık basıyo feryadı gözü kapalı bideKızlar işim çok zor artık. kv ler geldikten sonra bebeğim huy değiştirdi sanki.emzikle unuturdum Emzik almıyor. Kucak istiyor almayınca çok fena ağlıyor. Oyun parkıyla oyalardım şimdi boş kucağıma almazsam susmuyor. 3 gündür çok gerginim.
Ay maşallah ben daha pusetîne oturtmadım eşim küçük diyo bende korkuyorm kucaktada felaket tehlikeli artık çıkalım bizde trafiğe daralıyorum evde taksiye binmek zoruma gidiyo zaten bebekle in bin bi ızdırap geliyoBen üç aylık olduktan sonra üç dört kere çıktım radyoyu yüksek ses açıyorum biraz mızıldanıyo sonra ya uyuyo ya da etrafına bakınıyo çok şükür hiç ağlamadı Puseti binmeden bağlıyorum bağlarken huysuzlanıyo özellikle kemeri hiç sevmiyo
Biz tatildeyken kaza yaptık kucağımdaydı ve Allah korudu dizim çarptı önkoltuğa bebeğime kadar gelmedi çok şükür. Ben yanında olsam bile pusetinde kemerine bağlayıp gidiyoruz o gün emzirdim yatıracktım neyse geçti gtti aklınızda olsun puset çok önemliAy maşallah ben daha pusetîne oturtmadım eşim küçük diyo bende korkuyorm kucaktada felaket tehlikeli artık çıkalım bizde trafiğe daralıyorum evde taksiye binmek zoruma gidiyo zaten bebekle in bin bi ızdırap geliyo
saol canım bi deniyim, cünkü hala öyle.sakinleşşin diye yavaş yavasvninni soyluyorum,seviyorum falan nefesini düzenliyo ama sonra yine bi hik diyo iste.o parmak olayini bi akraba yapmisti bizimkine bende anlamamistim.onu da bi deniyim bakimbizimki de sürekli boğulma tehlikesi geçiriyo. kanepede sırtımı geri yaslayıp emzirdiğimde daha rahat emiyo. istersen bi dene. bi de bana öyle olunca iki kaşının ortasından baş parmağınla alnına doğru masaj yap dediler o da işe yarıyo gibi.
canim benmki arabada dursada ben zorlaniyorum onu sürmede.bizim buralar az egimli nasil yoruyo anlatamammo yuzden esim olmadan araba kullanamiyorum.heleki otobus veya taksiye arabayla binmeye calistigimi düsümemiyrumKızlar bebişle arabayla tek başına trafiğe çıkan var mı dururlar mı acaba pusetlerinde tek başlarına benimki durmuyo arabada ben tek çıkmak istyorum bi yere gitcek olsam taksiyle gidiyorum oda yoruyo alışan var mı merak ediyrm
şu iş mevzusu herkes de dery demi ya.bize tek maaş yetmiyoda.dugunden snra hemen bebis oldu, onlar duruyo daha.Allah yardimcimiz olsin balla zorBende kariyerimde önemli bi yere gelicem başlarsam gel kaçırma diyolarda bırakıp gidemiyom yapamam bencillik bi geliyo ihtyacım yok gibi yani bi masş yeter simdlk
Evet ben çokBiz tatildeyken kaza yaptık kucağımdaydı ve Allah korudu dizim çarptı önkoltuğa bebeğime kadar gelmedi çok şükür. Ben yanında olsam bile pusetinde kemerine bağlayıp gidiyoruz o gün emzirdim yatıracktım neyse geçti gtti aklınızda olsun puset çok önemli
Arabasız biniyom taksiyebigün deneyecem çıkacaz oğlumla eve hapsolamam demi amaannende haklı gitseydin taksiyle falan en azından ben öyle yapıyorumya bide akıl veriyorumcanim benmki arabada dursada ben zorlaniyorum onu sürmede.bizim buralar az egimli nasil yoruyo anlatamammo yuzden esim olmadan araba kullanamiyorum.heleki otobus veya taksiye arabayla binmeye calistigimi düsümemiyrumbugun mesela gun var annem cagirdi ama gidemiyorum.o da dediki araba alana kadar evde mi durcan cok kolay sanki hee
Valla ben daha düşmedim tek maaşa son bir ayım kaldı eşimden hiç para istemedim bakalım nasıl bi duyguymuş para hesabı vermeken olmadı babamdan alırım torun büyütüyoz kolay mışu iş mevzusu herkes de dery demi ya.bize tek maaş yetmiyoda.dugunden snra hemen bebis oldu, onlar duruyo daha.Allah yardimcimiz olsin balla zor
