2014 Aralık Anneleri

Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee

Dünden beri bulantım başladı yine benim yawwww midem yanıyo acayip benim cücükler kıllımı olcak neee
öyle derler demi, Mide bulanırsa kıllı olacak. O halde benimkinde tek bir kıl görmemem gerek. ERkekte kılsız mı olurmuş canım
Mide yanmasına, ekşimesine yatarken yastığınızı yüksek tutun diyorlar ama bilmiyorum çözüm olur mu ? Dene istersen bi. İnş Allah en kısa sürede geçer.

Kızıma hamileyken öyle ayrıntı usg falan yoktu yeni moda oldu zaten

Muz kabızlık yapar dikkat et

ZATEN BU KONUDAN ÇOK MUZDARİPTİM OLDUM OLASI
EN SON DR.GİTTİĞİMDE BANA BU YÜZDEN MAGNESİE TOZ VERDİ,GÜNDE 3 KEZ İLK ZAMANLAR İÇTİM ŞİMDİ 1 YADA DEFA İÇİYORUM YETERLİ GELİYOR.
ABARTMADAN YERİM O ZAMAN BENDE .UYARIN İÇİN TŞK EDERİM..
SORMASI AYIP MESLEK NE MAŞALLAHIN VAR YOK YOK SENDE

canım eyüp ekiciyi cidden çok methediyorlar. ben tam karar veremedim ona mı gitsem hastanemdekine mi gitsem diye. sonuçta sıradan bi ultrason değil. allah korusun kötü bir durum varsa doğar doğmaz müdahale gerektiren durumları tespit ediyorlar. kalp anomalileri vs gibi

uyarı mesajını sadece benmi gördüm herkes gördümü
ilk ne oluyor be dedim özellikle avatardan çok ürktüm

Canim Allah tamamina erdirsin insallah hos geldin aramiza :)
Amin canim Allah razi olsun kendi annemden farki yok inanki bizim evlerimiz arasinda yarim saat yurume mesafesi vardi dayanamadik ayni binaya tasindik.bebegime beraber bakalim diye.ismimi koyun diye teklif bile etmedi hatta koyucaz deyince olurmu oyle sey istediginiz ismi koyun dedi ama koycaz hakediyo yani :)

dün sahurdan beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum , kac saat oldu tık yok. bu kadar uzun süre hissetmediğiniz oldu mu kızlarrr
Ben hareketli oldugum gunler hissedemiyorum canim zaten daha erken oldugu icin normalmis bazen hissedememek..

Aa bunu ogrendigim cok iyi oldu memleketten gelmis kavrulmamis kabak cekirdegim var ben onu kavurup kavurup yerim artik :)

canım amaç bebeğin görüntüsü değil. bu ayrıntılı ultrason adı üstünde detaylı bi işlem. kızımda 5 sene önce 100 civarı bişey vermiştim. 40 dk ya yakın sürdü hatta çok sıkılmıştım uzun sürmesine. ben ki o koltuktan kalkmak istemem normalde:) bebeğin yumurtalıkları testislerinden tutunda kalbinin midesinin odacıklarına kadar bakıyorlar. cihaz kalitesi ve bakanın uzmanlığı çok öenmli. hatta hala tartışması sürüyor perinatologlar mı yapsın radyologlar mı yapsın diye. bi de ben bi olaydan etkilendim anlatayım. kızımın kreş öğretmeninin çocuğu down sendromlu. 2 li 3 lü teste sorun çıkmış. ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmamış ama kadının içi rahat etmemiş. eyüp ekiciyi önermişler bi de orda girmiş ayrıntılıya.ve orda down sendromlu olduğunu öğrenmişler. haa ne değişmiş aldırmamış bebeğini ama en azından hazrlıklıydım dedi. doğum anında şok yaşamadım dedi.
bana göre en önemlisi allah korusun doğar doğmaz müdahale edilebilecek birşey olursa bunu önceden bilmek çok çok öenmli. cihaz kalitesi ve bakanın uzmanlığı burda devreye giriyor tabi. ama yine de 50-60 tl nerde 400-500 tl nerde. bu kadar da fark olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…