• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

bu ayrıntılı usg fiyatlarındaki farklılık beni de sinir ediyo ya. bizim hastanede 175 tl. üstelik kredi kartı falan olmayacak. nakit para istiyorlar. ankarada eyüp ekici var çok ünlü nükleer tıp uzmanı. alanında uzman birkaç kişiden biri. en son 360 tl ydi. 400 olmuştur kesin.

çok teşekkür canım benim ,
kısmen olan uyuşma içinde dediğin geçerlidir değilmi ,olmadı yarın sabah gitsem mi dediğin gibi gıda takviyesinden sonramı gitsem:44::44:

Sağol canım her biriniz beni rahatlattınız :54::54:

Canım bence magnezyum içeren besinlerden tüket bugün, eğer geçmezse gidersin. Tabi bu arada kendinide iyi dinle artış falan olursa git.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrintili ultrason ucretlimiymis :))) bu yil hastaneye yatirdigim para beni benden etti.Hstaneye gore degisiyormu fiyatlar?
Özel hastanede evet ücretli ama devlette karşılıyormuş. Belli bir fiyatı yok. Her hastane tutturduğu fiyata gidiyor. ama şu anda en uygun şehir Bursa bekleriz :1::1::1:
aynı apartmanda aynı katta karşılıklı oturuyoruz boşunamı taşındım kızım oraya :9::9: dedim size bebek doğurucam her sabah götür getir yapamam çocuğum helak olur yollarda uyku düzeni bozulur karşı daireye taşınıom :9::9:
:1::1::1: Süper düşünmüşsün. Herkes sen gibi şanslı değil biz bulamadık anamıza yakınlarda içimize sinen bir ev. :1::1: Bende ev alırken yakın olsun annem çocuğuma bakacak dedim durdum ama yürüyerek 15 dakikalık mesafe var aramızda. Olsun en azından annem bakacak. Gözüm arkada kalmayacak.
olabilir cnm onlada 20. haftadan önce duymak mümkün olmuyormuş :49:
Evet 20. haftadan sonra dinleriz demişti banada.
bebişim sürekli tepiklio ve sürekli açım yedi bitirdi beni :9::9:
:1::1::1: Ne güzel :1::1: Bizi tepiklemeleri bile hoşumauza gidiyor iyi mi :9::9: Bu annelik ne acayip bişi yaaw :9::9:

bu ayrıntılı usg fiyatlarındaki farklılık beni de sinir ediyo ya. bizim hastanede 175 tl. üstelik kredi kartı falan olmayacak. nakit para istiyorlar. ankarada eyüp ekici var çok ünlü nükleer tıp uzmanı. alanında uzman birkaç kişiden biri. en son 360 tl ydi. 400 olmuştur kesin.
Çok dengesiz fiyatlar var gerçekten. Ün yaptıysa zaten yanına bile yaklaşılmıyor :50::50:
Dinledikleri aletin adı el doppleri kalpteki kan akımının sesini dışarı veren bi alet
Cahillik zor iş :1::1: Öğreneceğiz yavaş yavaş :1::1: Sağolasın bilgilendirme için.

Her kese mrh,ben yeni katıldım, 15+1 hamileyım,tüp bebek oldum,ve çoooook şükür 5 kez de tuttu,bebeğim de erkek olacakmiş inşallah...
Darası her isteyen kadına başına..... Bu arada 39 yaşındayım

Son düzenleme:

eyüp ekici'yi biliyorum, 2 yıl önce yengem gitti o zaman 300 küsürdü dediğin gibi canım. hatta o devlete gidiyordu devletteki doktor yönlendirdi, sanırım doktorların anlaşması falan var bu doktorla. ama ultrason cihazları aynı olduktan sonra, aynı görüntüyü verdikten sonra doktordan doktora yorum çok fazla değişir mi ki, yani o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum açıkçası.

hastanenin sgk anlaşması olup olmadığı ve doktorun ünvanı çok etkiliyor fiyatları. hele ki tanınmış doktorsa kılıfına uydurup uçuruyorlar fiyatları.

alla alla farklı bişiymi yapıolar acaba cdye falanda çekip veriolardır belki bebeğin görüntülerini :44:
bende doktoruma sormuştum çünkü ben yapmıyorum hastane yaparsanız 200-250 tl gibi bir ücret alacaksınız dedi diyor ben bu kadar masraflı birşeyi hastama tavsiye edemem dedi ve fiyatı bu kadar tutmaz diye ekledi istersen dışarda yaptırabilirsin diye söyledi. benimde kafam karıştı şimdi cdye çekip veriyorlarda güzel birşey.
ayrıca randevu alırken görevli kızın sölediği bişiyde dikkatimi çekti doktorunuzun yaptığı şeyden farklı birşey yapmayacaz 20 dk. sürecek detaylı ultrason dedikleri şey diyor. burdaki amaç şu doktorunuz garanti olsun diye başka bir dryede göstermek istiyor bebeği gözünden kaçan birşey olmasın diye dedi. detaylı ultrasonun amacı buymuş.

canım benim rabbim sendende razı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim.ben kızıma hamileykende çok çektim bel ağrısı ama böyle bacağıma vurmamıştı hiç bu kızımda bacağımada vurdu ağrı napalım geçecek inşallah

sende benim gibi ardı ardına hamile olanlardansın canım hayırlı uğurlu olsun, gerçi benim 19 ay olucak aralarında senin daha erken, sağlıklı hayırlı olsunlarda allah yardım etsin bizlere inşallah:)

ilk kez böyle bişey olunca çok korktum :18::18:
Içim rahatladı ama yinede korkularım var iyidir inş bebişim :44: Aman iyi olsunlarda ne yapalım dediğin gibi geçicek :34:

