- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee![]()
Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee![]()
En doğrusu perinatologun bakması tabi ki. Ama Devlette ikili taramamı yaptırdım onda da radyolog baktı. Üniversitelerde bir de belli başlı özel hastanelerde vardır Perinatolog heralde. Çok yaygın değil açıkçası. Eğer problemli gebelik ise, bebekte sıkıntı var ise daha çok ona yönlendiriyorlar genelde hep radyologlar bakıyor benim bildiğim. Yanılıyor muyum ki :26::26:
klasik olacak ama kuru kayısı bol su ve lifli beslenme hala sorun oluyorsa duphalac şurup alabilirsiniz zararı yok
Kızıma hamileyken öyle ayrıntı usg falan yoktu yeni moda oldu zaten
Muz kabızlık yapar dikkat et![]()
Eğer mide yanması kıllandıklarına işaretse benim ki Recep ivediği geçecek :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eyüp ekici'yi biliyorum, 2 yıl önce yengem gitti o zaman 300 küsürdü dediğin gibi canım. hatta o devlete gidiyordu devletteki doktor yönlendirdi, sanırım doktorların anlaşması falan var bu doktorla. ama ultrason cihazları aynı olduktan sonra, aynı görüntüyü verdikten sonra doktordan doktora yorum çok fazla değişir mi ki, yani o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum açıkçası.
hastanenin sgk anlaşması olup olmadığı ve doktorun ünvanı çok etkiliyor fiyatları. hele ki tanınmış doktorsa kılıfına uydurup uçuruyorlar fiyatları.
Yok yok bir sen değilsinuyarı mesajını sadece benmi gördüm herkes gördümü
ilk ne oluyor be dedim özellikle avatardan çok ürktüm![]()
Canim Allah tamamina erdirsin insallah hos geldin aramiza :)Her kese mrh,ben yeni katıldım, 15+1 hamileyım,tüp bebek oldum,ve çoooook şükür 5 kez de tuttu,bebeğim de erkek olacakmiş inşallah...
Darası her isteyen kadına başına..... Bu arada 39 yaşındayım
Amin canim Allah razi olsun kendi annemden farki yok inanki bizim evlerimiz arasinda yarim saat yurume mesafesi vardi dayanamadik ayni binaya tasindik.bebegime beraber bakalim diye.ismimi koyun diye teklif bile etmedi hatta koyucaz deyince olurmu oyle sey istediginiz ismi koyun dedi ama koycaz hakediyo yani :)Kayınvaliden ile aranızın iyi olmasına, sana yardımcı olmasına gıpta ettim valla. Bizim de aramızda kavga gürültü yok ama sağolsunlar ellerini hiç taşın altına koymadılar. Allah bozmasın canım benim.
Ben hareketli oldugum gunler hissedemiyorum canim zaten daha erken oldugu icin normalmis bazen hissedememek..dün sahurdan beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum , kac saat oldu tık yok. bu kadar uzun süre hissetmediğiniz oldu mu kızlarrr
Magnezyum en çok kabak Çekirdeğinde var canım 100 gramı günlük ihtiyacın tamamını karşılar ayrıca magnezyum eksikliği kas spazmının yanında baş ağrısı bulantı ve depresyona bile sebep olabilir geçmiş olsun çekirdek citlemeye basla![]()
uyarı mesajını sadece benmi gördüm herkes gördümü
ilk ne oluyor be dedim özellikle avatardan çok ürktüm![]()
alla alla farklı bişiymi yapıolar acaba cdye falanda çekip veriolardır belki bebeğin görüntülerini :44:
bende doktoruma sormuştum çünkü ben yapmıyorum hastane yaparsanız 200-250 tl gibi bir ücret alacaksınız dedi diyor ben bu kadar masraflı birşeyi hastama tavsiye edemem dedi ve fiyatı bu kadar tutmaz diye ekledi istersen dışarda yaptırabilirsin diye söyledi. benimde kafam karıştı şimdi cdye çekip veriyorlarda güzel birşey.
ayrıca randevu alırken görevli kızın sölediği bişiyde dikkatimi çekti doktorunuzun yaptığı şeyden farklı birşey yapmayacaz 20 dk. sürecek detaylı ultrason dedikleri şey diyor. burdaki amaç şu doktorunuz garanti olsun diye başka bir dryede göstermek istiyor bebeği gözünden kaçan birşey olmasın diye dedi. detaylı ultrasonun amacı buymuş.
Hayirdir ne uyarısı cnm
1400. Sayfada facebook ile alakalı uyarı geldi.Hayirdir ne uyarısı cnm
cinsiyetimiz erkek bizimdeeeklerseniz sevinirimm
![]()
cinsiyetimiz erkek bizimdeeeklerseniz sevinirimm
![]()
1400. Sayfada facebook ile alakalı uyarı geldi.