Evet tek maaşla zor şuan tek maaş bizdede pars biriktirmiştim o bile gitti ama sağolsunlar kayınpederim onu alır benim babamlar bunu alır derken çocuğa pek masraf etmiyoruz bizValla ben daha düşmedim tek maaşa son bir ayım kaldı eşimden hiç para istemedim bakalım nasıl bi duyguymuş para hesabı vermeken olmadı babamdan alırım torun büyütüyoz kolay mı
Ne güzel onlarda olmasa sıkıntı zatenEvet tek maaşla zor şuan tek maaş bizdede pars biriktirmiştim o bile gitti ama sağolsunlar kayınpederim onu alır benim babamlar bunu alır derken çocuğa pek masraf etmiyoruz biz
Aynen canım ya var ya kaç gündür kızım karnını eğilip optuğumuzde elleriyle kafamızı tutuyor uzanıyor dokunuyor bişeylere oyun yapıyorum ağızımla yüzüme dokunup duruyor hep ne tatlı oluyor yaNe güzel onlarda olmasa sıkıntı zaten
Bal bal onlar ama benimki az önce beni çıldırttı arabayı sevmiyo uyuyacak uyuyamıyo bi yere gidip geldik aürekli ağladı çıldırdım bende en son ağlarsan ağla yeter diyodum eşim bebek bu tani ağlayacak diye ay o ağlayınca hem üzülüyom hem çıldırıyom sinir oldum kendimeAynen canım ya var ya kaç gündür kızım karnını eğilip optuğumuzde elleriyle kafamızı tutuyor uzanıyor dokunuyor bişeylere oyun yapıyorum ağızımla yüzüme dokunup duruyor hep ne tatlı oluyor ya
Banada oluyor o bazen uzuldugumuzden oluyor öyle benimki çok seviyo gezsin yeterki uyur akşama kadarBal bal onlar ama benimki az önce beni çıldırttı arabayı sevmiyo uyuyacak uyuyamıyo bi yere gidip geldik aürekli ağladı çıldırdım bende en son ağlarsan ağla yeter diyodum eşim bebek bu tani ağlayacak diye ay o ağlayınca hem üzülüyom hem çıldırıyom sinir oldum kendime
Maşallah de kızına nazar değdircen bak ben çok korkuyorm değiyo burda söyleninceuykularımız daha düzene girmedi bizim ya gecelerimiz uykusuz burda bi söyledim gitti düzen falan kalmadı 40 kere uyanıyo her 10 dk da beni döndür diğer tarafıma diyo ağlıyo dönünce rahatlıyo sonra tekrar ağlıyoBanada oluyor o bazen uzuldugumuzden oluyor öyle benimki çok seviyo gezsin yeterki uyur akşama kadar
Yavrum benim ya oda rahatlık arıyor baksana döndürmeyi nerden biliyormuşta onu istiyormuş benim kızımda bir kaç gündür gece sürekli uyanıyor allahım nazarlardan korusun çocuklarımızı kötülüklerden korusun mışıl mışıl uyusunlar aminMaşallah de kızına nazar değdircen bak ben çok korkuyorm değiyo burda söyleninceuykularımız daha düzene girmedi bizim ya gecelerimiz uykusuz burda bi söyledim gitti düzen falan kalmadı 40 kere uyanıyo her 10 dk da beni döndür diğer tarafıma diyo ağlıyo dönünce rahatlıyo sonra tekrar ağlıyo
Takip et canım sürekli böylemi oluyor evet idrar yolu enfeksiyonunda koku olur ama zannetmiyorum o keskinlik ondan değildir asitli ya çişler ondanda öyle kokabilirKızlar acil bana yardım edermisiniz oğlum çiş yaptı ve sanki renki koyu sarıydı bide biraz yaptı durdu on sn sonra devam etti keskin bi koku var acana idrar yolu enf mu var huzursuz bi kaç gündür belirtileri ne oluyo
Bence doktora götür tahlil yaptır belirtiler aynen onu gösteriyor Allah şifa versinKızlar acil bana yardım edermisiniz oğlum çiş yaptı ve sanki renki koyu sarıydı bide biraz yaptı durdu on sn sonra devam etti keskin bi koku var acana idrar yolu enf mu var huzursuz bi kaç gündür belirtileri ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?