Özel hastanede evet ücretli ama devlette karşılıyormuş. Belli bir fiyatı yok. Her hastane tutturduğu fiyata gidiyor. ama şu anda en uygun şehir Bursa bekleriz :1::1::1:

:1::1::1: Süper düşünmüşsün. Herkes sen gibi şanslı değil biz bulamadık anamıza yakınlarda içimize sinen bir ev. :1::1: Bende ev alırken yakın olsun annem çocuğuma bakacak dedim durdum ama yürüyerek 15 dakikalık mesafe var aramızda. Olsun en azından annem bakacak. Gözüm arkada kalmayacak.

Evet 20. haftadan sonra dinleriz demişti banada.

:1::1::1: Ne güzel :1::1: Bizi tepiklemeleri bile hoşumauza gidiyor iyi mi :9::9: Bu annelik ne acayip bişi yaaw :9::9:

bugün benm çenem çok fena düştü farkında mısın? heryere yetiyorum maşallah :9::9: bebişim bana benzemese bari :9::9:

alla alla farklı bişiymi yapıolar acaba cdye falanda çekip veriolardır belki bebeğin görüntülerini :44:
bende doktoruma sormuştum çünkü ben yapmıyorum hastane yaparsanız 200-250 tl gibi bir ücret alacaksınız dedi diyor ben bu kadar masraflı birşeyi hastama tavsiye edemem dedi ve fiyatı bu kadar tutmaz diye ekledi istersen dışarda yaptırabilirsin diye söyledi. benimde kafam karıştı şimdi cdye çekip veriyorlarda güzel birşey.
ayrıca randevu alırken görevli kızın sölediği bişiyde dikkatimi çekti doktorunuzun yaptığı şeyden farklı birşey yapmayacaz 20 dk. sürecek detaylı ultrason dedikleri şey diyor. burdaki amaç şu doktorunuz garanti olsun diye başka bir dryede göstermek istiyor bebeği gözünden kaçan birşey olmasın diye dedi. detaylı ultrasonun amacı buymuş.

evet asıl amaç bu kesinlikle bence çok faydalı kalbine kadar bakılıyor hem

ben Ayşe ismini çok severim ama ailede o kadar çok var ki :) çok güzel canım, sağlıkla doğsun da ismiyle huzurlu yaşasın inşallah Ayşe Sümeyye :16:

benim de eşim hevesleniyor, ama 5 ay dolmadan almak yok diyorum bakalım dayanabilecek miyiz :)
Canin cok tesekkur ederim hepimizin bebegi saglikla dogsun hayirli evlat olsun insallah.dipnot:densizlikleri dikkate alipta gerilme olur mu? Herkes kimin ne oldugunu biliyo :)
Modern ismi ne yapacaksın. Önemli olan içinize sindi mi? siz beğendiniz mi ? Anlamı güzel mi ? Gerisi boş. Ayrıca çok ta güzel bir isim bulmuşsunuz bence.

.
Tesekkur ederim canim Ayse kayinvalidemin ismi severim kendisini ilk torunu ve her konuda inanilmaz destekler bana zorla degil isteye isteye koyucam adini.Ayse ismini cok severim bolluk icinde yasayan demekmis kelime anlami.Sumeyyede gokyuzu demek ve islamin ilk kadin sehidi..Anlam konusunda sorun yok ben Ayse Duru istemistim ama esim sumeyyede cok israr etti 2. Cocugu sen koy dedi oyle anlastik bizde :)
slm anneler ve hayırlı ramazanlar herkese:) okuduğum kadarıyla herkesin hamileliği iyi gidiyor şükür:) yalnız bi arkaadaşımz uyuşmadan bahsetmiş cvp vereyim dedim. bu bölgesel uyuşmalar özellikle bacakta ve parmaklarda normal diye okumuştum ben bi yerden. ve bi tanıdığımızda bacağının sık sık uyuştuğunu söylüyordu hamilelliğinde yani rahat olun bunlar hep gebelikle ilgili değişimler:))

Bendede son zamanlarda sag ayak parmagimda uyusma var uyandigimda ve hareketsiz kaldigimda oluyo genelde.bende gebelige baglamistim :)
Hakliymisim..

canım bence magnezyum içeren besinlerden tüket bugün, eğer geçmezse gidersin. Tabi bu arada kendinide iyi dinle artış falan olursa git.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

akşam iş çıkışı hemen muz alıp yiyorum canım ,
dediğin gibi olmadı sabah direk dr. Giderim..

Detaylı ultrason alanında uzman perinatologlar tarafından yapılan ve bebeğin her organının iyice incelendiği bi tetkik (kalp,böbrek, mesane, iskelet sistemi vs) ben özel durumdan dolayı hem cvs sırasında hem 18 hem de 22. Haftada Profa yaptırcam 600 tl ayrıntılı usg fiyati herseyi gösterip anlatıyor cdye de çekiyo ayrıca bir de ayrıntılı rapor yazıyo özel hastanelerde yapılanı radyologlar yapıyo bildiğim kadarıyla

Back
X