bişiy olacağını sanmıyorum vücudumuz değişik değişik yerlerden tepki veriyor telaş yapma ama doktorunada sor mutlaka aklında kalmasın bende bazen yataktan zor kalkıyorum bel ağrım çok oluyor. işyerinde arkadaşın eşi hamile onunda bacaklarıyla ilgili problemi var yürümekte bile zorlanıyormuş hepimiz yaşayacağız bu tarz şeyleri normaldir bence
kızlar size bişey sorucağım ayrıntılı ultrason çekilmesi gerekiyormuş
18-22 hafta arası bende 15.haftamdayım fiyatı özel hastanalerde 250-300 arası
ama ben bu parayı veremem devlette yaptırmayı düşünüyorum
anadolu yakasında bana en yakın göztepe sgk gibi başka bulamadım.
kartal da oturuyorum.varmı başka hastane acaba ? birde nasıl randevu alıcam?
yapma yaaa aynı ismi düşünmüşüz heeeduruda güzelmiş canım
adı gibi bütün hayatı güzel geçsin inş.
canım doktoruna gittiğinde o sana şu güne detaylı ultrason tarihi al diyecek zaten hastanenin içinden alabilirsin biz öyle yaptık.
fiyat konusuna gelince bize 25 tl gibi bir fiyat söylediler senin söylediğin rakam çok uçuk ama ben hastaneylede bu konuyu görüştüm bazı yerlerde tahliller işte detaylı ultrasonlar böle böle fiyatlarda die her hastanenin kendi insiyatifine kalmış birşey bunların hiç birisini devlet karşılamıyor zaten fiyatları hastaneler kedileri belirliyor diye açıklama yaptılar yani özel bir hastanede araştırıp ucuza bulabilir ve yaptırabilirsin. 3lü-4lü tarama testlerini devlet hastaneleri yapmıomuş mesela detaylı ultrasonu yaparlamı bilemiyorum
bu ay biter inşallah bu durumun. cmtsi ne yaptın iftara kadar iyi miydin?
mina çok güzelmiş çok beğendim
anlamı da sanırım peygamber efendimizle ilgili dimi birisi daha söylemişti.
evet bu grubumuz var bana özelden ismini yollayabilirsin
kızlar bende bu sabah devlet hastanesine gittim ilk kez zekai tahire.
bebişim gayet iyiymiş 13+6 olmalıydı özeldeki dr'a göre ama 13+2 çıktı o önemli değil ultrason cihazından da kaynaklanır dedi.
cinsiyet sordum görsem söylerdim ama daha erken dediyine öğrenemedim.
şikayetimi sordu bel ağrısı dedim fizik tedaviye gönderdi. oda kas spazmı dedi egzersiz yürüyüş ve sıcak önerdi.
Selam kızlar nasılsınız
sol baldırımın kenarında bi uyuşma var komple değil kısmen..
Neden olmuş olabilir?:18::18::18::18::18::18:
evet bu grubumuz var bana özelden ismini yollayabilirsin
arkadaşlar facebook ta Aralık 2014 anneleri diye bir sayfamız var mı yoksa açalım mı? Oradan birbiirmize yardımcı oluruz önerilerde bulunuruz yakın olanlarımızda kim bilir doğumlarımıza gider geliriz ne dersiniz
şimdilik benimki de kız eğer değişmezse bizimkinin de ismi duru mina olucak
Canım 3'lü taramayı devlet karşılıyor. Arkadaşım daha yeni yaptırdı. 4'lüyü bilmiyorum. Birde ayrıntılıyıda devlet karşılamayabilir. Bana da 4 boyutlu ultrason için 90 tl dediler. 250-300 fiyatları neye göre söylüyor bu hastaneler anlamıyorum.
benim kızımın adı duru nira. benziyo baya. ama 2. ye hiç karar veremeyecekmişim gibi geliyo
benim kızımın adı duru nira. benziyo baya. ama 2. ye hiç karar veremeyecekmişim gibi geliyo
AA evet süper olur. Destek oluruz yine birbirimize. Hep beraber tutamadıklarımızı tutarız inş allah.
Çok iyi bir fikir :) Hem hepsini tutarız, hem de birbirimize destek oluruz
Tesekkur ederim arkadaslar modern bi isim degil ama esim cok istedi peki dedim bende :)
Huma'da cok guzel bi isim canim
İyi fikir canim acalim valla :)
Hehehe aynen
niranın anlamı ney cnm ?????
nira çok güzelmişanlamı ne, google a baktım ama net bir şey yazmıyor :)
ancak rüyada görülebilecek kadr güzel demekmiş. bilmiyorum belki de uydurmadım ama biz çok sevdik koyduk:) i uzatılarak söyleniyor. niiira şeklinde:))
ayyy allah razı olsun içime su serptin canım..
bakıyım bikaçgün takip edip olmadı dr.giderim diyorum yada tlf la ulaşmaya çalışırım
rabbim hepimize kolaylık versin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahhh
çok güzelmiş, ismiyle huzurlu yaşasın inşallah :) isimler arasında uyum arıyorsan nira'ya uygun çok isim var aslında.
Canım 3'lü taramayı devlet karşılıyor. Arkadaşım daha yeni yaptırdı. 4'lüyü bilmiyorum. Birde ayrıntılıyıda devlet karşılamayabilir. Bana da 4 boyutlu ultrason için 90 tl dediler. 250-300 fiyatları neye göre söylüyor bu hastaneler anlamıyorum.
canım ayrıntılıyı devlet karşılıyo
canım geçmiş olsun, benimde felaket bel ağrım var geçen haftalar kuyruk sokumum ağrıyordu iki gündürde sol kalçamdan dizime kadar ağrı ve damarlarım çekiliyor sanki yürümekte zorlanıyorum, hamilelikte bunun gibi vücudumuzun tepkileri oluyor, eltiminde elleri kolları uyuşuyordu hamileliğin sonlarına doğru daha rahatsızlık veriyordu, şimdi iş yerindeki doktorla konuştukta kalçan genişliyor beline baskı yapıyor normaldir bu ağrıların dedi, bu haftasonu kontrole gidicem kendi dr.mada söyleyecem bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?