2014 Aralık Anneleri

SAĞLICAKLA VAKTİNDE ALALIM BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA İNŞ
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM HEYECANLANIYORUM
DOĞUMU DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM KORKYORUM ŞİMDİLİK AKLIMDA DEĞİL

doğum izninde öle danalar gibi falan yatamıyosun şekerim hiççççççççççç hayal kurma....sabaha kadar bebek emzirmekle ve onu susturmakla uğraşıysn,gözünü korkutmayım şimdi ne uyursan ne dinlenirsen kar....çocuk olduktan sonra uyku haram annneye....heleki ilk 6 ay nevrin dönüyo vala

popo büyüyorsa kesin kız öle derler benimki büyümedi daha oyüzden hala aklımda soru işaretleri var

popo büyüyorsa kesin kız öle derler benimki büyümedi daha oyüzden hala aklımda soru işaretleri var

büyüdü valla yaaa
Koca popolu bişey oldum..
Genişledim
Bende çok merak ediyorum
Eşim kız delisi ya erkek derse diyorum,önce o drun saçını başını yolarım diyor

Kızdır seninki canım kesinleşmişti en son değilmi?

evet kesinleşti cnm 3. tahmininde %100 kız dedi ama göbeğim sivri popom büyümedi ne bilim 3 kere cinsiyetimiz değişince inanması güç oluyor

evet mira çok konuyor, bir de hira var nira'ya uyan ama demet akalın'dan dolayı o da baya popüler oldu bu ara :)

SAĞLICAKLA VAKTİNDE ALALIM BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA İNŞ
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM HEYECANLANIYORUM
DOĞUMU DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM KORKYORUM ŞİMDİLİK AKLIMDA DEĞİL

ah o korkuyu yenebilsek, geçenlerde Ayşe Öner'in kitabını okumaya başladım da kadın demiş ki doğumu kolay geçen hiç kimse anlatmaz şöyle kolay bir doğum oldu, böyle güzel hissettim vs diye. sadece zor geçenler anlatır ne kadar zor doğum yaptığını ve biz de bu yüzden doğuma karşı ön yargılı oluruz diyor. hakikaten de öyle. sancıları, zor doğumları duya duya doğum fobisi edinmişiz resmen.

evet kesinleşti cnm 3. Tahmininde %100 kız dedi ama göbeğim sivri popom büyümedi ne bilim 3 kere cinsiyetimiz değişince inanması güç oluyor

Güldürdün beni yahuuuu..
Bazen tutmuyor canım eskilerin tahminleri,kızdır bir dahaki gidişinde de değişmezse artık net 'tir canım

slm anneler ve hayırlı ramazanlar herkese:) okuduğum kadarıyla herkesin hamileliği iyi gidiyor şükür:) yalnız bi arkaadaşımz uyuşmadan bahsetmiş cvp vereyim dedim. bu bölgesel uyuşmalar özellikle bacakta ve parmaklarda normal diye okumuştum ben bi yerden. ve bi tanıdığımızda bacağının sık sık uyuştuğunu söylüyordu hamilelliğinde yani rahat olun bunlar hep gebelikle ilgili değişimler:))

ben emziririm geri kalanı annem ve ablamlara bırakırım karşı dairemde oturuyorlar onlarda 4 gözle bebişi bekliyor zaten emzirip emzirip yatıcam onlarda sabaha kadar susturmaya çalışsınlar

aslında normal istiyorum ama çok tırsıyorum,
narkozdan desen ayrı bir tırsıyorum,
epidural mı ne onada öyle böyle şeyler diyorlar
oyüzden son zamana kadar ne olcak düşüncesini atmak istiyorum kafamdan ..
Dediğine katılıyorum yengem çok zordu yırtıldı çok vs dedi , diğeride çok kolay oldu vs.
Hayırlısı ile hepimiz sağlıcakla kurtuluruz inşallah

Ayrıntılı ultrason fiyatımız 90 TL.
önce bebişlerimizi dünyaya getirelim uygun bir zaman belirleriz yaparız inşallah zor tek başına oruç tutmak yine bizim halimizden bizler anlarız canlar :)
Kesinlikle aç tokun halini ne bilir
canım ayrıntılıyı devlet karşılıyo
Bana hep karşılamıyor dediler. Kandırdılar. Neyse ki çok değil 90 TL dediler. Birde o ay muayne ücreti almayacaklar otomatik olarak 35 tl ayrıntılı olacak. Muayne ye 55 tl. EE iyiymiş o zaman
Korksakta yapacak bir şey yok bu saatten sonra. USlu olması için dua etmekten başka
Dalga mı geçiyon benle popo büyüdü büyümese çatlak olur mu Ama erkek. Gördüm yani pipiliydi

şimdilik benimki de kız eğer değişmezse bizimkinin de ismi duru mina olucak

Bende Meryem Mina düşünüyorum hatta ben hamile kalmadan belirlemiştim bu ismi ama benim eşimde pek sıcak bakmıyor Mina ya o ne öle mine olsun felan dio olmaz ben doğur cam isminde ben koyucam diyorum inatçı yım bu konuda
😊😊😊😊😋😋😋

canım göztepe dede varmış bakalım bu randevuyu 1 ay önceden almak lazımmış dolu oluyormuş bana arkadaş söyledi yoksa benim aklıma gelmezdi.

Ewt cnm o gunu sorunsuz gecirdim ama yemek yedigim gibi yine cıkardim, ben hergun en az bir yada iki kere cikariyorum ve buna ragmen kocaman bir göbisim var nasil oluyor anlamadim valla kizimda 7 aylikken bu kadar gobegim vardi. Halbuki kilomda ayni bir artis yok.

ayyyyyyyy canımmmmmm beni nasıl rahatlattınız varyaa anlatamam allah razı olsun..
Bacağım ,baldır kısmında bir karışlık bi yerde değişik bişey aynı ayağının uyuşması gibi çok korktum ama şimdi şimdi rahatlamaya başladım..

ben emziririm geri kalanı annem ve ablamlara bırakırım karşı dairemde oturuyorlar onlarda 4 gözle bebişi bekliyor zaten emzirip emzirip yatıcam onlarda sabaha kadar susturmaya çalışsınlar

Ohhh rahatlığa bak. iki tane istekli bakıcı birden. Şansa bak bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…